Nieuws

 
Nieuws afbeelding
19 feb 2021

Bootcamp en HockeyClinic voor senioren, veteranen en trim. Meld je aan!

Helaas mogen we volgens de huidige corona maatregelen niet trainen of wedstrijden spelen. Dat betekent niet dat we niet met elkaar kunnen sporten. De laatste tijd, is dit - door de sluiting van de basisscholen en het winterse weer - er vast bij veel leden ingeschoten. Nu de thuisscholing achter ons ligt en de schaatsen weer terug in het vet, is dit ook meteen een mooi moment om met elkaar aan de slag te gaan. Dus senioren, veteranen en trim, schrijf je nu in voor de ‘Bootcamp’ en ‘Hockeyclinic’!
 
Door de geldende avondklok hebben we er bewust voor gekozen om de bootcamp en hockeyclinic overdag aan te bieden. Voor alle thuiswerkers een mooie kans om even lekker te sporten en de uren achter de computer te doorbreken. Bij succes zijn we van plan de bootcamp wekelijks te organiseren. Blijf fit & schrijf je in!
 
BOOTCAMP
Vanaf volgende week gaan Wendy Visser en Lyssa Akkerman bootcamp geven. Alle oefeningen worden in groepjes van 2 uitgevoerd, waarbij we altijd 1,5 meter afstand van elkaar houden. Wendy en Lyssa lopen rond om iedereen aan het werk te zetten. Tijdens de bootcamp heb je geen stick nodig. Iedere bootcamp is er plek voor maximaal 24 personen, dus schrijf je snel in:
 
Waar en wanneer?
De bootcamp wordt de aankomende week aangeboden op:

Donderdag 25 februari van 12.00-13.00 op veld 1 (aanmeldingen tot woensdag 12.00 uur). Schrijf je via de link in: https://forms.gle/L4qKc6eS1nd76d6N9 Dinsdag 2 maart van 12.00-13.00 op veld 1 (aanmeldingen tot maandag 12.00 uur). Schrijf je via de link in: https://forms.gle/75ZioaKn5nU5qZua6   
* Bij veel animo zullen we een extra veld gebruiken en kunnen er maximaal 48 personen meedoen.
 
HOCKEYCLINIC
Op 28 februari verzorgen de spelers en staf van Dames 1 en Heren 1 een hockeyclinic. Een unieke kans om weer even die hockey skills een boost te geven en met elkaar een balletje te slaan. Ook tijdens de clinic worden alle oefeningen in groepjes van 2 uitgevoerd. Meld je snel aan, want we hebben ook hier een beperkt aantal plaatsen.
 
Wanneer?
De Hockeyclinic is 28 februari van 13.00-14.30 uur.
 
Schrijf je in via de link:* https://forms.gle/ZgMT9jLwwci8Tbas9 
 
*Je mag je aanmelden per tweetal, zodat je vooraf weet met wie je de oefeningen gaat doen. Uiteraard is het ook mogelijk om je alleen aan te melden, dan delen we je in. Aanmelden kan tot en met donderdag 25 februari.
 
 Spelregels: 
Schrijf je alleen in voor de bootcamp en/of hockeyclinic als je echt van plan bent te komen. Heb je klachten die op Corona wijzen? Blijf thuis, maar meld je wel even af bij [email protected] Je bent officieel aangemeld als je een bevestiging per mail krijgt. Zo houden we zicht op het aantal spelers/sporters dat aanwezig is. 

 
Nieuws afbeelding
18 feb 2021

We pakken het (bijna) weer op!

De komende week is het krokusvakantie en is HC Naarden gesloten behalve voor de spelers die deelnemen aan het Sportways kamp (aanmelden kan nog steeds) via: https://www.hcnaarden.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=4169&menu=1 
 
Trainingen
Vanaf maandag 1 maart starten de trainingen voor alle teams inclusief alle jongste jeugd teams. E6 en E8 gaan vanaf die datum weer 2x per week trainen en de F-jes trainen dan weer op de woensdagmiddag. Het schema van maandag 1 en dinsdag 2 maart is nog conform het avondklok schema. Vanaf woensdag 3 maart geldt weer het reguliere trainingsschema zoals deze van toepassing was voor de winterstop met bijbehorende tijden en velden (ofwel het hoofdschema), zie hiervoor de app en de site. 
 
Inhaalwedstrijden Mix’t Cup
Zaterdag 6 maart is de inhaaldag voor de wedstrijdronde Mix’t Cup voor de C&D teams die eigenlijk gepland was op 13 februari. Ook de E8 zal deze dag de inhaalronde gaan spelen. 


Op zondag 7 maart starten de Benjamins weer om 9hr op veld 1 en veld 2. Ook is 7 maart de inhaaldag van 9 januari voor de A&B teams met onderlinge wedstrijden als ook voor de F en E6 teams. Bijgesloten vinden jullie het (aangepaste) wedstrijdschema voor 6 en 7 maart 2021. 
 
