Nieuws

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2022

8 oktober Super Saturday

Het seizoen is nog maar net begonnen en we hebben nu alweer de eerste Super Saturday. Dan spelen MO18-1 (12:10 uur), JO16-1 (14:10 uur), JO18-3 (16:00 uur), MO16-8 (16:00 uur), MO18-4 (17:45 uur) thuis. Dat levert in ieder geval al heel veel mooi hockey op. En daarna? Dan hebben we van 15.00- 19.00 uur weer een DJ met de lekkerste grooves op het terras. Neem je ouders mee, dan betalen zij je bitterballen. Misschien ;-) En natuurlijk ook je hele team. 
Super Saturday; 8 oktober. Een lekkere sfeer én veel meer op HC Naarden.

 
Nieuws afbeelding
2 okt 2022

Onfire Hockeykamp in Herfstvakantie

Wil je lekker blijven hockeyen in de herfstvakantie? Geef je dan snel op voor het 3-daagse Onfire Hockeykamp op HC Naarden. 
Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? Extra trainen op techniek onder leiding van toptrainers? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag nog technischer wilt worden of omdat je het niveau van je basistechnieken omhoog wil krijgen? Schrijf je dan snel in!
Alle trainingen worden gegeven volgens de filosofie van Raoul Ehren (huidig bondscoach België dames) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland dames, oud-bondscoach India dames). De trainingen kennen een hoge intensiteit o.a. doordat we werken met kleine groepen. Je bent voortdurend in beweging en je krijgt veel individuele begeleiding zodat je echt beter wordt.
Ga voor meer info naar: www.hockeysupport.nl.

 
Nieuws afbeelding
28 sep 2022

3 oktober interland tegen Zuid-Afrika

Op maandag 3 oktober om 20.30 uur nemen JO18- en MO18-1 het beiden tegelijk op tegen de jongens en meiden van O18 van Fairmont Highschool uit Kaapstad, Zuid-Afrika. Op veld 1 en veld 5 kun je dan dus genieten van heuse internationale topwedstrijden. 

Het belooft een mooie avond te worden, dus haal je vlaggen en spandoeken van zolder en kom aanmoedigen langs de lijn! 


 
Nieuws afbeelding
19 sep 2022

Donderdag 22 sept. 1e ronde Gold cup

Aanstaande donderdag speelt Heren 1 de eerste ronde in de KNHB Gold Cup thuis tegen Almere.Het belooft een mooie pot te worden, dus kom ook de mannen naar de overwinning juichen! 🙌

 
Nieuws afbeelding
19 sep 2022

Spelregel (Arbitrage) opfris avond

Wil jij als scheidsrechter goed voorbereid het veld op? Kom dan dinsdag 27 september naar de arbitrage opfris avond in het clubhuis!Veel ouders hebben (ooit) hun kaart gehaald, maar fluiten vervolgens te weinig om er routine in te krijgen. Het is een herkenbaar probleem voor veel ouders en ook ontzettend logisch. Ook de jeugd vindt het vaak spannend om na het behalen van de CS kaart daadwerkelijk te gaan fluiten. Wil jij met meer vertrouwen de wedstrijd van je zoon/dochter fluiten of als jeugdlid meer vertrouwen krijgen op het veld, kom jezelf dan opfrissen! We delen de avond bewust in 2-en, zodat er voldoende tijd & ruimte is om vragen te stellen.
Deel 1: 19.30 - 20.15 voor de beginnende scheidsrechters, waarbij het doel is om de regels weer even op te frissen en te zorgen dat je met meer vertrouwen het veld weer opstapt.
Deel 2: 20.30 - 21.15 is voor de meer ervaren (club)scheidsrechters, masterclassers en CS+ scheidsrechters die de basis al goed beheersen en nog beter willen leren fluiten. 
Op basis van jullie praktijk voorbeelden / vragen helpen we elkaar naar een hoger niveau. De avond zal verzorgd worden door de Masterclass & CS+ commissie en iedereen is welkom! Ook als je (nog) niet je CS kaart hebt kun je gewoon meedoen. 
Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen! We hopen jullie dinsdag 27 september te zien. 
Voor vragen, mail gerust naar [email protected] 
Groet, Fred, Rolf & Alwiene

