Nieuws

 
Nieuws afbeelding
1 jul 2020

Woord van de Voorzitter

De Dijk zei het al met het liedje: "Als ze er niet is, weet een man pas wat hij mist”. Wat hebben we het hockeyen en de gezelligheid op de club gemist en wat ontzettend fijn dat we weer mogen!
De afgelopen periode konden we al stap voor stap weer het veld op. Eerst de kinderen, toen de oudere jeugd en nu kunnen ook de senioren weer normaal hockeyen. Sinds 1 juli mogen we dus weer normaal trainen, wedstrijden spelen en ook het clubhuis mag weer open. Natuurlijk houden we buiten het veld nog wel de 1,5 meter regel in acht. Maar we kijken weer uit naar een normale start van de competitie. We hebben er erg veel zin in!    De afgelopen maanden waren stil op de velden, maar achter de schermen en online hebben we samen met onze medewerkers en honderden vrijwilligers gewoon doorgewerkt aan de organisatie van de club en de voorbereidingen van het nieuwe seizoen.   Vorige week hadden we onze eerste online Algemene Ledenvergadering (ALV) ooit. Het was een goede interactieve sessie, waarbij de plannen en de begroting voor het komende seizoen zijn goedgekeurd. De overall score van alle circa 60 deelnemers was een 4,0 op een schaal van 1-5.  Goed nieuws is dat we voor het derde jaar op rij geen contributieverhoging zullen doorvoeren. Minder goed nieuws is dat we de plannen voor een nieuwe dubbele blaashal een jaar hebben moeten uitstellen. We blijven dus komend jaar gewoon in onze vertrouwde zaalhal in combinatie met de Lunet zaalhockeyen.
De komende weken breken de zomervakanties weer aan. Of je nou thuisblijft of in de auto richting het buitenland vertrekt, zorg dat je geniet en alles een beetje loslaat. Medio augustus beginnen we dan met opgeladen batterijen aan een nieuw seizoen.
Veel leesplezier en een heel fijne vakantie gewenst!
Namens het bestuur, Marc van Wijk  

 
Nieuws afbeelding
1 jul 2020

Speel- & trainingsschema seizoen Jeugd 20/21

Alles uiteraard onder voorbehoud van de laatste RIVM/KNHB/ Gemeente Gooise Meren richtlijnen die op dat moment gelden. De planning is vooralsnog;  - Vanaf maandag 17 augustus starten de reguliere trainingen voor alle lijnteams  - Vanaf maandag 24 augustus starten de reguliere trainingen voor alle junioren breedte & jongste jeugdteams - Zondag 13 september start Benjamins training
Het trainingsschema voor alle jeugdteams zal begin augustus onder voorbehoud op de site komen te staan. Omdat we bij de jeugdteams afhankelijk zijn van de schoolroosters zal dit schema pas later in augustus definitief worden. 
Bij de jongste jeugd proberen we hierin weer zoveel mogelijk met blokken te werken gelijk aan het afgelopen jaar en blijft ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de hoofdtrainers;  - F elke woensdagmiddag van 16hr tot 17hr  - E6 meisjes maandag & 2e moment woensdag of donderdag - E6 jongens dinsdag & 2e moment vrijdag  - E8 meisjes maandag & 2e moment woensdag - E8 jongens woensdag & 2e moment vrijdag Indien je als ouder veel hockeyervaring hebt en je wilt assisteren bij een team (dus niet alleen het team van je eigen kind) mail dan naar [email protected] o.v.v. welke categorie c.q. dag je wel wil assisteren. 
De keeperstraining zal ook komend seizoen weer gaan plaatsvinden later in de middag op woensdag voor de juniorenteams & voor de jongste jeugd (E6 & E8) op vrijdagmiddag of ook woensdagmiddag (dit zal nog later duidelijk worden). 
Zoals aangegeven met de ALV is de indeling van het schema bij de junioren;  - Alle A-breedte teams vanaf het 4e team krijgen 1x per week 1,5 uur training en optioneel een 2e inlooptraining o.l.v. een hoofdtrainer. De coaching geschiedt door de ouders op zaterdag.  - Alle lijnteams krijgen 2x per week 1,5 uur training. Het is aan de trainer-coaches i.o.m. de Technische staf of en hoe eventueel een 3e moment in te vullen. - De training bij de B-breedte teams, 2x per week 1 uur, indien er geen trainer coach is gevonden voor een B-team dan wordt de training verzorgd door een hoofdtrainer vanuit de club; voor de coaching is dan de hulp van ouders nodig  - De C & D-teams worden ingedeeld met jeugdtrainer coaches. 
Speeldagenkalender KNHB - Onder voorbehoud Start of the Season (SOS) openingstoernooi zaterdag 22 en zondag 23 augustus, meer info volgt later. - Zaterdag 29 augustus start competitie voor A & B ingedeeld op subtop en hoger - Zaterdag 5 september start de competitie voor de overige junioren & jongste jeugdteams - Zaterdag 3 oktober laatste competitiewedstrijd voor alle teams in de voorcompetitie - 10 t/m 18 oktober herfstvakantie - Zaterdag 24 oktober onder voorbehoud GJK 2020 omdat deze wegens in augustus door COVID-19 niet door kon gaan  - Zaterdag 31 oktober t.m. zaterdag 28 november vervolg competitie alle teams - Zaterdag 5 december start zaalcompetitie voor alle E8 t.m. A-teams

