Nieuws

 
Nieuws afbeelding
23 sep 2020

Gezocht: Categorie manager

Als categorie manager maak je onderdeel uit van de Technische commissie en samen met de Technische Staf ben je verantwoordelijk voor jouw categorie en vooral aanspreekpunt voor de managers. Nu is er een vacature ontstaan bij de meisjes B (zowel lijn als breedte teams) ofwel welke ouder vindt het leuk om deze taak op zich te nemen. Bij voorkeur iemand wiens dochter net is gestart in de B, hockey ervaring is een pre en het vooral leuk vindt om samen te werken, oplossingen te bedenken, verantwoordelijk samen met de TC en TS over de indeling van de teams in deze categorie en de schakel te zijn tussen teams en de TC/TS en het bestuur. Voor vragen of interesse neem dan contact op met Theo Korver op [email protected]

 
Nieuws afbeelding
22 sep 2020

Het gezondere clubhuis beleid van HC Naarden

Het gezondere clubhuis beleid van HC Naarden
HC Naarden heeft een omgeving waar gezonder eten gemakkelijk is. We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in het clubhuis gezonder is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leden en bezoekers. 
Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezondere keuze de makkelijke keuze. 
Ons clubhuis heeft de volgende basis:
-Het clubhuis biedt in elke productgroep minstens één betere keuze aan  Binnen de verschillende aangeboden productgroepen (zoals dranken, brood, snacks etc.) biedt het clubhuis minstens één betere keuze aan. Dit geldt voor het uitgestalde aanbod én voor het aanbod in de koeling. Betere keuzes zijn gedefinieerd door het Voedingscentrum. 
-Op de opvallende plaatsen liggen betere keuzes Het clubhuis hanteert deze drie uitstralingspunten: 1.Op de opvallende plaatsen bij het uitgestalde aanbod staan vooral betere keuzes; 2.Als je eten of drinken aanbiedt bij de kassa, staan daar alleen betere keuzes.  
-Het clubhuis stimuleert water drinken In ons clubhuis is water altijd beschikbaar, op de bar bevindt zich een grote watertap met citroen en/of munt. We bieden dus een watertappunt, kannen met water en/of flesjes water uit de koeling.
Onze ambitie  Wij hebben de ambitie om de sportieve omgeving waar onze leden en bezoekers zich in bevinden, een omgeving te laten zijn met een gezonde uitstraling die gezonder gedrag stimuleert. 
HC Naarden heeft de ambitie om structureel een ‘Gouden Sportkantine” te zijn: -Het uitgestalde aanbod bestaat voor minimaal 80%  uit betere keuzes; -We bieden minstens groente of fruit aan; -De aankleding van de bar verleidt tot een betere keuze.
HC Naarden werkt structureel aan een Gezondere bar in ons clubhuis Het beleid laat duidelijk zien hoe de organisatie er ook op de lange termijn voor zorgt dat  het clubhuis gezond blijft. 
Tevens is het één van de speerpunten in het contract van de horecamanager, dat deze actief hierop let en het personeel hierop aanstuurt. 
Met onze bar beheerders hebben wij afgesproken dat we ieder jaar in januari het aanbod achter de bar in kaart brengen met de Kantinescan van het Voedingscentrum en de uitkomst rapporteren aan het bestuur. 

 
Nieuws afbeelding
21 sep 2020

Corona Arbitrage instructie voor alle scheidsrechters!

De KNHB helpt clubs door het publiceren van protocollen en instructies hoe om te gaan met het Coronavirus tijdens het beoefenen van onze hockeysport. Ook scheidsrechters krijgen te maken met nieuwe omgangsvormen tijdens de wedstrijd en waarschijnlijk vragen veel scheidsrechters (maar ook coaches en spelers) zich af wat mag nou wel en wat niet? Lees daarom voordat je als scheidsrechter het veld op gaat onderstaande instructie uitgegeven door de hockeybond. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met de Masterclass & CS+ Commissie via [email protected] Succes & veel plezier op het veld!
 
https://www.knhb.nl/app/uploads/2020/08/INSTRUCTIE-SCHEIDSRECHTERS-met-betrekking-tot-voorkoming-verspreiding-coronavirus.pdf
 
 

 
Nieuws afbeelding
20 sep 2020

HC Naarden op zoek naar spelers voor JC en JB

Ben je ouder dan 13 jaar en wil je dit seizoen nog lekker hockeyen? 
HC Naarden heeft nog plek in de B- en C-categorie voor jongens. Meld je nu aan bij [email protected]

 
Nieuws afbeelding
18 sep 2020

TEAM hoodies te koop

Wil je met je team te gekke hoodies bestellen met de namen op de rug? Vul het formulier in (getypt, niet handgeschreven!!!) en stuur het digitaal naar [email protected] Clementine stuurt je uit naam van de club een tikkie voor het verschuldigde bedrag. Zodra de betaling rond is, gaat het formulier naar de leverancier (Innopress).

