Nieuws

15 Jan 2018

2/2 HCN Dankjewel Commissies Diner

Het afgelopen jaar hebben we er met elkaar een fantastisch jaar van gemaakt en dat vooral door alle actieve commissies die onze club kent!   Dit jaar geen nieuwjaarsborrel maar wel het HCN Dankjewel Diner. Alle commissies zijn meer dan welkom op vrijdagavond 2/2 as. waar naast lekkere winterse kost ook gestreden gaat worden om de Commissies QuizCup. Meld je nu aan met je commissie!
  Je kunt je commissie nu heel eenvoudig aanmelden voor deze mooie avond door hier het [email protected] formulier in te vullen.      https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePO_weCYZp0tnMEWFMVHF5pBkR6ghj9n482wGSQ0DoIqVpYg/viewform  

15 Jan 2018

JC1 voor de tweede keer in de historie naar de play offs!

Yes! JC1 heeft zich geplaatst voor de districtskampioenschappen! Via zeges op SCHC (4-1) en Voordaan (7-3). Bij goede resultaten kunnen de mannen van Vincent en Linze zich plaatsen voor de finales om het landskampioenschap. Ze spelen  zaterdag as. om 13.00 uur in de halve finale tegen Kampong in Galgenwaard in Utrecht. Aanmoedigers van harte welkom!  Heel veel succes jongens!

10 Jan 2018

Interview Hans Otten op Hockey.nl

Hans werd vorig jaar met een smoes naar het Nationaal Hockeycongres gelokt. Hij zou, zo was hem voorgespiegeld, met KNHB-directeur Erik Gerritsen praten over de pilot in Midden-Nederland om teams twee keer per seizoen op zondag te laten spelen. Een zaak waarvoor Hans zich inmiddels al tien jaar met volle overgave inzet. Op hockey.nl blikt hij terug op wat er sindsdien gebeurd is.


De meeting met Erik Gerritsen kwam er niet. Wel werd Hans in het zonnetje gezet, juist vanwege zijn inspanningen voor de wachtlijstkinderen en werd hij vrijwilliger van het jaar!. "De vrijwilligersprijs heeft enorm geholpen om ons project op de kaart te zetten”. Hans heeft ErikGerritsen n

10 Jan 2018

Vanavond Business & Bubbles nieuwjaarsborrel Sponsoren en Businessclubleden

Vandaag willen wij jou, aan het begin van 2018 een goed nieuwjaar wensen.  De sponsorcommissie start  vanavond  het nieuwe jaar BRUISEND met de Business & Bubbles nieuwjaarsborrel voor alle Sponsoren en Businessclubleden van de gezamenlijke hockeyclubs uit het Gooi. Denk jij eraan om Businessclublid of Sponsor te worden of ken je iemand die interesse heeft? Kom dan vanavond samen langs om kennis te maken met onze business club leden en sponsoren.


Locatie:  Café de Koperen Kraan, Herenstraat 53 Bussum
Tijd:  donderdag 11 januari, 20.00 uur


Is het voor jou kort dag maar s

10 Jan 2018

Zaalhockey: vergeet de wedstrijdformulieren niet!

Ondanks de valse start van het zaalhockey seizoen (op 10 december kon door weersomstandigheden niet gespeeld worden) hebben de meeste teams inmiddels een of meerdere keren gehockeyd.  


Een aantal teams zal komend weekend dan eindelijk hun eerste wedstrijd spelen. Tot nu toe verlopen de meeste wedstrijden zeer sportief en is een groot deel van de digitale wedstrijdformulieren op tijd afgesloten. Dank daarvoor.


Tip voor de scheidsrechters: sluit alle wedstrijden meteen na de wedstrijd af. Ook die van de 2e wedstrijd in het drieluik (tussenblok). Let daarbij ook op het invullen van de juiste uitslag.
De zaalhockey commissie wenst ied

9 Jan 2018

Kom je niet trainen? Meld je dan af!

Afmelden voor trainingen
Kun jij of je kind niet komen trainen, vergeet dan niet om je af te melden. 
Hieronder voor de zekerheid de e-mailadressen waarop je je kunt afmelden:
Training afzeggen A t/m D Spelers Bij eigen trainer-coach én via de team app. A t/m D Trainers [email protected] A t/m D Overige trainingszaken [email protected] xx
Zaterdag Jongste Jeugd spelers (F, E6 en E8)
Zaterda

5 Jan 2018

Paumen: "Ben jij de leukste Jeugdvlogger van HC Naarden?"