 
Nieuws afbeelding
1 jul 2020

Technische Staf seizoen 20/21

Met trots gepresenteerd tijdens de ALV donderdag 25 juni jl., onze Technische Staf (TS) voor het komende seizoen met de opmerking dat Mark Klijnsma op een later moment nog zal worden toegevoegd aan het team; 
- Bas Bruin, Algemeen Technisch Manager, blijft eindverantwoordelijk voor de TS met de focus op verdere uitrol van onze visie op jeugdhockey & begeleiding van de lijnteams
- David ten Hove, Assistent Technisch Manager & Technisch Manager breedte met de focus op Naarden Hockey Academie & begeleiding van de jeugdtrainers en teams binnen de breedte. 
- Chris van Nus, Technisch manager Jongste Jeugd, verantwoordelijk voor de meisjeslijn vanaf de F t.m. E8/D 
- Boudewijn van de Bosch, Technisch manager Jongste Jeugd, verantwoordelijk voor de jongenslijn vanaf de F t.m. E8/D 
We gaan ervan uit dat wij als club met dit team de begeleiding van al onze jeugdteams nog beter verankerd hebben. We kijken er naar uit om in het nieuwe seizoen samen aan de slag te gaan, de visie op jeugdhockey verder uit te rollen, meer & betere begeleiding op het veld aan trainers & spelers, coach avonden voor ouders, interactieve Naarden Hockey Academie sessies t.b.v. competentie ontwikkelingen van al onze jeugdtrainers etc. 
Voor nu eerst een hele fijne zomervakantie toegewenst!
Met sportieve groet namens het bestuur,  Leon Arendsen & Suzanne Stuurman HC Naarden Jeugd      

 
Nieuws afbeelding
29 jun 2020

Save the Date: Bitjes happen 18/8

Op 18 augustus komt EndoGooi weer belangeloos bitjes happen op de club! Vanwege Corona is het VERPLICHT om je van tevoren in te schrijven en een timeslot te kiezen, anders kunnen wij helaas niet afdrukken. Dat kan vanaf nu via www.sptl.nl  Voor meer informatie zie onderstaande flyer(s)

 
Nieuws afbeelding
23 jun 2020

Sleeppush met Maartje Paumen - AANGEPASTE DATA

Sleepcorner training van de allerbeste corner vrouw ter wereld! Wie wil dat niet en het kan op HC Naarden.
Maartje gaat On Tour met haar eigen Sleep Academy. Op 29 juni en 3 juli leert Maartje jou de beginselen van de sleep in een exclusieve clinic.
Deze training wordt samen met een ONFIRE Hockey Support trainer gegeven. Er zitten maximaal 4 kinderen in een groep en er is plaats voor 8 kinderen per blok. De training is vanaf 12 jaar!
Maartje gaat met alle deelnemers aan het werk om de juiste sleeptechniek aan te leren.
LOCATIE & DATA
HC Naarden – 29 juni en 3 juli

 
TIJDSBLOK
Je kunt je inschrijven voor het eerste of tweede blok:
16:00-16:45 (8 plekken)
16:45-17:30 (8 plekken)
 
PRIJS
Kosten per clinic (2 trainingen): €130,00
Betaling per factuur
 
Inschrijven kan via  www.hockeysupport.nl/maartje_paumen_on_tour

 
Nieuws afbeelding
22 jun 2020

Zaalhockeycommissie zoekt dringend versterking

***WIE KAN ONS HELPEN****
Omdat het zaalhockeywedstrijdsecretariaat zich gaat bezighouden met andere (hockey)zaken, is de zaalhockeycommissie dringend opzoek naar versterking. Wil jij je komend seizoen van half december tot half februari een uurtje op zondag of maandag inzetten voor de vereniging.... Heel graag! 
mail ons op [email protected] als je vragen of.. interesse hebt