Hoodies zonder rits kosten bij een bestelling t/m 5 stuks € 30; met rits € 33,50.
Bestel je 6 hoodies of meer: zonder rits kosten ze € 25 per stuk, met rits € 28,50.
Voor de juiste kleurcode en maten (jaartallen): zie onderstaande links
Hoodie zonder rits
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Hoodie met rits
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Op de club staat een rek met voorbeeldtruien zodat je de juiste maat kunt vinden.

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2020

Verkoop gevonden kleding

Het komende weekend hangt er weer een hoop gevonden kleding bij de wedstijdtafel dat je tegen een kleine vergoeding mee kunt nemen: € 2! Aan de prijs kan het niet liggen .....
Dit maal is er extra veel uit te zoeken, ook nog van de periode vóór de lockdown. Ben je wat kwijt, kom dan snel langs vóór zaterdag.

 
Nieuws afbeelding
15 sep 2020

H1 tegen SCHC in de Gold Cup op donderdag 17 september

Komende donderdag speelt Heren 1 van HC Naarden in de eerste ronde van de KNHB Gold Cup tegen SCHC. 
Komt allen, op 1,5 meter afstand uiteraard, onze mannen aanmoedigen vanaf 20:30 uur op HC Naarden.

 
Nieuws afbeelding
11 sep 2020

Coronagevallen op HC Naarden

Waar we niet op gehoopt hadden maar wat onvermijdelijk blijkt, is helaas nu gebeurd: op HC Naarden zijn meerdere gevallen van corona vastgesteld.
 
Inmiddels zijn de teams die het betreffen op de hoogte gesteld en zijn volgens het advies van de GGD de betrokken personen in quarantaine gegaan. Alle andere betrokken spelers en personen zijn in quarantaine gegaan, waar dit volgens de GGD van toepassing is.
 
Trainingen en wedstrijden worden afgelast waar dit van toepassing is. Er wordt gezocht naar nieuwe speeldata op een later moment.
 
Wij vragen iedereen om het coronaprotocol zoveel mogelijk na te leven zodat we meer besmettingen kunnen voorkomen.
 
Mocht je vragen hebben, meld je dan bij de GGD. Mocht je vragen hebben over de wedstrijden of trainingen wend je dan naar de categoriemanager voor meer informatie.
 
