Inschrijfformulier

Inschrijfformulier seizoen 2022-2023

Het aannamebeleid van onze club kunt u terugvinden op onze website (De club > Lidmaatschap > Lidmaatschap Jeugd). Leest u, voordat u begint met inschrijven, waar u straks voor tekent. Volwassenen en kinderen van 6 jaar (per 1 oktober 2022) en ouder kunnen worden ingeschreven.

Inschrijven gaat via internet. Er wordt op basis van uw gegevens direct een persoonlijk inschrijfformulier gemaakt. Kies het inschrijfformulier welke voor u van toepassing is. We gaan er vanuit uit dat u het formulier naar waarheid en zorgvuldig invult. Na het volledig invullen van het formulier kies 'volgende stap', controleer alles wat u heeft ingevuld (m.n. de geboortedatum!), vergeet u een onderdeel dan blijft dit scherm terug komen > Bevestigen.

Let op: alleen als alle verplichte * velden zijn ingevuld krijgt u het volgende scherm te zien 'Registratie succesvol' en ontvangt u een e-mail ter bevestiging van inschrijving. 


Type lidmaatschap
   
Opties trainingsgroepen Trimlid
   
Vrijwilligerstaak waar u zich voor inschrijft
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Scheidsrechters
  Alle leden vanaf 16 jaar van HC Naarden zijn verplicht een scheidsrechterskaart te behalen in het seizoen waarin zij lid worden. Van alle nieuwe jeugdleden is tenminste een van de ouders verplicht een scheidsrechterskaart te behalen voor 1 januari 2022.

 
   
 
   
 
   
   
Hockey achtergrond
   
   
Gezinsleden
  Vul hieronder het lidmaatschapsnummer in van gezinsleden (ouders en/of broer(s)/zus(sen) die op dit moment SPELEND lid zijn van HC Naarden.

 
  (Geheel getal)  
  (Geheel getal)  
  (Geheel getal)  
  (Geheel getal)  
  (Geheel getal)  
Relevante ervaring
   
   
   
   
   
   
Vrijwilligerstaken
  Op dit moment hebben we meer dan 400 vrijwilligers voor onze meer dan 1350 jeugdleden, dat is bijna één ouder op de drie kinderen! Uw hulp hebben we daarom hard nodig. Zonder actieve betrokkenheid van vele leden en ouders kunnen wij onze doelstellingen niet bereiken. Bereidheid tot vrijwilligersinzet is daarom een noodzakelijke voorwaarde voor het lidmaatschap. U kunt hieronder aangeven waar wij u voor kunnen inzetten. Minimaal twee keuzes invullen. Het invullen van een vrijwilligersfunctie is niet vrijblijvend, wij kunnen daadwerkelijk een beroep op u doen en u indelen voor een functie. Kijk daarom goed naar onze actuele vacatures en wat de vrijwilligerstaken inhouden op onze site (De Club > Vrijwilligerstaken) voordat u aangeeft wat u zou willen doen.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Businessclub en Sponsoring
   
   
   
Opmerkingen
   
Ondertekening en akkoord
  Door het inschrijfformulier in te vullen en digitaal akkoord te geven (=ondertekenen) verklaar ik dat: • Ik het formulier naar waarheid en volledig heb ingevuld. • Ik akkoord ga met het Huishoudelijke Reglement en de richtlijnen Arbitrage. • Ik kennis heb genomen van het privacybeleid • Ik kennis heb genomen van het Aanname- en Opzeggingsbeleid. • Ik toestemming geef aan HC Naarden voor het maken en gebruiken van beeldmateriaal. Het beeldmateriaal wordt gebruikt voor de website, ledenwijzer en social media kanalen die vallen onder de verantwoordelijkheid van HC Naarden. • Ik hierbij toestemming geef voor de automatische incasso.

 
   
Vervallen vragen
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]