 
Nieuws afbeelding
18 sep 2022

Zeer geslaagde 2e editie van Open Golftoernooi

Afgelopen vrijdag 16 september vond de tweede editie van het HC Naarden Open Golftoernooi plaats op de uitdagende golfbaan van Spandersbosch. Rond 16.00 uur sloegen tien flights met in totaal circa 40 HC Naarden en businessclubleden af voor de strijd om de mooie wisselbeker.
Daarnaast waren er allerlei andere mooie golf-prijzen te winnen, welke werden aangeboden door In2Golf  De winst werd met een score van 33 slagen en een gemiddelde handicap van 30,3 in de wacht gesleept door de flight van Max Wösten, Sebastiaan Donner, Gijs Kurvers en Bas Haemakers. De ‘longest’ bij de heren werd gewonnen door Niels Rehe en bij de dames door Marjolein Risseeuw. De ‘neary’ bij de dames werd gewonnen door Mirjam Storm en bij de heren door Rogier van de Walle. 
Na afloop werd er uitgebreid geborreld op het terras, aangeboden door onze shirtsponsor Indicia (www.indicia.nl), en de dag werd afgesloten met een heerlijk BBQ. Al met al een zeer geslaagd toernooi en een mooie nieuwe traditie om door te zetten. 
Op naar volgend jaar!

 
Nieuws afbeelding
18 sep 2022

Het nieuwe keeperstenue is er!

Misschien hebben jullie ze al gezien, de mooie keeperstenues waarin Rick (keeper heren 1) en Luka (keeper dames 1) spelen. En met wat geduld zijn de rode shirts en broekjes er nu ook voor alle keepers! 
We gaan ze aan de vaste keepers uitdelen op: Woensdag 21 september zullen wij er zijn van 16.45 uur tot 20.30 uur in de oude kleedkamer 5. Dat is tegenover kleedkamer 1, in het gangetje waar het scheidsrechterhok / fysio hok zit. Voor de teams met wisselkeepers, hou de HCN app en HCN website in de gaten! Waarschijnlijk gaan we tenues uitdelen op zaterdag 24 september. Exacte datum en tijden volgen nog.
!Belangrijk om te weten! Voor alle keepers die een rood of zwart tenue willen met achternaam en rugnummer naar keuze, dat kun je bij HockeyDirect gaan bestellen in de online HCN winkel. Dat tenue is dan ook helemaal van jezelf! We zijn nu bezig met de laatste details om dat te regelen. Shirt zal ongeveer €25 kosten en het broekje kost waarschijnlijk rond de €20. Iedere keeper krijgt standaard een rood tenue. Zonder achternaam op de rug van het shirt. Dit is ook gedaan om shirts te kunnen hergebruiken door een andere keeper en om te ruilen als je een andere maat nodig hebt. Dit tenue blijft eigendom van HC Naarden en moet je NIET inleveren bij de kledingcommissie aan het einde van het seizoen. Shirt en broekje horen bij en in de keeperstas! Als je keeperstas inlevert omdat je stopt met keepen bij HC Naarden moeten je keepers-shirt en keepers-broekje SCHOON in de tas zitten! Is je shirt / broekje te klein of te groot? Laat dan even weten dan kunnen we het omruilen. Wees zuinig op je shirt en broekje. Net als alle keepersmateriaal. Was het shirt en de broek, niet te warm, binnenstebuiten (dus bedrukking naar binnen gedraaid) en uiteraard NIET IN DE DROGER. Droogt heel snel op een hanger. Stop een shirt / broekje niet nat in een dichte / afgesloten tas! Laat even drogen, of beter: was het even :-) De keeperscommissie heeft hard gewerkt om een mooie kwaliteit keepershirt en broekje van Nike voor onze keepers te krijgen. We zijn daar meer dan een jaar mee bezig geweest, maar we zijn erg trots op het resultaat. 
Met sportieve groet, De Keeperscommissie