Bestuur HC Naarden
 

 
Nieuws afbeelding
11 sep 2020

Corona maatregelen: update 11 september 2020

Op de website staat linksboven een speciale corona button voor de laatste updates! Klik hier 
Uitgangspunten voor elke hockeyer en teambegeleider: •Gebruik je gezond verstand en volg de ALGEMEEN geldende corona regels van de overheid op. Neem je verantwoordelijkheid! •Bij aankomst registreer je je middels je telefoon bij de QR code en desinfecteer je je handen bij de beschikbare desinfectie pompjes •Tijdens competitie weekenden is de ingang naar onze club bij de fietsenstalling. De uitgang is naast veld 1 richting parkeerterrein. Houd je hier ajb aan •Twijfel je aan je gezondheid of vertoon je symptomen, kom niet naar de hockeyclub en laat je zo spoedig mogelijk testen •Blijf thuis als je de test hebt gedaan tot de uitslag bekend is, ook al voel je je weer beter
Clubhuis/terrein HC Naarden: •Het clubhuis heeft ALLEEN een afhaalfunctie, (dus ook geen schuilplaats bij regen) er is een looproute aangegeven, volg deze route als je klaar bent met je bestelling, NB: limonade voor teams staat klaar in de tent op het grasveld •Teams verzamelen direct bij aankomst op de club bij het veld waar de wedstrijd en/of training plaatsvindt •Het terras boven is verboden voor teams, zoek met je team een plek op het plein beneden of op het grasveld; let op: houd te allen tijde 1,5 meter afstand van volwassene tot kinderen vanaf 13 jaar en ouder •De kleedkamers op HCN zijn gewoon te gebruiken; ben je 18 jaar of ouder: maximaal 6 personen per kleedkamer. Dit geldt ook voor gebruik douches •Tijdens de competitie weekenden is er een corona coördinator (veelal bestuurslid) die er samen met jou op toeziet dat alle regels worden nageleefd. •Team borrels/etentjes (met en zonder ouders) op de club zijn tot nader orde niet toegestaan op de clubVoor vertrek naar een wedstrijd of training: •Check voordat je afreist, de website van de te bezoeken vereniging op geldende regels rondom het coronavirus. Deze kunnen per locatie anders zijn i.v.m. de lokale situatie en aanvullende regels vanuit de desbetreffende veiligheidsregio’s •Volg de aanwijzingen van de ontvangende vereniging altijd op. Zij zijn verantwoordelijk richting de overheid voor de handhaving van de overheidsregels op hun complex. Je helpt enorm als je uit jezelf de regels opvolgt én luistert naar de aanwijzingen van de vrijwilligers van de betrokken vereniging •Bij uitwedstrijden dragen chauffeurs en spelers/coaches van 13 jaar en ouder mondkapjes in de auto  •Ben je 18 jaar of ouder: houd voldoende afstand ten opzichte van alle anderen van 13 jaar en ouder •Ben je 13 tot en met 17 jaar: houd voldoende afstand ten opzichte van iedereen van 18 jaar of ouder •Ben je 18 jaar of ouder: houd buiten de wedstrijd zelf afstand ten opzichte van alle anderen van 13 jaar en ouder en dus ook tot je teamgenoten, teambegeleiding, scheidsrechters en fans
Gedurende en na de training of wedstrijd: •Hoe sportief ook; handen schudden van tegenstander coaches/trainers/arbitrage doen we niet, maar doe dit middels de elle boog groet. •De line-up en shake/touch-hands tussen 2 teams vervalt of gebruik als alternatief de hockeysticks tegen elkaar als je langs andere team loopt •Managers en coaches houden tijdens de wedstrijd telkens 1,5 meter afstand tot elkaar en spelers vanaf 13 jaar. Neem niet plaats in de dug out naast wisselspelers •Verheffen van je stem of schreeuwende aanwijzingen uiten is verboden op het veld en langs de lijn (spreek ouders hier ook op aan)  •Houdt teambesprekingen dus  NIET in de kleedkamer (geldt voor alle leeftijden) en ook niet in de vergaderkamers •Tijdens rust blijft het team zoveel mogelijk in dug-out of in het doel, bewaar ook hier de geldende 1,5 meter afstand •Corner maskers zijn bron van besmetting. Probeer deze te ontsmetten na ieder gebruik met desinfectie middel of houdt per verdediger 1 vast masker en ontsmet na de wedstrijd •Centraal fruit verzorgen voor (jongste) jeugd teams mag niet meer. Spelers mogen wel voor zichzelf iets van fruit meenemen voor in de rust •Voor lijnteams zijn gezamenlijke lunches niet meer toegestaan aan gedekte tafels. Ieder team is vrij een kant- en klare lunch die thuis  is voorbereid te serveren aan eigen team. Je kunt deze in de tent of elders op het plein consumeren. Voor tegenstanders die van ver komen is het raadzaam lunchpakketjes te maken voor onderweg. Alles moet thuis worden voorbereid. Als je een tas met kant- en klare broodjes wilt bewaren in de koeling achter de bar, geef deze dan aan 1 van de mensen achter de bar. Niet zelf in de keuken komen! 
We houden ons met z’n allen aan deze corona regels met allen hetzelfde doel; onze kinderen en alle senioren laten hockeyen. Dank jullie wel.
Bestuur HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
9 sep 2020

Naarden Hockey Academie; een uitleg

Vorig jaar hebben we een start gemaakt met het implementeren van een nieuwe baanbrekende visie op opleiding. De kern van het verhaal is dat we de sport zien als middel om zogenaamd ‘life skills’ over te brengen. Het zou mooi zijn als ieder lid na zijn of haar tijd bij HC Naarden in staat is om, met dank aan de sport, met meer zelfvertrouwen keuzes te maken op allerlei gebied. De sport is heel geschikt om dat te ontwikkelen, want in het veld word je gedwongen om onder hoge druk -maar in veilige omgeving- keuzes te maken op basis van je eigen waarneming (en niet per definitie altijd die van je coach). We hebben dat keuzes-thema uitgewerkt in 4 hoofdlijnen, samengevat in het woord ‘DIRK’. ‘DIRK’ staat voor Doen, Inzet, Regels en Kijken. We redeneren in feite terug vanuit de uitvoering (D van Doen), waarin alle hockeyskills zitten, naar de I van Inzet, dan naar de R van Regels en naar de K van Kijken. Het maken van een keuze gaat in eerste instantie namelijk om waarneming van de situatie, de uitvoering hangt vervolgens af van de context en de kunde van de technieken die bij succesvolle uitvoering horen. Op jonge leeftijd zijn de harde skills belangrijk, dus welke vaardigheden moet je kunnen om de sport te kunnen spelen naast dat het sociale aspect onderling kunnen en leren samenwerken ook van belang is. Daarna gaan we langzaamaan richting softere skills, waarbij analyseren van de keuze en zelfreflectie centraal komen te staan. Per leeftijdscategorie begeleiden we op basis van een duidelijk schema welke aspecten van ‘DIRK’ langs dienen te komen in de training en de coaching. We zijn reeds eind augustus gestart met de 1e Naarden Hockey Academy sessies voor onze trainers bij jongste jeugd trainers, D&C trainer coaches, een 1e avond voor manager coaches bij de Jongste Jeugd en aankomende week een sessie voor de lijnteam trainers. En er volgt nog veel meer!!! Hou de site en de app in de gaten voor meer informatie over onze visie op jeugdhockey. En bij vragen horen we het heel graag via [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
9 sep 2020

