Nieuws

 
Nieuws afbeelding
24 jun 2018

Slotdag jongste jeugd

Op zaterdag 16 juni sloot de jongste jeugd haar hockeyseizoen af. 18 teams uit verschillende windstreken kwamen naar HCNaarden om lekker te hockeyen, knotshockeyen, goaltjes-schieten, ijsjes te smikkelen en vooral om veel plezier te maken. Fijn dat Sportways het evenement sponsorde en een prijs ter beschikking wilde stellen. Een mooie afsluiting van het seizoen!

 
Nieuws afbeelding
24 jun 2018

Bestuur draagt Suzanne Stuurman voor als nieuwe commissaris TC jeugd / Breedtehockey

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (dinsdag 3 juli) draagt het bestuur Suzanne Stuurman voor als opvolger van de huidige commissaris TC Jeugd / Breedtehockey, Hans Otten.


Even voorstellen: Suzanne Stuurman, kandidaat bestuurslid TC junioren en breedtehockey

Suzanne is 42 jaar en heeft samen met Dennis 2 dochters; Robin speelt in de MC2 en Nikki van 4 jaar hangt graag nog op het ‘duikelrek’ tussen de hockeyvelden in. Suzanne heeft haar hele jeugd gehockeyd bij MHC Roden in het noorden van het land en tijdens haar studie speelde zij bij Rood Wit. Nadat Suzanne hier was gaan wonen, heeft ze nog een aantal jaren bij de ‘buren’ gehockeyd. Vanaf het moment dat dochter Robin plek kreeg bij Keramikos heeft ze elk jaar een rol als categorie manager vervuld, eerst vanuit Zojeco, later voor de zaterdag en sinds 2016 als voorzitter Technische Commissie junioren. Ook was zij actief in  de GJK commissie.

Suzanne heeft ervaring in commerciële functies zoals aansturing  buitendienst en accountmanagement. In 2015 ging het roer om en regelt Suzanne nu in het dagelijkse leven vakanties voor mensen die naar de regio Le Marche in Italië willen.

Suzanne: ”Hockeyclub Naarden is voor mij een club die enorm in ontwikkeling is, die kritisch durft te kijken naar hoe kunnen we zaken verbeteren en ondertussen wel vasthoudt aan het typische familie karakter.”

Waarom zeg je ‘Ja’ tegen HC Naarden? "Al vele jaren ‘’werk’’ ik met veel plezier samen met de Technische commissie en Technische staf. Nu mag ik van Hans Otten, een zeer betrokken HC Naarden vrijwilliger in hart en nieren, het stokje overnemen. Het is een mooie stap om vanuit deze rol op een andere manier een grotere bijdrage te kunnen leveren aan HC Naarden, aan het spelplezier van de spelers en de kwaliteit bij de breedteteams cq Jongste Jeugd. En er is nog genoeg ‘’werk’’ te verzetten en daar ga ik mij graag hard voor maken!  

 
Nieuws afbeelding
23 jun 2018

Naarden MD3 wint het Hemels D toernooi op Bloemendaal!

Meisjes D3 won op 23 juni het Hemels D toernooi op Bloemendaal. In de laatste wedstrijd moest gewonnen worden (op gras!) van thuispartij Bloemendaal MD4 om de concurrent Rood Wit MD4 te verslaan. De zwaarbevochten 1-0 overwinning was voldoende om, op doelsaldo, de beker mee naar Naarden te nemen!
Ook de JD4 waren succesvol op dit toernooi en wonnen de titel! De jongens van de J8E1 hebben eveneens hun toernooi vandaag gewonnen!

 
Nieuws afbeelding
22 jun 2018

Clubhuis t/m augustus BEPERKT open

Tijdens de maanden juli en augustus is het clubhuis boven en beneden beperkt geopend.

In het weekend
* 23 en 24 juni is het clubhuis bereikbaar tot 15 uur. * 30 juni: kijk naar het wedstrijdschema voor de openingstijden. Andere weekenden is de club gesloten, muv 14 juli (Familietoernooi) .

