Nieuws

 
Nieuws afbeelding
27 feb 2020

Woensdag en zaterdag inloop fysio

De fysiotherapeuten van FysioHolland zijn ook de 2e seizoenshelft weer op Naarden te vinden met ingang van woensdag 4 maart.

De tijden voor het inloopspreekuur zijn:
- zaterdag van 11.45 - 13.00 uur

- woensdag van 16.30 - 18.00 uur.
Ze zijn te vinden in de fysio / scheidsrechtersruimte beneden, bij de kleedkamers!
 

 
Nieuws afbeelding
23 feb 2020

Sleeppush training van Maartje Paumen

Sleepcorner training van de allerbeste corner vrouw ter wereld! Wie wil dat niet en het kan op HC Naarden.
Maartje gaat On Tour met haar eigen Sleep Academy. Op 22 en 29 juni leert Maartje jou de beginselen van de sleep in een exclusieve clinic.
Deze training wordt samen met een ONFIRE Hockey Support trainer gegeven. Er zitten maximaal 4 kinderen in een groep en er is plaats voor 8 kinderen per blok. De training is vanaf 12 jaar!
Maartje gaat met alle deelnemers aan het werk om de juiste sleeptechniek aan te leren.
 
LOCATIE & DATA
HC Naarden – 22 en 29 juni
 
TIJDSBLOK
Je kunt je inschrijven voor het eerste of tweede blok:
16:00-16:45 (8 plekken)
16:45-17:30 (8 plekken)
 
PRIJS
Kosten per clinic (2 trainingen): €130,00
Betaling per factuur
 
Inschrijven kan via  www.hockeysupport.nl/maartje_paumen_on_tour

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

Updates over het HC Naarden clubhuis

Cashless per 1 maart Het zat er al aan te komen en nu gaat het echt gebeuren: We zijn per 1 maart a.s. CASHLESS.  Dat betekent dat je bij de bar alleen kunt betalen met je pinpas (en voorlopig ook nog de clubcard, voor degene die deze nog gebruiken).
HC Naarden kan eindelijk afval gaan scheiden: Hier hebben we lang op moeten wachten, maar vanaf 1 maart streven we ernaar om PMD en rest afval te gaan scheiden. We wilden dit al veel langer doen, maar het bedrijf dat afval ophaalt op verenigingen en sportclubs was nog niet zover.  Nu dus wel en er zullen op het terrein en in het clubhuis aanpassingen in de kliko’s en vuilnisbakken gedaan worden, zodat we met z’n allen plastic afval kunnen scheiden van rest afval. 

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

[email protected]: Vacature

Hoewel al eerdere oproepen gedaan zijn voor hulp tijdens [email protected]den weinig tot geen reacties opleverden, proberen we het nog één keer: Onze mooie traditie van eten op de club met je team op vrijdagavond willen we graag voortzetten, maar dat kan alleen als er hulp komt vanuit ouders.  4 x per jaar een vrijdagavond tussen 17.30 – 21.00 uur meehelpen met tafels dekken, eten vanaf buffet uitdelen en na afloop ervoor zorgen dat het clubhuis weer netjes is. Bovendien de gezelligheid beleven van teams die lekker zitten te eten met elkaar.  Wil je hieraan je steentje bijdragen? Mail dan even naar [email protected] . Bij genoeg hulp plannen we graag op korte termijn weer een datum voor [email protected]

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

De TC’s zoeken versterking!