Protocol voor de trainers

Beste trainers en ook ouders van (jeugd)trainers, 
Het corona protocol blijft gelden, ook voor jullie als trainers; 
* Als je klachten hebt kom je niet naar de club en laat je je testen in overleg met ouders/GGD. Tot het moment van uitslag kom je niet naar de club.  * Als iemand uit jouw gezin/huishouden getest is maar de uitslag nog niet bekend is terwijl hij/zij koorts heeft of benauwd is, kom je ook niet naar de club.  * Als iemand uit jouw gezin/huishouden positief getest is, betekent dit quarantaine totdat ook de uitslag van jou bekend is. Is deze positief blijf je uiteraard thuis en bij negatief kan je na overleg weer www.rivm.nl komen.  * Indien je geen training kan komen geven, regel je zelf vervanging en/of overleg je met: David ten Hove als je een breedte team trainer bent bij de A t.m D teams Bas Bruin als je een lijnteam trainer bent  Boudewijn van de Bosch als je training geeft aan de F t.m E8 bij de jongens  Chris van Nus als je training geeft aan de F t.m E8 bij de meisjes  
Zie ook www.rivm.nl 

 
Nieuws afbeelding
9 sep 2020

Goed nieuws! 2 kersverse CS+ers op HC Naarden

Sinds afgelopen weekend heeft HC Naarden er weer 2 nieuwe CS+ ers bij! Imme Linssen en Matthijs Bosma hebben afgelopen zaterdag op de wedstrijd van JA2 hun CS+ examen gefloten. De externe examinator was zeer positief over hun optreden en heeft ze daarom het heugelijke nieuws mogen brengen. 
Imme & Matthijs, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze geweldig mooie prestatie.