Doordeweeks is het clubhuis geopend: * maandag- en woensdagavond vanaf 20.30 uur - alleen op afspraak; bel Jan van Nederveen (035-523 9030 / 0616 513216) .*  tijdens activiteiten die in de agenda staan

 
Nieuws afbeelding
19 jun 2018

Inleveren keepersmateriaal en trainingsspullen

Het einde van het seizoen betekent ook weer het inleveren van de keeperstas en het trainingsmateriaal. De keeperscommissie is op een aantal data aanwezig om de tassen (tas en inhoud schoon) in te nemen en te controleren of de set compleet is. Alleen dan (schoongemaakt en compleet, inclusief gewassen keepersshirt(s)) krijgen jullie de hele borg terug. Borg wordt teruggestort op rekeningnummer dat je opschrijft bij inleveren.€25 minder borg bij vervuilde tas en bij ernstige vervuiling €50 minder borg.
Per categorie zijn er vaste dagen en tijden waarop trainingsmateriaal en (wissel)tassen moeten worden ingeleverd en de vaste keeperstassen worden gecontroleerd. Via de intekenlijst kan je een tijdstip reserveren. Niet reserveren kan leiden tot langere wachttijden.
1. Inleveren Jongste Jeugd Zaterdag :
· Zondag 24 juni tussen 10.00 en 12.00 uur.

Intekenlijst inleveren keepersspullen JJ Zaterd...

2. Inleveren Jongste Jeugd Zondag :
· Woensdag 27 juni tussen 19.30 en 21.30 uur.

Intekenlijst inleveren keepersspullen JJ Zondag...

3. Check-up of inleveren keeperstassen Senioren teams :
· Zondag 24 juni tussen 10.00 en 12.00 uur.
· Woensdag 27 juni tussen 19.30 en 21.30 uur.

Intekenlijst check-up of inleveren keepersspull...

4. Inleveren wisselkeepers en check-up vaste keepers Jeugd A t/m D :
· Zondag 1 juli tussen 12.00 uur en 14.00 uur
· Woensdag 4 juli tussen 19.30 en 21.30 uur:

Intekenlijst check-up of inleveren keepersspull...

Graag willen we ook de tas van alle vaste keepers even zien om te kijken of alles nog goed op maat is en tevens inzicht te krijgen hoeveel er op welke termijn als gevolg van slijtage vervangen moet worden.Alleen voor die vaste keepers die langskomen kunnen nieuwe materialen worden besteld. Als je niet langskomt kan er niets besteld worden en kunnen we pas wat voor je doen als het nieuwe seizoen is begonnen.

5. Inleveren trainersmateriaal Jeugd A t/m D
· Woensdag 4 juli tussen 19.30 uur en 21.30 uur
Voor alle trainingsmateriaal dat niet is ingeleverd geldt: je bent je borg kwijt! Zorg ervoor dat de hesjes gewassen zijn.
Op het bruikleenformulier dat bij uitgifte is ondertekend, staan de verdere voorwaarden voor terugbetalen van de borg.
Borg wordt dit jaar voor het eerst teruggestort op het rekeningnummer dat je opschrijft bij inleveren van het trainingsmateriaal.

Nog één keer belangrijk: De keeperstassen van senioren teams en van de vaste jeugdkeepers hoeven niet te worden ingeleverd.
Alleen als je stopt met keepen moet je de keepersspullen inleveren om de borg terug te krijgen. In alle andere gevallen zal je tas verhuizen naar de locker van het team waar je volgendjaar in speelt.
Mede namens de keeperscommissie,
Clementine Niermans

 
Nieuws afbeelding
14 jun 2018

Visie op jeugdhockey van HC Naarden

De afgelopen maanden is er binnen HC Naarden veel gesproken over jeugdhockey. Wat is eigenlijk onze visie op jeugdhockey en welke leidende principes hanteren wij? Er is met veel HC Naarden leden gesproken en in verschillende samenstellingen discussie gevoerd.
Ook is met een aantal externe specialisten gesproken. Onze club bestaat voor ongeveer 75% uit jeugdhockey en van de senioren heeft (of had) het grootste deel hockeyende kinderen op onze club. Het gaat ons dus vrijwel allemaal aan!

In dit artikel bekennen we kleur en geven we aan hoe wij als club aankijken tegen jeugdhockey. Zoals HC Naarden een levende club is, is dit een levend stuk. Ieder jaar groeien en bloeien we en ieder jaar kijken we terug, maar vooral vooruit. En als de situatie er om vraagt sturen we bij. We zijn continu in beweging. Zoals een Chinees spreekwoord zegt: de weg is ons doel.