De Technische commissies (TC) zijn samen met de Technische staf (TS) het hart van onze vereniging voor de begeleiding van al onze spelers binnen de Jeugd. De TC’s zoeken versterking als gevolg van wisselingen binnen de Technische commissies die nu hebben plaatsgevonden c.q. gaan komen per einde van het seizoen; 
Categoriemanager E6 Ben jij een ouder van een kind die nu in de F-categorie speelt of in de huidige E6 en wil je graag de schakel zijn binnen de TC Jongste Jeugd tussen manager coaches van de E6 en de TS? Het betreft een duo rol ofwel je zal samen met Jan Schouten de huidige E6 categorie manager ervoor gaan zorg dragen dat het 2e helft van het seizoen c.q. volgend jaar alles goed wordt ingedeeld en soepel zal verlopen. Bij voorkeur iemand met hockeyervaring én met een zoon in deze categorie of vanuit de F, voor een evenwichtige verdeling van de werkzaamheden met Jan. En ben je beschikbaar per direct dan komen we graag in contact! Heb je interesse? Neem dan contact op met Babette Hoefnagels ( [email protected] / 06-28638654). 
Trainingscoördinator Jongste Jeugd Aan het einde van het seizoen zal een lid van de TC Jongste Jeugd gaan stoppen als coördinator Jongste Jeugdteams. Je werft, je bemiddelt en deelt in samen met je duo Marieke ter Stege en met de (TS) de jeugdtrainers van HC Naarden (D t.m B spelers) in die graag training geven aan onze Jongste Jeugdteams (Benjamins t.m E8 teams). De werkzaamheden zijn vooral aan het einde van het seizoen en bij start van het seizoen. Bij voorkeur iemand met binding met de jongste jeugd en/of met kinderen die in de D/C-categorie, in verband met het werven en indelen van jeugdtrainers. Hockeyervaring is niet direct nodig; organisatorische kwaliteiten daarentegen wel. Heb je interesse? Neem dan contact op met Babette Hoefnagels ( [email protected] / 06-28638654). 
Categoriemanager Meisjes A Ben jij een ouder van een speelster die nu in de meisjes B categorie speelt of in de huidige meisjes A en wil je graag de schakel zijn binnen de TC Junioren voor de managers van de meisjes A teams? Naast de schakel ben je ook gezamenlijk verantwoordelijk om te komen tot een goede teamindeling aan het einde van het seizoen. En ben je beschikbaar per direct dan komen we ook graag in contact! Heb je interesse? Neem dan contact op met Theo Korver [email protected] 
Met het oog op het nieuwe seizoen zullen er ook meerdere rollen vrijkomen binnen de TC Junioren dus heb je interesse om op een andere manier iets te betekenen binnen de club, vind je het leuk om betrokken te zijn en heb je hockeyervaring, neem dan ook contact op met Theo Korver [email protected]


 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

Trainer gezocht voor Trimhockey op woensdag

De actieve en gezellige trim groep op woensdag avond is op zoek naar een nieuwe trainer met ingang van 5 maart. Trimgroep WG traint elke woensdagavond van 20.30 – 22.00. Wie oh wie weet iemand of zou het leuk vinden om deze groep te gaan trainen? 
Aanmeldingen en of vragen graag naar Charles Marres via mail op [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

Dank aan de Halcommissie voor een mooi zaalseizoen.

Het zaalseizoen zit er voor onze regio weer op. Zoals jullie wellicht gezien hebben wordt onze eigen Vestingdôme nu afgebroken en kunnen we na de Voorjaarsvakantie weer het veld op. De halcommissie heeft samen met onze eigen Joost en de zaalcommissie weer een mooi zaalhockey seizoen ‘gedraaid’; ieder weekend en week was er iemand van deze commissies on duty, zodat het qua hockey in de hal soepel kon verlopen.  Iedere dag temperatuur in de gaten houden, controleren van diesel voorraad, hoe zit het met de luchtvochtigheid? Ligt de vloer nog glad? Staat het dak nog bol zodat er geen lekkages ontstaan? Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van de dagelijkse checklist die de halcommissie leden scherp in de gaten hielden. Onze dank is groot voor deze mooie groep vrijwilligers! Zoals besproken in de ALV zijn zij met ons druk in de voorbereidingen voor het beslissen welke blaashal er gaat komen vanaf november 2020. We houden jullie op de hoogte!

 
Nieuws afbeelding
13 feb 2020

Taarten winnen voor Sportiviteit & Respect?

