Nieuws

 
Nieuws afbeelding
25 mei 2020

ONLINE spreekuur fysiotherapie

Heb je een blessure? Of heb je vragen over de opbouw van conditie en kracht zodat een blessure voorkomen kan worden?
Klik op de link (van google hangout) en hopelijk kunnen wij gericht advies geven via een video call.
 
Per week zijn er twee online spreekuren:
op dinsdag van 19.15-19.45 > LINK op vrijdag van 16.15-16.45 > LINK Mocht het niet op een van deze tijden en of dagen lukken dan kunt u ook altijd contact opnemen met de praktijk of appen naar 0631246513
 
 
Tel:035 692 1943
Mail: [email protected] Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

 
Nieuws afbeelding
21 mei 2020

Teamindeling seizoen Jeugd 2020-2021

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de teamindeling voor het nieuwe seizoen 2020-2021 voor onze jeugdspelers. De manier van werken is hetzelfde als andere jaren. Van elke speler zijn gedurende het jaar verschillende evaluaties opgemaakt door verschillende personen zoals bijvoorbeeld de (trainer) coach, manager, Technische Staf en de Technische Commissie. 
Er is gekeken naar verschillende criteria conform onze HC Naarden visie op jeugd. Het proces van selecteren en indelen wordt op deze manier zo objectief mogelijk gemaakt. Gezien de vele positieve reacties afgelopen jaren was het ook dit jaar weer mogelijk om sociale voorkeuren op te kunnen geven bij de E8 tot en met de A-junioren. Dit wordt zoveel mogelijk meegenomen in de afwegingen om te komen tot de teamindeling.  
Door COVID-19 en de bijbehorende aanpassingen en beperkingen hebben we dit jaar helaas minder informatie kunnen verzamelen omdat er simpelweg minder wedstrijden gespeeld zijn.    De trainingen lopen door tot en met 12 juni. We hebben ervoor gekozen om een aanpassing te doen in het trainingsschema om zo de al verkregen informatie te toetsen. 
Dit betekent het volgende: A) Benjamins, F- en E6-spelers trainen door volgens hun huidige vastgestelde trainingsmoment B) E8- en breedteteams trainen door in hun huidige samenstelling en volgens het vastgestelde huidige trainingsmoment  C) Spelers van de huidige lijnteams starten vanaf week 22 in de samenstelling van seizoen 2020-2021. Als voorbeeld als je nu als 2e jaars C-speler in een lijnteam speelt, start je volgende week in de B-categorie. Daarbij worden de trainers betrokken, die in het komende seizoen deze groepen zullen begeleiden, zodat ze zelf advies uit kunnen brengen aan de Technische Staf. Uiteraard geldt, dat als je nu in een lijnteam speelt, dit geen garantie is dat dit ook zo zal blijven D) Spelers vanuit de E8- en breedteteams, die potentieel hebben om in een 1e of 2e team te komen, zijn uitgenodigd om mee te trainen. Echter in sommige categorieën zijn er zo veel spelers met een hoog niveau dat de groepen waarin nu wordt getraind zeer groot zijn. Dit betekent dat spelers die meetrainen met een 1e of 2e team (bijvoorbeeld in de E8) ook in een breedte-team kunnen worden ingedeeld. Daarnaast houden we als club rekening met de verhouding 1e versus 2e jaars voor alle categorieën. Het betekent dus ook dat spelers die zijn uitgenodigd dus 2 keer per week training hebben (eigen en selectietraining) Dit zal zo zijn vanaf maandag 25 mei E) De keepers die in aanmerking komen voor een 1e of 2e team worden ook uitgenodigd mee te trainen, naast de separate keeperstrainingen. Hiermee kan ook deze groep getoetst worden
Uiterlijk eind juni wordt de voorlopige teamindeling gecommuniceerd, uiteraard streven wij daarbij naar een eerder moment. De teamindeling is strikt genomen voorlopig. In september kunnen we nog beslissen om wissels door te voeren. Dit is iets wat in de praktijk de afgelopen jaren weinig heeft plaatsgevonden. Voor komend seizoen zullen we hier zeer kritisch naar kijken. En uiteraard is alles afhankelijk hoe de richtlijnen dan zijn om te mogen hockeyen. 
Met sportieve groet,
Leon Arendsen & Suzanne Stuurman Bestuur HC Naarden – Jeugd 

 
Nieuws afbeelding
21 mei 2020

Veteranen teams zijn nog steeds op zoek naar jou!

We mogen weer voorzichtig het veld op, sinds een week mogen de senioren, trimmers en veteranen weer trainen. Weliswaar op 1,5 meter afstand, wat nog even wennen zal zijn.
Wil je weer beginnen met hockeyen of wil je kennis maken met hockey? Neem dan contact op met de TC senioren en train een keer mee met 1 van de teams of trimgroepen.
Elk niveau
HC Naarden heeft verschillende teams die op zondag op elk niveau een competitie spelen. Meerdere teams (Heren en Dames) zoeken nieuwe aanwas om komend seizoen er weer tegen aan te kunnen. Trainingen zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gevolgd door een gezellige borrel met meerdere teams.
Uiteraard is er de mogelijkheid ( mits we niet teveel spelers op het veld hebben ) om een keer vrijblijvend met een team mee te trainen en zo kennis te maken met het team.
Voor beginnende hockeyers zijn er verschillende mogelijkheden bij de trimgroepen op de maandagavond (gemengd en heren), woensdagochtend (dames) en woensdagavond (gemengd en heren). Onder leiding van een trainer leer je dan de basistechnieken, oefeningen en speel je een onderling wedstrijdje en na afloop gezellig met elkaar in het clubhuis even borrelen. Kom gerust een keer meetrainen om te kijken hoe het is.
Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de TC Senioren, [email protected] .

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Jeugd traint jeugd

Een van de belangrijke pijlers van HC Naarden is het Jeugd traint Jeugd principe waardoor jij je als jeugdspeler ontwikkelt om zelf training te (leren) geven, kinderen te begeleiden en beter te maken met plezier en word je ondersteund vanuit de Naarden Hockey Academie en de Technische staf. En we zijn nog op zoek! 
Ben jij 2e jaars B of ouder spelend lid, dus ook voor (jong) senioren geldt dit, dan kom je aanmerking voor onze Junioren teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.
Ben jij 1e jaars B, dan kom je in aanmerking voor onze E8 teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.

Ben jij 2e jaars C, dan kom je in aanmerking voor onze E6 teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.
Wil jij komend seizoen bij HC Naarden hier graag een bijdrage aan leveren (en word je hier ook nog voor betaald 😊) dan zien we dus jouw aanmelding graag tegemoet! Voor de jeugdleden die zich al hebben opgegeven om training te (blijven) geven, komen we hier in juni op terug. 

