Nieuws

 
Nieuws afbeelding
21 jun 2021

Bestuur draagt nieuwe penningmeester voor: Boudewijn Blok

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (donderdag 24 juni a.s.) draagt het bestuur van HC Naarden Boudewijn Blok voor als opvolger van de huidige penningmeester Oscar Rijcken-Voigt .

Even voorstellen: Boudewijn Blok"Ik ben Boudewijn en woon samen met mijn vrouw Ellen en 3 kinderen (Stijn, Jobbe en Julie) in Naarden. 

Sinds 2019 speel ik in de Veteranen C. Daarvoor al een langere hockeygeschiedenis bij onder andere Gooische, AHBC (Amsterdam), Shot (Tilburgse studenten) en begonnen bij Basko in Veldhoven. 

We zijn een echt hockey gezin en in de weekenden met z’n allen op en rond de velden te vinden. Ellen speelt in Dames A, onze oudste zoon Stijn in JE (hier ben ik ook de coach van), Jobbe in JF en Julie moet met haar vijf jaar nog even wachten. Het familiegevoel op HC Naarden was de reden dat ik ook ben overgestapt. 

Ik werk nu in Amstelveen, maar tot voor voor kort zat ik doordeweek voor mijn werk in Luxemburg en was dus veel van huis. Mijn vrije tijd was dus echt voor mijn gezin. Nu de kinderen zelf ook hockeyen en ik gewoon lekker in Nederland werk, vind ik het leuk om mezelf voor deze echte familieclub in te zetten. Ik kijk er dan ook naar uit om het stokje van Oscar over te nemen. Er staat een mooi bestuursteam, de club staat er goed voor, en zijn er mooie uitdagingen om de tanden in te zetten!”

 
Nieuws afbeelding
19 jun 2021

24 juni a.s. ALV

Uitnodiging ALV HC Naarden - donderdag 24 juni 2021
 
 
Beste leden en ouders van jeugdleden,
 
 
Opdonderdag 24 juni a.s. om 20.30 uur is de Algemene Ledenvergadering (ALV).
 
We praten je bij over de stand van zaken op de club, bespreken de plannen voor het komende seizoen, beslissen over de contributie, keuren de begroting goed, nemen afscheid van de voorzitter en verwelkomen drie nieuwe bestuursleden.
 
Dit keer zal de vergadering buiten op de club plaatsvinden, met inachtneming van de coronamaatregelen. Neem je telefoon, een tablet of laptop mee om de presentatie via teams te kunnen volgen en om te kunnen stemmen.
 
Je kunt er ook voor kiezen om het thuis vanaf je eigen bank bij te wonen. In dat geval graag uiterlijk 23 juni a.s. aanmelden middels een mail naar [email protected] Voor de vergadering krijg je dan nog een link met korte instructie toegestuurd.
 
De volledige agenda kun je vinden op de website, achter de inlog in 'Mijn HC Naarden' (club > documenten > ALV). Hier kun je tevens de notulen van de vorige vergadering bekijken.
 
We kijken ernaar uit je donderdag 24 juni a.s. te verwelkomen!
 
 
Bestuur HC Naarden
 
 
 

 
Nieuws afbeelding
18 jun 2021

Plek voor Meisjes C en Jongens C&B

Nu de nieuwe teamindeling voor seizoen 21/22 is gemaakt, is duidelijk dat we nog wat plek hebben voor meisjes C (12/13jr) en jongens C en & (12/15jr). Dus ken je nog iemand, spread the news. Meer info via Theo Korver of aanmelden via het formulier op de site. 

 
Nieuws afbeelding
15 jun 2021

Bitjes happen 24 aug

Op dinsdag 24 augustus komt EndoGooi van 17h - 20h weer belangeloos bitjes happen op de club. 

Handig en veilig een nieuw bitje op maat in het nieuwe seizoen.


Let op: aanmelden verplicht vanwege Corona. Dat kan via www.sptl.nl 
Nieuws afbeelding
11 jun 2021

Keeperstas overgang naar nieuw seizoen

Beste vaste keepers, beste managers van teams met een wisselkeeper, beste ouders van een vaste keeper,

Ook dit jaar doen we weer Corona-proof inleveren van de keeperstas. Hieronder de procedure. Lees jouw deel HEEL GOED! Voor iedereen zal gelden: maak de tas en spullen schoon en was het keepersshirt. Als je een niet schone tas inlevert kunnen we en zullen we een deel van de borg inhouden. Een echt vuile tas maken we niet verder open tot minimaal 2 weken nadat tas is ingeleverd. Borg wordt terugbetaald door de penningmeester. Een week na inlevering van je tas heeft het dus geen zin ons te mailen of bellen. Wij dragen lijsten met bankrekeningnummer-gegevens, namen, teams en mobiel telefoonnummers over aan de penningmeester die dan ervoor zorgt dat borgen wordt teruggestort!

1) Managers van de E8 en E6 teams dienen hun tassen in te leveren op de volgende data:

Dinsdag 22 juni, 19.30 uur - 21.00 uur
Woensdag 23 juni, 19.30 uur - 21.00 uur

Je loopt naar Kleedkamer 5, zet je tas neer en vult het formulier in met diverse gegevens. Als er iets ontbreekt of kapot is, op formulier invullen! Controle doen we later want we gaan ivm Corona niet meteen de tas checken.

2) Vaste keepers in de jeugd en senioren die blijven keepen in het seizoen 2021-2022: voor jullie is het heel gemakkelijk. Controleer zelf je tas, en stuur ons een e-mail met eventuele wensen of gebreken! Of nog beter stuur een whatsapp naar 06-57934011. Alles OK? Dan hoef je niet te mailen of appen. Wij zorgen voor verhuizing naar de juiste nieuwe locker voor start van het nieuwe seizoen en eventuele aanvulling van materiaal. Je borg blijft gewoon staan en wordt niet terugbetaald want je houdt gewoon je tas. Je tas mag je in je locker zetten maar ook thuis laten staan! Dan verhuizen we alleen het slot.
Dringend verzoek als je tas niet in de locker staat: knip het team label los van je tas en leg het label los in de locker als je team naam verandert. Bijvoorbeeld als je van de JC2 naar JC1 gaat. Of van de MC4 naar de MC2. Tip: bij controle van je tas, maak de spullen even schoon, was je keepersshirt(s)!
3) Vaste keepers die gaan stoppen: maak je tas en spullen schoon, was je shirt en zet je tas terug in de locker voor 28 juni. Laat via mail weten dat je stopt met keepen (reply to [email protected] en ook [email protected], whatsapp naar 06-57934011 mag ook), wat er kapot is en / of mist in de tas. Zet verder in de mail: je naam, je team, je mobiele telefoonnummer en heel belangrijk het bankrekeningnummer (volledig IBAN nummer) waar de borg naar toe moet!

4) Voor teams met wisselkeepers is de borg vaak betaald door de manager. De manager of wie de borg ook heeft betaald zal ervoor moeten zorgen dat: a) de tas schoon en fris in locker staat voor 28 juni; b) een mail wordt gestuurd naar [email protected] en ook [email protected], of stuur een whatsapp naar 06-57934011; c) zet in die mail de volgende gegevens: wat er kapot is en / of mist in de tas. Zet verder in de mail: je naam, je team, je mobiele telefoonnummer en heel belangrijk het bankrekeningnummer (volledig IBAN nummer) waar de borg naar toe moet!