Voordat we het 2e deel van de competitie in gaan zal de Commissie Sportiviteit & Respect taarten uitreiken. De taart zal uitgereikt worden op de eerste thuis speeldag van de winnende teams. 
Ook de 2e helft van het seizoen gaan we verder met de ‘Blauwe Kaart’ bij HC Naarden. Het begint bij jou! Want samen kunnen we het verschil maken.  Maar we willen vooral laten zien dat iedereen zelf verantwoordelijk is om hockey leuk te houden. 
Hoe werkt de Blauwe kaart ook alweer?  De thuisclub geeft een compliment aan hun tegenstander over sportief en/of respectvol gedrag, zodat de wedstrijd op een positieve manier wordt beëindigd. Na het overhandigen van de kaart is er ruimte voor een gezamenlijke afsluiting, waardoor iedereen met een blij gevoel naar huis gaat.
De grote blauwe kaart (ligt bij de wedstrijdtafel) is aanwezig op HC Naarden. De tegenstander en thuisclub kunnen er mee op de foto gaan.
Prijs Wil jij ook kans maken op een taart met je team? Ga met je team en de tegenstander op de foto met de grote blauwe kaart en zorg ervoor dat de manager van je team de foto stuurt naar [email protected] De Commissie Sportiviteit & Respect zal wederom 3 x een prijs uitreiken aan alle deelnemende teams. De foto zal gedeeld worden op social media van HC Naarden (met name Instagram en Facebook). 

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2020

Afgelastingen zaalhockey en nu?

Helaas, wat voor veel teams een mooi kampioensweekend had kunnen worden, is geëindigd in een storm. Veel blaashallen waren uit voorzorg al neergelaten (wie herinnert zich nog de hal van Fletiomare in 2018), maar na de code oranje heeft de KNHB uit veiligheidsoverwegingen alle wedstrijden afgelast. En terecht, geen enkel kampioenschap is welke mogelijke gewonde dan ook waard!
Echter, aankomend weekend start reeds voorjaarsvakantie voor regio Noord, gevolgd door de vakantie van regio Midden. Met 3500 afgelaste wedstrijden een onmogelijke taak om alles in te laten halen. Hallen werden voor bepaalde periode gehuurd en veel tijdelijke accommodaties (ook de HC Naarden tent) worden reeds opgeruimd.
Hoe vervelend ook, dit betekent dat de competities niet volledig kunnen worden afgemaakt. Indien er een vraag komen van een ander team om mee te spelen, probeer dan mee te werken echter we begrijpen volledig als dit niet lukt in verband met vakantie (en die kans is groot).
https://www.knhb.nl/nieuws/afgelasting-zaalhockey-zondag-9-februari-gevolgen-voor-de-eindstanden
Na aankomend weekend, officieel het laatste weekend van deze zaalcompetitie, zal de TC en het bestuur op basis van de KNHB-regels (naar rato gewogen punten) de officieuze kampioenen bepalen naast dat een aantal HC Naarden teams ook al klaar waren en voor hun het nog bepalend is wat nummer 2 gaat doen aankomend weekend.
De kampioenen zullen naast nu de reeds bekende kampioenen: Dames 1, JA3, JB5, MA7 en MB1 op zondag 8 maart gehuldigd worden en worden uiteraard vooraf geïnformeerd.
Voor vragen en of opmerkingen gelieve een mail te sturen aan [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2020

HockeyFood: jouw wekelijkse portie kennis over Hockey

Zijn jullie al op de hoogte van het nieuwe platform in de HC Naarden app, genaamd HockeyFood? Ook wel het Netflix voor hockeyend Nederland! Je kunt hier video’s vinden die jou als speler of trainer/coach beter maken.
Elke week worden nieuwe video’s toegevoegd. Het aanbod varieert. Het gaat zowel om technische als om tactische video’s, zowel voor het veld als voor de zaal. Het gaat ook om video’s om jouw fysieke gesteldheid te verbeteren en om video's over de omgang met spelers. Deze omgeving is samengevoegd met ‘HockeyPraktijk’. Een gedeelte in onze HC Naarden app waar trainers/coaches en technisch coördinatoren alle oefenstof, trainingen, leerlijnen en meer kunnen vinden.
Bekijk jij de video’s in HockeyFood al? Super! Ga vooral zo door. Ken jij HockeyFood nog niet? Open dan snel de HC Naarden app. Onder het laatste tabblad ‘Meer’ kun je ‘HockeyFood’ vinden. Veel kijkplezier!