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Spelers gezocht voor rolstoelhockey (H-hockey)

Hockeyclub Naarden ondersteunt samen met de Gooische Hockey Club en aantal andere clubs in de regio het H-hockey (rolstoelhockey in handbewogen rolstoelen). Aan H-hockey kan iedereen die ouder dan 12 jaar is deelnemen: zowel spelers met een handicap als spelers zonder handicap.  Een uitstekende basis voor sportieve integratie dus. De "Gooische Rollers” hebben afgelopen jaren meegespeeld in de landelijke H-Hockey competitie van de KNHB. Het team promoveerde vorig jaar naar de 2e klasse.    De Gooische Rollers zijn op zoek naar extra spelers om het H-hockey in de regio te versterken. Voor een sportrolstoel en kleding wordt gezorgd. De jaarlijkse contributie is slechts EUR 50. De Rollers trainen in het nieuwe seizoen op zaterdagen van 09h00-12h00.  
Ken je iemand die dit leuk zou vinden? Vraag hem of haar om een mail te sturen naar: [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet!

Zie jij nu al op tegen een hele zomer lang niet hockeyen? Speel de zomer door met de SportWays Dagkampen bij ons op de club! Tijdens deze hockeykampen krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis van jouw leeftijd en niveau. Elke dag sluit je af met een spannend toernooi, waar je jouw nieuw geleerde hockeyskills direct kan toepassen. Van verdediger tot aanvaller, iedereen gaat als betere speler naar huis. Kom jij ook?
Wij gaan er vanuit dat we de zomervakantie in gaan zonder maatregelen. Wanneer SportWays echter genoodzaakt is om de kampen te cancelen, dan kunnen zij jouw aanmelding kosteloos verplaatsen naar één van de andere kampen die zij organiseren. Komen die data je niet goed uit? Dan kun je een waardebon krijgen, die geldig is voor álle hockeykampen, dagkampen en overnachtingskampen, in 2020 en 2021. Heb je toch liever je geld terug? Dat is natuurlijk ook geen probleem.
Hockeykampen in de zomervakantie (8 t/m 10 juli 2020) • Kids  |  5 t/m 7 jaar  |  2 / 3 dagen • YoungStars  |  7 t/m 9 jaar  |  2 / 3 dagen • Top  |  8 t/m 14 jaar  |  3 dagen • Goalies  |  8 t/m 14 jaar  |  3 dagen
Neem je team mee en krijg 15% korting! Kom je met zes of meer vriendjes, vriendinnetjes of teamgenootjes? Dan krijgen jullie 15% korting per persoon. Maar let op: Er zijn natuurlijk voorwaarden. Je mag bijvoorbeeld nog niet ingeschreven zijn om in aanmerking te komen voor deze korting. Lees hier alles over de groepskorting.
Wil je je direct inschrijven? Bekijk de volledige kalender van hockeykampen op onze club: https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_20

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Woord van de Voorzitter

Beste leden, Graag maak ik gebruik van het voorwoord bij deze nieuwsbrief om een paar zaken over onze club in Corona-tijd toe te lichten. Ik kan me namelijk erg goed voorstellen dat jullie je afvragen hoe onze club er voorstaat nu het clubhuis al twee maanden gesloten is.
Er mag weer gehockeyd worden Laat ik beginnen met het feit dat ik ontzettend blij ben dat er weer gehockeyd mag worden. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is dit zonder beperkingen. Voor de oudere jeugd, senioren en veteranen mag dit met toepassing van alle 1,5 meter richtlijnen. Een beetje saai wellicht, maar wel fijn om weer lekker het veld op te mogen. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we flink moeten puzzelen en allerlei protocollen moeten inleveren bij de gemeente. Ik ben blij om te zien dat deze protocollen nageleefd worden.  Om iedereen toch nog wat extra hockeyplezier te bieden, hebben we besloten het trainingsseizoen iets langer door te laten lopen. De laatste training zal nu niet op vrijdag 5 juni zijn, maar op vrijdag 12 juni voor de jongste jeugd en junioren en de senioren mogen trainen tot en met vrijdag 19 juni.
Financiën tot het eind van het seizoen Het gaat redelijk goed met de financiën tot het eind van het seizoen. We hebben gebruik kunnen maken van een aantal steunregelingen en hebben al onze medewerkers doorbetaald. Wel hebben we vrijwel alle andere uitgaven stopgezet en keren nu ieder dubbeltje om. Zoals het er nu uitziet, krijgen we het voor elkaar!
Het Familietoernooi We hebben nog lang hoop gehouden, maar moeten nu helaas definitief concluderen dat ons geliefde Familietoernooi dit jaar niet door kan gaan. Dat gaat ons enorm aan het hart. Dit gezellige toernooi met 700 verklede hockeyers van jong tot oud is ieder jaar een hoogtepunt en staat voor alles dat we als familieclub graag willen zijn. Maar het is niet anders. Iedereen zal begrijpen dat dit nu echt niet kan. 
Aannames en indelingen De afgelopen periode heeft ook in het teken gestaan van nieuwe aannames. In lijn met ons 5e veld hebben we weer een extra grote groep kinderen aan kunnen nemen, vooral bij de Benjamins. Helaas hebben we ook dit jaar weer een flink aantal kinderen teleur moeten stellen. De notaris heeft dit keer online de loting verricht. Inmiddels hebben alle kinderen het goede of teleurstellende nieuws te horen gekregen.  Ook is de technische staf onder leiding van Bas Bruin samen met de TC’s en met input van de trainer-coaches druk aan de slag met het voorbereiden van de indelingen voor volgend jaar. Het indelen verloopt logischerwijs nu iets anders dan de voorgaande jaren. We streven ernaar om uiterlijk eind juni een voorlopige teamindeling te communiceren.  
Volgend seizoen Hoe gaat het komende seizoen verlopen? Tja, dat is nu nog niet 100% duidelijk. Het opstellen van een goede begroting is daarmee best een uitdaging. We hebben als bestuur een aantal scenario’s uitgewerkt en verwachten de komende maanden steeds meer zicht te krijgen op welk scenario het gaat worden. In lijn met de door het kabinet afgegeven scenario’s verwachten we op dit moment dat we vanaf 1 september weer zonder beperkingen mogen hockeyen.  We verwachten ook dat het clubhuis vanaf 1 september weer open mag, maar houden er wel rekening mee dat we te maken gaan krijgen met allerlei 1,5 meter beperkingen. Deze zullen ongetwijfeld impact hebben op de baromzet en de begroting. Grote evenementen zullen vooralsnog nog niet mogen. Of het GJK daar ook onder valt gaan we nog bespreken met de gemeente. 
Besparingen Dit alles betekent helaas wel dat we voor het komende seizoen rekening moeten houden met een aantal besparingen. We zullen onze uitgaven aan moeten passen aan een verwachte afname van inkomsten. We zijn nu met alle portefeuillehouders aan het nadenken waar deze besparingen het beste uit kunnen bestaan. Vanzelfsprekend kijken we daarbij goed naar onze kerndoelen als hockeyclub en zorgen we dat we die zo goed mogelijk kunnen blijven uitvoeren. 
Voortgang blaashal De financiering van de nieuwe blaashal gaat nog niet zo hard. Eigenlijk heel begrijpelijk want de meeste mensen hebben de afgelopen periode wel iets anders aan hun hoofd gehad. We nemen deze ontwikkelingen mee bij het uitwerken van de scenario’s en zullen jullie binnenkort berichten hoe we hiermee verder gaan.  Graag wil ik met een positieve noot eindigen. Ons clubhuis is de afgelopen weken onder handen genomen door Clementine en onze groundsman Joost. Alle muren hebben een frisse laag verf gekregen en we zijn bezig om de bar een iets andere indeling te geven. De verf hebben we overigens geregeld via een mooie deal met Vestingh verf. Hopelijk kunnen we hier vanaf begin september met z’n allen van genieten! 
Ik wens je voor nu veel leesplezier en blijf gezond. 
Marc van Wijk Voorzitter  