Als je verder nog vragen hebt, niet zeker weet of je team een vaste of wisselkeeper heeft, twijfelt of materiaal kapot is, niet weet wat er in een tas zou moeten zitten, advies nodig hebt over m [email protected] ateriaal, enzovoorts: stuur een whatsapp naar 06-57934011 of stuur een mail naar [email protected]

Met sportieve groet,

De keeperscommissie.

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Woord van de Voorzitter

Welkom bij deze speciale editie van de nieuwsbrief. Dit keer vrijwel geheel gewijd aan onze geweldige nieuwe samenwerking met Nike en HockeyDirect. Met trots kunnen wij zeggen dat wij de eerste club in Europa zijn met Nike als kledingsponsor! Samen met ’s werelds grootste sportmerk, dat zeer populair is bij onze jeugdleden, hebben we de afgelopen periode gewerkt aan ons nieuwe tenue. Het ontwerp en de kleuren van ons thuisshirt blijven hetzelfde, maar in ons uittenue zullen de originele HC Naarden kleuren terugkeren. Er komen nieuwe Nike broekjes, rokjes, hoodies, coachjassen en trainingspakken. In deze nieuwsbrief vertellen we meer over de achtergrond van deze deal, over de kosten van het nieuwe tenue, over de bestaande en nieuwe sponsoren en zetten we een aantal betrokkenen in het zonnetje. Het wordt echt gaaf!   Naast het feit dat we het contract met onze kledingsponsor moesten vernieuwen, hadden we ook een besluit te nemen over onze retailpartner voor de komende drie jaar. Samen met een professionele werkgroep (bestaande uit leden van de club) hebben we een uitgebreide aanbesteding uitgevoerd. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op de combinatie van Nike met HockeyDirect (www.hockeydirect.nl). HockeyDirect is een zeer moderne en succesvolle webshop die zorgt dat je aankoop de volgende (werk-)dag gratis thuisbezorgd wordt. We krijgen daar onze eigen HC Naarden omgeving en natuurlijk gaan we ook zorgen dat daar in de toekomst nog veel meer gave Nike producten met het HC Naarden logo te koop zullen zijn.       We nemen dus afscheid van onze huidige partners Jumbo Hockey, Reece en The Indian Maharadja. Wij zijn deze partijen erg dankbaar voor de prettige samenwerking en wensen ze heel veel succes voor de toekomst.   Dan hadden we ook nog het verlengen van onze shirt-sponsoren. Ontzettend blij zijn we dat we samen met de sponsorcommissie kunnen melden dat onze hoofdsponsor de Rabobank Gooi en Vechtstreek zich weer voor drie jaar aan ons wil verbinden. Op onze rug krijgen we Nienaber makelaars. Zij nemen in goed overleg het stokje van Meijberg Makelaars & Taxateurs over. Als laatste hebben we dan ook nog een nieuwe sponsor aangetrokken. Vanaf volgend seizoen zal (mijn eigen bedrijf) het digital bureau Indicia op één van onze mouwen staan.      Al met al dus veel mooie stappen. Rest mij jullie heel veel leesplezier te wensen!   Met vriendelijke groet, Marc van Wijk 


 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Indicia: de nieuwe shirtsponsor van HC Naarden

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nieuwe Nike tenue van HC Naarden. Onderdeel van dit project was de contractering van bestaande en nieuwe sponsoren die op de HC Naarden tenues staan. Het bedrijf Indicia komt vanaf volgend seizoen op de mouw van alle shirts te staan. Graag stellen we Indicia aan jullie voor.   Indicia (https://www.indicia.nl) is een onafhankelijk digitaal bureau dat al sinds 1996 bestaat. Ze zijn in Tilburg gevestigd en met circa 100 man maken ze organisaties slimmer op het gebied van marketing, sales, communicatie en bedrijfsvoering.     Klanten variëren van corporates (Zilveren Kruis, Schiphol, ) tot de (semi-)overheid (Ministerie BZK, Gemeente Eindhoven en AWVN) en MKB+ bedrijven (DMG, Van Happen en Unica). Daarnaast richt Indicia zich op het slimmer laten werken van branches. Zo werken ze voor TLN, de Metaal Unie, INretail, De Meubelbranche en de Versbranche.    Maatschappelijke betrokkenheid is belangrijk voor Indicia. Dit uit zich in het feit dat zij hoofdsponsor zijn van de Verbeeten Challenge (een jaarlijkse evenement om geld voor kankeronderzoek op te halen), Roze maandag (een jaarlijks evenement in Tilburg ter ondersteuning van de LGBT gemeenschap), mede eigenaar zijn van Diverzio (een organisatie dat gezond lekker en lokaal eten in de zorg ondersteunt) en samen met de organisatie Local2local innovatieve technologie ontwikkelt ter ondersteuning van gezonde lokale korte voedingsketens.     Indicia is ook hoofdsponsor van de hoofdklasse club HC Tilburg en sponsor van voetbalclub Willem II.    HC Naarden voorzitter Marc van Wijk is mede eigenaar en bestuurder van Indicia. Hij vindt het geweldig om ook op deze manier een bijdrage aan de toekomst van HC Naarden te kunnen leveren.  

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Early bird korting! Koop straks je nieuwe tenue met korting!

Zo’n fantastische nieuwe samenwerking moeten we natuurlijk vieren. En hoe kan dit nou beter dan af te trappen met een flinke korting! 
Begin augustus zal het HC Naarden tenue op HockeyDirect beschikbaar zijn. Uiteraard laten we je tegen die tijd weten wanneer precies. Maar we kunnen nu al wel vast zeggen dat we als club 50% korting geven op de nieuwe shirts! Dit betekent dat normaal een shirt €45 kost en nu € 22,50. Deze kortingsperiode duurt tot en met de zaalperiode (eind februari). 
HockeyDirect geeft daarnaast - gedurende 12 weken - een extra korting op de nieuwe uitshirts (€ 30). Dus nog even wachten tot begin augustus om je nieuwe tenue te bestellen!
Meer informatie in dit bericht: Klik hier!