Zoals te lezen was op onze HC Naarden website, was Maartje Paumen bij boekhandel Los in Bussum om haar boek ‘Altijd tot het uiterste’ te promoten en te signeren. Wij grepen die kans met twee handen aan en hebben twee exemplaren te pakken gekregen. En dat niet alleen! Ook hebben we haar gevraagd om jullie een uitdaging te geven! En zoals je kunt zien, heeft ze dat gedaan. 
Om ons op alle media goed te kunnen laten zien, hebben we een ware HC Naarden Jeugdvlogger nodig. Iemand die overal bovenop zit, leuk kan filmen en kletsen en iemand die met ons samen dit tot een groot succes wil maken. Stuur je motivatie en een voorbeeld naar [email protected] en maak kans

4 Jan 2018

Het D-feest op zaterdag 20 januari.

Beste ouders en kinderen van de D,
Graag jullie aandacht voor het volgende: Op zaterdag 20 januari is alweer zover, het D feest!!  Het belooft weer een topfeest te worden. 
Een kaartje kost €7,- maar, als je met je team komt (10 of meer) kan je natuurlijk van te voren een teamkaartje kopen voor maar  €70,-!!!  Mail dan naar [email protected] en je krijgt van ons de nodige informatie.
Dus, kom met je hele team en maak er een echte teambuilding avond van door bijvoorbeeld van te voren met zijn allen te eten.
Daarna kunnen de kids lekker feesten van 20:00 tot 22:00  in het clubhuis!!

1 Jan 2018

Een gelukkig en sportief 2018

Wij wensen iedereen een gelukkig, voorspoedig en vooral gezond 2018!
Het bestuur van HC Naarden,
Marc, Karin, Carolien, Rogier, Oscar, Hans, Daan en Joost 

30 Dec 2017

Ook zo'n zin in de zaalclinic op 4 januari? Er is nog plek!

4 januari is er nog plek op de zaalclinic van Dames 1en Merel Blaey voor de D-jeugd.  Wil je ook nog beter leren zaal hockeyen en tips krijgen van de toppers van Dames 1 en Merel de Blaey die in het Nederlandse zaalteam heeft gespeeld?  Wanneer: 4 januari Tijd: 9.00-11.00 of 11.00-13.00 Wie: Alle D-jeugd van HC Naarden Kosten: 20 euro Aanmelden: [email protected] (naam, team en voorkeurstijd vermelden) Tot 4 januari!

21 Dec 2017

Wie o wie heeft onze maskers gezien?!

De maskers van D2 zijn vorige week op miraculeuze wijze uit de keeperstas verdwenen. Inmiddels waren ze opgedoken in de tas van de MD5 (er staat namelijk D5 op de maskers, het team van de keeper van vorig seizoen). De meisjes waren echter al voorzien en hebben de bewuste maskers afgelopen zondag aan 'iemand' gegeven op de club.. weet jij wie? Help je mee speurneuzen? Dit geintje kost de jongens anders € 160,-!! Graag je reactie en tips op 06-14913293. Sylvia van Stuijvenberg namens JD2

17 Dec 2017

Gezellig kerstdiner MC1 & JC1

Vrijdagavond 15 december was het traditionele MC1 & JC1 Kerstdiner. En het was weer reuze gezellig! Jarige jop Bart werd door zijn eigen team, de meisjes en het bedienend 'personeel' luid toegezongen. Op het kerstmenu stonden de heerlijke zelfgemaakte tomatensoep van Winneke, lasagne, pasta pesto en caprese van verschillende ouders. Als dessert de fameuze Profiterolles van Matthijs. En zelfs de Kerstman was aanwezig. Na het hoofdgerecht volgde een quiz in J/M teams. Leuf & Luca bleken uitstekende quiz masters. Als afsluiting van het diner was er nog een Christmas Dance; de jongens tegen de meisjes.
  Wat ee

14 Dec 2017

Donderdag 14 dec VELD-training afgelast

De trainingen op het veld kunnen helaas nog steeds niet doorgaan.
Uiteraard gaan de ZAAL-trainingen gewoon door.