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Alle HCN evenementen tot einde zomer afgelast

Corona treft ons allemaal, dus ook alle mooie evenementen die onze club rijk is. Zoals onze voorzitter Marc al schreef gaat het familie toernooi als afsluiter van het seizoen jammer genoeg niet door. Het alom bekende B-toernooi dat altijd plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend kan ook niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen. 
Dan de slotdag voor de Jongste Jeugd die op 20 juni gepland stond, kan geen doorgang vinden en als laatste hebben we ook geen "einde seizoen BBQ" waar we altijd alle veldkampioenen huldigen. 
De start van het nieuwe seizoen begint altijd met het GJK, of dat door kan gaan hangt af van de ontwikkelingen en we zullen daarover t.z.t. in gesprek gaan met de andere deelnemende hockeyclubs en de Gemeente. 
Met z'n allen hopen we op betere tijden !

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Trainingen aan het einde van het seizoen

Het seizoen loopt ook alweer bijna ten einde en complimenten aan eenieder die zich goed houdt aan het protocol.  Het protocol blijft gehandhaafd, dus helaas nog steeds bijvoorbeeld:  - geen ouders toegestaan om te kijken bij hun kinderen,  - alleen eigen gevulde bidon mee,  - pionnen die alleen door de trainer of in geval van de senioren door de aanvoerder aangeraakt en schoongemaakt mogen worden.  Zie hiervoor ook de artikelen op de site. 
Tevens gezien het mooie weer betekent het ook dat de Nivea Smeercase niet gebruikt mag worden ofwel zorg ervoor dat eenieder reeds thuis goed is ingesmeerd.   De trainingen voor de Jongste Jeugd & Junioren zouden t/m vrijdag 5 juni duren en dit hebben wij nu met een week verlengd, ofwel vrijdag 12 juni zal de laatste trainingsdag zijn. Voor de senioren geldt dat de trainingen eindigen op vrijdag 19 juni. Voor tips over de 1,5 meter trainingen kijk ook in de HC Naarden App onder meer en dan Hockeyfood. 
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, is er geen training. 
Zaterdag 13 juni en zaterdag 20 juni zullen we o.b.v. inschrijving & capaciteit ,wat via de TC Jongste Jeugd & TC Junioren verloopt, de velden een aantal uren openstellen t.b.v. onderlinge partijtjes voor de Benjamins, F, E6, E8 en de D teams. Uiteraard geldt dan ook steeds het Corona protocol. Bij interesse dient de manager of coach graag voor as woensdag 27 mei een mail te sturen aan [email protected]  
Als er andere vragen zijn, graag een mail sturen aan Clementine via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
10 mei 2020

Senioren mogen weer: lees hier het protocol

We zijn als hockeyclub zeer verheugd dat nu ook onze senioren weer mogen trainen. Natuurlijk doen we dit met in achtneming van alle richtlijnen van het RIVM, de KNHB en de gemeente Gooise Meren. Het succes van de komende trainingsperiode, van donderdag 14 mei tot en met vrijdag 19 juni, valt of staat hoe goed wij ons houden aan deze richtlijnen. Als we het met z’n allen doen, gaat dat lukken! We hebben gekozen voor een trainingsschema waarbij alles ruimer is opgezet. Elk team heeft een heel veld ter beschikking.

HC Naarden Corona Protocol, ALGEMEEN;
De toegang tot de club en de hockeyvelden is alleen vanaf de Beethovenlaan, ofwel onze hoofdingang! Bij de ingang volgen er aanwijzingen hoe je naar de velden gaat. Ook verlaat je de club altijd via de hoofdingang Het clubhuis boven blijft gesloten voor alle spelers, alleen de Technische staf heeft een sleutel en mag beperkt naar binnen en dient ervoor te zorgen dat te allen tijde de deur op slot is De EHBO-kist staat beneden in de gang van de kleedkamers De club (de hockeyvelden) is alleen geopend voor leden van HC Naarden. Kom alleen naar de club wanneer er voor jou een training gepland staat. Indien je buiten je eigen trainingstijden aanwezig bent (geldt voor zowel spelers als trainers) kan het betekenen dat je de toegang wordt ontzegd gedurende de gehele trainingsperiode Kom zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de club Kom in je hockeykleding naar de training ( zonder stick geen toegang tot de club ). De kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen en zorg dat je thuis naar de wc bent geweest Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar de club en wacht op aanvang van je training bij het veld waar je team gaat trainen, zie de HC Naarden app op welk veld de training plaatsvindt Volg altijd de aanwijzingen op van de trainers en/of aangewezen begeleiding Gebruik alleen je eigen hockeystick. Als er gedeelde materialen gebruikt worden, rouleer deze niet. Pak hockeyballen niet met je handen op. Materialen die veel met de handen worden aangeraakt, worden na gebruik gereinigd door trainers/aanvoerders Neem je eigen bidon gevuld mee vanuit huis om uit te drinken. Gebruik nooit de bidon van een teamgenoot Verlaat direct na de training het terrein, blijf niet hangen in de fietsenstalling/parkeerplaats en respecteer ook daar de 1,5 meter afstand Het clubhuis is en blijf gesloten, dat betekent dat een zelf meegebracht kratje ook niet mag worden genuttigd op het terras en/of parkeerplaats Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes Blijf thuis als: -je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°)
-Blijf thuis als iemand in jouw gezin koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als alle leden van het gezin 24 uur geen klachten hebben, mag een (jeugd)speler weer sporten en naar buiten
-Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het Coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact
HC Naarden Corona Protocol, specifiek voor senioren/veteranen en trimmers:
Voor de senioren/veteranen/trimmers wordt in deze periode geen trainer beschikbaar gesteld. Training wordt gegeven door de aanvoerder/begeleider van het team Alle teams krijgen 1x per week de beschikking over een heel veld, zie de HC Naarden app wanneer jij training hebt en op welk veld Er mogen maximaal 10 personen op 1 veldhelft. Indien het team groter is, dan moet de groep worden verdeeld over 2 veldhelften De oefeningen die al dan niet uitgezet zijn door aanvoerder/begeleider, betreffen telkens specifieke oefeningen waar de 1,5 meter gewaarborgd blijft Oefenpotjes/partijtjes of iets van dien aard, zijn niet toegestaan volgens alle richtlijnen en voorwaarden zoals gesteld door RIVM/KNHB en GGM Sporters vanaf 13 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters Als je het terrein binnenkomt, volg de aangegeven route en loop direct naar het veld waar je training hebt Betreed en verlaat gefaseerd het veld. Wees er alert op dat men na de training direct naar huis gaat; spreek elkaar erop aan Was of desinfecteer je handen na iedere training Na afloop van de training wordt het terrein direct afgesloten door een bestuurslid