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Rabobank Gooi en Vechtstreek gaat door als hoofdsponsor van HC Naarden

De afgelopen periode hebben de Rabobank Gooi en Vechtstreek en Hockeyclub Naarden hun samenwerking geëvalueerd en gesproken over de verlenging van de samenwerking. Vanuit de bank werd daarbij met name gekeken naar de maatschappelijke bijdrage die HC Naarden de afgelopen vier jaar leverde en wat de plannen richting de toekomst zijn. De Rabobank, het bestuur en de sponsorcommissie van HC Naarden zijn daarbij dieper ingegaan op de doorontwikkeling van de visie op jeugdhockey, het jeugd-traint-jeugd concept dat wordt ondersteund door de Naarden Hockey Academy. Het streven van HC Naarden om daarmee maatschappelijk een nog relevantere sportclub te worden, past goed bij de doelen van de Rabobank. De uitkomst was dan ook voor beide partijen zeer positief en hebben ertoe geleid dat de Rabobank Gooi en Vechtstreek de komende drie jaar doorgaat als hoofdsponsor van HC Naarden.   "Ik ben erg blij en trots dat de Rabobank onze hoofdsponsor blijft. Enerzijds omdat het hebben van een hoofdsponsor natuurlijk erg belangrijk is voor de continuïteit van de club. Anderzijds is het een erkenning voor de maatschappelijke bijdrage die wij als hockeyclub leveren aan het ontwikkelen van onze jeugdleden. De Rabobank heeft ons ook in contact gebracht met NOC*NSF en gezamenlijk gaan we werken aan de inhoudelijke doorontwikkeling van onze visie, maar ook aan het breder uitdragen hiervan. Hoe mooi zou het zijn als we over drie jaar een beweging op gang hebben gebracht onder sportclubs die maatschappelijk nog relevanter willen zijn.” Aldus voorzitter Marc van Wijk.    Roderick Alberti, Directeur Bedrijven, vertelt: "Zoals iedereen weet, gaan wij als Rabobank door een forse heroriëntatie. De manier waarop wij kijken naar sponsoring is daarbij ook aan het veranderen. Rabobank blijft zich de komende jaren inzetten voor het verstevigen van het fundament van de verenigingen in de lokale samenlevingen. Door in te zetten op zelfredzaamheid en de maatschappelijke rol van verenigingen. Dat blijven we doen op onze coöperatieve manier. Zo hebben wij als Rabobank Gooi en Vechtstreek een aantal maatschappelijke doelen gesteld en daar moeten onze sponsoractiviteiten aan bijdragen. We zijn onder de indruk van de ontwikkelingen die HC Naarden de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en willen hier graag de komende drie jaar samen een nog groter succes van maken”.

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

Nienaber: nieuwe shirtsponsor van HC Naarden

Ewoud Rehe - directeur Nienaber - kun je kort iets vertellen over Nienaber? Nienaber Makelaars is in 1919 opgericht door Johann Dietrich Rudolf Nienaber. Nienaber met een duidelijke kernwaarde: kwaliteit en transparantie. Hiervan zijn we nooit meer afgestapt; kwaliteit en transparantie vormen nog steeds de rode draad door alles wat we doen. We zijn inmiddels al 102 jaar lang elke dag met de huizenmarkt van Gooi en Vechtstreek bezig. Daardoor weten we alles van de wijken, de woningen, de lokale wet- en regelgeving en de lokale (bestemmings)plannen. Ook doen we continu onderzoek naar de markt en de wensen van mogelijke kopers, zo weten we precies wat er speelt en waar vraag naar is. Naast de woningmakelaardij zijn wij ook zeer actief in de bedrijfsmakelaardij. Binnen beide disciplines houden wij ons naast het aan-/ en verkopen ook intensief bezig met taxaties. Ook hebben wij een uitgebreide adviesafdeling. Binnen deze afdeling adviseren naast de gemeenten, ook de projectontwikkelaar bij de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten. Ook beheren wij actief bijna 50 VvE's binnen onze mooie regio. Kortom een heel breed kantoor met goed opgeleide mensen. Met ons gepassioneerde team van 22 man verdeeld over 3 vestigingen adviseren wij onze klanten bij soms wel de mooiste en grootste beslissing in hun leven.
Wat is jouw/jullie binding met HC Naarden? Ik kom zelf uit een hockeyfamilie pur sang. Met een grootvader en tante die het tot het Nederlands team hebben geschopt is de hockeysport mij met de paplepel ingegoten. Zelf hockey ik nog steeds. Wij zijn met ons kantoor een intensieve samenwerking aangegaan met Jeroen Meijer van Meijberg Makelaars. Hij is al jaren een bekend gezicht op Naarden. De directe binding is er op die manier dus al jaren. Bij onze gesprekken over deze samenwerking werd ook de sponsoring van jullie mooie club besproken en waren het snel eens dat we deze mooie kans zouden benutten.   Waarom heb je ervoor gekozen om shirtsponsor te worden? Zoals ik al aangaf draag ik de hockeysport een warm hart toe. Ik heb als klein jongetje op jullie complex gevoetbald toen het nog Naarden '79 was. Zo heb ik hockeyclub Naarden zien ontstaan en groeien tot wat het nu is. Een hele mooie familieclub met een zeer actief en lokaal verenigingsleven die zowel uit het recreatieve, als het tophockey niet meer weg te denken is. Met een ruime lokale bereikbaarheid past een shirtsponsoring van deze club heel goed bij de groeidoelstellingen van ons kantoor de komende jaren.   We gaan nu in zee met Nike als kledingleverancier. Maakt dat de samenwerking voor jullie extra speciaal? Dit maakt het zeker speciaal. Naast het feit dat Nike een en al sport uitstraalt, is het volgens mij voor het eerst dat een Hockeyclub, Nike aan zich weet te binden als kledingleverancier. Daar mogen jullie trots op zijn. En dat wij daar nu onderdeel van uit mogen maken, maakt ons natuurlijk ook weer trots.   Wat is jullie verwachting voor de komende drie jaar? Dat wij een hele mooie samenwerking aangaan met vele sportieve hoogtepunten maar met bovenal heel veel sportiviteit en plezier in het meest leuke spelletje dat hockey heet.

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

In gesprek met Jesse Herrema over de nieuwe samenwerking met Nike

HC Naarden is de eerste hockeyclub waarmee jullie als grootste sportmerk in zee gaan. Waarom deze keuze? Voor ons eerste samenwerking zijn we op zoek gegaan naar een toonaangevende vereniging binnen de hockeysport in Nederland. Via onze partner Hockeydirect kwamen we hierdoor vrijwel direct in contact met HC Naarden. Na de eerste gesprekken met Onno & Johan kwamen we er snel achter dat dit een hele mooie club zou zijn om mee samen te gaan werken. Met name het jonge, innovatieve en opleidende karakter van de club sprak ons erg aan.   Jullie zetten hiermee eerste voet in de hockeywereld, wat is jullie ambitie op de langere termijn hierin? In elke sport waar Nike actief is zullen mensen het herkennen aan het kwalitatieve, innovatieve en uitdagende karakter van het merk. Dit is ook wat we in de hockeysport willen laten zien. Zorgen voor de beste en meest innovatieve producten om alle hockeyers het meeste uit hun sport te laten halen. Dit is iets waar we in Nederland als hockeyland hard aan zullen gaan werken.   Wat vind je zelf het leukste of het meest bijzonderste aan deze samenwerking? Dat HC Naarden de eerste hockeyclub is waar we mee gaan samenwerken, maakt het voor mij natuurlijk extra bijzonder. Daarnaast vond ik het traject dat we hebben doorlopen erg prettig en ben ik positief verrast door de uitstekende organisatie van de club.   Ben je zelf ook een hockeyer of heb je iets met hockey? Ik heb - op een aantal weken hockeytraining via mijn studie na - zelf niet fanatiek gehockeyd. Wel volg ik het graag wanneer het wordt uitgezonden, zoals recent de EHL en support ik oranje natuurlijk tijdens de aankomende Olympische spelen.   Waar kijk je het meeste naar uit in deze samenwerking?  Ik kijk vooral erg uit naar de nieuwe insteek van samenwerking tussen HC Naarden, Hockeydirect en ons merk. Hockeydirect zal onze collectie op een prachtige manier opzetten in een e-commerce omgeving speciaal voor HC Naarden. Ik ben erg benieuwd hoe de leden hier op zullen gaan reageren en wat het verschil zal zijn met de traditionele retail.   Zijn er ook uitdagingen? Zo ja, welke zijn dit? In de huidige Covid wereld zijn sommige zaken wel uitdagender dan normaal. Zeker met de ontwikkeling van de situatie in Zuidoost Azië (een van onze productielocaties) kunnen productietijden langer worden en de verzendingen vertraging oplopen. Achter de schermen zijn we druk bezig om alle producten tijdig in Nederland te krijgen. Zo ver ziet het er positief uit.   Wat wordt volgens jou qua kleding het meest gewilde item dat we straks bieden? Vanuit de mensen binnen de club hoorde ik dat vooral de trainingstop met ¼ rits erg in de smaak zal vallen. Uitgaande van hun expertise verwacht ik dus dat dit een van de meest gewilde items wordt.