Wie wij zijn
Hockey Club Naarden is opgericht in 1987 als ietwat ‘rebelse’ tegenhanger van stokoude bestaande clubs in het Gooi. Oprichter Joost Grasso had daarbij een warme familieclub à la het Amsterdamse Hurley voor ogen. Vanaf het begin zijn dingen er anders gedaan dan elders. HC Naarden heeft in meerdere opzichten een voortrekkersrol vervuld, soms uit pure noodzaak maar altijd vanuit het karakter van de club en de leden. "Kan niet bestaat niet” is vanaf dag een het credo. Of het nu het revolutionaire jeugd-traint-de-jeugd concept betreft dat elk jaar beter wordt, het wachtlijsthockey dat uitgroeide tot de succesvolle Zondag Jeugd Competitie door de KNHB volledig werd omarmd, of de realisatie van een heuse eigen zaal in een gehuurde tent op een bijveld. En zo zijn er nog vele sprekende voorbeelden te bedenken.
In dertig jaar tijd heeft HC Naarden een volledig eigen plek ingenomen op de hockeylandkaart van het Gooi en Nederland. Inmiddels is HC Naarden een overgangsklasseclub, met een kleine tweeduizend leden de op-een-na-grootste club in het Gooi en in de top 20 in Nederland qua ledenaantal. HC Naarden heeft een heel duidelijk onderscheidend DNA: een hechte, sociale familieclub die boeit, bindt en verbindt en op ieder (hockey)niveau er uit probeert te halen wat er in zit. De club die baanbrekend wil zijn en niemand uitsluit. HC Naarden is de landskampioen van de betrokkenheid.
Onze missie en kernwaarden
Hockey Club Naarden wil de club zijn waar sportieve ambitie en plezier hand in hand gaan. De club waar iedereen zich veilig en thuis voelt, we elkaar vooruit helpen op wat voor manier dan ook (we vinden wel een oplossing), waar we naar elkaar luisteren, we elkaar -als het moet- de waarheid zeggen en waar we elkaar ook altijd zullen steunen. HC Naarden wil meer zijn dan alleen een familieclub: we willen een echte (hockey)familie zijn.
Onze kernwaarden zijn:
Onderling plezier – Met, door en voor eigen leden op een aanstekelijke manier genieten van de hockeysport, de club, de mensen binnen de club. Plezier geeft energie, vermaak en relativeert. Plezier als basis voor bereidwillige inzet van leden (vooral doen wat je leuk vindt), als drijfveer voor open en boeiende ontmoetingen. Voor jong en oud.
Verbindend – Onze hockeysport verbindt. Creëert (maatschappelijke) betrokkenheid en stimuleert samen beleven, samen doen, samen ontmoeten. Menselijk contact, uitwisseling van ideeën, delen van ervaringen en verwachtingen vormt de basis van gevoel verbonden te zijn aan onze club.
Baanbrekend – Met gezonde dosis lef en jeugdig elan blijvend vernieuwen en ontwikkelen. In alle facetten van de club: in structuur, in trainingsopvatting, in faciliteiten, in sportprestaties, in evenementen, in opleiding van trainers en scheidsrechters, in samenwerking met partners. Altijd met een doorzetters- en winnaarsmentaliteit. Kan niet bestaat niet.
De aanleiding om een visie op jeugdhockey uit te werken
De belangrijkste redenen om met onze visie op jeugdhockey aan de slag te gaan waren:

De afgelopen jaren is onze club sterk gegroeid en is het hockeyniveau aanzienlijk toegenomen. We mogen ons inmiddels een landelijke overgangsklasseclub noemen. Hoe geweldig is dat.
Hoewel we al heel veel dingen goed doen, is er een behoefte op de club dat het de komende jaren (nog) meer over hockey mag gaan.
Naast Vincent van de Peppel is Jeroen Buné aangesteld als Technisch Coördinator. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de uitvoering van ons jeugdhockeybeleid. Het is belangrijk om hen de juiste richting mee te geven.
Ons DNA, we willen ons graag onderscheiden door zaken anders, slimmer, beter aan te pakken. Hier ligt een kans.
Het wijzigen van de competitiestructuur door de KNHB bij de C en met name D-jeugd met het bijbehorende media-offensief over minder snel specialiseren, later selecteren, meer afwisseling, etc. Er wordt aan ons als club gevraagd om onze visie en ons beleid te herijken en onszelf de relativerende vraag te stellen of we op sommige gebieden niet wat zijn doorgeschoten.
Chronische blessures bij jonge kinderen t.g.v. overbelasting. Dit kan en mag echt niet.
Enorme krapte op de velden (anno 2018: 4,25 velden) en een behoefte aan meer variatie en een slimmere invulling van trainingen.
Zondag Jeugd Competitie zal binnen een aantal jaar verdwijnen vanwege een gebrek aan tegenstanders die vanwege het structureel geworden project "Jeugd op zondag” inmiddels in grote getalen zijn doorgestroomd naar de zaterdagcompetitie.

