HC Naarden Clubtenue

HC Naarden streeft naar een eenduidige uitstraling in het clubtenue en wil zorgen voor eenheid in de clubkleding. Simpel gezegd, we willen er als club verzorgd en uniform bijlopen, van de jongste jeugd tot en met de oudste veteranen. Daarom hebben we een officieel clubtenue (shirt, broekje/rokje, sokken). Alle officiële HC Naarden kledingstukken (wedstrijdshirt, sokken en trainingspakken) zijn voorzien van het HC Naarden logo.

De KNHB en HC Naarden verplichten spelers in het officiële clubtenue te spelen. Ook bij uitwedstrijden spelen wij altijd in onze officiële (witte) clubshirt en de sokken met de rode band. De uitshirts (reserve shirts is een betere benaming) en de uit sokken (met blauwe band) worden alleen gebruikt bij uitwedstrijden tegen een team dat met vergelijkbare kleuren als ons officiële tenue speelt. De uitshirts zijn niet in een verplichte uitvoering, al heeft HC Naarden wel een officieel uitshirt. De 1e lijn jeugdteams en D1/H1 spelen hier wel verplicht in.

Nieuws afbeelding

Het HC Naarden wedstrijd shirt
De HC Naarden wedstrijdshirts zijn voorzien van het logo van onze
hoofdsponsor Rabobank en de Silver cup sponsor Meijberg Makelaars. Deze namen staan ook op de officiële HC Naarden uitshirts. Jumbo Hockey is de leverancier van de HC Naarden wedstrijdshirts, de HC Naarden wedstrijdsokken en de officiële HC Naarden uitshirts.

Rokje en broek van HC Naarden
De wedstrijdrokjes –en broeken zijn geheel donkerblauw (zonder witte strepen!) en zijn te koop bij Jumbo Hockey.
Er zijn geen sponsoren toegestaan op de officiële HC Naarden wedstrijdkleding anders dan de officiële clubsponsors.

HC Naarden Indian Maharadja trainingspakken
Voor alle leden van HC Naarden zijn vanaf dit seizoen officiële HC Naarden trainingspakken te koop bij Jumbo Hockey. Deze pakken van het legendarische hockeymerk Indian Maharadja zijn voor alle lijnteams verplicht en worden voor deze teams door de club in bruikleen gegeven (met een bijdrage op de contributiefactuur).


Nieuws afbeelding


Voor alle andere teams geldt een flinke korting van 30 % op de adviesprijs bij afname van minimaal 8 pakken. Pakken kunnen gepast en besteld worden bij Jumbo Hockey in Bussum.

HC Naarden hoodies

In het clubhuis hangt een pasrek voor HC Naarden hoodies en vesten. Deze kun je makkelijk bestellen via het invulformulier achter de bar.

 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]