 
Nieuws afbeelding
9 sep 2020

Woord van de Voorzitter

We zijn weer begonnen! Wat ontzettend fijn dat we weer (vrijwel) normaal kunnen hockeyen. Met vooral dat gevoel liep ik het afgelopen weekend over onze velden. Zoveel blije kinderen en ouders en weer vele mooie teamfoto’s die werden gemaakt. Super! En ja, natuurlijk hebben we veel te stellen met alle corona-regels en is het ook echt niet altijd makkelijk om deze na te leven, maar we moeten wel! Prioriteit nummer één is dat we met elkaar zorgen dat we kunnen blijven hockeyen. En met een beetje extra aandacht en discipline bij het naleven van de corona-regels gaat ons dat lukken!
Op hockey gebied staan we er goed voor. 
Onze Heren 1 is versterkt met een flink aantal heren uit onze eigen jeugd. Sommigen zijn ‘even’ weggeweest, maar nu weer terug in hun oude vertrouwde nest. Het kan soms een prima uitkomst zijn om even een paar jaar ergens anders te gaan spelen. Vanuit HC Naarden staat de deur echter altijd open om weer terug te komen. Fijn om te zien dat dit dan ook gebeurt. Met de huidige groep en begeleiding zou de bovenkant van de Overgangsklasse haalbaar moeten zijn. De sfeer en motivatie is in ieder geval erg goed. We zien uit naar fantastische wedstrijden. Heel veel succes mannen! 
Sinds vorig seizoen hebben we ook een Heren 2. Het afgelopen weekend wonnen deze helden van Gooische H2. Altijd fijn ;-). Dit team bestaat bijna volledig uit oud jeugdspelers van HC Naarden. Een mooi voorbeeld van de doorstromingsmogelijkheden op onze club! 
Onze Dames 1 gaan ook lekker. Zij hebben een aantal versterkingen gekregen. Er is nog meer balans gekomen in het team en onder leiding van hoofdcoach David ten Hove staat er een groep dames die echt zin hebben om te gaan voor een promotie naar de Overgangsklasse. Zonder de lat al te hoog te willen leggen, denk ik dat spelen om promotie dit jaar zou moeten kunnen. Het lijkt mij geweldig als het lukt! We gaan ervoor!
Ook bij onze hogere lijnteams is het weer spannend. Gaat het onze MA1 lukken om weer in de Super A terecht te komen? Ze staan na twee wedstrijden bovenaan in de voor-competitie in ieder geval! En onze JA1? Die strijden om een plek in de landelijke competitie. Het zou toch fantastisch zijn als het hen lukt om dit te halen? Ik heb de wedstrijd uit op Huizen gezien en wat was dat spannend! Jammer dat Huizen twee minuten voor het einde alsnog de gelijkmaker scoorde (1-1). Na twee wedstrijden staan we gedeeld eerste. Zet hem op mannen! En onze MB1, ook zij strijden om een plek in het mooie Super B. Met een gewonnen en een (net) verloren wedstrijd staan ze met vier teams gedeeld tweede en zijn dus nog vol in de race. Spannend! En onze JB1? Met twee gewonnen wedstrijden bovenaan in de strijd om het landelijke B-niveau. Geweldig hoor!! En zo kan ik nog wel even doorgaan ... 
Afgelopen week hebben alle managers van onze 62 juniorenteams een uitgebreid handboek per mail ontvangen. We gaan ervan uit dat dit een handig naslagwerk is voor het komende seizoen. De gebruikelijke interactieve avond op de club is helaas door corona niet doorgegaan. Het is inmiddels ook gelukt om voor bijna alle juniorenteams tot en met de B-categorie een trainer-coach te vinden.  En, laten we ook de ouders van de jongste jeugdteams niet vergeten. Fijn dat jullie ook weer hebben gezorgd voor een goede en enthousiaste invulling van de manager /coachrollen. Hulde! 
We zijn vorig seizoen met de komst van Bas Bruin gestart met een verdere uitwerking en implementatie van onze nieuwe visie op jeugdhockey. Een belangrijk onderdeel hiervan is onze Jeugd-traint-Jeugd opleiding. Wist je dat we dit jaar maar liefst 178 jeugdtrainers hebben, die via de Naarden Hockey Academy worden opgeleid? Helaas kwam daar een abrupt einde aan door corona. 
Echter, we staan nu weer in de startblokken om onze diverse doelgroepen binnen de club te gaan informeren en de kennis te vergroten waar HC Naarden voor staat. Wat wordt er bedoeld met het breken van ramen of met DIRK. Houd de site en de app in de gaten dus!  
Zoals een familieclub betaamt mochten veel ouders die zaterdag langs de lijn hun kind stonden aan te moedigen, zondag ook hun eigen eerste wedstrijd van het seizoen spelen. En dat met geweldig weer. Na afloop van de wedstrijden werd buiten op het plein nog menig lekker biertje gedronken. Helaas kunnen we dit de komende tijd niet binnen in het clubhuis doen, dus laten we duimen dat het nog lang mooi weer blijft.
Mijn hockey hart is in ieder geval weer sneller aan het kloppen en ik hoop dat dit bij jullie ook zo is. Laten we genieten van al het moois dat deze fantastische sport ons brengt. Winnen is leuk en verliezen is leerzaam. Het hoort er allemaal bij. 
Mijn oproep is: ”Houd je aan alle corona-regels en laten we ervoor zorgen dat we ons favoriete sport kunnen blijven doen.”  
Veel leesplezier en tot langs de lijn!
Namens het bestuur, Marc van Wijk  

 
Nieuws afbeelding
9 sep 2020

Wo 9 sept GEEN fysio

Wegens omstandigheden is Geraldine vanmiddag niet aanwezig voor het inloopspreekuur. Vanaf volgende week dinsdag zijn de fysiotherapeuten van FysioHolland gewoon weer beschikbaar.

 
Nieuws afbeelding
8 sep 2020

Enthousiaste koks gezocht

Een enthousiaste groep koks zorgt er voor dat er voor onze vaste trainers een gezonde maaltijd klaar staat. We kunnen nog 1 of 2 mensen gebruiken die om de week een lekkere hap kookt.
Je hoeft geen mega hoeveelheden te bereiden, gewoon een paar happen extra van wat je voor je gezin klaar maakt. Grootse culinaire capriolen zijn zeker niet nodig. Lekkere pasta bolo of een stamppot andijvie volstaan. Je maakt de trainers zo blij dat ze niet weer naar AH hoeven voor de zoveelste kant-en-klaar maaltijd ......
Wil je meer weten: bel Clementine (06 2345 4177)

 
Nieuws afbeelding
5 sep 2020

QR registratie vanaf 18 jaar op HC Naarden

Gezondheid check/registratie bij binnenkomst op HC Naarden                           NOC*NSF heeft in samenwerking met de sportbonden besloten dat alle bezoekers van sportverenigingen die 18 jaar en ouder zijn zich moeten registreren en een gezondheidscheck moeten doen voordat zij het terrein van de club betreden. Vanaf vandaag, 5 september, is het daarom verplicht dat leden en bezoekers van HC Naarden zich registreren. Dit geldt niet voor (jongste) jeugdspelers. Kortom, voor alle bezoekers van 18 jaar en ouder, alle familieleden, verzorgers en vrijwilligers van 18 jaar en ouder die ons complex betreden en/of plaatsnemen op het terras geldt dit wel. 