 
Nieuws afbeelding
18 jun 2020

Karlien Vellinga verlaat HC Naarden

Na negen jaar neemt onze trainer-coach Karlien Vellinga afscheid van HC Naarden. De afgelopen jaren trainde en coachte zij op haar eigen en unieke manier meer dan 200 jongste jeugd en juniorenteams, variërend van F, MD1, MB9, MA4 of bijvoorbeeld JC2. Wie is niet ooit in de jeugd ooit door haar getraind…  
Ook kregen de Trim Dames op de woensdagochtend de fijne hockey kneepjes uitgelegd door haar. 
We wensen haar veel succes in de toekomst met haar nieuwe carrière als filiaalmanager bij Hockey Republic in Utrecht en wellicht tot snel langs de lijn als toeschouwer!

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2020

Meld je nu aan voor de online ALV op 25 juni

Op donderdag 25 juni zal er weer een Algemene Leden Vergadering zijn. Dit keer zal de vergadering op afstand gehouden worden zodat we voldoen aan de geldende Coronamaatregelen. Over de manier waarop je de ALV online kan volgen volgt binnenkort meer.
Wil jij ook weten wat er allemaal in jouw club speelt? Volg dan de ALV online. Je krijgt een update over de financiën, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey en uiteraard meer nieuws over het komend seizoen. Je kan je hiervoor alvast aanmelden via [email protected]
Ruim een week van te voren zal de agenda bekend gemaakt worden.

 
Nieuws afbeelding
2 jun 2020

BERICHT VOOR MANAGERS / VASTE KEEPERS

Het einde van een vreemd seizoen nadert en het is weer tijd voor de keepersspullen. Wat moet je allemaal doen de komende weken? Lees onderstaande heel goed want ivm Covid-19 gaan er sommige zaken dit jaar (helaas) wat anders!
 
1. Ben je een vaste keeper en blijf je dat ook komend seizoen: dan hoef je NIET je keeperstas in te leveren.
Wat moet je WEL doen? Je tas en keepersmateriaal goed schoonmaken! Kijk of er iets kapot is, versleten, te klein en laat ons dat weten via mail ( [email protected] ) of whatsapp (06-57934011).
-Blijf je het in hetzelfde team keeper? Dan hou je ook je huidige locker én label op je tas!
-Ga je naar een ander team en staat je tas niet in je locker deze zomer, haal SVP je label van de tas en leg die in de locker! Als je wel je tas laat staan zorgen we voor verhuizing naar de juiste locker!
 
2. Voor vaste keepers in de jeugd of senioren / veteranen die gaan stoppen:
zorg dat je tas schoon en compleet in je locker staat vóór 22 juni! En stuur een mail naar [email protected] & [email protected] met naam team, jouw naam, bankrekeningnummer en naam rekeninghouder, mobiele telefoonnummer, wat mist of is kapot in de tas. Stuur ook een berichtje naar whatsapp 06-57934011 met je naam, team en dat je gaat stoppen.
 
3. Ben je manager van een team in de jongste jeugd (E8- en E6-tallen) :
maak de tas en inhoud heel goed schoon (€25 aftrek op borg als tas vies wordt ingeleverd) en stuur een mail naar [email protected] & [email protected] waarin staat: naam team, naam manager, bankrekeningnummer en naam rekeninghouder, mobiele telefoonnummer, wat mist of is kapot in de tas. Inleverdata worden apart bekend gemaakt op de app en website HC Naarden. Inleveren gaat over verschillende dagen (waarschijnlijk 23 juni en 25 juni tussen 19.00 uur en 20.00 uur), 1 man / vrouw mag met tas naar binnen en die in kleedkamer 5 neerzetten. We checken de tas pas later op compleetheid / schoonheid. Daarom het verzoek om een mail te sturen!
 
4. Ben je manager van een team ZONDER vaste keeper in de jeugd (D- tot A-tallen):
maak de tas en inhoud heel goed schoon (€25 aftrek op borg als tas vies wordt ingeleverd) en stuur een mail naar [email protected] & [email protected] waarin staat: naam team, naam manager, bankrekeningnummer en naam rekeninghouder, mobiele telefoonnummer, wat mist of is kapot in de tas. Als de tas & inhoud schoon is graag terugzetten in de locker vóór 22 juni! Na 22 juni is er geen toegang meer mogelijk tot de locker!
Vragen? Stuur een whatsapp naar 06-57934011 met vermelding naam team en jouw naam.
 