HC Naarden Corona Protocol aanvullend voor AANVOERDERS/ BEGELEIDERS & VRIJWILLIGERS
Kom voor zover dat kan, zoveel mogelijk met eigen vervoer naar de club. Gebruik tijdens deze periode te allen tijde je eigen stick, nooit die van een teamgenoot! Bereid je training goed voor, houd 1,5 meter afstand, ook onderling Zorg dat er zo min mogelijk materialen gedeeld moeten worden Aanvoerders/begeleiders pakken evt. trainingsmateriaal (zoals doeltjes, loopladders) uit het bamboe-hok. Deze worden ook weer door trainers/aanvoerders na training ontsmet en teruggezet. Ballen hoeven na de training niet ontsmet te worden maar pionnen wel Er mag geen gebruik worden gemaakt van hesjes en speel geen partijtjes Houd 1,5 meter afstand van al je teamgenoten en/of mede-trainers (geen lichamelijk contact) De senioren/trimmers moeten na afloop van de training direct het terrein verlaten Was of desinfecteer je handen na iedere training Voor het maken van de training kan je gebruik maken van de aangepaste oefeningen van Hockeyfood (in de HC Naarden app, onder MEER) De leden van de TS en aanwezige bestuursleden waken voor het goed naleven van de regelgeving en zijn er ter begeleiding van de trainers We proberen zoveel mogelijk toezicht te houden, zodat er alleen leden op het park zijn die komen trainen. Mocht je in de avonduren toch onverhoopt iemand zien lopen op of tussen onze velden, spreek hen dan hierop aan en stuur ze weg Voor vragen graag mailen naar [email protected]  


 
Nieuws afbeelding
3 mei 2020

Trainingen tijdens feestdagen in mei

In mei/juni zijn er allerlei feestdagen. Welke gevolgen heeft dat voor de trainingen voor de jeugd:
* maandag 4 mei Dodenherdenking - trainingen na 19.30 uur vervallen * dinsdag 5 mei Bevrijdingsdag - reguliere trainingsdag * donderdag 21 mei Hemelvaart - reguliere trainingsdag * vrijdag 22 mei - reguliere trainingsdag * maandag 1 juni 2e Pinksterdag - GEEN trainingen


 
Nieuws afbeelding
1 mei 2020

HC Naarden Corona protocol!

We zijn als hockeyclub zeer verheugd dat onze jeugdleden van 6 tot en met 18 jaar weer mogen trainen. Natuurlijk doen we dit met in acht neming van alle richtlijnen van het RIVM, de KNHB en de gemeente Gooise Meren.
Het succes van de komende trainingsperiode van maandag 4 mei tot en met vrijdag 5 juni valt of staat hoe goed wij ons houden aan deze richtlijnen. Als we het met z’n allen doen, gaat dat lukken! We hebben gekozen voor een   trainingsschema waarbij alles ruimer is opgezet. Elk juniorenteam heeft een heel veld ter beschikking en  ook de Jongste Jeugdteams zijn ruimer ingedeeld op de velden.
 
HC Naarden Corona Protocol, ALGEMEEN;
geldt voor ALLE jeugdleden, ouders, trainers en begeleiding!!!!
De toegang tot de club en de hockeyvelden is alleen vanaf de Beethovenlaan, ofwel onze hoofdingang! Bij de ingang volgen er aanwijzingen hoe je naar de velden gaat. Ook verlaat je de club altijd via de hoofdingang Het clubhuis boven blijft gesloten voor alle jeugdspelers, alleen de Technische staf heeft een sleutel en mag beperkt naar binnen en dient ervoor te zorgen dat te allen tijde de deur op slot is De EHBO-kist staat beneden in de gang van de kleedkamers De club (de hockeyvelden) is alleen geopend voor leden van HC Naarden dus niet voor vriendjes/vriendinnetjes die ook willen hockeyen of op de wachtlijst staan Kom alleen naar de club wanneer er voor jou een training gepland staat. Indien je buiten je eigen trainingstijden aanwezig bent (geldt voor zowel spelers als trainers) kan het betekenen dat je de toegang wordt ontzegd gedurende de gehele trainingsperiode Kom zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de club Kom in je hockeykleding naar de training (zonder stick geen toegang tot de club). De kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen en zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar de club en wacht op aanvang van je training bij het veld waar je team gaat trainen, zie de HC Naarden app op welk veld de training plaatsvindt Volg altijd de aanwijzingen op van de trainers en/of aangewezen begeleiding zoals categorie managers en bestuursleden Gebruik alleen je eigen hockeystick. Als er gedeelde materialen gebruikt worden, rouleer deze niet. Pak hockeyballen niet met je handen op Materialen die veel met de handen worden aangeraakt worden na gebruik gereinigd door trainers Neem je eigen bidon gevuld mee vanuit huis om uit te drinken. De teamkratten worden niet gebruikt tijdens de training. Gebruik nooit de bidon van een teamgenoot Verlaat direct na de training het terrein, blijf niet hangen in de fietsenstalling/parkeerplaats en respecteer ook daar de 1,5 meter afstand; Hoest en nies in je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes Blijf thuis als: -       je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°)
-       Blijf thuis als iemand in jouw gezin koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als alle leden van het gezin 24 uur geen klachten hebben, mag een jeugdspeler weer sporten en naar buiten
-       Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact
HC Naarden Corona Protocol, aanvullend specifiek voor de Benjamins!
De training voor de Benjamins is vanaf as vrijdag 8 mei tot en met vrijdag 5 juni (LET OP — gewijzigde starttijden): 
 