14 Dec 2017

Zondag Bussum op IJs voor Benjamins/Mini's en F-jes

Wat was het leuk en druk afgelopen zondag! Deze zondag kunnen de Benjamins/Mini's en de F-jes de schaatsjes onder binden.  De Jongste Jeugd van HC Naarden mag ook dit jaar weer gezamenlijk komen schaatsen bij Bussum op IJs. Normaal gesproken is de baan zondagochtend tot 12.00 uur gesloten. Speciaal voor deze jonge schaatsers is Bussum op IJs open van 10.00 - 11.30 uur.   Zondag  17 december:  Benjamins/Mini's en F-jeugd
De hele ijsbaan is dus exclusief voor Hockey Club Naarden!     Bussum op IJs biedt een speciale toegangsprijs van € 5,- aan (€ 1,50 korting op de reguliere toegangsprijs en exclusiviteit). 

11 Dec 2017

Nog een paar plekken vrij voor de ZAALHOCKEYCLINIC van Naarden Heren1!

Dinsdag 12 december staken de leraren. Een mooie dag om lekker te gaan hockeyen met Heren 1! Hockey, spelletjes, lunch en lekkers! Jij komt toch ook? Heren 1 en staf staan voor je klaar. Neem je binnenschoenen, je zaalhockeystick en handschoen mee!
Meld je snel aan want vol is vol.
Tijd : 8.45-15.00 uur
Locatie: HC Naarden
Kosten: 40,- per persoon inclusief lunch en snack
Aanmelden: [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer van je ouders
Tot dinsdag!  

11 Dec 2017

training A t/m D afgelast

De ZAALtrainingen van de A t/m D-teams vanmiddag in de Lunet en de Vestingh Dome gaan vanwege de weersomstandigheden niet door. Ook de keeperstraining in de zaal vandaag is afgelast.
 
Alle veldtrainingen voor vandaag zijn uiteraard afgelast.
Voor morgen zijn de veldtrainingen ook afgelast.
 
Bestuur HC Naarden

8 Dec 2017

Zaalcommissarissen t/m feb 2018

Tijdens de zaalhockey kun je in geval van nood de dienstdoende zaalcommissaris bellen (bijv. hal is dicht, tegenstander komt niet opdagen). 
Voor vragen specifiek over het Digitaal wedstrijdformulier kun je bellen met  Jurryt van Arend 06-24868945 of Lonneke van Wijk 06-48553255. Veel plezier, succes en sportiviteit gewenst!


9-10 december - Paul - 06-41616738 16-17 december - Gerda - 06-43182536 23 december - Lisette - 06-20414291 6-7 januari - Gabrielle - 06-24814958
13-14 januari - Gabrielle -  06-24814958 20-21 januari - Paul - 06-41616738 27-28 januari - Gerda - 06-43182536

7 Dec 2017

Heb jij jouw tegeltje al gespot op de Wall of Fame?

De Wall of Fame is op 24 november onthuld. Wat is ie mooi geworden! Heb jij jouw tegel al gespot? Stuur ons een foto/selfie met je tegel en wij plaatsen m op de instagram en Facebook! We zijn benieuwd! 
Stuur je foto naar: [email protected]
De Wall of Fame is gesponsord door onze leden. Dank jullie wel hiervoor. Met jullie bijdrage is ruim 12.000 euro opgehaald voor het nieuwe clubhuis!

6 Dec 2017

Mooie nieuwe impulsen bij HC Naarden

In de afgelopen weken heeft er een wisseling van de wacht plaats gevonden in het bestuur. Er is veel over gezegd en geschreven. We doen het nog eens dunnetjes over. Er zijn tijdens de ALV op 30 november 3 bestuursleden afgetreden, zij hebben plaats gemaakt voor 4 nieuwe enthousiaste en gemotiveerde bestuursleden: De nieuwe penningmeester; Oscar Rijcken-Voigt, bestuurslid Accommodatie en horeca; Carolien Schaafsma, bestuurslid Seniorenhockey; Joost Ruempol en bestuurslid Lijnteams en H1/D1; Daan Goote.
Zonder de inzet van de vele vrijwilligers zou HC Naarden niet de club zijn die we vandaag de dag zijn. Om dit alles in goede banen te leiden, is het van groot belang om een

6 Dec 2017

Maartje Paumen signeert boek op zondag 17 december bij LOS

Hockeyster Maartje Paumen brengt zondag 17 december van 14.00 tot 15.00 uur een bezoek aan boekhandel LOS (  Nassaulaan 33 -35 Bussum ) om haar biografie 'Paumen, altijd tot het uiterste' te signeren.


