Inschrijfformulier

 

Inschrijfformulier seizoen 2018-2019

Het aannamebeleid van onze club kunt u terugvinden op onze website (De club > Lidmaatschap > Aannamebeleid). Leest u, voordat u begint met inschrijven, waar u straks voor tekent. Volwassenen en kinderen van 6 jaar (per 1 oktober 2018) en ouder kunnen worden ingeschreven.

Inschrijven gaat via internet. Er wordt op basis van uw gegevens direct een persoonlijk inschrijfformulier gemaakt. Kies het inschrijfformulier welke voor u van toepassing is. We gaan er vanuit uit dat u het formulier naar waarheid en zorgvuldig invult. Na het volledig invullen van het formulier kies 'volgende stap', controleer alles wat u heeft ingevuld (m.n. de geboortedatum!), vergeet u een onderdeel dan blijft dit scherm terug komen > Bevestigen.

Let op: alleen als alle verplichte * velden zijn ingevuld krijgt u het volgende scherm te zien 'Registratie succesvol' en ontvangt u een e-mail ter bevestiging van inschrijving. 


Type lidmaatschap
   
Tweede optie Zondag Jeugd lidmaatschap
 
Indien er geen plaats is bij de Zaterdag Jeugd, geeft u hieronder met 'ja' aan als u uw kind dan wilt aanmelden voor het Zondag Jeugd Lidmaatschap

 
   
Opties trainingsgroepen Trimlid
   
Vrijwilligerstaak waar u zich voor inschrijft
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
   
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Scheidsrechters
 
Alle leden vanaf 16 jaar van HC Naarden zijn verplicht een scheidsrechterskaart te behalen in het seizoen waarin zij lid worden. Van alle nieuwe jeugdleden is tenminste een van de ouders verplicht een scheidsrechterskaart te behalen voor 1 januari 2019.

 
   
 
   
 
   
   
Hockey achtergrond
   
   
Gezinsleden
 
Vul hieronder het lidmaatschapsnummer in van gezinsleden (ouders en/of broer(s)/zus(sen) die op dit moment SPELEND lid zijn van HC Naarden.

 
  (Geheel getal)  
  (Geheel getal)  
  (Geheel getal)  
  (Geheel getal)  
  (Geheel getal)  
Relevante ervaring
   
   
   
   
   
Vrijwilligerstaken
 
Op dit moment hebben we meer dan 400 vrijwilligers voor onze meer dan 1300 jeugdleden, dat is bijna één ouder op de drie kinderen! Uw hulp hebben we daarom hard nodig. Zonder actieve betrokkenheid van vele leden en ouders kunnen wij onze doelstellingen niet bereiken. Bereidheid tot vrijwilligersinzet is daarom een noodzakelijke voorwaarde voor het lidmaatschap. U kunt hieronder aangeven waar wij u voor kunnen inzetten. De omschrijving van de functies kunt u vinden op de website onder De club > Vrijwilligerstaken. Minimaal twee keuzes invullen. Op deze inzetbaarheidsopgave kan tijdens het lidmaatschap van uw kind een beroep worden gedaan.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Businessclub en Sponsoring
   
Opmerkingen
   
Ondertekening en akkoord
 
Door het inschrijfformulier in te vullen en digitaal akkoord te geven (=ondertekenen) verklaar ik dat: • Ik het formulier naar waarheid en volledig heb ingevuld. • Ik akkoord ga met het Huishoudelijke Reglement en de richtlijnen Arbitrage. • Ik kennis heb genomen van het privacybeleid • Ik kennis heb genomen van het Aanname- en Opzeggingsbeleid. • Ik toestemming geef aan HC Naarden voor het maken en gebruiken van beeldmateriaal. Het beeldmateriaal wordt gebruikt voor de website, ledenwijzer en social media kanalen die vallen onder de verantwoordelijkheid van HC Naarden. • Ik hierbij toestemming geef voor de automatische incasso.

 
   
Vervallen vragen
ZoJeCo
 
SVP aangeven indien u wenst uw kind aan te melden als ZoJeCo lid bij HC Naarden indien het zaterdag lidmaatschap niet mogelijk is (leeftijdscategorie 6 -11 jarigen). Meer info over de ZoJeCo kunt u vinden op onze site onder het kopje Hockey > Zondag Jeugd Competitie.

 
   
   
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]