Nieuwe competitie variant
Na de Hartsticke Naarden Corona Cup en de Mix’t Cup is het weer tijd voor een nieuwe competitie variant! Op maandag 1 maart zullen we ons mooie nieuwe programma communiceren voor de weekenden van 13/14 maart - 20/21 maart - 27/28 maart. Daarna volgt het paasweekend, dat is een vrij weekend. De invulling van de 3 weekenden in april tot de meivakantie is afhankelijk van wat er mogelijk is. Wellicht kunnen we dan binnen de regio wedstrijden organiseren naast dat we allemaal natuurlijk het liefste willen dat de competitie nog ergens een vervolg kan gaan krijgen…. 
 
Alles is en blijft afhankelijk van de maatregelen die gelden vanuit de rijksoverheid zoals ook de regel quarantaine nadat je naar het buitenland bent geweest de komende krokusvakantie.  
 
Voor vragen graag mailen naar [email protected] en voor nu alvast een fijne vakantie toegewenst en op naar een mooie nieuwe periode met hockeyplezier!

 
Nieuws afbeelding
17 feb 2021

vanaf 18 feb kan er getraind worden

Vandaag (woensdag) is de laatste sneeuw aan het verdwijnen. Dat betekent dat er vanaf donderdag 18 februari weer getraind kan worden.

De week van de krokusvakantie is er geen training.

 

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif;}

 
Nieuws afbeelding
4 feb 2021

Winter! Wijziging wedstrijdprogramma Mix’T Cup

Met het oog op aankomend weekend en vooral de berichten over het weer - met wederom vorst en een gevoelstemperaturen van -10 - passen we nu op voorhand alvast het programma aan. 
De wedstrijden die wij afgelopen zondag moesten afgelasten waren verplaatst naar zaterdag 13 februari MAAR worden nu alsnog aanstaande zaterdag ingehaald. Het programma voor de A & B teams is bij sommige teams iets aangepast in tijden en of velden. De A & B zijn dus vrij in het weekend van 13/14 februari 2021. De E8 spelen aankomend weekend geen onderlinge partijtjes. Deze partijtjes zijn verplaatst naar zaterdag 13 februari om ruimte in het programma te maken aanstaand weekend.   De E6 was al verplaatst naar zaterdag 13 februari. Maar ook hier zijn aanpassing in tijden. Dit wordt gedeeld door de categorie managers op een later moment. Bij de indeling aanstaande zaterdag is zoveel mogelijk rekening gehouden met de on-line open dagen voor vele D spelers en ook dat jeugdcoaches kunnen coachen en zelf een wedstrijd kunnen hockeyen Het gehele programma van aanstaande zondag wordt verplaatst naar zaterdag 13 februari We hopen zo toch nog een volledig hockeyprogramma te kunnen bieden binnen de mogelijkheden, zodat iedereen nog lekker kan hockeyen voordat de krokusvakantie start. 

Koning winter komt of niet… als er trainingen afgelast worden door de week, wordt dit via de managers vanuit de Technische commissie verspreid aan de teams en ook via de Technische staf aan de trainers. 

Hier de link naar het aangepaste wedstrijdprogramma voor aankomende zaterdag 6 en zaterdag 13 februari. 

 
Nieuws afbeelding
2 feb 2021

Weekend 2 - Update Mix’t Cup

Afgelopen zaterdag werd de dag geopend door onderlinge wedstrijdjes bij de E8, tijdelijke nieuwe teams; jongens meisjes gemixt tegen elkaar en ingedeeld op alfabet. En ondertussen mocht de F ook weer starten met onderlinge partijtjes. Maar oh wat was het koud.….
Later deze dag mochten de A & B teams aan de slag met de Mix’t Cup; heeft Charlie goede zaken gedaan en hebben ze hun 1e positie vast gehouden al heeft Alpha her en der de boel wel opgeschud…
Zondag was het de beurt aan de C&D teams, maar helaas moesten we menig wedstrijd afgelasten als gevolg van het weer. De velden waren te hard en daardoor was het niet veilig om te kunnen en mogen spelen.
Gelukkig hebben deze dag een aantal wedstrijden nog wel kunnen plaatsvinden. De wedstrijden die we hebben moeten afgelasten worden ingehaald op zaterdag 13 februari. Ook E6 zal dat weekend hun oefenpotjes alsnog kan gaan houden.
Ofwel, door de afgelastingen afgelopen weekend is er nog geen tussenstand te communiceren. En blijft het spannend!! Veel plezier komend weekend!
Hier het bijgewerkte wedstrijdschema voor aankomend weekend & zaterdag 13 februari. 

 
Nieuws afbeelding
2 feb 2021

Niet trainen in de voorjaarsvakantie? Echt niet!