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2022

Clubactie Delta glasvezel: samen profiteren van cashback

Zoals je ongetwijfeld hebt meegekregen is DELTA Netwerk bezig met een campagne om glasvezel in Muiden, Muiderberg, Naarden en Huizen mogelijk te maken. Juist nu we veel thuis moeten werken en steeds meer met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons, jong en oud, verbonden met elkaar. Als 20% van de inwoners zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk. 
En dat is goed nieuws voor ons allemaal. Want zonder al teveel moeite kun jij een mooie bijdrage doen aan de club én zelf profiteren van extra voordeel! 
Meld je aan via HC Naarden Wil je glasvezel? Meld je dan aan vóór 24 november voor een abonnement van DELTA of Caiway via onze club. Je bespaart daarmee €650 activatiekosten, maar je krijgt ook een cashback van €25,- en onze club zelfs €50,- per inschrijving! Dat kunnen we goed gebruiken voor de inrichting van onze nieuwe blaashal. Denk aan tribunes, geluidswerende doeken, extra goaltjes en balken voor de (keepers)trainingsveldjes. De bedragen worden alléén uitgekeerd bij het behalen van voldoende aanmeldingen en abonnementen in de buurt. 
Je kunt je aanmelden voor glasvezel én HC Naarden steunen door een abonnement af te sluiten voor tv, internet en/of telefonie door op de volgende links te klikken: Delta (http://aklam.io/yPuiPf) of Caiway (http://aklam.io/lTe9kc). Deze zijn al gekoppeld aan HC Naarden, dus het kost je verder geen extra moeite. Let op: het is niet alleen voor leden, maar ook voor familie, vrienden of buren die HC Naarden een warm hart toedragen.
Heb je vragen over de clubactie zelf? Mail dan naar [email protected] Ga voor meer informatie over glasvezel naar Delta of Caiway. 

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2022

Hockey7 Oktoberfest 28 oktober

Op vrijdag 28 oktober organiseert HC Naarden weer ons eigen hockey7 Oktoberfest toernooi. Dus trek die Dirndl en Lederhose uit de kast en kom gezellig meehockeyen en feesten. Op deze avond speel je 2 wedstrijdjes met je team van 7 spelers, gevolgd door een gezamenlijke borrel.
Wil je voor aanvang met je team genieten van een stamppot of bratwurst, geef dat dan even aan via onderstaande mail, buffet is geopend vanaf 18.00 uur.
Aanvang van het hockeygedeelte is om 19.30 uur, de eerste wedstrijden starten om 20.00 uur. Dit toernooi is bedoeld voor leden, ouders van jeugdleden, maar eigenlijk voor iedereen die zin heeft om (weer eens) een avondje te hockeyen en daarna gezellig een biertje te drinken,dus neem gerust je buurman of -vrouw mee om gezellig mee te hockeyen.
Stel dus snel je team samen met 7 - 10 spelers en schrijf je in door een mail te sturen naar [email protected] (1 inschrijving/aanvoerder per team).

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2022

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 
Hoe werkt het?  Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart , vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair. 
Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
Wat is het bedrag? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen. 
Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier meer.