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2020

Sociale voorkeuren en vriendenteams

Voor het 3e jaar op rij kunnen spelers sociale voorkeuren opgeven voor het seizoen 2020/2021. 
Een van de waarden van HC Naarden is namelijk onderling plezier; met, door en voor eigen leden op een aanstekelijke manier genieten van de hockeysport, de club, de mensen binnen de club. Plezier geeft energie, vermaak en relativeert. Plezier als basis voor bereidwillige inzet van leden (vooral doen wat je leuk vindt), als drijfveer voor open en boeiende ontmoetingen. Voor jong en oud.   Sociale voorkeuren;  Het duurt nog even, maar dan zullen de teams weer opnieuw ingedeeld worden voor het seizoen 2020/2021. Ook het moment voor jou als speler binnen de breedte categorieën A t/m D om aan te geven met welke vriend of vriendin je graag (of juist niet) in een team zou willen spelen. Dit kan ook als je nu in de E8 speelt en volgend jaar naar de D gaat. Uiteraard geldt dat er geen garanties zijn en dat er meerdere factoren (zoals bv aantallen) zijn die de teamindeling bepalen. Alle verzoeken zullen met zorg in overweging worden genomen in overleg met de betrokken categoriemanagers. Wellicht overbodig om te vermelden maar voorkeuren die vorig jaar zijn opgegeven, worden niet automatisch meegenomen voor het nieuwe seizoen. 
Je kunt je voorkeuren (maximaal 3 namen) voor 18 april 2020 doorgeven per mail aan [email protected]
Vriendenteams; HC Naarden staat ook bekend om de mogelijkheid om een vriendenteam te vormen binnen A & B-categorie. Weten jullie nu al dat jullie graag volgend jaar met elkaar in een team willen gaan spelen zoals de succesvolle JB5 en MA9 bijvoorbeeld? Dan ontvangen we graag de namen van de spelers per mail via [email protected] . Voor een vriendenteam geldt dat het ook mogelijk is dat het team wordt aangevuld met bevriende spelers van buitenaf, mits het team zelf minimaal 12 a 13 huidige Naarden spelers heeft. De spelers van buitenaf dienen zich dan wel in te schrijven per 1 april (voor 30 april) via de site. Ook hierin geldt dat we jullie mail met namen en of ideeën graag ontvangen voor voor 18 april 2020. 
Met sportieve groet namens de Technische commissie,  Theo Korver Voorzitter TC Junioren 

 
Nieuws afbeelding
11 feb 2020

Huldiging Zaalkampioenen 8 maart

Graag nodigen we iedereen uit op zondag 8 maart vanaf 16.30 voor de huldiging van onze junioren & senioren zaalkampioenen. Dan wordt ook bekend wie de zaalkeeper van het jaar wordt!?! Inzendingen vanuit teams om hun zaalkeeper te nomineren is nog mogelijk t.m. 22.2.2020, stuur het in per mail aan Theo Korver via [email protected] 
Hoeveel kampioenen we hebben, dat is nog even spannend. Aankomend weekend – als wij al vakantie hebben - wordt door veel van onze tegenstanders nog in de zaal gespeeld en daarom is een kampioenschap voor een aantal teams nog onzeker. Ook onzeker is het kampioenschap voor een aantal teams die afgelopen zondag hun laatste wedstrijden niet hebben kunnen spelen, zie ook het eerder bericht op de site. De TC en het bestuur zal op basis van de KNHB-regels (naar rato gewogen punten) de officieuze kampioenen bepalen. Maar dat we nu al een aantal kampioenen hebben, dat is zeker. JA3, JB5 en MB1 zijn voor het laatste weekend al kampioen en zullen er nog teams gaan volgen die vooraf uiteraard ook geïnformeerd gaan worden. 
Heren 1 en Dames 1 spelen op 8 maart ook thuis (kom allen) en ook zal Dames 1 gehuldigd worden voor hun behaalde winst in de zaal. 
Tot zondag 8 maart! 