Registreren bij de entree

Registreren gaat via een QR-code. Deze code hangt bij de ingang van het terrein (en op de toegangsdeur van de kleedkamers en op het raam van het clubhuis). Scan de code met de camera van je telefoon, open de link en vul de korte vragenlijst in. Geen telefoon bij je? Vraag iemand in jouw buurt of hij/zij jou kan registeren met zijn/haar telefoon. Voor meer informatie over het systeem dat we gebruiken check: https://checkgesprek.nl/ 

Doe de gezondheidscheck

Bij de entree van de club hangen posters met de QR-code. Hierbij kom je bij enkele vragen aangaande de gezondheid van jou en je gezinsleden/huisgenoten (opgesteld door het RIVM). Lees deze goed door! Zodra je alle vragen met 'NEE' kunt beantwoorden, registreer je je via deze QR-code en ben je welkom op HC Naarden. Als je één of meer van deze vragen met 'JA' beantwoordt, verzoeken we je dringend om terug naar huis te gaan.
We vragen enkel om je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden maximaal 4 weken bewaard voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Met het invullen van dit formulier geef je aan dat je de gezondheidscheck hebt gedaan.

Check uit

Scan de QR code bij de uitgang en het verlaten van het complex.

 
Nieuws afbeelding
2 sep 2020

Bitjes zijn klaar; zaterdag en zondag ophalen!

De bitjes die op 18 augustus gehapt zijn, kunnen zaterdag en zondag opgehaald worden bij de Wedstrijdtafel. Mocht die al weg zijn, dan liggen ze achter de bar! Tot dan!

 
Nieuws afbeelding
1 sep 2020

Naarden Hockey Academie is weer begonnen!

Maandag 31.8 zijn we weer begonnen met de 1e Naarden Hockey Academie sessies o.l.v. David ten Hove. Diverse D en C jeugdtrainers kregen hun 1e opleidingsavond van dit seizoen waar DIRK centraal stond (Doen - Inzet - Regels - Kijken). 
Op naar een mooi seizoen!

 
Nieuws afbeelding
1 sep 2020

GJK 2020 op 24 oktober!

Save The Date: 24 Oktober GJK 
Jullie hebben het GJK (Goois Jeugdhockey Kampioenschap) natuurlijk enorm gemist, maar niet getreurd, op zaterdag 24 oktober vindt het alsnog plaats. Want zoals jullie al jaren gewend zijn, starten we het hockeyseizoen altijd met het GJK. Voor degene die nog niet bekend zijn met het GJK. Het is het allergrootste jeugdhockeytoernooi van de wereld, waar de 6 Gooise Hockeyclubs op een vriendschappelijke wijze tegen elkaar strijden. Door de komst van COVID-19 kon het niet plaatsvinden. Gelukkig zijn de regels nu versoepeld. De uitkomst is dat we besloten hebben om het GJK erin te houden omdat Fairplay en het winnen van "De Beker” erg belangrijk is voor de saamhorigheid tussen de jeugdteams van onze 5 Gooise Hockeyclubs. Dus lieve meisjes en jongens van A t/m D, zet ZATERDAG 24 OKTOBER in je agenda en zorg dat je er gezellig met je hele team staat! 

 
Nieuws afbeelding
28 aug 2020

Belangrijke informatie afmelden zaalhockey

Beste ouders van jeugdspelers,
De KNHB is alweer begonnen met de voorbereidingen voor het zaalhockey seizoen 2020-2021. Omdat het voor de bond altijd weer een hele puzzel is om de wedstrijd- en zaalschema's rond te krijgen, hebben ze de deadline om zaalhockeyteams aan te melden, weer als vanouds lekker vroeg in het seizoen. Dat betekent dat we in september moeten laten weten hoeveel teams er vanuit HC Naarden meedoen in de zaal. Vandaar dat we gaan starten met de inventarisaties. 
Alle lijnteams en alle E8 t/m B-jeugdteams doen automatisch mee met zaalhockey. Wil je zoon of dochter niet meedoen, dan kan je hem/haar afmelden tot zondag 20 september via:[email protected]
En omdat er in de A-jeugd altijd heel veel spelers zitten met minder tijd (die eindexamen doen of stage lopen) bleek het niet altijd even makkelijk om teams samen te stellen.  Daarom moeten de spelers van de A-breedteteams zich AANMELDEN voor zaalhockey ook weer voor 20 september. 
Bespreek dan ook met je team of jullie willen gaan zaalhockeyen of niet. Het is namelijk niet mogelijk om losse spelers te plaatsen in een gelegenheidsteam. 
Aan- of afmelden (het liefste zo snel mogelijk) kan tot uiterlijk voor 20 september a.s.via [email protected] met je voor- en achternaam, teamnaam en een cc naar je manager.
Met sportieve groeten, Zaalhockey Commissie HC Naarden Lisette Bakker, Marjon Haijtink, Gabrielle van Waes, 
PS wij zijn dringend op zoek naar nieuwe leden voor de zaalhockey-commissie. Wil jij ons komend seizoen helpen? We horen het graag op [email protected]