Ook in de voorjaarsvakantie kun jij gewoon door blijven hockeyen. Van 22 tot en met 24 februari organiseert SportWays een fanatieke hockeyclinic bij ons op de club. Zo kun jij óók in de voorjaarsvakantie werken aan jouw hockeyskills.
Iedereen vanaf 7 jaar oud is welkom om drie middagen fanatiek te trainen. Het zorgvuldig ontwikkelde programma van SportWays is gericht op het oefenen van wedstrijdsituaties. Iedereen wordt ingedeeld in kleine trainingsgroepen op basis van leeftijd en niveau. Zo kom je altijd terecht in een groep die perfect aansluit op jouw niveau en ga je gegarandeerd met sprongen vooruit.
Je gaat de hele middag aan de slag met jouw hockeytechnieken. Of je nou aan je hoge backhand wilt werken of gaat voor de ultieme chop: niets zal je straks nog in de weg staan om de top te bereiken. Aan het einde van de dag pas je jouw nieuw geleerde technieken direct toe in een fanatiek toernooi.De SportWays Voorjaarsclinic is van 22 tot en met 24 februari, van 13:00u tot 17:00u. Heb jij geen zin in stilzitten tijdens de voorjaarsvakantie? Meld je dan snel hier aan via de website van SportWays.
Let op: het clubhuis is tijdens de clinic dicht. Zorg er dus voor dat je warme kleding aantrekt en neem regenkleding mee. Jouw tas kun je wel binnen leggen, zodat jouw spullen droog blijven. Ook kunnen we naar binnen voor het toilet of om te schuilen voor een dikke regenbui.
Uiteraard houden we rekening met het winterse weer. Als het écht te koud is om buiten te hockeyen, de velden nog bevroren zijn en je binnen 2 minuten verandert in een Yeti, dan annuleert SportWays die middag(en) en krijg je het betaalde bedrag voor deze middag(en) gewoon terug van SportWays.
We gaan er vanuit dat de clinic gewoon door kan gaan. Mochten de regels uiteindelijk toch verscherpt worden waardoor de clinic niet door kan gaan, dan biedt SportWays jou een voucher t.w.v. het betaalde bedrag óf een restitutie van het betaalde bedrag.

26 jan 2021

Update Mix’t Cup

Afgelopen weekend was het 1e weekend van ons nieuwe interne toernooi; Hartsticke Naarden Mix’t Cup! 
De teams die tijdens de Hartsticke Naarden Corona Cup 7x7 speelden, zijn nu samengevoegd en spelen nu 11x11 . Ook dit toernooi gaat het om de horizontale en verticale verbinding en zijn alle teams ingedeeld op basis van het alfabet. 
We willen alle coaches, managers en begeleiders bedanken die druk in de weer zijn met hun tijdelijke zaterdag- of zondag team om dit voor elkaar te krijgen! De trainingen door de week blijven gewoon doorgaan met alleen de eigen teams. Ook bij de E8 zijn de teams gemixt tussen jongens en meisjes met actieve manager coaches die dit allemaal weer super begeleiden. 
Het was wel even wennen…  maar wat zagen we dit weekend veel blije gezichten. Het zonnetje scheen en er was vooral veel hockeyplezier!
Komend weekend
Charlie staat aan kop met 20 punten maar dat zegt nog niets… Aankomend weekeinde de 2e ronde! 
Via deze link vind je het wedstrijdschema & veel plezier de komende 2 weekenden, 
PS. ook al is het een intern toernooi….. toch staat de veiligheid voorop. We zagen dat niet alle spelers een bitje droegen. Dit is echt gevaarlijk en zonder bitje mag je ook echt niet spelen (of trainen). Dus graag hierop letten. 

 
Nieuws afbeelding
22 jan 2021

Avondklok & trainingsschema

Beste spelers & trainers, 
De avondklok… Dit betekent voor HC Naarden een aanpassing in het trainingsschema zodat spelers en trainers (die niet altijd in Naarden wonen) op tijd thuis kunnen zijn. Het trainingsschema is altijd een soort domino; als je 1 team verplaatst, verschuift de rest vaak ook meteen. Zo moeten we bijvoorbeeld rekening houden met spelers die zelf trainen, maar ook weer training geven aan een ander team….
Het komende weekend wordt het aangepaste schema in de app en op de site geplaatst. Voor veel teams blijft het gelijk en voor een aantal teams moesten we toch gaan schuiven. Niet in dagen, maar wel op tijdstippen en/of velden, zodat we alles passend kunnen maken en iedereen training kan blijven krijgen/geven. De 3e training bij de lijnteams is komen te vervallen, zodat er ook ruimte is voor de andere teams nu we minder capaciteit hebben. 
Voor de teams wiens training duurt tot 20hr of 20.30: zorg ervoor dat je voor einde training ook direct van het veld af bent en de club verlaat, zodat we centraal alles direct kunnen afsluiten vanuit de Technische Staf die ook weer tijdig thuis moeten zijn. Binnen 5 minuten na einde tijd van de training zullen de lampen uit zijn en binnen 10 minuten is het clubhuis gesloten. 
Het nieuwe schema zal ingaan per as maandag en duurt zolang als de rijksoverheid de avondklok zal hanteren ofwel nu gepland t/m 9 februari. 
Indien er vragen en / of opmerkingen zijn, graag mailen naar Clementine; verenigingsmanager @hcnaarden.nl 