 
Nieuws afbeelding
8 feb 2020

Wie o wie helpt mee maandagochtend 10 februari bij afbouw zaaltent?

Helpende handen nodig as maandagochtend 10 februari:
Het zaal seizoen zit er bijna op. Dit weekend de laatste wedstrijden in onze eigen Dome en dan breken we hem vanaf maandag weer af.
We starten met het uit elkaar halen van de vloer en daar hebben we hulp bij nodig van een paar sterke mannen/vrouwen. 

Heb je maandagochtend as een paar uurtjes vrij? Meld je dan even bij de halcommissie. 06-46295972.
Super veel dank alvast!

 
Nieuws afbeelding
7 feb 2020

Alle zaalhockeywedstrijden afgelast!

Op basis van de weersvoorspellingen en de gevolgen voor de reisomstandigheden onderweg worden alle wedstrijden voor zondag 9 februari afgelast. Ook het NK voor reserveteams en de nacompetitie Hoofdklasse Zaalhockey worden niet gespeeld.
Let op: in beginsel worden afgelaste wedstrijden in de zaal niet ingehaald (tenzij teams dit onderling regelen). Voor meer informatie wordt verwezen naar de zaalcommissaris van de vereniging.
Voor vragen over de gevolgen van de standen kan via de zaalcommissaris contact worden opgenomen met de competitieleider van het district.

 
Nieuws afbeelding
3 feb 2020

Meld je aan voor het HC Naarden Open Golftoernooi

Vind je het leuk om (af te toe) te golfen en ben je een speler, ouder, vrijwilliger, sponsor of op een andere manier betrokken bij HC Naarden, meld je dan snel aan voor het HC Naarden Open golftoernooi! 
Op vrijdagmiddag 15 mei spelen we met 36 tot maximaal 50 golfende hockeyers een fantastisch 9-holes golftoernooi. Na afloop gaan we gezellig borrelen, hebben we een leuke prijsuitreiking en gaan we heerlijk BBQ-en op het mooie terras van Golfclub ’t Spanderbosch.
 
We spelen Texas Scramble. Dit betekent dat 2-spelers samen spelen volgens het principe van de ‘best ball’. Oftewel, ieder team speelt steeds de beste bal. Iedereen kan meedoen, van beginner tot gevorderde. Voor de berekening van het winnende team wordt handicap verrekening in acht genomen.
 
Omdat het aantal startplekken beperkt is, raden we je aan om je snel aan te melden via  [email protected] . We hanteren het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
 
Voor eventuele vragen kun je terecht bij Manus Fleskens (06-13755977) of Marc van Wijk (06-51276257).

 
Nieuws afbeelding
31 jan 2020

Sportways zomerkamp op Naarden van 8-10 juli

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de zomervakantie aan de slag met de backhand of perfectioneer jouw basishouding... Alle kampen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw leeftijd en wensen ( lees hier meer ). Jij komt gegarandeerd als betere hockeyer thuis. Tot snel bij één van onze hockeykampen!

Hockeykampen in de zomervakantie (8 t/m 10 juli 2020)
• Kids|5 t/m 7 jaar|2 / 3 dagen
• YoungStars|7 t/m 9 jaar|2 / 3 dagen
• Top|8 t/m 14 jaar|3 dagen
• Goalies|8 t/m 14 jaar|3 dagen

Wil je je direct inschrijven? Bekijk de volledige kalender van hockeykampen op onze club:
https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_20

 
Nieuws afbeelding
27 jan 2020

Veel kanshebbers zaalkampioenschap!

Het zaalhockeyseizoen zit er weer bijna op en we hebben een enorme lijst kanshebbers op het kampioenschap! Moedig ze dus lekker aan, het worden nog spannende weekenden!
Meisjes A2 , 2e in de poule. Wel afhankelijk van nummer 1, duimen!
 
Meisjes A6 , 3e in de poule, maar laatste weekenden tegen nummer 1, hier kan het verschil nog gemaakt worden.
Meisjes A7 , 1e in de poule, bij 3 keer winst niet meer in te halen!
 