KORTOM: MAAK JE TAS EN MATERIAAL GOED SCHOON, WAS HET KEEPERSSHIRT (NIET IN DE DROGER SVP, DE BEDRUKTE KANT NAAR BINNEN GEDRAAID). STUUR EEN MAIL! EN LET OP EVENTUELE BERICHTEN OP DE WEBSITE / APP. BEN JE MANAGER VAN EEN TEAM MET EEN VASTE KEEPER? DOE NIETS, ACTIE LIGT BIJ DE VASTE KEEPERS.
 
OH JA: ALS JE DE TAS KOMT OPHALEN OM SCHOON TE MAKEN OF ALS JE JE TAS WIL TERUGZETTEN, CHECK EVEN OF DE CLUB WEL OPEN IS. ALS HET HEK OPEN IS DAN DIEN JE GANG VIA DE DEUR AAN DE VELDZIJDE BINNEN TE GAAN. VANAF DE PARKEERPLAATSZIJDE IS ER GEEN DOORGANG MOGELIJK!
 

 
Nieuws afbeelding
31 mei 2020

Aanvulling HC Naarden Corona protocol voor alle jeugd tot en met 18 jaar

De regels voor alle jeugd tot en met 18 jaar zijn vanaf dinsdag 2 juni versoepeld. Er mag vanaf dan weer met contact getraind worden. De KNHB heeft besloten dat voor deze groep kinderen van 13 tot en met 18 jaar niet langer 1,5 meter afstand tijdens trainingen geldt. Ook is het aantal jeugdleden per hockeyveld niet meer gelimiteerd.
 
 
De regels zijn hierdoor voor alle jeugdleden gelijk getrokken. Sinds de herstart van de trainingen mochten kinderen tot en met 12 jaar alweer gewoon trainen. De KNHB benadrukt op haar website dat het nog altijd niet is toegestaan om wedstrijden of interne toernooien te houden.
Kinderen tot 18 jaar mogen onderling (binnen HC Naarden) als onderdeel van de trainingen wel onderling tegen elkaar spelen.
Tijdens de trainingen gelden nog wel de regels van het  hockeyprotocol , zoals het niet met de hand aanraken van het materiaal, zijn ouders niet welkom op de club en blijft het clubhuis gesloten.
Mogelijk komt daarin verandering na 1 juli. Premier Rutte kondigde woensdagavond aan dat na 1 juli de sportkantines weer open kunnen, maar het is nog onduidelijk hoe die regelgeving er precies uit gaat zien. De KNHB overlegt hierover nog met NOC*NSF en het ministerie.
Voor seniorenleden, vanaf 19 jaar, blijft de 1,5 meter regel ook na 1 juni van kracht. Dat geldt zowel voor spelers tijdens trainingen als voor de begeleiding van de jeugd. Tijdens trainingen van senioren mogen bovendien maximaal twintig personen (inclusief begeleiding) op het veld staan. Het openstellen van het clubhuis is mede afhankelijk van een uitspraak van de commissie Corona sport van de regio Gooise Meren en Vechtstreken.
 
 

 
Nieuws afbeelding
25 mei 2020

ONLINE spreekuur fysiotherapie

Heb je een blessure? Of heb je vragen over de opbouw van conditie en kracht zodat een blessure voorkomen kan worden?
Klik op de link (van google hangout) en hopelijk kunnen wij gericht advies geven via een video call.
 
Per week zijn er twee online spreekuren:
op dinsdag van 19.15-19.45 > LINK op vrijdag van 16.15-16.45 > LINK Mocht het niet op een van deze tijden en of dagen lukken dan kunt u ook altijd contact opnemen met de praktijk of appen naar 0631246513
 
 
Tel:035 692 1943
Mail: [email protected] Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

 
Nieuws afbeelding
21 mei 2020

Veteranen teams zijn nog steeds op zoek naar jou!