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2021

In gesprek met David Purmer van HockeyDirect

Ik vroeg het net ook al aan Nike, maar ben ook erg benieuwd waarom jullie voor HC Naarden hebben gekozen? HockeyDirect werd positief geprikkeld door de zeer uitgebreide en professionele opzet van de tender die is verstuurd naar meerdere partijen in de Nederlandse hockeymarkt. De gekozen insteek heeft ons direct een duidelijk beeld gegeven van de gedreven manier van werken en de ambitieuze mindset van HC Naarden. HockeyDirect is juist opzoek naar dit soort partners die deze fantastische sport en haar leden serieus nemen en hiermee het allerbeste voor de vereniging voor elkaar willen krijgen. Het lag vervolgens voor de hand om de link te leggen met Nike omdat hier ook veel overeenkomsten zijn in de juiste drive en passie voor de sport.  
Wat maakt deze deal voor jullie zo bijzonder? De combinatie van de eigengereidheid van HC Naarden, de absolute winnaarsmentaliteit van HockeyDirect en het absolute nummer 1 sportmerk ter wereld, Nike, tezamen. Alle drie streven wij naar: het anders doen dan anderen altijd al hebben gedaan.

Waar hoop je dat we samen over 1, 2 of misschien wel 5 jaar staan? We hopen dat we samen met de leden en sponsoren van HC Naarden er voor kunnen zorgen dat als er aan hockey wordt gedacht, dat Nike en HockeyDirect gelijk ‘top of mind’ zijn. Of het nu gaat om hockeyschoenen of kleding, alles is mogelijk en beschikbaar.
Wat wordt denk je het grootste succes van deze samenwerking? Het grootste succes wordt een gezamenlijk doel: een professionele en uniforme uitstraling binnen HC Naarden met altijd Nike en HockeyDirect zij aan zij. Een klanttevredenheid bij HockeyDirect met een beoordeling van minimaal een 9,5. Alle leden gaan genieten van de kwaliteit van Nike en het sportbedrijf HockeyDirect.


Wat zijn volgens jullie de voordelen voor de leden? Tja, waar zal ik beginnen…… :-) - De allereerste club in Nederland die met het allergrootste sportmerk ter wereld kan samenwerken: Nike. HC Naarden is nu nog de eerste en zal straks tot een selectieve groep hockeyverenigingen gaan behoren die samen werken met dit schitterende merk. - Een uniek design van het Nike wedstrijdtenue waarbij de kwaliteit van het hoogste niveau is. - Een geoliede sportmachine waarin je 24/7 hockeyartikelen kunt bestellen en de klantenservice 66 uur in de week bereikbaar is voor advies van echte hockeyspecialisten. - Een unieke online clubshop omgeving waarin alle HC Naarden producten te koop zijn. - Vandaag voor 22.00u besteld, morgen in huis. - Bestellingen uit de clubshop worden altijd gratis verzonden en retour sturen is tevens kosteloos. - Voordelen en kortingen voor de leden van HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
4 jun 2021

Voordracht nieuwe bestuursleden Bea Berndsen, Max Wösten en Jan Schouten

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (donderdag 24 juni 2021) draagt het bestuur van HC Naarden Bea Berndsen, Max Wösten en Jan Schouten voor als nieuwe bestuursleden.
 
Bea zal Marc van Wijk opvolgen als voorzitter. Max en Jan zullen beiden de rol overnemen van Suzanne Stuurman als nieuwe bestuursleden voor de portefeuille Jeugd. Lees hier meer over de keuze van het bestuur voor deze twee nieuw rollen.
 
Vooralsnog gaan we uit van een ALV op de club. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden via [email protected] Ruim een week van tevoren ontvangt iedereen nog een uitnodiging per mail en zal de agenda bekend gemaakt worden.
Even voorstellen: Bea Berndsen, kandidaat bestuurslid Voorzitter
 


 
Ik woon in Bussum en ben getrouwd met Victor. Onze twee dochters zijn fanatieke hockeyers: Carlijn speelt in de MC1, Renee speelt in de MB4 (en is trainercoach van de MD5).  Ik heb een achtergrond in directie- en bestuursfuncties in de opleidingsbranche. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport (tennis, op de step en outdoortraining bij Tanja van Eck), wandel ik met onze hond en ben ik ook veel in de keuken te vinden. 

Tien jaar geleden zijn onze kinderen bij HC Naarden gaan hockeyen. Vanaf de start ben ik altijd als vrijwilliger betrokken geweest: als barhoofd, als teammanager, koken voor de trainers en in de redactie van de Ledenwijzer. Ik ben een echt verenigingsmens: voor mij is het vanzelfsprekend dat je je als vrijwilliger inzet voor de club. 

Waarom wil je voorzitter worden?
HC Naarden heeft een belangrijke positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van mijn kinderen. Niet alleen als speler, maar ook in hun ontwikkeling als persoon. Ik ben daarom een grote fan van de HC Naarden-visie op jeugdhockey. 

We zijn in de afgelopen jaren in ledenaantal enorm gegroeid en tegelijkertijd is de onderlinge betrokkenheid die bij zo’n familieclub hoort, gewoon gebleven. Ik hecht grote waarde aan HC Naarden als ‘familieclub’. In een gemeente als Gooise Meren, waar veel mensen komen wonen als hun kinderen net geboren zijn, is hockey een goede manier om een vriendenkring op te bouwen en uit te breiden. Naast de sport heeft de club immers een belangrijke sociale functie.  

In de afgelopen jaren heeft de club een aantal grote stappen gezet. De hockeyvisie, het vijfde veld, de professionalisering van de organisatie, het nieuwe Nike-tenue: het zijn een paar prachtige voorbeelden. We kunnen bouwen op een goede technische staf, een professioneel bestuur en betrokken vrijwilligers. We hebben als club een goede basis. 

Waar ga je voor? 
Het gaat er natuurlijk om dat iedere speler plezier heeft in de sport. Dat betekent voor mij dat iedere speler op zijn eigen niveau kan hockeyen en zich verder kan ontwikkelen in de sport. Daarnaast: na twee ‘coronaseizoenen’ hebben we qua gezelligheid iets in te halen. Daarom is het belangrijk dat we de binding op de club weer versterken: op het veld, langs de lijn en in het clubhuis. 