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Word ook vrijwilliger

HC Naarden bestaat al 35 jaar dankzij alle vrijwilligers die iets doen voor de club. Arbitrage, hockeyorganisatie, horeca, materialen, communicatie, sponsoring... op alle gebieden kan jij iets betekenen. En een leuke manier om meer mensen te leren kennen.  Je werkt altijd samen met andere commissieleden. 
Hoeveel tijd ben je kwijt?  Dat verschilt per activiteit of per commissie en de rolverdeling binnen de commissie. Wil je meer weten, een keer kennismaken of proefdraaien? Neem dan contact op met de commissie waarin je iets wil doen. Kijk op de website naar de actuele vacatures. Heb je interesse in één van de vacatures? Neem contact op met [email protected]

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Nieuw terras én speeltuin

Een lang gekoesterde wens is gerealiseerd. Het terras van HC Naarden is vernieuwd. En eindelijk de felbegeerde speeltuin voor de kinderen. Lekker veel groen en genoeg ruimte voor de kids om te kunnen spelen. 
We hebben dit kunnen realiseren dankzij de inkomsten van de veiling tijdens het feest een paar jaar geleden (weten jullie het nog?) én de samenwerking met het tv-programma Lodewijk’s Groene Geluk dat een paar weken geleden te zien was op RTL 4.

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

HC Naarden wint de Fair Play Award

Op zaterdag 27 augustus werden het Goois Jeugdkampioenschappen weer georganiseerd. Tijdens dit lokale toernooi streden 3822 jeugdleden in 273 teams op de 26 velden van 6 clubs uit de omgeving tegen elkaar.
En het was weer een groot succes. Dit jaar ging HC Naarden er vandoor met de Fair Play Award. Bij het GJK staan sportiviteit en respect hoog in het vaandel. We zijn daarom supertrots dat deze prijs naar ons is gegaan! Komend jaar wappert de Fair Play award op ons terras en zal je de Fair Play-hoekvlaggen op onze velden zien.
Cornelie, Rudi, Margot, Anne-Katrien en Suzanne: hartelijk dank voor de organisatie op onze club. Het was weer een fantastische dag!

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Hockey7 competitie HC Naarden

Sinds een aantal jaar doet HC Naarden mee aan de Hockey7 competitie van de KNHB in Midden-Nederland. Deze nieuwe competitievorm is gericht op hockeyers die wel behoefte hebben aan enige competitie, maar die (nog) niet elk weekend willen hockeyen. Deze competitie heet Hockey7.
De wedstrijden worden, eens in de veertien dagen, gespeeld op vrijdagavond en het start om 20.30 uur. De spelregels van Hockey7 zijn anders dan tijdens de reguliere competities: – vaste teams van 7 tegen 7. Alleen heren of alleen dames, dus geen gemengde teams – geen scheidsrechters – geen keepers– spelend op een half veld – spelen volgens de zaalregels (niet slaan, niet hoog spelen, alleen hoog pushen op doel)
Op een vrijdagavond speel je twee wedstrijden van elk 25 minuten. Omdat de KNHB elk kwartaal nieuwe poules samenstelt, is het mogelijk om door het jaar heen in te stromen meteen nieuw team. Je committeert je dus nooit langer dan 1 kwartaal met je team. Wanneer je een team samenstelt uit circa 10 spelers en je kunt je committeren voor vijf vrijdagavonden per kwartaal, dan kun je vier keer per jaar instromen en een hoop hockeyplezier beleven op de vrijdagavond. 
De inschrijfdata voor het komend seizoen zijn: Herfstblok: is reeds gestart Winterblok: vóór 4 november 2022 aanmelden Lenteblok: vóór 10 februari 2023 aanmelden Zomerblok: vóór 21 april 2023 aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden per team kun je mailen naar [email protected]

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Vernieuwing in de horeca HC Naarden