 
Nieuws afbeelding
17 jan 2021

HARTSTICKE MIX’T CUP

Wat was het leuk en succesvol, onze HARTSTICKE CORONA CUP vorig jaar. En helaas. Hoe graag we ook willen dat de competitie weer start en het leven normaler wordt, is dat niet het geval. De KNHB is wederom genoodzaakt de geplande datum van 30 januari uit te stellen naar een nog nader te bepalen datum... zie hiervoor ook de link: https://hockey.nl/nieuws/de-sport/knhb-alleen-hele-competitie-uitspelen-bij-herstart-voor-half-maart/  
En nog een dubbele helaas, want we hadden de eerste twee weekenden van januari ingevuld met onderlinge wedstrijden voor de E8 t.m. A, maar daar dacht koning winter anders over… 
Nu de start van de competitie is doorgeschoven EN hockeyen voor de jeugd tot 18 jaar nog steeds is toegestaan volgens de overheidsrichtlijnen, komen we weer met een aangepast programma:
Start HARTSTICKE MIX’T CUP vanaf 23 januari 2021 (mits we niet hoeven afgelasten als gevolg van het weer c.q. maatregelen rijksoverheid)

De uitgangspunten zijn jongens/meisjes gemixt, verticale en horizontale verbinding, iets nieuws & plezier. 

Dit betekent dat we de teams van de Hartsticke Corona cup nu herindelen; bijvoorbeeld JA1/JB1 Alpha wordt nu samengevoegd met MA1/MB1 Alpha of een MC3/MC4 Bravo wordt samengevoegd met JC3/JC4 Bravo. 

Bij de D zijn nieuwe teams op alfabetische volgorde met jongens/meisjes gemaakt, want de D speelden al 11 tegen 11. Bij de E8 zijn ook nieuwe tijdelijke teams gemaakt gemixt j/m en op alfabet.  

Komende week wordt de laatste hand aan de teamlijsten & wedstrijdschema’s  gelegd en daarna zullen we dit delen. 
Teamlijsten Teamlijsten zijn inclusief coaches en de keepers. Het is aan de coaches samen met de managers - wiens kinderen in diverse teams kunnen zitten - om samen scheidsrechters te regelen. Als ouders willen fluiten kunnen ze dit laten weten aan de managers van het team. 
Wedstrijdschema
Het wedstrijdschema is voor 3 weekenden (23/ 24.1), (30/ 31.1) & (6/ 7.2) op zaterdag of zondag. Het weekend van 13/14.2 houden we nog even vrij als optie voor het geval 1 speelronde uitvalt of anders in te vullen met reguliere oefenpotjes. 
Trainingsschema
Het huidige trainingsschema blijft van kracht en de keeperstrainingen blijven elke woensdag doorgaan. Echter kunnen trainingen in overleg met de trainers & TS afgelost worden als er te weinig opkomst/animo is. 
De krokusvakantie is van 20 t/m 27 februari. Deze week zullen de lijnteams doortrainen in overleg met hun trainers. De breedte, E8 en overige Jongste jeugd (Benjamins/F/E6) hervatten hun reguliere veld trainingsschema maandag 1 maart. 
!! Bij alles wat wij doen als HC Naarden dienen we de regels van de rijksoverheid / NOCNSF goed op te volgen. Dit houden we continu in de gaten. Tot nu toe is het voor de jeugd toegestaan om te blijven hockeyen. We snappen echter dat het dubbel kan voelen voor sommige ouders en spelers; er is een lockdown, kinderen mogen niet naar school en ondertussen is er nog wel steeds sport. Indien hier vragen over zijn, mail naar [email protected] Heb je vragen zover de Harsticke Mix’t Cup mail dan naar [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
9 jan 2021

ALV 20 januari 2021

Uitnodiging ALV HC Naarden – woensdag 20 januari 2021
 
 
Beste leden en ouders van jeugdleden,
 
Op woensdag 20 januari a.s. om 20.30 uur is de Algemene Ledenvergadering (ALV). Ook dit keer zal de vergadering weer online worden gehouden zodat we voldoen aan de geldende coronamaatregelen.
 
Om te weten wat er allemaal speelt op de club en hoe we samen vooruit kijken, kun je blijven zitten op je eigen bank en eenvoudig inloggen voor de ALV.
 
Je krijgt een update over de financiën, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey en uiteraard meer nieuws over komend seizoen.
 
HC Naarden hecht waarde aan een cultuur waarbinnen respect en veiligheid centraal staan voor alle leden van de vereniging. De afgelopen periode is daarom tijd gestoken in het nader vormgeven van gedragsregels, een pestprotocol en informatie over onze vertrouwenspersoon. Tevens zijn bestaande regels nader uitgewerkt in een contributiereglement.
Een concept van deze reglementen kun je vinden op de website, achter de inlog in 'Mijn HC Naarden' (club > documenten > ALV). Hier kun je tevens de volledige agenda en de notulen van de vorige vergadering bekijken.
 