'Paumen altijd tot het uiterste' is een openhartige biografie van een van de beste hockeysters ter wereld. Wanneer Maartje Paumen in november 2016 bekendmaakt na twaalf jaar te stoppen bij Oranje, reageert de Nederlandse hockeywereld geschokt. De aanvoerder en strafcornerspecialist geldt als onbetwiste leider van de Nederlandse hockeyvrouwen.


In haar biografie vertelt Maartje Paumen openhartig hoe ze in Limburg begon al

6 Dec 2017

Deel 4 van Even voorstellen: Joost Ruempol, bestuurslid Seniorenhockey

Joost:” Hockeyclub Naarden is voor mij en mijn gezin een belangrijk deel van ons leven. We brengen er veel tijd door, hebben er vrienden gemaakt, sportieve hoogte- en dieptepunten meegemaakt en beleven er heel veel plezier. Na een aantal jaar verschillende zaken gedaan te hebben op en rond het veld, vind ik het ontzettend leuk om mijn vakkennis en enthousiasme op een andere manier in te zetten voor de club”.

6 Dec 2017

Gezocht: nieuwe leden communicatie commissie

Vind jij het een leuke uitdaging om iets te doen voor je club? En ben je thuis in HTML-codes, social media of vind je het leuk om nieuwsberichten te schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! Het zou helemaal mooi zijn als je het leuk vindt om te vloggen. Heb je interesse, laat het ons weten via [email protected]
Super Rudi gaat ons helaas verlaten.... Ontzettend bedankt voor alles wat je in de Communicatie Commissie voor HC Naarden hebt gedaan!

6 Dec 2017

Bekijk de verbouwingsfilm en zie hoe het clubhuis zo mooi is geworden

Op zaterdag 25 november is het verbouwde clubhuis officieel geopend door voorzitter Marc van Wijk in aanwezigheid van vele gasten waaronder wethouder van de gemeente Gooise Meren, Marleen Sanderse, en de oprichter van HC Naarden, Joost Grasso.
Naast Joost, waren ook onze ereleden Miel Josemans, Henk Lanting, Pieter van Niel, Clementine Niermans en Peter van Steensel aanwezig. Ook vele leden van verdienste, een grote afvaardiging leden en onze sponsors Rabobank, Volvo en Imprimo (die de tegeltjes heeft gedrukt) waren erbij. Zelfs onze buren waren aanwezig om de opening bij te wonen
De voorzitter bedankte de Bouw Commissie voor hun fantastische werk. Julie Goossens, Clementine

6 Dec 2017

Een terugblik op 2017 door de voorzitter

Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van 2017! Traditioneel hét moment om even terug te kijken. Want wat is er weer ontzettend veel gebeurd op onze mooie club. Eigenlijk te veel om op te noemen.
Het begon met het huldigen van 11 zaalkampioenen en 10 veldkampioenen. Altijd een mooi moment en goed te zien dat we als HC Naarden een club zijn om rekening mee te houden. Goed gedaan!
In de zomer is Jeroen Buné aangenomen als nieuwe Technisch Coördinator. Samen met onze hoofdtrainer, Vincent van de Peppel, is Jeroen verantwoordelijk voor de inhoud en opbouw van de trainingen. Samen zorgen ze ervoor dat onze trainers en de kwaliteit van de trainingen n

6 Dec 2017

Kerstclinic zaalhockey voor D, E en F jeugd olv Dames 1

De onwijs gezellige kerstclinic voor de jeugd o.l.v. Dames 1 komt er weer aan! Wil je ook leren zaalhockeyen en tegelijkertijd veel plezier beleven? Geef je dan nu op met je naam en team via  [email protected] .


Dames 1 staat te trappelen!:) Tot dan!


P.s. Geen zaalstick? Geen probleem, er zijn zaalsticks genoeg. 

5 Dec 2017

Clubhuis in zaalperiode beperkt open

Tijdens de ZAALcompetitie is in het weekend het clubhuis uiteraard geopend. Heerlijk om even op te warmen tussen de wedstrijden door.  Het barhoofd is vanaf 8 uur 's ochtends aanwezig, rond 21.30 zullen de deuren weer gesloten worden.

Heb je eerder dan 8 uur keepers- of trainingsspullen nodig, haal ze dan de dag ervoor; kom je pas na 21.30 uur op de club, neem het materiaal dan mee naar huis.

Doordeweeks zal het clubhuis minder vaak open zijn. Houd daar rekening mee bij het plannen van afspraken op de club.

Openingstijden:
- maandag vanaf 21.30 uur - alleen in overleg
- dinsdag gesloten
- woensdag van 12.00-17.00 uur en

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]