Waar word je enthousiast van? 
Ik ben dol op skivakanties, met ons gezin en met vrienden. En als ik denk aan HC Naarden, kijk ik met veel plezier terug aan de fantastische familietoernooien die we als club hebben gehad. En wat heb ik zin in komend seizoen: als we als club weer gewoon competitie kunnen spelen!  


Even voorstellen: Jan Schouten, kandidaat bestuurslid Jeugd bovenbouw (A t/m C)

Jan woont in Bussum waar hij ook zijn jeugd heeft doorgebracht. Hij is getrouwd met Fereshte en heeft drie kinderen. Sara (14), Gijs (bijna 12) en "last but not least" Ziba (9). Alle drie lekker bezig op de club. Jan werkt in de financiële dienstverlening. Sinds de kinderen lid zijn geworden van Naarden is Jan op een of andere manier wel betrokken geweest bij hun teams. Als coach, scheidsrechter of als categoriemanager van een jeugdcategorie. Daarnaast is Jan zelfs ook weer gaan hockeyen in de VL1. 

"Ik heb heel veel waardering voor de club en voor de mensen die het tot dit niveau hebben gebracht. Voor mij is het een eer om te worden gevraagd voor het bestuur van deze mooie club. Zeker na de zware periode die we hopelijk nu achter ons kunnen laten. Toch hebben we ook afgelopen jaar weer laten zien dat de club leeft! Ik vind het dan ook een fantastische uitdaging om daar mijn steentje aan bij te dragen. Vanaf jongs af aan was een hockeyclub voor mij een plek waar je leuke mensen ontmoet met hockey als gemeenschappelijke deler. Bij Naarden heb ik dat wederom gevonden en in mijn rol als bestuurslid voor de Technische Commissie Jeugd (Cat. A, B & C) hoop ik dat we de verbinding in én met de jeugd dan ook nog verder kunnen brengen. We hebben daar diverse ideeën over en ik zal niet schromen ook jullie hulp daarvoor in te roepen! Hopelijk spreken we elkaar snel!" 


Even voorstellen: Max Wösten bestuurslid Jeugd onderbouw (Benjamins t/m D) 

Hockey loopt als een rode draad door mijn leven. Mijn hele jeugd heb ik op MOP (Vught) gespeeld om vervolgens te gaan hockeyen voor mijn universiteitsteam in Engeland en later in mijn studententijd bij G.S.H. Forward in Groningen. Sinds ik in Naarden ben komen wonen (2017), hockey ik met veel plezier bij Naarden in Veteranen A. Ik ben getrouwd met Liselotte en samen hebben we drie kinderen, Tijn, Kiek en Daan, waarvan de oudste afgelopen jaar bij de Benjamins is begonnen en volgend jaar naar de F-jes zal gaan. De andere twee kinderen zijn nog wat jonger maar volgen hopelijk snel.


In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij NS als jurist, waar ik mij met name bezighoud met vastgoed gerelateerde onderwerpen zoals verhuringen, stationsontwikkelingen en gebiedsontwikkelingen en ook in meer algemene zin met het ondernemingsrecht. Binnen hockeyclub Naarden ben ik afgelopen jaar coördinator van de Benjamins geweest. Het is voor mij een mooie uitdaging om deze rol te verbreden als Bestuurslid Onderbouw. Naarden heeft als echte familieclub een grote jeugdafdeling. Ik kijk er naar uit om het vele en goede werk dat de afgelopen jaren is verzet verder uit te bouwen en een bijdrage te kunnen leveren aan het spelplezier van de spelers en de kwaliteit van alle teams in de jongste jeugd.

 
Nieuws afbeelding
4 jun 2021

Twee nieuwe bestuursleden voor de jeugd

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (ALV) van donderdag 24 juni 2021, draagt het bestuur van HC Naarden Jan Schouten en Max Wösten voor als nieuwe bestuursleden voor de portefeuille Jeugd. Zij zullen deze rollen van Suzanne Stuurman overnemen. Met instemming van de ALV zal Suzanne nog een half jaar aanblijven als algemeen commissaris, om op die manier een goede overdracht te waarborgen. Daar waar tot op heden een splitsing bestond tussen de portefeuille Lijnhockey en de portefeuille Breedtehockey/Jongste Jeugd, is besloten om een nieuwe indeling te maken. Jan Schouten zal bestuurslid Jeugd bovenbouw (A t/m C) en Max Wösten bestuurslid Jeugd onderbouw (Benjamins t/m D) worden. Onderdeel van deze rollen zijn dus zowel de lijn als de breedte teams binnen deze categorieën.  
 
Waarom doen we dit?
Als familieclub willen we alle leden van het gezin een passend niveau bieden om uitdagend en met plezier te hockeyen. We willen een hockeyclub zijn die echt oog heeft voor de jeugd en de ontwikkeling van onze jeugdspelers, zowel op als buiten het veld. Er is daarom in de afgelopen jaren - onder leiding van het bestuur - voor en achter de schermen hard gewerkt om de visie op jeugdhockey  en de organisatorische inrichting die hiermee samengaat verder uit te werken en op te tuigen. We hebben inmiddels een zeer professioneel werkende Technische Staf (TS), onder leiding van Bas Bruin, onze Algemeen Technisch Manager. Deze TS werkt nauw samen met onze uitgebreide Technische Commissie junioren (TC). Samen houden ze zicht op de ontwikkeling van alle jeugdspelers in zowel de lijn als de breedte teams. Meer dan ooit kijken zij samen naar de hele categorie, zonder daarbij overigens afbreuk te doen aan het verschillende karakter van prestatie- en breedtehockey. Sterker nog, we koesteren dat juist, maar willen wel de hele horizontale keten verder verbeteren. Dit werkt per categorie net weer even anders en juist die kennis en dat onderscheid willen we een betere plek geven. We brengen met deze nieuwe indeling dus de bestuursrollen beter in lijn met het functioneren van de TS en de TC en sluiten hiermee meer aan bij onze visie op jeugdhockey. Dat gezegd hebbende blijven we werk maken van zowel prestatie als breedtehockey en blijven we de familieclub met ambitie die we als HC Naarden willen zijn. 
 

 
Nieuws afbeelding
4 jun 2021

Save the Date; GJK op 28 augustus!

Save the date: 28 augustus zal het Goois Jeugd Kampioenschap weer plaatsvinden! Een mooie start van een nieuw hockeyseizoen. Houd deze datum alvast vrij, meer informatie volgt.

 
Nieuws afbeelding
27 mei 2021

Onze E8 keepers werken vol passie een uitdagende training af

Onze E8 keepers zijn niet voor de poes. Qua motivatie, techniek en inzet werken ze hard om een plekje te krijgen in de D-junioren. Afgelopen woensdag 26 mei was het daarom weer een feestje om deze training te mogen verzorgen.
Onze trainer Milou Nijveldt had een superleuke oefening bedacht, waarbij een combinatie van techniek, inzet en onderlinge strijd centraal stond. Dat lieten onze keepers dan ook meteen zien, want naast de nodige doses plezier lieten ze zich totaal niet kennen en gingen er vol voor. Voor iedere bal werd gestreden alsof hun leven er vanaf hing.
Superleuk om deze gretigheid te zien en compliment aan onze keepers. Enkele van deze keepers stromen door naar de D-junioren en die gaan we in de toekomst dus veel vaker op de velden terugzien.
Natuurlijk ook een compliment aan onze trainers Milou, Geeske en Lucas die dit perfect aanvoelden en ook deze keer weer een superleuke training wisten te realiseren.