Om deel te nemen graag aanmelden middels een mail naar [email protected]
Voor de vergadering krijg je dan nog een link met korte instructie toegestuurd.
 
 
We kijken ernaar uit je woensdag 20 januari a.s. te verwelkomen!
 
Bestuur HC Naarden

 
Nieuws afbeelding
5 jan 2021

Oefenwedstrijden komen eraan…

Beste spelers van de junioren & E8, 
Eerder hebben wij dit bericht al geplaatst en nu zijn we echt weer begonnen. 
Vanaf deze week is het reguliere trainingsschema weer van toepassing, zie hiervoor het trainingsschema in de app. De KNHB heeft nog steeds het voornemen om 30 januari te starten met de competitie, maar zal net als iedereen de eerstvolgende persconferentie moeten afwachten om te horen of en hoe we nu verder mogen. 
Vanaf aanstaande zaterdag gaan we weer onderlinge wedstrijden spelen binnen de club, mede ook ter voorbereiding op de competitie. Dit schema zal vandaag of morgen in de app zichtbaar zijn. Uiteraard alles afhankelijk van de weersomstandigheden. Wanneer er een wedstrijd wordt afgelast, zullen we dit via de bekende app groepen delen. 
De jeugd mag volgens de huidige RIVM richtlijnen blijven sporten. Bij twijfel en of vragen hierover kan je als speler altijd terecht bij je trainer en of manager, de manager bij de categorie manager of de trainers bij de technische staf. 
Voor nu wensen we jullie veel speelplezier!
Ter achtergrond nog 2 linkjes: 
https://www.knhb.nl/nieuws/ update-herstart-competities- naar-aanleiding-van-lockdown
https://www.rijksoverheid.nl/ onderwerpen/coronavirus-covid- 19/cultuur-uitgaan-en-sport/ sport

 
Nieuws afbeelding
3 jan 2021

We gaan weer beginnen!

Vanaf morgen - maandag 4 januari - start het reguliere trainingsschema voor de jeugdteams weer. Dit betekent weer 2x in de week trainen met je team. Dit geldt voor alle A tot en met D teams. De E8 zal 1x per week de training blijven krijgen op woensdagmiddag. En ook de keeperstraining gaat woensdag weer van start.
Corona regels
Ook in 2021 blijven de corona richtlijnen van het RIVM nog even van kracht.
Publiek (ouders, managers, overige familieleden) is nog steeds niet toegestaan bij de trainingen Het clubhuis blijft gesloten. Beneden blijven de lockers voor keepersspullen en toiletten toegankelijk. Ook blijft de vriezer met koelelementen en de verbandtrommel bereikbaar. Ben je deze vakantie naar het buitenland geweest? Dan moet je volgens de overheidsrichtlijnen bij thuiskomst 10 dagen in quarantaine en is het dus niet toegestaan om naar de training te komen gedurende deze quarantaine periode. Het trainingsschema voor januari vind je hier. Het alternatieve wedstrijd schema voor de komende zaterdagen zal spoedig worden geplaatst. 

Heel veel speelplezier! 

 
Nieuws afbeelding
1 jan 2021

Een goed en vooral gezond 2021 gewenst!

 
Wij wensen al onze alle (ere)leden, vrijwilligers, medewerkers, ouders van leden en alle overige betrokkenen een gezond en leerzaam 2021 met vooral veel hockeyplezier!
 
We zullen in 2021 met elkaar op zoek moeten gaan naar het nieuwe normaal. Gezondheid, leren en plezier zijn binnen onze geliefde hockeysport 3 belangrijke pijlers.
 
Wat hebben wij veel zin om weer met elkaar langs de lijn te staan om te genieten van mooie wedstrijden en gezelligheid op onze club.
Tot dit weer kan maken we er samen maar het beste van.
 
Proost op 2021!
 
Hartelijke groet,
 
Bestuur HC Naarden
 
Joost, Renske, Suzanne, Charles, Marc, Carolien en Oscar

 
Nieuws afbeelding
22 dec 2020

ALV verplaatst naar 20 januari

Nu we met zijn allen weer in de lockdown zitten heeft het bestuur besloten de Algemene Leden Vergadering nog eenmaal uit te stellen, naar woensdag 20 januari. We hopen dat we dan wellicht wel met een aantal mensen bij elkaar mogen komen, maar vooralsnog gaan we uit van een online ALV.  
We praten je dan bij over de laatste zaken op het gebied van hockey en financiën van de club.  Ook willen we een aantal reglementen vernieuwen dan wel invoeren. De concepten daarvan zijn achter de inlog te vinden. 
Je kunt je voor het bijwonen van de ALV alvast aanmelden via [email protected] Ruim een week van tevoren ontvangt een ieder nog een uitnodiging per mail en zal de agenda bekend gemaakt worden.
Op de agenda staat onder andere het volgende: Het bestuur van HC Naarden draagt Judith Kurvers en Anouk Buijs voor als nieuwe bestuursleden.
Judith zal Carolien Schaafsma opvolgen en verantwoordelijk worden voor de portefeuille Accommodatie. Anouk zal in de voetsporen van Joost Ruempol treden en wordt verantwoordelijk voor Algemene Zaken en Communicatie. 
Het bestuur heeft besloten de rol van Leon Arendsen als bestuurslid Lijnhockey voorlopig niet in te vullen. Momenteel wordt onderzocht of de hockey portefeuilles (nu ‘lijn’ en ‘breedte’) meer optimaal kunnen worden verdeeld. Op een later moment zal hierover nader gecommuniceerd worden. Tot duidelijk is hoe deze portefeuilles ingevuld worden, neemt Suzanne Stuurman, bestuurslid TC Junioren en Jongste Jeugd de rol van bestuurslid Lijn over.