Onze visie op jeugdhockey – ontdek, ontwikkel en ontketen!
Iedere categorie heeft zijn eigen dynamiek en logischerwijs dus ook zijn eigen aanpak.
In de Jongste Jeugd (Benjamins/Minis en F) ontdekken de kinderen het hockey spelenderwijs. De oefenstof en de didactische aanpak zijn hierop afgestemd. In de E-jeugd (6- en 8-tallen hockey) wordt stapsgewijs het hockey in posities in teamverband op steeds groter wordende velden aangeleerd. Verbreding en verdieping van de techniek staan centraal.
In de D- en de C-jeugd ontwikkelen we breed en bieden we zo veel mogelijk variatie en afwisseling. In de D wordt voor het eerst in een elftal op een groot veld gespeeld. Eerste en tweedejaars worden gecombineerd en vormen samen een team. We laten kinderen experimenteren, fouten maken en veelvuldig rouleren. Het opbouwen van zelfvertrouwen is belangrijk in deze fase. Dit is het moment om verder te kijken dan alleen het hockey. Dat gaat in de C door, we blijven breed ontwikkelen. Ook mentale en sociale aspecten komen aan bod. We specialiseren nog niet, blijven experimenteren en focussen op zelfvertrouwen en plezier. De indeling van coaches, trainers en managers is belangrijk. Deze moeten zo goed mogelijk passen bij de specifieke kenmerken van deze doelgroepen.
In de B en de A jeugd gaan we los, kiezen we voor prestatie en specialisatie en geven we alles wat we in huis hebben. In de B sturen we op gezamenlijk en individueel presteren. Voorkeuren worden specialisaties, de tactiek wordt naar een hoger niveau getild en er worden meer eisen gesteld aan discipline en samenwerking in teamverband. We leren de kinderen wat het is om samen te winnen maar ook te verliezen. In de A gaat ‘het dak er af’: presteren staat voorop, maar gaat altijd hand in hand met plezier en respect voor de grenzen van een individu. Iedereen heeft een of meer specialisaties en hier wordt rekening mee gehouden bij de teamsamenstelling. Tactiek, teamspirit, samenwerking en niet te vergeten plezier staan centraal. Aan de begeleidingsteams van de B en de A worden andere eisen gesteld. We zetten alles op alles om jaarlijks een zo optimaal mogelijke match te vinden. Last but not least stimuleren we ook dat er in de B en de A gekozen kan worden voor het spelen in vriendenteams waar voornamelijk het plezier voorop staat.

Het volgende plaatje geeft onze visie per categorie samengevat weer:Onze visie op jeugdhockey – een 10-tal principes
Onze Hockey Club Naarden biedt een hockeyleven lang onvergetelijke ervaringen voor ieder lid, op elk niveau. Die onvergetelijke ervaringen waarborgen we door "een 10-tal HC Naarden principes” te huldigen, die stuk voor stuk de landskampioen van de betrokkenheid waardig zijn:
1 Plezier en geluk staan voorop: ieder kind moet een geweldige tijd op onze club beleven! We proberen zoveel mogelijk kinderen te laten deelnemen aan onze sport en stimuleren het vormen van vriendenteams binnen de oudere jeugd
2 We sporten veilig en gezond: we voorkomen blessures en overbelasting door informatie, preventie, afwisseling en goede begeleiding.
3 Wij geloven in succesvolle teams: het teambelang gaat boven het individuele belang. Alle begeleiders werken samen aan een positieve en veilige sfeer.
4 Eén HC Naarden speelstijl: we ontwikkelen continu aan onze eigen HC Naarden speelstijl en hockeytaal.
5 De jeugd traint jeugd: we geloven in de verbindende en onderscheidende kracht van het concept. We blijven continue de kwaliteit en begeleiding van onze jeugdtrainers verbeteren.
6 We ontwikkelen bredere competenties: het ontwikkelen van uitstekende hockey skills staat voorop. Waar nuttig en mogelijk vullen we dit aan met alternatieve ontwikkelmogelijkheden (maatwerk).
7 Selecties en indelingen o.b.v. meerdere criteria: we kijken weloverwogen naar hockeytechniek, spelinzicht, inzet, coachbaarheid, fysiek- en motorisch vermogenen houden de opties voor laatbloeiers zo lang mogelijk open.
8 De lijn laten groeien, de breedte laten bloeien: op ieder niveau stralen we bijpassende ambitie uit. Zo hoog mogelijk spelen of zo veel mogelijk ‘fun’ in een vriendenteam, wij streven naar passende faciliteiten en ondersteuning.
9 We geloven in de kracht van rolmodellen: we stimuleren onze leden om clubhelden te zijn, zowel hockey technisch, sportief als sociaal.
10 We gaan Fair Play met elkaar om: of het gaat om de manier waarop we hockeyen, of de manier waarop we buiten het veld met elkaar omgaan, we doen dit altijd Fair Play!