Jongens 15.45 – 16.45 uur Meisjes van 16.00 - 17:00 uur Het weekend (dus ook zondagochtend) is en blijft de club gesloten. We verzamelen bij de hoofdingang op de parkeerplaats, maximaal 10 minuten van te voren verzamelen. De Benjamins worden daar opgewacht door één van de oudertrainers, ofwel verzamelen per team apart op de parkeerplaats, en als het team compleet is, lopen zij gezamenlijk naar veld 1 of 2. Na afloop van de training loopt een trainer mee terug naar de parkeerplaats.  De jeugdtrainers zorgen ervoor dat de eerste oefening wordt uitgezet. De categorie managers zijn bij de hoofdingang aanwezig om het verzamelen te begeleiden. Dit betekent dus ook indien je je kind met de auto brengt om zorg te dragen voor een snelle uitstap van je kind uit de auto en / of in geval van het komen met de fiets. En ook voor ouders geldt op de parkeerplaats, hou afstand. En er is dus geen gelegenheid om te mogen wachten op de club tijdens de training want ook het clubhuis is niet toegankelijk voor ouders. De Benjamins worden zoals gebruikelijk getraind door jeugdtrainers. Daarbij is dus maximaal één van de oudercoaches (bij voorkeur telkens dezelfde) aanwezig om te begeleiden. De oefeningen worden van tevoren gedeeld door de categoriemanagers.  Gebruik alleen je eigen hockeystick en neem je eigen gevulde bidon van tevoren mee (en vergeet niet thuis te plassen en of je bitje en scheenbeschermers aan te doen). De categoriemanagers/Voorzitter TC zorgen voor ballen en pionnen.  Pionnen worden alleen door trainers gepakt en neergezet. Na de training moeten deze worden gereinigd met water en zeep of reinigingsdoekjes. Reinigen van een hockeybal en dergelijke is niet nodig. Er wordt geen gebruik gemaakt van hesjes: zorg dat je onder je gesponsord trainingsjasje een WIT (of licht) shirt aan hebt zodat we op een makkelijke manier teams kunnen maken voor het partijtje. Voor vragen over Benjamins graag mailen naar onze Benjamins categorie managers Merle & Floris via;  [email protected]  
  HC Naarden Corona Protocol, aanvullend specifiek voor de F-E6-E8 spelers!!!!
De F-categorie heeft 1x per week training op woensdagmiddag, zie de HC Naarden app wanneer jouw team training heeft. Deze groep wordt getraind door de hoofdtrainers in samenwerking met de vaste jeugdtrainers voor de F. De training wordt van tevoren gedeeld in de F Jeugdtrainers app groep De E6 & E8 krijgen 1x per week training alleen van  de hoofdtrainers, zie de app wanneer jouw team training heeft Gebruik alleen je eigen hockeystick, geen stick bij je betekent ook geen training. De hoofdtrainers zorgen voor ballen en pionnen. Er zal geen gebruik worden gemaakt van hesjes. Pionnen worden alleen door hoofdtrainers gepakt en neergezet. Na de training moeten deze worden gereinigd met water en zeep of reinigingsdoekjes. Reinigen van een hockeybal en dergelijke is niet nodig Materialen die veel met de handen worden aangeraakt na gebruik reinigen Voor vragen graag mailen naar [email protected] HC Naarden Corona Protocol, specifiek voor A t/m D jeugdleden
Alle A t/m D teams krijgen 1x per week training op een heel veld die gegeven wordt door de eigen vaste trainers, zie de HC Naarden app wanneer jij training hebt of moet geven Sporters van 13 t/m 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters. Bij sporters t/m 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde Voor vragen graag mailen naar [email protected]
HC Naarden Corona Protocol, specifiek voor senioren/veteranen en trimmers:
Voor de senioren/veteranen/trimmers wordt in deze periode geen trainer beschikbaar gesteld. Training wordt gegeven door de aanvoerder/begeleider van het team Alle teams krijgen 1x per week de beschikking over een heel veld, zie de HC Naarden app wanneer jij training hebt en op welk veld Er mogen maximaal 10 personen op 1 veldhelft. Indien het team groter is, dan moet de groep worden verdeeld over 2 veldhelften De oefeningen die al dan niet uitgezet zijn door aanvoerder/begeleider, betreffen telkens specifieke oefeningen waar de 1,5 meter gewaarborgd blijft Oefenpotjes/partijtjes of iets van dien aard, zijn niet toegestaan volgens alle richtlijnen en voorwaarden zoals gesteld door RIVM/KNHB en GGM Sporters vanaf 13 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters Als je het terrein binnenkomt, volg de aangegeven route en loop direct naar het veld waar je training hebt Betreed en verlaat gefaseerd het veld. Wees er alert op dat men na de training direct naar huis gaat; spreek elkaar erop aan Was of desinfecteer je handen na iedere training Na afloop van de training wordt het terrein direct afgesloten door een bestuurslid