 
Nieuws afbeelding
26 mei 2021

Vrijwilligers gezocht HC Naarden gids: hoofdredacteur, redacteuren, coördinatoren en fotografen

Vrijwilligers gezocht HC Naarden gids: hoofdredacteur, redacteuren, coördinatoren en fotografen 
Wij zoeken een hoofdredacteur, redacteuren, coördinatoren en fotografen om een belangrijke bijdrage te leveren aan het mooiste jaarboek van het Gooi!
Hoofdredacteur 
Als hoofdredacteur zorg je naast de content ook voor de aansturing van de redactieleden, vormgever, coördinatoren en fotografen. En hou je overzicht op de planning. Je onderhoudt daarnaast de communicatie richting bestuur. 
Coördinatoren commissie- en team fotografie
Coördinatoren maken een planning wanneer welke teams/commissies gefotografeerd worden en stemmen dit af met de fotograaf op de ingeplande dagen. Ben jij efficiënt en pragmatisch ingesteld, dan past deze rol perfect bij jou!
Redacteur
Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om te schrijven? Vind je het daarnaast leuk om met woorden en verhalen leden in de spotlights te zetten?  Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!
Fotograaf
Weet jij de familiesfeer van de club in beeld vast te leggen? Vind je het leuk om leden op hun mooist op de foto te laten shinen? Ben je creatief, oplossingsgericht en heb je ervaring met fotografie? Meld je dan nu aan!

Wat gaan jullie doen?
Voor de zomervakantie bepaalt de hoofdredacteur - in overleg met het bestuur - het thema voor het jaarboek. Samen met de redacteuren worden de onderwerpen erbij bedacht. In de zomer gaan de redacteuren aan de slag met de interviews en wordt alle content door de hoofdredacteur verzameld. De deadline voor het aanleveren van alle foto’s en teksten is eind september. De vormgeving gebeurt in oktober. De gidsen worden in de herfstvakantie gedrukt. De periode dat je beschikbaar bent is juni t/m oktober.


Meld je aan via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
25 mei 2021

Hockey-kriebels?!


Kriebelt het bij jou ook elke keer dat je zoon of dochter lekker gaat hockeyen? En denk je dan met weemoed terug aan die ‘goeie ouwe tijd’ dat je vroeger zelf als een hinde of jonge hond over het veld rende? Of lijkt het je leuk kennis te maken met hockeyen zodat je met je zoon of dochter lekker mee kunt pielen? 
Dan hebben we goed nieuws! Want ook voor ouders zijn er genoeg mogelijkheden om gezellig of fanatiek te hockeyen.
We laten je daar graag kennis mee maken tijdens een open training op 6 juni a.s. tussen 12.00 en 17.30 op de club. Indeling in team en tijd volgen later.
De training wordt gegeven door en met ervaren trainers/hockeyers waarbij je ook meteen kennis kunt maken met een aantal spelers uit bestaande (veteranen) teams en trimhockeyers. Hopelijk worden de Corona versoepelingen doorgezet en kunnen we weer gezellig napraten op het terras bij onze gezonde kantine.
Deelname aan de training is gratis en verplicht je uiteraard tot niets. Zou je dit formulier kunnen invullen zodat we weten wie we kunnen verwachten?
Later ontvang je nog een bevestigingsmail, waarin vermeld staat om welke tijd en op welk veld je verwacht wordt.
Komt 6 juni niet uit, maar zou je toch willen gaan hockeyen of een keer kennismaken en meetrainen met een team, stuur  ons dan een mail. We zorgen dat je dan kan meetrainen met een team.
Uiteraard zullen we tijdens en na deze training rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen, zowel binnen als buiten het veld.
Het is natuurlijk wel belangrijk dat we ons allemaal houden aan deze regels, zodat deze dag goed zal verlopen. Daarom hebben we ook een groot deel van de dag gereserveerd en worden teams ingedeeld in tijdslots.
 

 
Nieuws afbeelding
25 mei 2021

Kledingactie Hockey voor iedereen

 
Stichting HOCKEY voor IEDEREEN zet zich in om hockey voor alle kinderen in Nederland toegankelijk te maken, ook voor wie het niet breed heeft thuis. Vind je dit een goed initiatief en wil je graag een steentje bij dragen? Dat is zeker mogelijk! Deponeer goede kwaliteit tweedehands hockeyspullen in de blauwe kliko in de gang tegenover de trainers kluisjes. We zoeken spullen voor kinderen: hockeyschoenen, scheenbeschermers, rokjes/broekjes, sokken en kleren voor de training.
Ook is het mogelijk om te doneren via onze crowdfunding. We kunnen het geld goed gebruiken voor ons project dus ontzettend fijn als u ons wilt steunen. Het is aan u om de hoogte van het bedrag te kiezen. Met uw bijdrage kan de droom van HOCKEY voor IEDEREEN werkelijkheid worden!
 
Wilt u ons volgen en zien wat we doen? Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op onze website hockeyvooriedereen.info.
 
Liefs en bedankt van de Hockey Voor Iedereen-crew
 
Link voor donatie:
https://www.gofundme.com/f/help-mee-hockey-mogelijk-maken-voor-alle-kinderen?utm_source=customer&utm_medium=copy_link&utm_campaign=p_cf+share-flow-1
 
Help mee! Hockey mogelijk maken voor alle kinderen, organized by Miled De Man

 
Nieuws afbeelding
21 mei 2021

Save the date: ALV donderdag 24 juni a.s.

Op donderdag 24 juni a.s. zal er weer een Algemene Leden Vergadering zijn. Behalve een update en een blik naar volgend seizoen zijn er ook wisselingen in het bestuur.
Ruim een week van te voren volgt nog een uitnodiging en zal de agenda bekend gemaakt worden.

 
Nieuws afbeelding
19 mei 2021

Winnaar Naarden Open bekend!

De Naarden open is weer ten einde en zijn we inmiddels de laatste reguliere onderlinge potjes-ronde gaan spelen. 
Bij de 1e ronde was MC7 de grote winnaar met 18 punten en doelsaldo 14 en nu is het wederom een MC team namelijk MC2 met 18 punten met doelsaldo 20. Goed gedaan meiden!  Op de voet gevolgd door JC5 met evenveel punten alleen iets minder hoog doelsaldo, ook een mooie prestatie! 
De uitslagen vindt je in de bijlage (onderaan).
Nog 2 weekeinden met wedstrijden (zie hierover het andere artikel op de site.
Fijne Pinksteren vast! 

 
Nieuws afbeelding
18 mei 2021

Ken jij de overnachtingskampen van SportWays al?