We mogen weer voorzichtig het veld op, sinds een week mogen de senioren, trimmers en veteranen weer trainen. Weliswaar op 1,5 meter afstand, wat nog even wennen zal zijn.
Wil je weer beginnen met hockeyen of wil je kennis maken met hockey? Neem dan contact op met de TC senioren en train een keer mee met 1 van de teams of trimgroepen.
Elk niveau
HC Naarden heeft verschillende teams die op zondag op elk niveau een competitie spelen. Meerdere teams (Heren en Dames) zoeken nieuwe aanwas om komend seizoen er weer tegen aan te kunnen. Trainingen zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gevolgd door een gezellige borrel met meerdere teams.
Uiteraard is er de mogelijkheid ( mits we niet teveel spelers op het veld hebben ) om een keer vrijblijvend met een team mee te trainen en zo kennis te maken met het team.
Voor beginnende hockeyers zijn er verschillende mogelijkheden bij de trimgroepen op de maandagavond (gemengd en heren), woensdagochtend (dames) en woensdagavond (gemengd en heren). Onder leiding van een trainer leer je dan de basistechnieken, oefeningen en speel je een onderling wedstrijdje en na afloop gezellig met elkaar in het clubhuis even borrelen. Kom gerust een keer meetrainen om te kijken hoe het is.
Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de TC Senioren, [email protected] .

 
Nieuws afbeelding
21 mei 2020

Teamindeling seizoen Jeugd 2020-2021

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de teamindeling voor het nieuwe seizoen 2020-2021 voor onze jeugdspelers. De manier van werken is hetzelfde als andere jaren. Van elke speler zijn gedurende het jaar verschillende evaluaties opgemaakt door verschillende personen zoals bijvoorbeeld de (trainer) coach, manager, Technische Staf en de Technische Commissie. 
Er is gekeken naar verschillende criteria conform onze HC Naarden visie op jeugd. Het proces van selecteren en indelen wordt op deze manier zo objectief mogelijk gemaakt. Gezien de vele positieve reacties afgelopen jaren was het ook dit jaar weer mogelijk om sociale voorkeuren op te kunnen geven bij de E8 tot en met de A-junioren. Dit wordt zoveel mogelijk meegenomen in de afwegingen om te komen tot de teamindeling.  
Door COVID-19 en de bijbehorende aanpassingen en beperkingen hebben we dit jaar helaas minder informatie kunnen verzamelen omdat er simpelweg minder wedstrijden gespeeld zijn.    De trainingen lopen door tot en met 12 juni. We hebben ervoor gekozen om een aanpassing te doen in het trainingsschema om zo de al verkregen informatie te toetsen. 
Dit betekent het volgende: A) Benjamins, F- en E6-spelers trainen door volgens hun huidige vastgestelde trainingsmoment B) E8- en breedteteams trainen door in hun huidige samenstelling en volgens het vastgestelde huidige trainingsmoment  C) Spelers van de huidige lijnteams starten vanaf week 22 in de samenstelling van seizoen 2020-2021. Als voorbeeld als je nu als 2e jaars C-speler in een lijnteam speelt, start je volgende week in de B-categorie. Daarbij worden de trainers betrokken, die in het komende seizoen deze groepen zullen begeleiden, zodat ze zelf advies uit kunnen brengen aan de Technische Staf. Uiteraard geldt, dat als je nu in een lijnteam speelt, dit geen garantie is dat dit ook zo zal blijven D) Spelers vanuit de E8- en breedteteams, die potentieel hebben om in een 1e of 2e team te komen, zijn uitgenodigd om mee te trainen. Echter in sommige categorieën zijn er zo veel spelers met een hoog niveau dat de groepen waarin nu wordt getraind zeer groot zijn. Dit betekent dat spelers die meetrainen met een 1e of 2e team (bijvoorbeeld in de E8) ook in een breedte-team kunnen worden ingedeeld. Daarnaast houden we als club rekening met de verhouding 1e versus 2e jaars voor alle categorieën. Het betekent dus ook dat spelers die zijn uitgenodigd dus 2 keer per week training hebben (eigen en selectietraining) Dit zal zo zijn vanaf maandag 25 mei E) De keepers die in aanmerking komen voor een 1e of 2e team worden ook uitgenodigd mee te trainen, naast de separate keeperstrainingen. Hiermee kan ook deze groep getoetst worden
Uiterlijk eind juni wordt de voorlopige teamindeling gecommuniceerd, uiteraard streven wij daarbij naar een eerder moment. De teamindeling is strikt genomen voorlopig. In september kunnen we nog beslissen om wissels door te voeren. Dit is iets wat in de praktijk de afgelopen jaren weinig heeft plaatsgevonden. Voor komend seizoen zullen we hier zeer kritisch naar kijken. En uiteraard is alles afhankelijk hoe de richtlijnen dan zijn om te mogen hockeyen. 
Met sportieve groet,
Leon Arendsen & Suzanne Stuurman Bestuur HC Naarden – Jeugd 