HC Naarden Corona Protocol aanvullend voor AANVOERDERS/ BEGELEIDERS & VRIJWILLIGERS
Kom voor zover dat kan, zoveel mogelijk met eigen vervoer naar de club. Gebruik tijdens deze periode te allen tijde je eigen stick, nooit die van een teamgenoot! Bereid je training goed voor, houd 1,5 meter afstand, ook onderling Zorg dat er zo min mogelijk materialen gedeeld moeten worden Aanvoerders/begeleiders pakken evt. trainingsmateriaal (zoals doeltjes, loopladders) uit het bamboe-hok. Deze worden ook weer door trainers/aanvoerders na training ontsmet en teruggezet. Ballen hoeven na de training niet ontsmet te worden maar pionnen wel Er mag geen gebruik worden gemaakt van hesjes en speel geen partijtjes Houd 1,5 meter afstand van al je teamgenoten en/of mede-trainers (geen lichamelijk contact) De senioren/trimmers moeten na afloop van de training direct het terrein verlaten Was of desinfecteer je handen na iedere training Voor het maken van de training kan je gebruik maken van de aangepaste oefeningen van Hockeyfood (in de HC Naarden app, onder MEER) De leden van de TS en aanwezige bestuursleden waken voor het goed naleven van de regelgeving en zijn er ter begeleiding van de trainers We proberen zoveel mogelijk toezicht te houden, zodat er alleen leden op het park zijn die komen trainen. Mocht je in de avonduren toch onverhoopt iemand zien lopen op of tussen onze velden, spreek hen dan hierop aan en stuur ze weg Voor vragen graag mailen naar [email protected]  
HC Naarden Corona Protocol voor ouders en verzorgers
Als ouder, verzorger of coach heb je geen toegang tot onze club, de velden en het terrein. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van jouw kind(eren) Laat zoveel mogelijk je kind(eren) zelf naar de club komen en alleen als ze training hebben Breng je kind(eren) alleen naar de club wanneer je kind nog niet de leeftijd heeft zelfstandig naar de club te kunnen fietsen Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar de club Kinderen moeten de aanwijzingen opvolgen van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, begeleiders, categorie managers en bestuursleden Informeer je kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen; (zie protocol jeugd) Blijf niet hangen op de parkeerplaats als je je kind hebt gebracht/opgehaald Direct na de training halen de ouder/verzorger hun kind op van de club als zij niet zelf per fiets gekomen zijn. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is Indien er wordt afgeweken door een kind(eren) van het protocol kan dit betekenen dat de toegang wordt ontzegd voor een jeugdspeler voor de gehele trainingsperiode  
HC Naarden Corona Protocol aanvullend voor TRAINERS, BEGELEIDERS & VRIJWILLIGERS
Kom voor zover dat kan, zoveel mogelijk met eigen vervoer naar de club. Gebruik tijdens deze periode te allen tijde je eigen stick, nooit die van een jeugdlid! Bereid je training goed voor. Voor 13 t/m 18 jaar geldt houdt 1,5 meter afstand ook onderling Zorg dat er in de leeftijdsgroep van 13 t/m 18 jaar zo min mogelijk materialen gedeeld moeten worden Vermenging van de leeftijdsgroepen kinderen t/m 12 jaar en jeugd van 13 t/m 18 jaar is op geen enkel moment toegestaan (behoudens jeugdtrainers) Zorg dat de training klaar staat als de kinderen het veld op komen zodat je gelijk kunt beginnen.  Trainers pakken evt. trainingsmateriaal (zoals doeltjes, loopladders) uit het bamboe-hok. Deze worden ook weer door trainers na training ontsmet en teruggezet. Dus niet pas aan het einde van de dag. De hoofdtrainers werken bij de Jongste Jeugd met eigen kliko’s met materialen. De A t/m D trainers hebben toegang tot hun eigen locker met materiaal. Ballen hoeven na de training niet ontsmet te worden maar pionnen wel Jeugdleden mogen deze trainingsperiode niet in het bamboehok komen; Er mag geen gebruik worden gemaakt van hesjes en speel nooit partijtjes met kinderen boven de 12 jaar Maak vooraf (gedrag) regels aan de kinderen duidelijk, met name voor de groep 13 t/m 18-jarigen waarbij tijdens het sporten 1,5 meter afstand moet worden gehouden; spreek hen erop aan als dit niet gebeurt Ga voorafgaand aan de training na bij de kinderen of zij of hun gezinsleden geen klachten hebben of een gezinslid recent positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19) Houd 1,5 meter afstand met al je kinderen en/of mede-trainers (geen lichamelijk contact) Indien er minder dan 5 spelers op de training komen, mag je een training annuleren echter pas na overleg met Bas Bruin (mobiel nummer?). Volg de gebruikelijke voorschriften voor het gebruik en de schoonmaak van materialen Laat kinderen niet eerder toe dan 10 minuten voor de starttijd van de training. De kinderen moeten na afloop direct vertrekken Was of desinfecteer je handen na iedere training Voor het maken van de training kan je gebruik maken van de aangepaste oefeningen binnen Hockeypraktijk op de app en aanvullend ontvang je van Bas nog aanvullende tips met betrekking tot. do’s & don’ts Elke dag is vanaf opening (15.15 uur) tot en met (max.20.30 uur) onze algemeen technisch manager Bas Bruin aanwezig samen met diverse leden van de Technische staf. Ook zullen zij waken voor het goed handhaven van de regelgeving en zijn er ter begeleiding van de trainers Indien je niet in staat bent om training te kunnen geven dien je contact op te nemen met Bas Bruin: 06-46407997 / [email protected]  

 
Nieuws afbeelding
29 apr 2020

Trainingen jongste jeugd en junioren vanaf 4 mei

We moesten even wachten op de besluitvorming van de gemeente. Maar vanaf komende maandag 4 mei kan er weer getraind worden op HC Naarden.
Jongste jeugd en junioren (A t/m D) kunnen dan weer een training volgen op de velden. Uiteraard onder voorwaarden, die door de overheid, RIVM, KNHB en gemeente GM zijn gesteld.
Zo snel als mogelijk maken we het schema en de protocollen voor de trainingen bekend zodat de jeugd weer lekker kan hockeyen.
 
Hou de mail en de app/site in de gaten
Bestuur HC Naarden

25 apr 2020

Volgend seizoen hockeyen in een veteranenteam of bij de trimmers??

Kom naar HC Naarden en speel mee met een van de veteranenteams (m/v) of maak deel uit van een van de trimgroepen (m/v/gemengd). Hockeyen op elk niveau van beginner tot ervaren rot, HC Naarden biedt alle niveaus aan!
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de TC Senioren via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
25 apr 2020

Volgend seizoen hockeyen in een vriendenteam??

Volgend seizoen hockeyen in een vriendenteam??
Kom naar HC Naarden en schrijf je in samen met je vrienden/vriendinnen voor een gezellig hockeyjaar!
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de TC Junioren via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
25 apr 2020

ONFIRE hockeykamp 1-3 mei!

YESSSS! We mogen het veld weer op!!! Ook zo’n zin om weer lekker te hockeyen? Schrijf je dan nu nog snel in voor drie dagen hockeytraining bij HC Naarden van 1-3 mei aanstaande. We starten elke dag om 9.30 uur en zijn om 15.30 uur klaar. Natuurlijk gaan we trainen volgens de richtlijnen en protocollen die zijn opgesteld door de KNHB en het RIVM. De trainingen zijn voor kinderen tot en met 12 jaar. Schrijf je nu in op www.hockeysupport.nl

 
Nieuws afbeelding
25 apr 2020

Alle lopende competities beëindigd

Na de meest recente update van de overheid en het RIVM heeft de KNHB moeten besluiten alle lopende competities seizoen 2019-2020 te beëindigen. Er is ruimte ontstaan voor jeugdleden om binnenkort te sporten op verenigingen, maar het spelen van competitie is geen optie.  Meer informatie is hier te vinden: 

 
Nieuws afbeelding
25 apr 2020

Wil je kind lid worden van HC Naarden? Inschrijven is nog mogelijk!