Op het gebied van Horeca is er best het nodige gebeurd de afgelopen periode.Wat velen hebben gemerkt is dat we kortsluiting in de afzuigkap hebben gehad waardoor o.a. de frituur het niet meer deed. Dat was toch wel een "dingetje”. Geen bitterballen op onze club. Op dat vlak is er nu goed nieuws te melden! Afgelopen maandag is er het nodige gebeurd in en met onze keuken. Nieuwe afzuiginstallatie….dus JA, er kan weer gefrituurd worden! 
Naast deze vervanging zijn er ook een nieuwe vrieskast, vaatwasser, magnetron, extra panini ijzer, 2 aparte tosti-ijzers gekomen. De nieuwe combi-stoom oven en barkoeling zijn nog onderweg. Er is dus flink geïnvesteerd om onze keukenvoorzieningen op orde te brengen. Verder is afgelopen vrijdag 2 september een nieuw biermerk op onze club geïntroduceerd. Na jarenlang Gulpener te hebben geschonken is het nu Warsteiner die ons het bier gaat leveren. Tevens zal dit nieuwe bier alleen nog maar op de tap verkrijgbaar zijn! Ook zal er 0.0 en speciaalbier (bv Weizen, Bock etc) vanaf de tap worden geschonken. Zoals de slogan op ons complex luidt: HC Naarden en Warsteiner gaan samen van krat naar vat. Voor sommigen zal het even wennen zijn om na jarenlang het "kratje” te hebben besteld nu aan de pitchers te moeten gaan. 
Alhoewel dit laatste niet perse hoeft... Er zijn namelijk een aantal mobiele tapinstallaties onder weg die door de teams gebruikt kunnen worden. Gezellig met zijn allen je biertjes tappen. Hoe leuk is dat?!! In plaats van pitchers koopt je een 20L vaatje en tappen maar! In het clubhuis maken we nu nog gebruik van de huidige, licht aangepaste, tapinstallatie. Deze zal op korte termijn echter door Warsteiner worden vervangen door een geheel nieuwe.
Proost!

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Volvo continueert haar lange sponsorrelatie met HC Naarden!

Dit jaar hebben VOLVO en HC Naarden hun lange sponsorrelatie voortgezet voor het 13e jaar! Al jaren lang is VOLVO een van de trouwste gezichten zowel langs het veld als gedurende meerdere evenementen zoals het jaarlijks Familietoernooi. Dat is wederzijds, want ook heel veel leden rijden met veel plezier in hun veilige Volvo. En dat komt goed uit! Want naast de structurele jaarlijkse financiële steun vanuit Volvo, biedt Volvo Nederland ook de VOLVO Club Bonus voor iedereen die een nieuwe Volvo of een Volvo Select Occasion least of aanschaft bij Volvo Buitenweg.
Wat is de Volvo Clubbonus? De Volvo Clubbonus is een steun in de rug voor onze hockeyclub. Bij iedere aankoop of lease contract, ontvangt HC Naarden een bonus die HC Naarden kan investeren in de ontwikkeling van jeugdhockey of in het verduurzamen van onze club.Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe Volvo? Loop dan eens binnen bij Volvo Buitenweg in Naarden!
Hoe hoog is de bonus? Je steunt HC Naarden met €1.000 bij aanschaf of lease van een nieuwe Volvo of €500 bij een Volvo Selekt Occasion bij Volvo Buitenweg.
Is het alleen een bonus voor de club? Zeker niet, bij Buitenweg ontvang je bovendien een eigen, gepersonaliseerde hockeystick. Dat wordt makkelijk scoren!
Hoe werkt het? 1. Koop of lease een nieuwe of gebruikte Volvo bij Buitenweg. 2. Samen met je verkoopadviseur vul je het overdrachtsformulier in. 3. De club ontvangt €1.000 bij een nieuwe Volvo en €500 bij een Volvo Selekt Occasion*.
Voor wie geldt de clubbonus? De Volvo Clubbonus is van toepassing wanneer je lid bent van HC Naarden. De clubbonus geldt ook als iemand binnen je gezin lid is.
Meer weten? Neem voor meer informatie over de clubbonus contact op met Hugo van Volvo (06 2888 5474). Of kijk op buitenweg.nl/hockey.

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Wedstrijden alleen in nieuw wedstrijdtenue!