 
Nieuws afbeelding
26 aug 2020

Na de wedstrijd: ook 1,5 meter

Niets is gezelliger om na je training of die (oefen)pot op het terras van HC Naarden een drankje te doen met team en tegenstander. Helaas geldt ook hier dat we echt 1,5 meter afstand moeten houden. 
Op het terras is hiervoor slechts beperkt ruimte, het plein biedt meer dan genoeg plek voor iedereen dus maak daar gebruik van.
Bij slecht weer passen we op 1,5 meter afstand van elkaar niet met z'n allen in het clubhuis, daarom staan we dit ook niet toe. Je kunt met je team en een krat naar de tent op het veld gaan. Anders het vriendelijke verzoek meteen naar huis te gaan, hoe ongezellig dit ook is.   

We willen echt voorkomen dat zoals bij andere clubs in de regio een waarschuwing van de gemeente volgt (en nog erger een boete en sluiting!) 
Alvast veel dank voor jullie medewerking!

 
Nieuws afbeelding
24 aug 2020

Fysio inloopspreekuur gaat weer van start

Vanaf dinsdag 25 augustus zijn er op de club weer twee inloopspreekuren per week.
Mocht je een blessure hebben, een terugkerende klacht of vragen met betrekking tot je spieren of gewrichten kom gerust bij ons langs!
 


Wij zijn aanwezig op;
- dinsdag avond van 18.00 tot 19.00 (Eline)
- woensdag middag van 16.45 tot 17.45 (Geraldine)


 
Waar kun je ons vinden: beneden bij de kleedkamers, vanaf het veld direct links in de ruimte van de scheidsrechters.
 
Lukt het je niet om langs te komen maar heb je wel een vraag? Stuur ons gerust een appje!
 
Sportieve groet
Eline (0657660575) & Geraldine (0631246513)

 
Nieuws afbeelding
18 aug 2020

CORONA HYGIËNE REGELS OP HC NAARDEN, update 18 augustus 2020

 
Ook wij willen het virus in de tang houden, samen kunnen we dat.
HELPEN JULLIE MEE?
 
·Gebruik je gezond verstand en volg de ALGEMEEN geldende corona maatregelen. Neem je verantwoordelijkheid!
·Bij aankomst op de club: desinfecteer je handen bij de beschikbare desinfectie pompjes
·Twijfel je aan je gezondheid of vertoon je symptomen, kom niet naar de hockeyclub en laat je zo spoedig mogelijk testen
·Blijf thuis als je de test hebt gedaan tot de uitslag bekend is, ook al voel je weer beter
·Hou je aan de quarantaine tijd en blijf thuis als je in een code oranje gebied of land bent geweest.
·In het clubhuis geldt: als je binnen blijft, ga dan zitten (beperkte plaatsen), houdt ook hier 1,5 meter afstand.
·Het clubhuis heeft een doorlooproute voor bestellen en afhalen, volg deze route als je klaar bent met je bestelling
Langs de lijn geldt ook 1,5 meter afstand, spreek elkaar erop aan. We moeten dit samen doen!
 