 Wat gaan we hier nu concreet mee doen?
Met onze visie op jeugdhockey als kompas hebben we nagedacht over de belangrijkste acties die we in gang willen zetten. We hebben een lijst opgesteld met circa 20 concrete zaken die we de komende seizoenen gaan oppakken of gaan onderzoeken. Een aantal belangrijke acties zijn:
HC Naarden hockey academie
We gaan een eigen HC Naarden hockeyacademie neerzetten om onze jeugdtrainers nog beter op te leiden en te gaan begeleiden bij de invulling van hun rol als (jongste)jeugdtrainer en coach. We gaan een opleidingsprogramma uitwerken en de mogelijkheid bieden om stap voor stap HC Naarden trainer/coach-certificaten te behalen. We gaan hiervoor onze eigen toptrainers inzetten, maar zullen ook samenwerken met experts van buiten de club.

Meer afwisseling, innovatieve trainingsmiddelen en technische clinics
We gaan de trainingen leuker, afwisselender en nog leerzamer maken door de inzet van allerlei innovatieve trainingsmiddelen of zelfs uitstapjes naar andere sporten. Iedereen die wel eens een hockeykamp heeft gedaan zal het opgevallen zijn dat er ontzettend veel nieuwe leuke trainingsmiddelen zijn om in spelvorm techniek of tactiek te trainen. Wij gaan dit inventariseren en daarna een aantal van deze middelen aanschaffen. We nemen in onze overwegingen ook de mogelijkheid mee om (als dat financieel haalbaar is) enkele kleinere speelveldjes tussen veld 1 en 3 neer te leggen.

Investeren in betere samenwerking tussen teambegeleiders en ouders rondom een team
Aan de hand van een aantal handboeken met taakomschrijvingen, de HC Naarden Hockey Academie, de inzet van lijnmanagers alsmede informatiesessies over allerlei teamsporten, pedagogische en didactische onderwerpen streven we een betere en nauwere samenwerking en daardoor een betere begeleiding van onze jeugdteams na.
HC Naarden keepersacademie
Met het aantrekken van Ron Bollen als keeperstrainer hebben we een eerste belangrijke stap gezet in het door ontwikkelen van onze keepers. De onlangs geïntroduceerde goaliesclub is hier al een mooi voorbeeld van.
Blessurepreventie en voorlichting
Een doorn in het oog van zowel de KNHB als onszelf zijn de vele blessures bij vaak jonge kinderen die nog volop in de groei zijn. Hier gaan we iets aan doen middels aanpassing van de trainingsarbeid, trainingsinhoud, maar ook via preventie vooraf.

Nawoord
Met deze visie op jeugdhockey hebben we richting bepaald. We gaan de komende jaren veel aandacht geven aan de verdere verbetering van het jeugdhockey op onze club, zowel voor de lijn als voor de breedte. Mocht je ideeën of vragen hebben kun je deze het beste delen met Jeroen Buné ( [email protected] ).


 
 

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Gefeliciteerd Sylvia van Osch & Jurjen Worp met jullie CS+ examen!

HC Naarden heeft er 2 kersverse CS+ scheidsrechters bij. Sylvia van Osch & Jurjen Worp: van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie Clubscheidsrechter Plus kaart! 


Op zaterdag 26 mei zijn beiden beoordeeld door 2 onafhankelijke KNHB Leercoaches die als examinatoren fungeerden tijdens deze examen wedstrijd. Zij hebben allebei laten zien dat ze over voldoende ervaring en kennis beschikken om 1e en 2e lijnteams te fluiten en vooral ook om door te kunnen groeien naar het hoogste CS+ niveau. Heel veel success en plezier op het veld!


Namens de MC-CS+ Commissie, Alexander Krom, Rolf Phielix & Alwiene Sterk.