Je weet waarschijnlijk al wel dat SportWays dagkampen bij ons op de club organiseert. Maar wist je ook dat ze Overnachtingskampen in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona organiseren? Tijdens een overnachtingskamp train, eet en slaap je op een hockeyclub, samen met andere hockeyfanaten uit alle hoeken van de wereld. Tijdens het kamp sta je elke dag ruim 5 uur op het veld, sluit je het toernooi af met een zinderende finale (vaak in het Wagener Stadion!), speel je krankzinnige spellen en sluit je de kampweek af met een chique gala-diner. Daarnaast ren je in Amsterdam een modderige survival door het Amsterdamse Bos, heb je een gave poolparty in Barcelona of doe je een angstaanjagende spooktocht in Antwerpen.
Ben jij te oud voor een Dagkamp van SportWays of ben jij toe aan een groot hockeyavontuur? Dan is een Overnachtingskamp van SportWays echt iets voor jou.
€65 partnerclub korting!
Omdat SportWays bij ons op de club Dagkampen organiseert, mogen wij als partnerclub al onze leden €65 korting aanbieden op alle Overnachtingskampen van SportWays. Ga jij naar het EHF Euro Champions Hockey Camp aan het einde van de zomer, of kies je voor een Top Hockey Camp in juli? Waar je ook heen gaat, na een SportWays Overnachtingskamp begin jij het nieuwe hockeyseizoen met een vliegende start!

Gebruik de codeSPECIALS2021als kortingscode voor deHockey Specialsin Amsterdam en Antwerpen
Gebruik de codeTOP2021als kortingscode voor alleTop Hockey Campsin Amsterdam
Gebruik de codeGOALIES2021als kortingscode voor alleDrijver Goalie Campsin Amsterdam en Antwerpen
Gebruik de codeELITE2021als kortingscode voor alleElite (Prep) Hockey Campsin Amsterdam
Gebruik de codeBARCA2021als kortingscode voor hetBarcelona Hockey Campin Barcelona
* De korting is geldig tot en met 30 juni 2021 en bij alle kampen geldt: vol is vol!

Ga naar dekampkalendervan SportWays om vandaag nog gebruik te maken van de partnerclub-korting bij SportWays!
Wist je dat SportWays FIH Ambassadeur van Year of the Youth 2021 is?
Samen met de Internationale Hockey Federatie gaat SportWays zich dit jaar, en hopelijk nog vele jaren daarna, inzetten om de mooiste sport die er is te verspreiden onder jongeren over de hele wereld.
Om dat te vieren, is er een speciaal FIH World Hockey Camp halverwege augustus. Dit kamp staat volledig in het teken van de FIH, met een internationale vibe en een hoge focus op het internationale hockey.
COVID-19 policy
Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, want alles is op dit moment nog heel onzeker. SportWays gaat er echter vanuit dat het weer een fantastisch jaar wordt met heel veel hockey en fun, net als andere jaren. 2020 was voor iedereen een gek jaar, maar toch heeft SportWays er wat leuks van kunnen maken. Alle overnachtingskampen gingen in de zomervakantie door. En door de nodige voorzorgsmaatregelen waren er bij SportWays over het hele jaar 0 besmettingen bij deelnemers én staff. Ook voor dit jaar is SportWays een strak protocol aan het ontwikkelen, zodat alle kampen met succes door kunnen gaan. Lees hier meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.

 
Nieuws afbeelding
17 mei 2021

9-13 aug Nat. Sportkampen op Naarden

In de zomer organiseren wij weer Hockey- en Tophockeykampen op HC Naarden. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt een betere hockeyer worden! Haal jouw gemiste hockeyuren dubbel en dwars in tijdens een van onze kampen. Met een Olympisch thema en een masterclass van een (Jong) Oranje speler ga je dit kamp nooit meer vergeten. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij?
 
Gratis stick t.w.v. max €170,- bij hockeykamp van drie dagen of langer* Wauw, wauw, wauw! Dankzij onze partner The Indian Maharadja krijg je eengratis* hockeystick bij aanmelding voor hockeykamp in iedere vakantieperiode van drie dagen of langer!Je kan zelf je maat doorgeven en wij zorgen dat jij een stick in de door jouw opgegeven maat ontvangt tijdens het kamp. Bekijk de voorwaarden hier.  
Data en informatie -9 t/m 13 augustus 2021 in de zomervakantie
 
De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, maar ook bij je vriendjes. De namen van jouw vriendjes kan je opgeven op het aanmeldformulier en wij zullen jullie samen indelen.
 
De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem.
 
INCLUSIEF: o Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
o The Indian Maharadja hockeystick
o Meet & greet en masterclass van (Jong) Oranje Speler
o Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
o Je persoonlijke hockeycertificaat
 
Hockey- of Tophockeykamp? Bij het Original Hockeykamp ben je 75% van je dag aan het hockeyen en krijg je één clinic van een topspeler. Ook wordt er gebruik gemaakt van het luchtkussen of de knotshockeyboarding en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het Tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse.
 
Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp.
Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl  
*Gratis juniorstick. Seniorstick met kleine bijbetaling. Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar

 
Nieuws afbeelding
9 mei 2021

Planning jeugd tot einde seizoen

Beste spelers & ouders,
We naderen het einde van het seizoen en helaas was het een ander seizoen dan ooit tevoren. Gelukkig heeft de jeugd vele weekenden kunnen hockeyen in diverse competitievormen. Dank aan o.a. alle managers, coaches, scheidsrechters, toezicht ouders, video streamers, filmmakers die zonder problemen al deze extra taken hebben opgepakt om dit, ondanks alle beperkingen, toch mogelijk te maken! 
Wedstrijden komende periode
We gaan nu de laatste periode in. De Technische Commissie Junioren heeft de wensen van de teams geïnventariseerd. Teams hebben namelijk zelf aan kunnen geven tegen wie ze nog graag zouden willen spelen. Hier is een mooi wedstrijdschema uit voortgekomen dat de komende dagen in de app zichtbaar zal zijn. Het gaat nu dus om normale wedstrijden (4 kwarten, 11-tegen-11). We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met alle verzoeken en dat is bijna overal gelukt. Geen wedstrijd zichtbaar, betekent geen wedstrijd te spelen. Wil je met je team toch nog (extra) spelen, meld je dan als manager bij jouw categoriemanager.
 De Technische Commissie Jongste Jeugd organiseert ook wedstrijden voor de F, de E6 en de E8. Er zal een apart schema hiervoor verspreid worden vanuit de categoriemanagers Jongste Jeugd. De E8 zal bijvoorbeeld de HCN Mix’t E8 cup gaan spelen voor een mooie trofee!