 
Nieuws afbeelding
22 dec 2020

We gaan weer beginnen in januari

Beste spelers van onze junioren en E8 teams,
Afgelopen week had de Technische Staf een creatief plan gemaakt voor de hervatting van de Corona Cup (Corona Cup 2.0) en toen kwam het bericht vanuit de KNHB dat 30 januari de competitie hervat zal worden.
Of dit zo zal zijn, weet nog niemand… Vooralsnog betekent dit dat wij vanaf maandag 4 januari het reguliere trainingsschema gaan hervatten. Dit betekent weer 2x in de week trainen met je team. Dit geldt voor alle A tot en met D teams. De E8 zal 1x per week de training blijven krijgen op woensdagmiddag. De keeperstraining op woensdag blijft ook gewoon gehandhaafd. 
Wellicht passen we het schema nog iets aan om het compact te kunnen houden  in verband met de begeleiding en toezicht. Op dit moment is het trainingsschema voor de periode vanaf januari nog niet zichtbaar in LISA. Dit zal volgende week volgen.
Voor de zaterdagen in de maand januari volgt nog een alternatief centraal geregeld programma. Verdere communicatie hierover volgt spoedig.
Indien blijkt dat de competitie alsnog niet hervat zal gaan worden per 30 januari zullen we alsnog Corona Cup 2.0 weer gaan invoeren om het wel weer leuk te houden…
Tot januari op het veld en voor nu fijne dagen toegewenst!
Met vriendelijke groeten namens het bestuur van HC Naarden en de technische staf,
Met vriendelijke groeten,
Bas Bruin & Suzanne Stuurman

 
Nieuws afbeelding
21 dec 2020

Een aantal suggesties om met je team te ondernemen zonder dat daar een potje hockey voor nodig is

De komende twee weken is de club gesloten en organiseren we geen hockeyactiviteiten voor de jeugd. Iedereen die vrijwillig betrokken of in dienst van de club is krijgt even wat tijd om op adem te komen. Vanaf begin januari beginnen we dan weer volle bak met de trainingen en de voorbereidingen op de nieuwe aanvang van de competitie. 
Omdat er aan de andere kant natuurlijk onder de jeugd wel veel behoefte is om lekker te bewegen delen we hierbij een aantal leuke activiteiten om op te pakken samen met teamgenoten.
1.Loop mee met Serious Request Met The Lifeline 2020 komt 3FM Serious Request dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twente om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Het doel is om met z’n allen een rondje om de wereld te lopen (40.075 km). Je kunt hier als individu of als groep aan meedoen. Het idee is om je te laten sponsoren en km-ers te wandelen voor het goede doel. Hier kun je je aanmelden: https://kominactie.npo3fm.nl/start-een-actie/loop-thuis-mee
2.Ga skiën op de kunstskibaan in Huizen (de Wolfskamer)  Wil je toch nog een beetje in de wintersport sfeer komen, ga dan lekker een aantal keer skiën bij de Wolfskamer in Huizen. In de kerstvakantie kun je voor €25,- onbeperkt skiën. Huren van materiaal kan via een strippenkaart, voor €10,- per keer. Een erg leuke activiteit om met een aantal teamgenoten te doen.
3.Ga fietsen of mountainbiken We wonen allemaal in de buurt van prachtige bossen en mooie heide. Je kunt daar geweldig fietsen met elkaar. Organiseer dat je samen een rondje gaat fietsen. Rondom Hilversum/Naarden/Bussum/Huizen/Lage Vuursche zijn enorm veel gravelpaden die je in ieder geval kan pakken. Het is toegestaan om met je fiets over bospaden van het Gooisch Natuurreservaat te rijden. Mocht je het professioneler aan willen pakken, dan kun je in tweetallen een professionele mountainbike huren en gaan fietsen in de bossen rondom Hilversum en Lage Vuursche. https://www.mtb-rental.com/mountainbike-huren-hilversum/
4.Ga Geocachen Heb je wel eens gehoord van geocachen? Vind je het leuk om met je telefoon te zoeken naar geocaches (schatten)? Wist je dat er in het Gooi cica 500 geocaches verstopt zijn? Wereldwijd zijn dit er al meer dan 1 miljoen. Kijk maar eens op https://www.geocaching.nl en download de app. Start bij de geocache die is verstopt in de buurt van de club en ga daarna met de fiets op pad. Hoeveel kunnen jullie er vinden? 
5.Organiseer een kerstvakantie-challenge met je team Alle leden van het team bedenken een challenge (die ze zelf voor moeten kunnen doen) en delen deze in de team-app. Dit kan zijn 1 minuut planken op een vreemde plek, 25 keer opdrukken of een stoere truc met bal en stick. Alle andere teamleden proberen deze challenge na te doen of het te evenaren (en het filmpje in de app zetten). Wie bedenkt de gaafste challenge?
6.Ga gewoon lekker voetballen op een veldje in de buurt Altijd leuk is natuurlijk om gewoon even af te spreken voor een potje voetbal. Er zijn in Naarden voldoende veldjes beschikbaar om even te voetballen. Heerlijk en leuk om elkaar weer even te zien. 
We hopen jullie hiermee op wat ideeën te hebben gebracht. Mocht je nog andere leuke ideeën hebben, zet ze dan onder dit bericht of deel ze met [email protected]