Met ingang van dit seizoen worden alle wedstrijden alleen gespeeld met het officiële wedstrijdtenue. Dat is het Nike-shirt (mét onze sponsoren Rabobank, Indicia, HockeyDirect en Nienaber makelaars), de officiële sokken van HC Naarden én een effen donkerblauwe rok of broek (zonder witte strepen; met HC Naarden-logo). 
Het oude HC Naarden-shirt kan niet meer worden gebruikt omdat dit in het sponsorcontract is afgesproken. Voor de lijnteams geldt: je komt én gaat met het sponsortrainingspak aan. HC Naarden heeft ook een officieel uit-shirt. Dit is alleen verplicht voor de 1e lijn jeugdteams en Dames 1/Heren 1. 
Je tenue kan je aanschaffen in onze online webshop.

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Van de voorzitter

Het hockeyseizoen is weer begonnen met de Gooise Jeugdkampioenschappen en de start van de competitie. Afgelopen zondag begon een nieuwe lichting Benjamins aan hun eerste trainingen. Sommige Benjamins vonden het nog een beetje spannend, maar de meesten gingen vol enthousiasme het veld op. Dat blijft toch fantastisch om te zien! 
Deze week hebben we ook de ouders van de nieuwe jeugdleden verwelkomd. Zij hebben kennisgemaakt met de club, maar ook met de sport zelf. Alle ouders (met en zonder hockeyervaring) gingen het veld op om zelf te ervaren wat je kind gaat leren. Met dank aan Babette Hoefnagels, die ook de ervaren hockeyers nog iets nieuws wist te vertellen! Een belangrijke boodschap die ik aan de nieuwe ouders meegaf: HC Naarden, dat zijn wij allemaal. Onze club functioneert dankzij de ruim 300 vrijwilligers op het veld, in het clubhuis of achter de schermen. Zonder die vrijwilligers zouden onze kinderen (en wijzelf) niet kunnen hockeyen! 
Om een paar voorbeelden te noemen: zonder Rudi geen GJK, zonder Carolijn geen ICT, zonder Patrick geen keeperstenue en zonder Mirjam geen scheidsrechters! Dat is het mooie op een vereniging: we doen het samen. Het is voor mij een belangrijke reden om mijn tijd in HC Naarden te steken. Het is leuke manier om andere mensen te leren kennen. En je zorgt ervoor dat jouw zoon of dochter een mooie tijd heeft op deze club. Kies een klus uit die je leuk vindt of een commissie waar je persoonlijk een klik mee hebt. Hoeveel tijd ben je kwijt? Dat verschilt per klus, per commissie en de rolverdeling binnen de commissie. Neem gewoon contact op met een commissie om een kennis te maken of een keertje proef te draaien!
Tot slot, kom aanstaande zondag even naar de club! Onze Dames 1 en Heren 1 spelen allebei thuis. Ontzettend leuk om even met je kinderen te komen kijken. En we hebben goed nieuws…. De nieuwe keuken is geïnstalleerd, dus je kan weer ouderwets aan de bitterballen. Tot dan! 
Namens het bestuur van HC Naarden, Bea Berndsen

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Lustrum HC Naarden groot succes!

Hockeyclub Naarden bestaat dit jaar 35 jaar en daar hebben we uitgebreid bij stilgestaan. Een serie aan fantastische evenementen kwam voorbij. Een barbecue bij de start van het lustrum, het jeugdevenement in juni, de wedstrijd van H1 tegen de ex-internationals, het familietoernooi, de filmavond én het spetterende festival een paar weken geleden. Alles in het teken van Lef!, omdat lef de drijvende kracht is geweest achter de oprichting en de groei van onze club. 
Hierbij speciale dank aan onze Lustrumcommissie en Feestcommissie (Anke, Babeth, Edward, Jacco, Jeroen, Marleen, René, Renee en Sophie). Dankzij jullie hebben we een goed feestje kunnen vieren!

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2022

Aanmoedigen langs de lijn, dat is fijn!