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Geslaagd Businessclub Aspergediner in de Akkers van Blaricum

Op dinsdag 5 juni was weer het jaarlijkse Aspergediner in de Akkers van Blaricum. Samen met de Businessclubs van de andere hockeyclubs uit het Gooi waren wij vanuit onze Businessclub met onze relaties zeer goed vertegenwoordigd.


Een culinaire zomeravond waar we onder het genot van heerlijke asperge gerechten een leuke 
netwerkavond hebben beleefd. Ook deze exclusieve avond is onderdeel van het businessclub lidmaatschap! 


Wil je meer weten over de HC Naarden Businessclub? Bel of app Dave Kroon (0652 600 285) of mail naar [email protected]

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Nieuw: Word ook vriend van Hart voor HC Naarden

Ludieke opening van Hart voor HC Naarden op de ALV van 3 juli a.s
Leden en oud-leden, grootouders, families, buren en teams kunnen zich bijna aanmelden voor Hart voor HC Naarden. Dit is de nieuwe vereniging (in oprichting) van mensen die HC Naarden een warm hart toedragen en daarom graag voor een donatie van €100 per jaar hartsvriend willen worden.


Wat doet Hart voor HC Naarden ?
De vrienden van Hart voor HC Naarden stemmen jaarlijks voor welk(e) hartverwarmende project(en) de donaties gebruikt worden. Het zijn duidelijk omschreven projecten die niet of moeilijk te realiseren zouden zijn zonder jouw bijdrage , zoals een speeltoestel of een nieuwe loungebank op het plein voor het clubhuis.
 
Ook nodigen we jou af en toe uit om samen met partner en/of familie op het nieuwe balkon van ons clubhuis te kijken naar een bijzondere wedstrijd. Samen genieten van een mooie wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje en ondertussen lekker bijkletsen.

Kun je niet wachten en wil je nu al meer weten of wil je tot de eerste tien donateurs behoren? Stuur dan een email naar [email protected] en bemachtig jouw persoonlijke HC Naarden Hart.

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Zaterdag 1 september: Goois Jeugdhockey Kampioenschap!

Save the date! Zaterdag 1 september 2018 de zesde editie van het Goois Jeugdhockey Kampioenschap (GJK)!


Traditiegetrouw starten we het nieuwe hockeyseizoen (2018 – 2019) op sportieve wijze met het Goois Jeugdhockey Kampioenschap (GJK). Het toernooi voor alle A t.m. D teams van ALLE Gooise clubs die tegen elkaar zullen gaan spelen: Gooische, Hilversum, Huizen, Laren, Naarden en 't Spandersbosch.


Afgelopen jaar won Hilversum het GJK op wedstrijdpunten & Spandersbosch de prijs voor Sportiviteit & Respect. Ofwel tijd voor andere clubs om in revanche te komen op zaterdag 1 september 2018. Helaas (als gevolg van de zomervakantie planning) zal het GJK dit jaar weer gaan plaatsvinden zonder de topklasse teams, omdat voor deze teams de competitie ook op zaterdag 1 september zal gaan starten. Op onderstaand schema kun je zien bij welke Gooise club je dit jaar mag gaan aantreden, we rekenen op jullie!


Meisjes B - Gooische
Jongens B - Gooische
Jongens D - Hilversum
Meisjes C - Huizen
Meisjes A - Laren
Jongens C - Naarden
Meisjes D - Spabo


Meer informatie volgt snel, maar zet de datum vast in je agenda en alle teams zijn automatisch ingeschreven (m.u.v. de Topklasse teams uiteraard)!


Zaterdag 1 september 2018: Goois Jeugdhockey Kampioenschap!!


Natuurlijk ben jij daar ook (weer) bij!
 
De GJK-commissie

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

do 21 juni - HC Naarden Heren1 tegen Pinoké

Onze mannen van Vincent, trotse winnaar van de Silver Cup 2018 spelen a.s. donderdag 21 juni tegen Hoofdklasser Pinoké (winnaar Gold Cup 2018) om de Super Cup! Hoewel het geen officiële KNHB wedstrijd is, zal het duel wel worden geleid door bondsscheidsrechters en zal een echte beker aan de winnaar worden uitgereikt. Ook besteedt Hockey.nl aandacht aan het initiatief. Beide clubs nemen de wedstrijd in elk geval serieus. "Het is een prima test voor ons”, aldus Vincent.


Kom daarom allemaal naar deze spannende wedstrijd! Het duel begint om 20:30u op ons eigen sportpark.