De benjamins zijn reeds in eerder stadium geïnformeerd over de planning voor de komende periode. 
Planning Jeugd wedstrijden
15-16 mei         Junioren & Jongste Jeugd
22-23 mei         Pinksterweekendgeen jeugd wedstrijden mogelijk
28-29 mei         Junioren & Jongste Jeugd
5-6 juni             Junioren & Jongste Jeugd
Trainingsschema
Het trainingsschema dat nu geldt, zal gelden tot en met de laatste training op vrijdag 4 juni. Op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei & 2e Pinksterdag maandag 24 mei is er geen training. De training op vrijdag 14 mei gaat bij voldoende aanwezigheid door. Graag even doorgeven aan de trainer of je er bent. In het algemeen blijft gelden; bij minder dan 5 spelers mag een trainer de training annuleren. De keeperstraining op woensdag zal elke week blijven plaatsvinden. De laatste keeperstraining is op woensdag 2 juni.
Teamindelingen
Vanuit onze visie op jeugdhockey worden al onze spelers op verschillende momenten beoordeeld door trainers & Technische Staf gedurende het seizoen. Daarnaast wordt er ook input gevraagd aan de manager coaches. Binnen de trainingen worden/zijn spelers ook gevraagd om mee te trainen en bij de Jongste Jeugd worden er in verschillende opzetten partijtjes gespeeld o.l.v. de Technische Staf. Al deze evaluaties worden besproken door de Technische Staf samen met Technische Commissie om te komen tot de nieuwe teamindelingen. De sociale voorkeuren (let op geen garantie op voorhand) en alle verzoeken tot vriendenteams worden hier ook in meegenomen echter (het opgeven van sociale voorkeuren opgave geldt alleen bij de Junioren (tot 28 april) en niet bij de Jongste Jeugd).
Medio juni worden de voorlopige nieuwe teamindelingen gecommuniceerd. Het plan is om binnen de mogelijkheden die dan gelden, de weekenden van 19/20 juni en 26/27 juni wedstrijden te organiseren voor al onze jeugdteams op basis van de nieuwe indelingen. Wellicht is op dat moment regionaal ook iets mogelijk maar alles blijft uiteraard afhankelijk van de op dat moment geldende corona maatregelen.
Voor nu eerst nog veel plezier toegewenst de komende periode met hopelijk nog ergens de mogelijkheid dat wij alle ouders weer mogen toelaten op de club want zonder publiek blijft jammer!
 Met vriendelijke groet,

Suzanne Stuurman
Bestuurslid HC Naarden Jeugd

 
Nieuws afbeelding
19 apr 2021

Naarden Open laatste ronde en Jongste Jeugd in de meivakantie

De 1e twee rondes van de Naarden Open zitten er weer op! Komende dagen wordt de tussenstand bekend gemaakt en kun je zien wie voorlopig aan kop gaat.
We hebben de 3e en laatste ronde van de Naarden Open gepland in de weekenden van de meivakantie. Een hele puzzel waarbij we rekening hebben gehouden met de voorkeuren van de teams. 
Er wordt gespeeld op 24 april, 8 en 9 mei.  Je vindt het speelschema in de bijlage.
Als er vragen zijn, richt je tot je manager, die zal contact opnemen met de categorie manager.
Jongste Jeugd
Het schema voor de Jongste Jeugdteams is ook verwerkt in bijgaand schema.
Hockeyen na de meivakantie
Op de zaterdagen 15 en 29 mei en 5 juni wordt er ook nog gehockeyd en vragen we via de managers voor elke categorie na of er voorkeuren zijn qua speeldata. Daar komen we begin mei op terug.
Veel succes en plezier met de laatste speelronde van de Naarden Open en fijne dagen en of vakantie toegewenst.

 
Nieuws afbeelding
18 apr 2021

Vanaf volgend seizoen bestormen we de competitie in Nike tenue

We zijn zeer verheugd met het nieuws dat Nike met ingang van het seizoen ’21/’22 onze nieuwe kledingleverancier is! Dit betekent dat we als eerste hockeyclub in Europa een wereldspeler als Nike aan onze club mogen verbinden. 


Het contract met onze kledingleverancier Reece, onze retailpartner Jumbo Hockey (en alle shirtsponsoren) liep tot seizoen ’21-’22. Via een aanbesteding hebben we de aanbiedingen van bestaande en nieuwe partijen voor een nieuwe periode van drie jaar naast elkaar gezet. Na een uitgebreid selectieproces kwam de combinatie van Nike en HockeyDirect als unanieme winnaar uit de bus.  


Het thuistenue blijft qua ontwerp en kleuren grotendeels gelijk. Bij het uittenue komen de originele HC Naarden kleuren weer terug. Er komen o.a. nieuwe Nike broekjes, rokjes, hoodies, coachjassen en trainingspakken. De distributie en verkoop zal geheel online verlopen via een eigen HC Naarden omgeving op HockeyDirect welke ook heel goed bij deze tijd past. Daarnaast zullen er meer mooie artikelen online ter beschikking komen met zowel branding met Nike als HC Naarden. De samenwerking met beide partijen wordt aangegaan voor minimaal drie jaar. De overige sponsoren op het shirt van HC Naarden zijn: Rabobank, Nienaber Makelaars en Indicia. 


Puntjes op de 'i'
 
Momenteel zetten we de puntjes op de ‘i’ van deze nieuwe samenwerking en bereiden we de uitrol voor. Hierover zullen we jullie komende tijd verder op de hoogte brengen. 

Hieronder een impressie van het tenue van de Heren (thuis & uit):

Hieronder een impressie van het tenue van de Dames (thuis & uit):

Lees hier het persbericht dat we extern hebben gedeeld: https://passasports.com/samenwerking-hockeydirect-nl-en-nike-met-hockeyclub-naarden/
Vraag en antwoord  Hieronder al een aantal vragen en antwoorden op een rij. In de komende tijd zullen we dit verder aanvullen met meer informatie. 
Waarom gaan we met een nieuwe kledingleverancier in zee?
De contracten met onze kledingleverancier Reece, onze retailpartner Jumbo Hockey en alle shirtsponsoren liepen tot en met seizoen ‘20-’21. Via een aanbesteding hebben we de aanbiedingen van bestaande en nieuwe partijen voor een nieuwe periode van drie jaar naast elkaar gezet. Na een uitgebreid selectieproces - waarin o.a. prijs-kwaliteit, distributie, design en verdere samenwerkingsmogelijkheden zijn afgewogen -  kwam de combinatie van Nike en HockeyDirect unaniem als beste partij uit de bus.  

Met Nike halen we een wereldspeler aan boord die al vele jaren een naam heeft gevestigd als kledingleverancier in meerdere sporten. Nike is niet alleen een zeer geliefd merk onder onze jeugdspelers, maar staat ook bekend om zijn betrouwbaarheid en innovatieve mindset. Deze kernwaarden sluiten perfect aan bij de wensen en ambities van onze club. Daarnaast zetten we met de snelle levering via HockeyDirect een grote stap vooruit. 

Waar kan ik straks het nieuwe tenue bestellen en passen?
Er wordt een eigen online HC Naarden webshop ingericht door HockeyDirect. Hier kun je straks via een banner op de site direct naartoe navigeren om je HC Naarden tenue te bestellen. Daarnaast zullen er pasmaten op de club komen zodat je bij twijfel kunt passen. Meer informatie volgt.

Zijn alle maten beschikbaar?
Alle maten zullen beschikbaar komen.


Is het ontwerp van het thuistenue veranderd? 

Nee, het ontwerp is gelijk gebleven. Een aantal optimalisaties zijn op dringend advies van Nike doorgevoerd echter dit zijn kleine details. Het gaat hier bijvoorbeeld om het stukje stof waar de knoopjes zitten en enkele accenten die met andere kleuren stof werden gelegd. Het shirt is daarmee minder complex geworden, wat de problemen met de minimale oplages oplost. 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]