Meisjes B1 , gedeeld 1e, laatste wedstrijd tegen de andere koploper, alles nog in eigen hand!
Meisjes B2 , 1e in de poule, spannende wedstrijden nog te gaan en wat doet nummer 2?
Meisjes B3 , 1e in de poule, nog 2 te gaan, niet makkelijk, maar zeker mogelijk!
Meisjes B6 , 2e in de poule, nog veel mogelijk!
 
Meisjes C1 , 2e in de poule, nog spannend...
Meisjes C12 , 3e in de poule, een puntje achter op de nummer 1.
Meisjes D12,  5e in de poule, slechts 2 punten minder dan de nummer 1.
 
Meisjes D6,  2e in de poule, nog 4 wedstrijden te gaan...
 
Jongens B12 , 3e in de poule, nummer 1 kan nog steeds!
Jongens B5 , 1e in de poule, bijna kampioen!
 
Jongens C3 , Heel knap 1e in de poule in de 1e klasse, wel nog een spannend laatste weekend tegen de huidige nummer 3.
Jongens C5 , 4e in de poule, maar met wedstrijden tegen de nummer 1 en 2 is alles nog mogelijk!
 
Jongens D1 , Dik 1e in de poule, Kampong kan nog langszij komen maar moet dan wel alles winnen. Spannend!
Jongens D12 , Spannend, als de top 3 inclusief Naarden nu alles wint zal doelsaldo het verschil maken. Scoren dus!
Jongens D2 , 1e in de poule. Winst of gelijkspel tegen de nummer 2, laatste weekend in zicht.
Jongens D5 , 1e in de poule, nog wel even winnen van de nummer 2 in het laatste weekend en de titel is binnen!
Jongens D6 , Gedeeld 1e in de poule, met nog 2 wedstrijden te gaan tegen de andere nummer 1.
Jongens D8 , 1e in de poule en mogen nog tegen nummer 2, alles is mogelijk!

 
Nieuws afbeelding
27 jan 2020

Wie wordt zaalkeeper van het jaar?

En wie zorgt in de zaal voor een grote bijdrage aan het resultaat? De Zaalkeeper  natuurlijk. Ook daarom willen wij dit jaar De Zaalkeepers in het zonnetje zetten. Dus is jullie keeper in jullie ogen De Zaalkeeper van het Jaar vanwege haar fantastische reddingen, zijn goede coaching of uiteraard het beste slot op de deur te zijn, stuur dan een nominatie voor 29 februari naar VZTCjunioren .  
Dit jaar zijn jullie volledig vrij in welke vorm. De beschrijving van de mooiste actie, een mooie gedicht of weer een filmpje, alles mag.
Op basis van de resultaten (minste tegendoelpunten) en de ingezonden motivaties zal een deskundige jury, samengesteld uit leden van de technische staf, technische commissie & keeperscommissie een definitieve keuze voor De Zaalkeeper van het Jaar maken.

 
Nieuws afbeelding
22 jan 2020

Eerste zaalkampioenen seizoen 2019/2020

HC Naarden kan de eerste teams feliciteren met het behalen van het kampioenschap in de zaal. Dames 1 en JA3 zijn niet meer in te halen en zijn met recht de beste in hun poule.
Dames 1 heeft een riante voorsprong van 9 punten met nog twee wedstrijden te gaan.
JA3 onder bezielende leiding van Koen Hylkema is ook ongenaakbaar gebleken dit zaalseizoen. Twee wedstrijden resten nog tegen Soest en Baarn maar met 15 punten voorsprong kan er niets meer misgaan.
Gefeliciteerd!

 
Nieuws afbeelding
22 jan 2020

Gabriëlle Slieker is het nieuwste Lid van Verdienste van HC Naarden!

Gabriëlle Slieker is het nieuwste Lid van Verdienste van HC Naarden! Tijdens het commissie Dank je wel-diner is zij door voorzitter Marc van Wijk benoemd tot Lid van Verdienste. Dit was vanwege de vele uren die zij al jarenlang bovenop haar activiteiten als verenigingssecretaris heeft besteed aan het reilen en zeilen op de club. Heel erg bedankt voor je inzet voor HC Naarden.