 
Nieuws afbeelding
10 dec 2020

Sinterklaas @ Masterclass en CS+ scheidsrechters

Afgelopen weekend was het niet alleen feest voor alle kinderen in Nederland. Sinterklaas vond namelijk dat alle Masterclass en CS+ scheidsrechters van HC Naarden ontzettend veel inzet en enthousiasme hadden getoond het afgelopen jaar. Dus hoog tijd voor wat extra aandacht en eens een keer geen kritische feedback. Sinterklaas stuurde zijn 3 Pieten ( Groene Piet, Rode Piet en Roze Piet) op vrijdag 4 en zaterdag 5 december op pad met de fiets om alle deuren langs te gaan en bij een ieder een lekkere chocoladeletter en een uitgebreid gedicht te brengen. Wat was het leuk om te doen en wat werd het ontzettend positief ontvangen! 
Namens Sinterklaas, bedankt voor alle wedstrijden die jullie elk weekend begeleiden bij de lijnteams, jullie zijn TOPPERS!!
Groetjes van Groene Piet Rolf, Rode Piet Fred en Roze Piet Alwiene 😉

 
Nieuws afbeelding
10 dec 2020

Corona Cup HC Naarden

Geen competitie mogelijk, animo voor onderlinge oefenwedstrijden werd ook lastiger en toen was daar in november de Hartsticke Naarden Corona Cup ;
-Ruim 900 deelnemers binnen de A t.m. D-categorieën  -ABC-teams zijn opnieuw ingedeeld op alfabet zowel verticaal bij de AB-lijn teams als horizontaal bij de overige teams voor een 7x7 competitie  -D-teams zijn horizon op alfabet ingedeeld voor een 11x11 competitie  -Nieuwe teams genaamd Alpha-Beta-Charlie-Delta-Echo of Foxtrot die gezamenlijk streden om de cup. Dus de punten van Alpha uit MA1/B1 telden samen op met de andere Alpha teams uit de andere categorieën (2 punten per gewonnen wedstrijd) -Elke coach kreeg een tijdelijk nieuw team   -76 deelnemende teams in de 4 nation cup -30 deelnemende teams in de 6 nation cup
Dit resulteerde in;  -159 wedstrijden in 3 weekenden   -Bij 7x7 werden shoot outs genomen i.p.v. strafcorners -Meer dan 1000 shoot outs gespeeld -Keepers hebben meer dan 1000 reddingen gedaan -Meer dan 1200 doelpunten zijn er gemaakt -Meer dan 160 scheidsrechters hebben er gefloten -Mooie samenwerkingen tussen tijdelijke gelegenheidscoaches en met de teams 
Wie zijn de winnaars geworden;  •4 nation cup is gewonnen door Charlie •6 nation cup is gewonnen door Delta 

Inmiddels kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde en creatieve invulling gezien de competitie nog niet hervat kon worden in november 2020. De vereniging zijn wij met elkaar en met elkaar hebben wij dit tot een succes gemaakt waar wij trots op zijn!
10 dec 2020

Visie op jeugdhockey deel 5: DIRK

Ja DIRK is een naam maar ook een belangrijke methodiek binnen onze visie. Chris en Bou leggen het uit. 

