Corona

Op deze pagina vind je de laatste update en links over corona en het protocol dat geldt op HC Naarden. We volgens hierin de richtlijnen van de KNHB en RIVM. 


Corona update 13 november '21
Tijdens de persconferentie van het kabinet op vrijdag 12 november zijn weer aangescherpte maatregelen aangekondigd die per zaterdag 13 november om 18 uur ingaan. We vinden het belangrijk om ons te houden aan regels die aan alle sportclubs zijn opgelegd. Ons doel is dat iedereen dit winterseizoen kan blijven hockeyen, dat de competitie en het zaalhockey kunnen doorgaan. Vanuit dit doel doen we een beroep op iedereen om je te houden aan de maatregelen op onze club. 
 • Wedstrijden en trainingen gaan door en zijn ook na 20.00 uur toegestaan. 

 • Publiek is helaas niet meer toegestaan.
  Uitgezonderd alle mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (zoals trainers, coaches arbitrage, managers en strikt noodzakelijk rij-ouders van andere clubs). Bij de ingang van het complex wordt dit gecontroleerd. 

 • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar). Ook langs de lijn, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.


Clubhuis
 • Het clubhuis is in het weekend alleen open voor ‘to go’ (dus alleen afhaalfunctie) voor iedereen die op de club aanwezig mag zijn (ben je 18 jaar of ouder, dan wordt bij de bar je QR code gecheckt).

 • Het clubhuis is doordeweeks gesloten. De wc’s en kleedkamers zijn beneden wel gewoon te gebruiken. Het is dan ook niet toegestaan om zelf meegenomen drank of eten op het terras/parkeerterrein te nuttigen. 

 • Commissievergaderingen vinden weer online plaats

Uitwedstrijden
 • Controleer op voorhand de regels bij de andere club. Vanaf 13+ is het advies om in de auto een mondkapje te dragen. 

Ben je positief getest?
Het huidige aantal corona gevallen binnen de club is geen aanleiding om strengere regels in te voeren dan het huidige overheidsbeleid. Uiteraard blijven we dit continue binnen de club monitoren. Om goed zicht te houden op het aantal besmettingen binnen de teams willen we je vragen om actief te delen als je corona hebt:
 • Ben je positief getest, meldt dit dan zo snel mogelijk bij de manager of aanvoerder van je team, zodat hij/zij dit kan doorgeven aan de TC (jeugdleden) en bestuur (senioren). Voor A t/m D teams dienen spelers dit ook te melden bij de trainer(coach).
 • Per situatie zal TC  in overleg met het bestuur bekijken of het noodzakelijk is om extra maatregelen te treffen binnen een team of de club.

Basisregels

Uiteraard houden we ons aan de basisregels. Hieronder deze regels nog even op rij: 
 • Was je handen regelmatig, nies in je elleboog en schudt geen handen
 • Respecteer elkaar ruimte en houd afstand (1,5 meter)
 • Blijf bij klachten thuis en laat je testen
Ons doel is om met elkaar te blijven hockeyen. We willen je daarom vragen om met elkaar bovenstaande regels op te volgen. 

Bestuur HC Naarden


 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]