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Staf van Heren 1 blijft ook seizoen 2018-2019

Wij zijn verheugd dat de staf van Heren 1 waarmee we dit jaar zulke grote successen hebben geboekt, komend seizoen intact blijft. Onder leiding van coach Vincent van de Peppel werden onze mannen niet alleen overtuigend kampioen in de 1 e klasse en werd promotie naar de landelijke Overgangsklasse afgedwongen, ook werd natuurlijk de prestigieuze Silver Cup gewonnen. Eerder lukte dat alleen het roemruchte Klein Zwitserland. 


De staf voor komend seizoen wordt gecompleteerd met Jaap Overgaauw (assistent trainer-coach), Wendy Visser (looptrainer) en Peter Sirks (manager). Wij wensen hen en de spelers heel veel succes!

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Sportiviteit en Respect zoekt commissieleden

HC Naarden is een club die staat voor plezier, sportief en waardering. We vinden een positieve sfeer, respect voor elkaar en de omgeving én betrokkenheid erg belangrijk. Er is plaats voor plezier in de sport én voor de ambitie om te presteren.
 
Voor het komend seizoen zoeken we leden die de commissie Sportiviteit en Respect willen aanvullen. Behalve meedenken over hoe we dit als club invullen, gaat het ook om het praktisch uitvoeren en organiseren van acties of evenementen.
 
Geef je op via  [email protected]  of bel voor meer informatie met Tanja Dik, 06 51 11 84 83

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Alsjeblieft...een dankjewel voor alle trainers Jongste Jeugd

Het seizoen zit er weer bijna op. Mede dankzij alle jeugd- en oudertrainers heeft de Jongste Jeugd weer het hele jaar kunnen trainen, dus allen DANKJEWEL!


Vond jij het leuk om te trainen of lijkt het je leuk? Geef je dan voor eind juni op als jeugdtrainer voor komend seizoen! Wij zijn op zoek naar jeugdtrainers voor:


Benjamins/Mini’s - wordt getraind door 2 e  jaars D
F - wordt getraind door 1 e  jaars C


Aanmelden kan via:  [email protected]


Naar aanleiding van de aanmeldingen zal er op basis van trainerservaring, schoolrooster- en trainingstijden en natuurlijk het aantal benodigde trainers een indeling worden gemaakt. 


Namens alle professionals en de Jongste Jeugd commissie,
Inge, Henriette & Miranda

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Gezocht: leden voor zaalhockeycommissie!

Het lijkt nog ver weg, maar de eerste stappen richting het zaalhockey seizoen 2018-2019 zijn al gezet.

Om ook het komende zaalhockey seizoen weer in goede banen te leiden is de zaalhockeycommissie op zoek naar enthousiaste mensen die hieraan hun steentje willen bijdragen.


Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar  [email protected]

 
Nieuws afbeelding
13 jun 2018

Nieuwe scheidsrechters in de Masterclass seizoen 2017/2018

De groep Masterclassers en CS+ scheidsrechters groeit en daar zijn we blij mee! Ook dit seizoen hebben we weer een aantal nieuwe jonge getalenteerde scheidsrechters mogen uitnodigen voor de Masterclass. Zij fluiten inmiddels bijna elk weekend in het u welbekende groene Masterclass shirt. Wij wensen Imme Linssen, Lars van den Eijnden, Ruben van den Brekel & Jeppe van der Werff heel veel success binnen de lijnen!!


Namens de Masterclass en CS+ Commissie, Alexander Krom, Rolf Phielix en Alwiene Sterk


Foto: Imme Linssen (rechts) en Lorijn de Kraker (links)

 
Nieuws afbeelding
10 jun 2018

11 juli - HC Naarden Trim BBQ toernooi

Als afsluiting van het seizoen organiseert de trimcommissie op woensdagavond 11 juli a.s. weer het traditionele trim BBQ toernooi op HC Naarden. Lekker hockeyen (7 tegen 7) met daarna een heerlijke BBQ en veel gezelligheid! Aanmelden kan via  [email protected] .

 
Nieuws afbeelding
9 jun 2018

Het regent kampioenen bij HC Naarden


Na zeges op Gooische (3-1) en Houten (3-2) alsmede een gelijkspel tegen Fletiomare (0-0) heeft Naarden JA1 zich met een 4-3 zege in finale gekroond tot landskampioen van de Super A.
De finale tegen Qui Vive op Zoetermeer eindigde in een zwaar bevochten overwinning. Gefeliciteerd spelers, Chris, Niels, Michel en Liesbet!
Vandaag was het verder ook een succesvolle dag voor MD1 en JD4 die zich nu ook kampioen mogen noemen. De teller staat inmiddels op 12 kampioenen!
Morgen komen ZMC1 en Heren D nog in actie en maken kans op het kampioenschap!