 
Nieuws afbeelding
10 dec 2020

Woord van de Voorzitter

We naderen het eind van een bewogen jaar. We hebben er het beste van gemaakt. En hoe! Wat ben ik trots op alle Hartsticke Naarden initiatieven die zijn bedacht. Eerst met allerlei leuke onderlinge wedstrijden, maar toen met als klap op de vuurpijl een enorm intern toernooi. De Hartsticke Naarden Corona Cup. Ruim 900 A tot en met D jeugdleden die ingedeeld op alfabet een onderling (7x7 en bij de D een 11x11) toernooi spelen. Met in totaal 159 wedstrijden, andere coach duo’s, meer dan 1000 shoot-outs en meer dan 1200 doelpunten hebben we op een unieke manier gezorgd voor verticale en horizontale verbinding. Met name ook dank aan de 160 scheidsrechters die dit mogelijk hebben gemaakt. Gewoon echt top.  
Dat is voor mij echt de kracht van onze prachtige club. Een club waarbij de leden niet alleen kijken naar de "what’s in it for me”, maar zich ook realiseren dat lid zijn van een club betekent dat je samen de doelen waar moet zien te maken. En dat kan alleen als iedereen daar een steentje aan bijdraagt.  De één fluit, de ander is coach, de volgende zit in een commissie en de vierde sponsort. Zo zijn er ontzettend veel manieren om bij te dragen aan onze gezamenlijke doelen. Onderdeel hiervan is dus ook dat als het allemaal tegenzit, we onze schouders eronder zetten met dat ene gezamenlijke doel; onze club! Wat geweldig om te zien dat de veel leden dit ook doen. Het besef dat we nu even de lasten met zijn allen moeten dragen is bij ons diepgeworteld en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Vorige week hebben we een online presentatie gegeven over de visie op jeugdhockey. Een flinke groep deelnemers heeft ruim vijf kwartier naar de uitleg van Bas Bruin geluisterd en filmpjes bekeken. Goede feedback en stof tot discussie. We gaan dit de komende periode nog een aantal keer doen.  
Vanuit de gemeente Gooise Meren is gekeken naar het harmoniseren van de kosten die je als sportclub betaalt. Wat blijkt? Wij betalen relatief een erg hoge bijdrage. Significant hoger dan verschillende andere sportclubs tenminste. Samen met onze buren, de voetbalclub NVC en de Rugbyclub ’t Gooi, hebben we de afgelopen periode onze stem hierover laten horen richting de gemeenteraad. Het besluit om te harmoniseren ligt daar de komende weken op tafel. Wij vertrouwen erop dat deze harmonisatie doorgevoerd gaat worden en zien uit naar een zeer welkome lastenverlichting, hopelijk al vanaf het komende hockeyseizoen. 
Mocht je hier meer over willen weten, of gewoon bijgepraat willen worden over de stand van zaken van de club, neem dan deel aan de online ALV op woensdag 6 januari (20.30 uur). 
Rest mij jullie alvast fijne feestdagen te wensen en veel leesplezier met de nieuwsbrief!
Blijf gezond, Marc van Wijk 


 
Nieuws afbeelding
9 dec 2020

Fysio Inloopspreekuur dicht

De komende periode zal er geen fysiek inloopspreekuur zijn op de club i.v.m. de relatief rustige winterperiode.  Houd de website in de gaten voor wanneer wij weer aanwezig zijn! 
Voor vragen of een vrijblijvende screening van blessures zijn wij in de tussentijd gewoon bereikbaar. App of bel ons gerust! 
Met sportieve groet, 
Eline (0657660575) Geraldine (0631246513) 

7 dec 2020

Winnaars van de Corona Cup!

Wat zijn we trots op jullie allemaal! Ondanks dat zoveel nu niet mag, kunnen we wel terugkijken op een zeer succesvolle en creatieve invulling van deze laatste weken ten tijden van de veldcompetitie. 
900 spelers opnieuw ingedeeld op alfabet, nieuwe tijdelijk teams met nieuwe tijdelijke coaches ofwel een zeer geslaagde Hartsticke Naarden Corona Cup.
De officiële winnaars zijn bekend namelijk team Charlie bij de 4 nations & Delta bij de 6 nations zie hiervoor ook het laatste mooie filmpje gemaakt door de technische staf. 
We hopen op hervatting van de competitie in januari en zo niet blijven we als HC Naarden uiteraard creatief samen, met en voor onze jeugdleden binnen de mogelijkheden die er zijn. 

4 dec 2020

Sinterklaas op HC Naarden

Wat was het een geslaagd sinterklaasweekend voor onze jongste jeugd F-E6 en en de Benjamins! 
Dank aan de evenementencommissie en de categoriemanagers en vooral voor een ieder een heel fijn sinterklaasweekend toegewenst!

3 dec 2020

Visie op jeugdhockey deel 4: Talentherkenning

Wat is talent in onze visie? En is het trainbaar? Van kijken naar doen in drie stappen.

1 dec 2020

Hartsticke Naarden Corona Cup

Ruim 900 spelers ingedeeld op alfabet! Trots op onze Hartsticke Naarden Corona Cup!

30 nov 2020

Hartsticke Naarden Corona Cup

Hartsticke Naarden Corona Cup niet mogelijk zonder de coaches, zowel jeugdtrainers als ook oudercoaches. Allemaal tijdelijke teams met nieuwe tijdelijk coaches zowel jeugdtrainers als oudercoaches… Mede dankzij jullie begeleiding is de Hartsticke Naarden Corona Cup een succes geworden! 
Spoedig volgt communicatie wie de winnaar is, is het Alpha, Beta, Charlie, Delta, Echo of Foxtrot… 
 #jonggeleerdoudgedaan #HCnaarden #samensterk #wijhebbendeechtecoronacup #indelingopalfabet
 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]