Wil je ook weten waarom [email protected] zo populair is, bekijk dan ons YouTube filmpje (nieuw venster).

ETEN@HCNaarden

Reserveren voor je team?

Vul dit formulier in!

Een paar keer per jaar kun je je inschrijven met je team, commissie of familie(s) om samen op de club te eten voor €5,- p.p. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, het weekend gezellig te beginnen en/of de strategie voor de volgende wedstrijd te bespreken.

Borrelplank

Er zijn ook overheerlijke borrelplanken te bestellen voor wachtende ouders of gewoon voor de gezelligheid. De prijs voor een borrelplank is € 15 en is geschikt voor ongeveer 7 personen.

Inschrijven

Inschrijven voor [email protected] graag via dit digitale formulier.
Er zijn twee seatings: om 18.00 uur en om 19.00 uur.

Bevestiging

Na inschrijving krijg je een automatische bevestiging dat je formulier is verstuurd. Daarna krijg je van Sandra Pouw een persoonlijke mail met de officiƫle bevestiging van de aantallen en tijden. En helaas VOL = VOL, dus reserveer op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Voor snelle reacties of vragen kun je bellen of appen met Sandra: 06 42 23 34 93.

Allergieƫn

Helaas kunnen we geen speciale wensen, zoals glutenvrij of vegetarisch, naast de hoofdmaaltijd bereiden. De keuken met twee pitten is daarvoor te klein. Je mag natuurlijk wel altijd je eigen eten meenemen en dan warmen wij het met liefde voor je op in de magnetron! 

Tot snel bij [email protected]! 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]