Twee weken geleden kwam NOS Radio 1 nog langs bij onze vereniging. De start van het sportseizoen stond weer voor de deur en zo werden een aantal mensen binnen onze vereniging geïnterviewd. De journaliste was namelijk benieuwd of ouders nog steeds "coachen” langs de lijn. Helaas komt het nog steeds voor was de conclusie.Wat men soms misschien vergeet is dat het behoorlijke impact heeft op de gevoelens en beleving van een kind als zijn/haar ouder staat te schreeuwen langs de kant van het veld. We willen graag op een positieve manier iets bijdragen aan de sportbeleving van onze leden.Vandaar een eerste aanzet door middel van de posters die zichtbaar zijn opgehangen bij onze club. 
Deze ludieke boodschap maakt hopelijk ouders bewust van het feit dat we graag een positieve en gezellige sfeer willen creëren voor iedereen die op HC Naarden rondloopt. 
Aanmoedigen langs de lijn, dat is fijn!

 
Nieuws afbeelding
9 sep 2022

Stem op HC Naarden

HC Naarden doet mee met de ClubSupport actie van de Rabobank. 
Rabobank heeft een warm hart voor het verenigingsleven en geeft ieder jaar een deel van haar winst terug aan de verenigingen.Via ClubSupport kunnen alle Rabobank leden stemmen op het doel van hun keuze. En HC Naarden doet hier aan mee! Zoals jullie weten komt er komend winterseizoen een spiksplinternieuwe blaashal voor de zaakhockey. Dankzij een groot aantal leden is de financiering hiervan helemaal rond, maar voor de extra’s in de inrichting zijn we op zoek naar ondersteuning van onze hoofdsponsor Rabobank. Denk hierbij aan tribunes om je team goed te kunnen aanmoedigen, geluidswerende doeken en bijvoorbeeld een extra goaltje en balken voor het (keepers)-trainingsveldje. 
Het zou fantastisch zijn als de Rabobank ons hier mee kan steunen. Om hier kans op te maken, hebben we jouw hulp nodig! Ben je lid van de Rabobank, stem dan op HC Naarden via: Rabo ClubSupport – iedereen verdient een club - Rabobank. 
Stemmen kan tot 27 september. Alvast veel dank!

 
Nieuws afbeelding
6 sep 2022

Inloopspreekuur Fysio Holland

Het seizoen is qua trainingen al begonnen, en vanaf zaterdag 10 september zijn alle teams ook in competitieverband weer gestart. Kortom: Business as usual. Dit betekent dat ook het inloopspreekuur van Fysio Holland, onze fysiotherapie-partner, weer van start gaat.Vanaf dinsdag 6 september zal Jozua van Fysio Holland iedere dinsdag van 19-20 uur aanwezig zijn voor hulp en advies. Hij is te vinden in de fysio ruimte tegenover kleedkamer 1.
Schroom dus niet om met je vragen, voor advies of een eerste check even bij hem binnen te lopen!

 
Nieuws afbeelding
2 sep 2022

Bestel je sponsorpak met je team

Gaat jullie team dit jaar ook shinen in deze mooie trainingspakken van Nike? Zaterdag 3 september kun je de truien en trainingsjasjes passen op de club, zodat je weet welke maat je hebt. 
Overtuig dus je familie, buurvrouw/man of je baas om sponsor te worden. Hiermee help je de club en zorg je ervoor dat jouw team dit seizoen al bij aankomst 1-0 voor staat!
Neem voor meer informatie contact op met: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
30 aug 2022