Je kan je kind nog aanmelden voor het komend seizoen bij HC Naarden.  Junioren kunnen opgegeven worden voor het seizoen waarin zij op 1 oktober minimaal 6 jaar oud zijn. Dit betekent voor de Benjamins voor het seizoen 2020-2021 dat zij op 1 oktober 2020 zes jaar of ouder moeten zijn (de peildatum is strikt 1 oktober).In de Benjamin categorie, kinderen van 6 jaar, kunnen wij ieder seizoen een grote groep kinderen plaatsen. 
Plaatsing van nieuwe kinderen in de leeftijdsgroep 7 t/m 17 jaar (speelcategorie F t/m A-jeugd) kan afhankelijk zijn van opzeggingen van leden uit bestaande teams. Het gaat bij deze speelcategorieën om beperkte aantal plaatsen waar nieuwe jeugdleden voor aangenomen kunnen worden. Meer informatie over de inschrijfronde kun je vinden op de website onder De Club > Lidmaatschap > Lidmaatschap Jeugd

 
Nieuws afbeelding
23 apr 2020

Nog even geduld

Iedereen wil met smart weer beginnen met trainen op HC Naarden, maarrrrrrrrrrr
 
We moeten nog even geduld hebben:
 
1) Op vrijdag 24 april verwacht de KNHB meer duidelijkheid te geven over het sport- en hockeyprotocol. Dan weten we meer onder welke voorwaarden vanaf 4 mei onder voorbehoud (!)   hockeytrainingen voor de jeugd aangeboden kunnen worden
 
2) Op woensdag 29 april komt de veiligheidsraad van Gemeente Gooise Meren en Vechtstreek met een advies richting de gemeente. Dan horen we meer wat wel en niet kan en mag op het sportpark.
 
We begrijpen heel goed dat iedereen staat te popelen om weer op het veld te staan maar we moeten echt nog even geduld hebben!
 
We houden jullie op de hoogte!
 
Bestuur HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
12 apr 2020

De TC’s zoeken versterking!

De Technische commissies (TC) zijn samen met de Technische staf (TS) het hart van onze vereniging voor de begeleiding van al onze spelers binnen de Jeugd. De TC’s zoeken versterking als gevolg van wisselingen binnen de Technische commissies die nu hebben plaatsgevonden c.q. gaan komen per einde van het seizoen;
Trainingscoördinator Jongste Jeugd Aan het einde van het seizoen zal een lid van de TC Jongste Jeugd gaan stoppen als coördinator Jongste Jeugdteams. Je werft, je bemiddelt en deelt in samen met je duo Marieke ter Stege en met de (TS) de jeugdtrainers van HC Naarden (D t.m B spelers) in die graag training geven aan onze Jongste Jeugdteams (Benjamins t.m E8 teams). De werkzaamheden zijn vooral aan het einde van het seizoen en bij start van het seizoen. Bij voorkeur iemand met binding met de jongste jeugd en/of met kinderen die in de D/C-categorie, in verband met het werven en indelen van jeugdtrainers. Hockeyervaring is niet direct nodig; organisatorische kwaliteiten daarentegen wel. Heb je interesse? Neem dan contact op met Babette Hoefnagels ( [email protected] / 06-28638654) of Miranda van der Kwaak 0614317842    Categoriemanager Meisjes A EN Meisjes B (2 personen nodig) Ben jij een ouder van een speelster die nu in de meisjes B categorie speelt of in de huidige meisjes A en wil je graag de schakel zijn binnen de TC Junioren voor de managers van de meisjes A of Meisjes B teams? Naast de schakel ben je ook gezamenlijk verantwoordelijk om te komen tot een goede teamindeling aan het einde van het seizoen. En ben je beschikbaar per direct dan komen we ook graag in contact! Heb je interesse? Neem dan contact op met Theo Korver [email protected]
Met het oog op het nieuwe seizoen zullen er ook meerdere rollen vrijkomen binnen de TC Junioren dus heb je interesse om op een andere manier iets te betekenen binnen de club, vind je het leuk om betrokken te zijn en heb je hockeyervaring, neem dan ook contact op met Theo Korver [email protected]    

 
Nieuws afbeelding
10 apr 2020

Quiztime! Antwoorden staan online!

* update* check de antwoorden in de bijlage!

Hallo lieve kinderen,
In deze vervelende tijd waarin wij met z’n allen noodgedwongen thuis zitten, niet naar school kunnen, niet of nauwelijks buiten kunnen spelen en vooral niet kunnen en mogen hockeyen op onze o zo geliefde HC Naarden, hebben wij iets voor jullie bedacht.  Om toch nog een beetje aan hockey te denken, en ermee bezig te zijn, hebben wij een quiz gemaakt voor jullie! Deze quiz is voor alle kinderen uit de categorie E8 en D , zowel jongens als meisjes! Zit je in de E6 en wil je ook proberen deze vragen te beantwoorden dan mag dat natuurlijk altijd!  Het zijn 25 vragen natuurlijk over hockey! Over onder anderen trucjes, HC Naarden en over het Nederlands elftal. Je vindt de quiz in de bijlage.
Veel succes! Groetjes, Bas Bruin en Boudewijn vd Bosch

 
Nieuws afbeelding
9 apr 2020

Veteranenteams en trimmers zijn op zoek naar jou!

Ooit terugverlangd naar een balletje slaan en de gezelligheid van een hockeyteam? Of nog nooit gehockeyd maar benieuwd naar het spelletje waar je kinderen lekker mee bezig zijn? Nu mag het nog even niet, maar voor straks als we weer mogen, zijn de veteranenteams en trimgroepen van HC Naarden op zoek naar nieuwe spelers!
Elk niveau HC Naarden heeft verschillende teams die op zondag op elk niveau een competitie spelen. Meerdere teams (Heren en Dames) zoeken nieuwe aanwas om komend seizoen er weer tegen aan te kunnen. Trainingen zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gevolgd door een gezellige borrel met meerdere teams. Mocht je denken dat een hele competitie te veel van het goede om meteen mee te beginnen, dan is er ook de mogelijkheid om mee te trainen en maximaal 10 wedstrijden mee te spelen.  Uiteraard is er altijd de mogelijkheid (zodra we weer mogen trainen) om een keer met een team mee te trainen. Voor beginnende hockeyers zijn er verschillende mogelijkheden bij de trimgroepen op de maandagavond (gemengd en heren), woensdagochtend (dames) en woensdagavond (gemengd en heren). Onder leiding van een trainer leer je dan de basistechnieken, oefeningen en speel je een onderling wedstrijdje en na afloop gezellig met elkaar in het clubhuis even borrelen. Kom gerust een keer meetrainen om te kijken hoe het is. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de TC Senioren, [email protected] . mailto:[email protected]

 
Nieuws afbeelding
9 apr 2020

Een eigen blaashal? Hulp gevraagd!