 
Nieuws afbeelding
21 jan 2020

Start veldtrainingen NA de voorjaarsvakantie

De VELD-trainingen starten weer na de voorjaarsvakantie.
Per 10 februari zijn de zaaltrainingen afgelopen, de tent is inmiddels afgebroken.
In de week van 2 maart beginnen de
- breedteteams Jeugd A t/m D (vanaf 3e team) - Jongste jeugd (F, E6 en E8) - keepers A t/m D (wo) en keepers Jongste jeugd (vr)
De lijnteams starten in de week van 24 februari. Mogelijk ook eerder maar dan in overleg met Clementine (0623454177 / [email protected])

 
Nieuws afbeelding
9 jan 2020

zaalscheidsrechters

We hebben nog 5 speelweekenden voor de boeg in de zaal.Ook voor de zaal geldt dat de inlogcode’s voor de scheidsrechters niet naar de managers worden gestuurd maar ALLEEN naar de scheidsrechters. Helaas zien we dat er bij een hoop wedstrijden nog geen scheidsrechters staan ingedeeld. Bij zaalhockey doen de scheidsrechters dit zelf. Dus, hoe doe je dit ook al weer::
 
ga naar de  website  HCNaarden.nl en log in via mijn HC Naarden rechtsboven vul je lidnummer en wachtwoord in bij het tabblad club/arbitrage kan de scheidsrechter zichzelf indelen. selecteer de wedstrijddatum, de wedrijd en klik op het groene fluitje. . . Kom je er niet uit, laat het ons weten via  [email protected] .   Veel plezier in de zaal!
Met sportieve groeten, Zaalhockeycommissie HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
4 jan 2020

Kaartverkoop D-feest van start

Zoals elk jaar is het spetterende D-feest er weer. Dit jaar vindt het plaats op 8 februari 2020 van 20:00 uur tot 22:00 uur.
Kom met je hele team en laat een kaartje kopen door je manager via de e-mail ([email protected]). Een teamkaart kost €50,-.
Natuurlijk worden er ook kaartjes verkocht aan de deur, deze zijn €5,- per stuk. 
Kom in je leukste outfit want het thema is jungle en misschien win jij wel een leuke prijs!!
Op de poster staat foutief dat ook introducees welkom zijn. Dit is niet het geval.
Wij hebben er al heel veel zin in en hopelijk jullie ook! 
Tot dan, groetjes het jeugdbestuur

 
Nieuws afbeelding
30 dec 2019

Bestuur stelt Charles Marres voor als nieuw bestuurslid Senioren

Tijdens de komende ALV op donderdag 9 januari zal het bestuur Charles Marres voorstellen als nieuw bestuurslid Senioren. Charles zal na instemming van de vergadering samen met Leon Arendsen toetreden tot het bestuur.
Daan Goote zal na twee jaar aftreden als bestuurslid TC Lijn, Heren 1 en Dames 1. Joost Ruempol, die nu de portefeuille van bestuurslid Senioren en communicatie heeft, zal de rol van bestuurslid Algemene zaken (inclusief communicatie) op zich nemen. De portefeuille Heren 1 en Dames 1 zal onderdeel worden van de portefeuille van het bestuurslid Senioren. Ter ondersteuning zal een Advies Commissie Tophockey worden samengesteld.
Tijdens de komende ALV zal voorzitter Marc van Wijk een nadere toelichting geven op deze voorgenomen wijzigingen in het bestuur.
Even voorstellen Charles Marres
"Ik kom uit een echte hockeyfamilie. Mijn vader was hockey-international en hockeyde tot zijn 65e bij Laren. Ook ik heb van de mini’s tot en met de veteranen bij Laren gespeeld. Tijdens mijn studententijd in Amsterdam hockeyde ik twee jaar in Heren 1 bij VVV in de 1e klasse.
 