Informatieavond ouders van nieuwe leden

Voor alle ouders van nieuwe leden van HC Naarden wordt er een informatie avond georganiseerd. Deze is op 5 of 7 september (zie hieronder en zie ook de uitnodiging per mail verzonden).
Tijdens deze avond krijg je informatie over teambegeleiding, vrijwilligers, scheidsrechters, bardiensten en sponsoring etc. Ook willen we jullie kennis laten maken met hockey door middel van een mini-training op het veld. Het is daarom goed om sportieve kleding aan te hebben en als jullie een stick hebben, deze graag meenemen. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen. 
Vanwege het aantal nieuwe leden zijn er vier presentaties verdeeld over twee avonden. 
Plaats en tijd informatieavonden Datum: Maandag 5 september a.s.  Locatie: clubhuis HC Naarden Tijd:  Groep 1: 19.30 uur – ca. 21.00 uur (verzamelen in clubhuis, sessie op het veld na de presentatie)  Groep 2: 20.00 uur - ca. 22.00 uur (verzamelen op het veld om 20.00, start presentatie clubhuis om 20.45)
Datum: Woensdag 7 september a.s.  Locatie: clubhuis HC Naarden Tijd:  Groep 3: 19.30 uur – ca. 21.00 uur (verzamelen in clubhuis sessie op het veld na de presentatie)  Groep 4: 20.00 uur - ca. 22.00 uur (verzamelen op het veld om 20.00, start presentatie clubhuis om 20.45) 
Groep 1 Benjamins teams: Japan, Nederland, China (jongens en meisjes) en Australië Groep 2 Benjamins teams: India, België, Engeland, Spanje en Argentinië Groep 3 Benjamins teams: Duitsland, Pakistan, Canada en Nieuw-Zeeland en categorieën O8, O9 en O10 (voorheen F, E6 en E8) Groep 4 Categorieën: O12, O14, O16, O18 (voorheen D t/m A)

 
Nieuws afbeelding
30 aug 2022

10 september filmavond jongste jeugd

Op 10 september, de eerste competitiedag voor de jeugd, maken we in de avond een bioscoop van het clubhuis! Op deze avond nodigen we de Jongste Jeugd leden (F t/m E8 teams) uit om heerlijk met wat lekkers en drinken een leuke film te komen kijken met al je vriendjes en vriendinnetjes.    Filmavond in het clubhuis Tijd:18.30 uur deuren open, 18.45 uur start film, 20.45 uur einde  Neem je eigen kussen mee om op te zitten Popcorn en limo wordt verzorgd Er is wel toezicht maar geen verantwoordelijkheid voor kinderen die niet bij de film blijven kijken Ouders kunnen buiten op 't terras wachten gedurende de film indien gewenst 


 
Nieuws afbeelding
29 aug 2022

Belangrijke info zaalhockey

We zijn weer begonnen met de voorbereidingen voor het zaalhockey seizoen 2022-2023.Omdat het voor de bond altijd weer een hele puzzel is om de wedstrijd- en zaalschema's rond te krijgen, ligt de deadline om zaalhockeyteams aan te melden vroeg in het seizoen. Dat betekent dat we half september moeten laten weten aan de KNHB hoeveel teams er vanuit HC Naarden meedoen in de zaal. Vandaar dat we zijn gestart met de inventarisatie.
Alle E8 t/m B-jeugdteams doen automatisch mee met zaalhockey.  Wil je zoon of dochter niet meedoen, dan kan afmelden voor breedteteams tot en met zondag 11 september door een mail te sturen naar [email protected] Spelers van lijnteams kunnen zich in principe niet afmelden. NB: Vermeld voor en achternaam van je zoon/dochter, de teamnaam en een cc naar de manager van je team.
Alle senioren en alle A-breedte teams melden zich per team aan voor zondag 11 september.  Begin dus op tijd met de inventarisatie om te zien of er voldoende spelers zijn. Lijnteams van de A-jeugd worden automatisch ingeschreven.  NB heb je minder dan 8 spelers laat het ons dan op tijd weten dan kunnen we gezamenlijk proberen, in overleg, combinatieteams samenstellen met spelers uit verschillende teams. 
Denk dus nu alvast na of je mee wilt doen met zaalhockey.
Met sportieve groeten, Zaalhockey Commissie HC Naarden

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]