Voor trainers/coaches en managers van alle teams
-Desinfecteer je handen bij de beschikbare desinfectie pompjes.
-Coaches/trainers/managers houden op het veld 1,5 meter afstand tot elkaar en spelers
-Hoe sportief ook; handen schudden van tegenstander coaches/trainers doen we niet, maar doe dit middels de elleboog groet.
-De kleedkamers zijn gewoon te gebruiken; ben je 18 jaar of ouder: maximaal 6 personen per kleedkamer. Dit geldt ook voor gebruik douches!
-Teambesprekingen dus NIET in kleedkamer
-Alle breedte en lijnteams en H1 en D1 kunnen geen teambespreking houden in grote vergaderkamer beneden. Video-analyse mag maar met max 8 mensen tegelijk.
-Tijdens rust blijf met je team zoveel mogelijk in dug-out of in het doel
-Zoek na de training of wedstrijd met je team buiten een rustig plekje op waar je de 1,5 meter afstand kunt waarborgen
-Bij uitwedstrijden dragen chauffeurs en spelers/coaches van 13 jaar en ouder mondkapjes in de auto
-Limonade voor de jeugdteams staat klaar in de tent op het grasveld, de barmedewerkers zorgen voor volle kannen. Ga dus zelf geen limo halen in het clubhuis om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk mensen binnen zijn
-Koffie en overige drankjes en snacks zijn beschikbaar in het clubhuis. De routing binnen is aangegeven, houd je er alsjeblieft aan: kom binnen via de voordeur op het terras en vertrek via de branddeur en trap
-Tijdens de competitie weekenden is er een corona coördinator (veelal bestuurslid) die er samen met jou op toeziet dat alle regels worden nageleefd.
-team borrels (met en zonder ouders) op de club zijn tot nader orde niet toegestaan op de club
 
We hebben met z’n allen hetzelfde doel voor ogen: blijven hockeyen in goede gezondheid, daarom moeten we ons allemaal aan deze regels houden. Alleen dan houden we dat corona virus in de tang!
Dank jullie wel.

Bestuur HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
16 aug 2020

Ophalen keeperstassen E6 en E8

Welkom nieuwe managers van de E8- en E6-tallen,
 


Woensdag 19 augustus, tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen jullie de keeperstas afhalen voor jullie team op HC Naarden in de gang tussen de parkeerplaats ingang en de uitgang naar veld 1.Voor de E8-tallen zal een borg betaald moeten worden van 100 Euro,
voor de E6-tallen bedraagt de borg 50 Euro.

Borgbetalingkan ALLEEN MET PIN. We gebruiken mobiele pin-automaten.
 


Met sportieve groet,
 
De keeperscommissie

 
Nieuws afbeelding
14 aug 2020

Trainingsschema is live

Het is elk jaar een enorme puzzel, het trainingsschema! Rekening houdend met beschikbaarheid, roosters, trainers die wel konden of toch weer niet etc.


In de app en op de site kan een ieder het trainingsschema zien wanneer je training hebt. Echter deze is nog steeds onder voorbehoud, dus blijf de app/site goed controleren!
 


De lijnteams starten maandag 17 augustus met de reguliere trainingen & de breedte en jongste jeugd starten vanaf maandag 24 augustus.
De 1e Benjamins training start zondag 13 september. Deze groep krijgt nog een aparte mail hierover.
 


Indien je je als jeugdtrainer hebt opgegeven voor een team bij de A t/m D teams, dan wordt jouw naam gekoppeld aan jouw team in Lisa zodra je de overeenkomst retour hebt gestuurd. Indien je nog vragen en of opmerkingen hebt, stuur dan een mail naar Gabrielle via [email protected]
De jeugd trainers die zich hebben aangemeld om training te geven bij de jongste jeugd worden komend weekend geïnformeerd. Als hier vragen over zijn stuur dan een mail naar Miranda en Inge via [email protected]
 


Ben jij een speler in de A Categorie of ouder (bijvoorbeeld jong heren) en lijkt het je leuk om training te geven aan een junioren of senioren team, meld je dan aan via Suzanne op [email protected]
 

Het trainingsschema voor de senioren volgt binnnkort. Voor vragen op opmerkingen graag mailen naar Charles via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
13 aug 2020

We gaan bijna weer beginnen!

We gaan bijna weer beginnen!
 
De eerste teamuitjes staan al weer gepland. Ook zijn er al oefenwedstrijden gepland voor diverse teams. Hiervoor is nog ruimte beschikbaar op de velden op zaterdag 22 en zaterdag 29 augustus.
 
Indien je als team een oefenwedstrijd wilt spelen en een tegenstander hebt gevonden, stuur dan een mail aan [email protected]
 
Voor zaterdag 22 augustus geldt dat je dit voor zaterdag 15 augustus moet doen. Voor een oefenwedstrijd op zaterdag 29 augustus geldt dat je dit moet doen voor dinsdag 18 augustus.
 
Aan alle teams wordt gevraagd de start van het seizoen met een foto vast te leggen. De eerste oefenwedstrijd of training of een leuke foto van het teamuitje, stuur het in naar [email protected] De leukste inzending wordt beloond met een mooie prijs.
 
Uiteraard geldt voor iedereen altijd opgestelde corona protocol ook goed na te leven.
 
Veel succes en plezier komend seizoen!
 
Met vriendelijke groeten,

Suzanne Stuurman
Bestuurslid TC junioren / Jongste Jeugd HC Naarden
[email protected]
 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]