In 2014 ben ik lid geworden van HC Naarden, waar mijn beide kinderen toen al speelden. Inmiddels hockeyt mijn hele gezin op Naarden; mijn dochters Djoeke (A3) en Pien (B3) op zaterdag, mijn vrouw Ellen keept in dames E en zelf speel ik alweer vijf jaar met veel plezier in veteranen A.
 
In het dagelijks leven werk ik bij een digital agency als webanalyse consultant en adviseer ik bedrijven over het verzamelen en gebruiken van (online) data in hun organisatie. Eerder deed ik ervaring op in diverse marketingfuncties.
 
Op Naarden ben ik al een aantal jaar actief als vrijwilliger. Ik ben vier jaar lang manager/coach van het team van Djoeke geweest. Nu ben ik al bijna 2 seizoenen als categoriemanager meisjes A lid van de TC jeugd.
 
Begin december werd ik door Marc en Suzanne gevraagd voor deze rol in het bestuur, een eer en verrassing tegelijk. HC Naarden is een club die continu in ontwikkeling is en waar mooie ideeën werkelijkheid worden. Voorbeelden zijn Zojeco (zonder Zojeco hadden onze kinderen niet gehockeyed denk ik), de zaaltent, het nieuwe veld 5 en ook de Naarden Hockey Academy. Dit gaat allemaal niet vanzelf en wordt door veel vrijwilligers gedaan, mensen die zich naast hun werk ook nog inzetten voor deze mooie club. Ik heb ‘JA’ gezegd tegen deze rol, omdat ook ik graag mijn bijdrage hieraan wil leveren en samen met het huidige bestuur wil meedenken over de toekomst van deze vereniging.
 
In deze nieuwe uitdagende rol ga ik me zowel met dames 1 en heren 1 bezighouden, maar ook met alle overige senioren- en veteranenteams, een categorie die de laatste jaren steeds meer groeit. Een mooie ontwikkeling, waar ik me voor 100% wil inzetten de komende jaren.”
 
Nieuwe opzet HC Naarden bestuur
Samengevat gaan we naar de volgende situatie:
-              Voorzitter (Marc van Wijk)
-              Penningmeester (Oscar Rijcken-Voigt)
-              Secretaris (Renske Meij)
-              Bestuurslid Accommodatie (Carolien Schaafsma)
-              Bestuurslid Junioren en Jongste jeugd (Suzanne Stuurman)
-              Bestuurslid Lijnteams (Leon Arendsen)
-              Bestuurslid Senioren (Charles Marres)
-              Bestuurslid Algemene zaken (Joost Ruempol)
 
We danken Daan Goote enorm voor zijn inzet en verwelkomen Charles en Leon van harte.
Hopelijk tot donderdag 9 januari tijdens de ALV.
 
Het Bestuur
 
 

 
Nieuws afbeelding
11 dec 2019

Alle categorie B teams en vooral managers opgelet; SAVE THE DATE!

Pinksterweekend 2020, 31 mei en 1 juni vindt ons jaarlijks druk bezochte B toernooi weer plaats. Deelname aan dit gezelligste B toernooi van het land is voor al onze B jongens teams verplicht gesteld en voor de meisjesteams is meestal een loting daar we daar meer aanbod van krijgen. 

 
Nieuws afbeelding
11 dec 2019

HC Naarden LIVE was weer een groot succes

Wat kunnen we weer terug kijken op een waanzinnig seniorenfeest in onze eigen Vestingdôme dat vrijdag 15 november jl. plaatsvond. Een ouderwetse discofeest met de band The Sensations die zorgde voor menig schorre keel en pijnlijke voeten van het dansen. Omdat de Gemeente ons tot middernacht een geluidsvergunning verleende had de feestcommissie een ludieke oplossing; HC Naarden LIVE ging verder met een ware Silent Disco.  Dit bleek de bom. We hebben genoten van jullie enthousiasme, gedans en gefeest. Dank dat jullie er waren en nogmaals grote dank voor alle vrijwilligers die achter de bar, garderobe en bonnenverkoop en achter de schermen hun steentje hebben bijgedragen. Graag tot het volgende seniorenfeest. 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]