 
Nieuws afbeelding
6 jun 2018

Save the date: ALV 3 juli

Op dinsdag 3 juli zal er weer een Algemene Leden Vergadering zijn. Ruim een week van te voren zal de agenda bekend gemaakt worden.

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2018

HC Naarden Businessclub asperge sponsordiner

Vanavond organiseert HC Naarden weer het jaarlijkse businessclub sponsordiner. Wederom in Blaricum het oergezellige aspergediner.
Kijk maar wat Piet Paulusma er over zegt.


Wil je lid worden van de businessclub of sponsor van HC Naarden neem dan contact op met [email protected] .

 
Nieuws afbeelding
2 jun 2018

9 juni verkoop gevonden kleding

De rode kliko met gevonden kleding barst weer uit zijn voegen.
Zaterdag 9 juni bestaat de laatste mogelijkheid van dit seizoen om mooie kledingstukken aan te schaffen voor een heel zacht prijsje: sla je slag!
Mocht je nog spullen kwijt zijn: uiterlijk vrijdag 8 juni krijg je de kans je eigen kledingstukken op te halen.

 
Nieuws afbeelding
1 jun 2018

Huldiging op 17 juni om 17.00u met BBQ

BBQ ZIT AL HELEMAAL VOL !!1

Van harte nodigen we jullie uit voor de einde seizoen BBQ/huldiging kampioenen op zondag 17 juni. Voorafgaand aan de BBQ huldigen we om 17.00 uur alle veld kampioenen van het seizoen 2017-2018.
Nog even kijken naar de laatste sportieve inspanningen op de velden van HC Naarden en van te voren gezellig borrelen en daarna met elkaar BBQ'en tussen 17.30 uur en 19.00 uur en zo het hockey seizoen mooi afsluiten; klinkt als een goeie combi toch?
Graag vragen we de managers / aanvoerders en trainers van onze jeugdleden en seniorenteams om te inventariseren bij je team met hoeveel personen jullie komen borrelen en/of BBQ'en. (kosten: bbq 8 euro p.p. / borrelplank 15 euro 7 pers.)

Vervolgens meld je je team eenvoudig aan via het formulier https://goo.gl/forms/r34rvYzo1U7iTlAq2
Wacht niet te lang want Vol = Vol wat de BBQ betreft ! Tot 11 juni kun je je aanmelden.  
 
Heel graag tot de 17e !
 
Hartelijke groet,
[email protected]

Klik hier voor het formulier https://goo.gl/forms/r34rvYzo1U7iTlAq2

 
Nieuws afbeelding
30 mei 2018

Nieuwe trainer en staf voor Dames 1

Axel Wessels is de nieuwe trainer-coach van Dames 1. Hij neemt het stokje over van Willem Slinger die samen met de staf van Ray van der Klis, Merel de Blaey, Femke Oldenziel en Angèle Norren onze dames dit jaar zo succesvol naar de landelijke Overgangsklasse brachten. Hen willen we dan ook bedanken voor hun inzet!
Axel Wessels was in het verleden trainer-coach van o.a. de top jeugdteams van Gooische en de heren van Strawberries uit Driehuis die hij van de 3e naar de 1e klasse bracht. Op dit moment staat hij aan het roer bij de dames van die club en strijdt hij om het kampioenschap in de 1e klasse. 
De nieuwe staf wordt gecompleteerd met Chris van Nus (assistent trainer-coach), Guido Lindeman (assistent-trainer), Wendy Visser (looptrainer). Angèle Norren en Femke Oldenziel blijven aan als manager. Axel en Guido zijn nieuwe gezichten op onze club: welkom in de Naarden familie.
Wij wensen de staf en speelsters natuurlijk heel veel succes!

 
Nieuws afbeelding
30 mei 2018

Opzeggen senioren en zondagjeugd? Vóór 1 juni!

Zondag jeugdleden en senioren/veteranen/trimmers kunnen tot 1 juni opzeggen.  Opzeggen kan bij de Ledenadministratie via het  OPZEGFORMULIER  achter de  Mijn HC Naarden  inlog (Club - Opzegformulier).
Meer informatie is te vinden op:  http://hcnaarden.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=declub_lidmaatschap_opzeggen .

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]