Een eigen blaashal? Hier hebben we jullie voor nodig! Het zijn bijzondere tijden! Thuis werken, social distancing, alleen beperkt trainen. Toch zitten we niet stil!
De crisis lijkt een karaktertest te worden. En één waarvan we overtuigd zijn dat we die met glans zullen doorstaan. Trots zijn we op teams en commissies die op geheel andere wijze hun energie, kennis en creativiteit inzetten voor de club. Nu doen we ook graag beroep op jou!
Onze halcommissie is afgelopen maanden druk bezig geweest om ons komend seizoen een hele mooie periode vol zaalhockey te laten beleven in een eigen blaashal. Die blaashal komt er niet vanzelf! Naast het vele werk achter de schermen: zoals gesprekken met de gemeente, buurtbewoners en leveranciers zal er ook gewoon geld op de plank moeten komen. 
Waar we met de crisis hebben getwijfeld of dit nu het moment is om dit door te zetten heeft de samenhorigheid die we overal zien ons doen besluiten dit toch te proberen. Een eigen blaashal kost € 350.000,-. Die willen we financieren met een Obligatielening.
Leden, supporters en vrienden kunnen op een daarvoor speciaal opgezette website aangeven of zij een obligatielening willen verstrekken aan onze club zodat wij gezamenlijk een nieuwe blaashal kan realiseren. Hiervoor hebben wij twee varianten bedacht en zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie reactie. Doe je mee?! Klik snel op bovenstaande link.
We hadden een aantal informatieavonden op de club in gedachten. Nu eerder genomen maatregelen van kracht blijven pakken we dit anders aan. Komende weken zullen wij op de website, in de club app en wellicht zelfs via Instagram meer aandacht besteden aan ons obligatieplan dat we met hulp van SponsorVisie uitrollen. Zo kijken we ook naar de mogelijkheid een heus HC Naarden webinar te organiseren.  
Door Corona laten we ons niet stoppen. We houden de moed erin en kijken uit naar jullie respons. 

 
Nieuws afbeelding
9 apr 2020

Woord van de Voorzitter

Beste leden,    Een nieuwsbrief net voor Pasen ligt voor jullie, gevuld met vele interessante artikelen. Achter de schermen werken we als club gelukkig gewoon door. Hoewel de velden nog steeds leeg zijn en er geen Super Sundays zijn, we geen blije kinderen zien hockeyen en de succesvol geïntroduceerde Nivea smeercase die juist met dit mooie weer veelvuldig gebruikt zou worden….   Iedereen vraagt zich af wanneer het leven weer normaal zal zijn? Helaas weten ook wij dat niet en blijven we de richtlijnen volgen vanuit het RIVM/KNHB. Wat we wel weten is dat er een moment gaat komen dat we wel weer bij elkaar mogen komen en die scenario’s worden uitgewerkt "hoe dan verder”.     Zoals gezegd werken we ‘gewoon’ met de lopende zaken:  - Aanmelden bij de club kan nog tot eind april - De crowdfunding actie voor onze nieuwe blaashal gaat binnenkort van start. We hebben besloten dit ondanks alles door te zetten - Onze mooie clubhuis zal geschilderd worden en doet Joost onze groundsman de gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden - Onze penningmeester houdt samen met alle betrokkenen nauw het financiële verloop voor de rest van het seizoen in de gaten.   We zien ook mooie nieuwe initiatieven in deze tijd;  - vrijwel alle teams blijven contact houden via de telefoon, app of Zoom - er zijn mooie online (wc)rol challenges, welk team zal de volgende laten zien? - online mogelijkheden om toch de hockey vaardigheden te blijven oefenen  - een sponsorcommissie die nauw contact heeft met de sponsoren hoe we elkaar in deze tijd kunnen helpen  Als er meer ideeën zijn in deze bijzondere tijd, horen wij het graag als bestuur!   En dan hebben we nog een oproep! Wie vindt het leuk om een online HC Naarden familie quiz te organiseren? Hoe leuk zou het zijn om in een gezamenlijke ZOOM omgeving een spannende pubquiz over de club en aanverwante hockeyzaken te spelen. Als er mensen zijn die dit leuk vinden te organiseren, zie ik je reactie graag tegemoet op [email protected]    Voor nu eerst, veel leesplezier en vooral een heel fijn en gezond Paasweekend.   Groet, Marc van Wijk

 
Nieuws afbeelding
8 apr 2020

Indeling teams seizoen '20/'21

Een leeg parkeerterrein en lege velden... Het zijn op dit moment nog onzekere tijden en blijft uiteraard een goede gezondheid het belangrijkste wat er is.  De KNVB heeft al aangekondigd dat de competitie voor de amateurwedstrijden niet meer zal worden hervat. Ondertussen bij de KNHB liggen er verschillende scenario’s klaar en wat zal het gaan worden… Wat we wel weten, is dat normaliter in deze periode het ook de tijd is dat er alvast gewerkt wordt aan de indeling van alle teams voor het nieuwe seizoen. Alleen moeten we dat nu anders vorm gaan geven dan we anders zouden doen; we missen nu namelijk ook een veld evaluatie moment die in april altijd plaatsvindt. Normaliter vindt de communicatie over de nieuwe team indelingen plaats medio juni en deze zal naar verwachting later gaan geschieden. Voor zowel lijn- als breedteteams zal gelden dat de mogelijkheid om een speler te kunnen wisselen bij de 1e paar wedstrijden van het nieuwe seizoen meer dan ooit van toepassing zal zijn.   We hebben op dit moment een aantal scenario’s en alles is afhankelijk van het moment dat het weer toegestaan is om op de club mogen komen. Hoe we wat gaan doen is voor nu helaas voor nu nog onduidelijk. Ondertussen werken we achter de schermen gewoon door vanuit de Technische Staf en Technische Commissie om straks klaar te zijn (bij welk scenario dan ook) voor zowel jongste jeugd, breedte als lijnteams. Graag wel aandacht voor de andere artikelen op de site, zoals bijvoorbeeld sociale voorkeuren door te geven. 
Met sportieve groet namens het bestuur,  Leon Arendsen & Suzanne Stuurman 

 
Nieuws afbeelding
8 apr 2020

De HC Naarden hockey quiz!

Hallo lieve kinderen,
In deze vervelende tijd waarin wij met z’n allen noodgedwongen thuis zitten, niet naar school kunnen, niet of nauwelijks buiten kunnen spelen en vooral niet kunnen en mogen hockeyen op onze o zo geliefde HC Naarden hebben wij iets voor jullie bedacht. Om toch nog een beetje aan hockey te denken en ermee bezig te zijn, hebben wij een quiz gemaakt voor jullie! Deze quiz is voor alle kinderen uit de categorie E8 en D, zowel jongens als meisjes! Zit je in de E6 en wil je ook proberen deze vragen te beantwoorden dan mag dat natuurlijk altijd! Het zijn 25 vragen natuurlijk over hockey! Over onder anderen trucjes, HC Naarden en over het Nederlands elftal! Zorg dat je Instagram en Facebook in de gaten houdt!  

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]