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Woord van de Voorzitter

Beste leden, Graag maak ik gebruik van het voorwoord bij deze nieuwsbrief om een paar zaken over onze club in Corona-tijd toe te lichten. Ik kan me namelijk erg goed voorstellen dat jullie je afvragen hoe onze club er voorstaat nu het clubhuis al twee maanden gesloten is.
Er mag weer gehockeyd worden Laat ik beginnen met het feit dat ik ontzettend blij ben dat er weer gehockeyd mag worden. Voor de jeugd tot en met 12 jaar is dit zonder beperkingen. Voor de oudere jeugd, senioren en veteranen mag dit met toepassing van alle 1,5 meter richtlijnen. Een beetje saai wellicht, maar wel fijn om weer lekker het veld op te mogen. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we flink moeten puzzelen en allerlei protocollen moeten inleveren bij de gemeente. Ik ben blij om te zien dat deze protocollen nageleefd worden.  Om iedereen toch nog wat extra hockeyplezier te bieden, hebben we besloten het trainingsseizoen iets langer door te laten lopen. De laatste training zal nu niet op vrijdag 5 juni zijn, maar op vrijdag 12 juni voor de jongste jeugd en junioren en de senioren mogen trainen tot en met vrijdag 19 juni.
Financiën tot het eind van het seizoen Het gaat redelijk goed met de financiën tot het eind van het seizoen. We hebben gebruik kunnen maken van een aantal steunregelingen en hebben al onze medewerkers doorbetaald. Wel hebben we vrijwel alle andere uitgaven stopgezet en keren nu ieder dubbeltje om. Zoals het er nu uitziet, krijgen we het voor elkaar!
Het Familietoernooi We hebben nog lang hoop gehouden, maar moeten nu helaas definitief concluderen dat ons geliefde Familietoernooi dit jaar niet door kan gaan. Dat gaat ons enorm aan het hart. Dit gezellige toernooi met 700 verklede hockeyers van jong tot oud is ieder jaar een hoogtepunt en staat voor alles dat we als familieclub graag willen zijn. Maar het is niet anders. Iedereen zal begrijpen dat dit nu echt niet kan. 
Aannames en indelingen De afgelopen periode heeft ook in het teken gestaan van nieuwe aannames. In lijn met ons 5e veld hebben we weer een extra grote groep kinderen aan kunnen nemen, vooral bij de Benjamins. Helaas hebben we ook dit jaar weer een flink aantal kinderen teleur moeten stellen. De notaris heeft dit keer online de loting verricht. Inmiddels hebben alle kinderen het goede of teleurstellende nieuws te horen gekregen.  Ook is de technische staf onder leiding van Bas Bruin samen met de TC’s en met input van de trainer-coaches druk aan de slag met het voorbereiden van de indelingen voor volgend jaar. Het indelen verloopt logischerwijs nu iets anders dan de voorgaande jaren. We streven ernaar om uiterlijk eind juni een voorlopige teamindeling te communiceren.  
Volgend seizoen Hoe gaat het komende seizoen verlopen? Tja, dat is nu nog niet 100% duidelijk. Het opstellen van een goede begroting is daarmee best een uitdaging. We hebben als bestuur een aantal scenario’s uitgewerkt en verwachten de komende maanden steeds meer zicht te krijgen op welk scenario het gaat worden. In lijn met de door het kabinet afgegeven scenario’s verwachten we op dit moment dat we vanaf 1 september weer zonder beperkingen mogen hockeyen.  We verwachten ook dat het clubhuis vanaf 1 september weer open mag, maar houden er wel rekening mee dat we te maken gaan krijgen met allerlei 1,5 meter beperkingen. Deze zullen ongetwijfeld impact hebben op de baromzet en de begroting. Grote evenementen zullen vooralsnog nog niet mogen. Of het GJK daar ook onder valt gaan we nog bespreken met de gemeente. 
Besparingen Dit alles betekent helaas wel dat we voor het komende seizoen rekening moeten houden met een aantal besparingen. We zullen onze uitgaven aan moeten passen aan een verwachte afname van inkomsten. We zijn nu met alle portefeuillehouders aan het nadenken waar deze besparingen het beste uit kunnen bestaan. Vanzelfsprekend kijken we daarbij goed naar onze kerndoelen als hockeyclub en zorgen we dat we die zo goed mogelijk kunnen blijven uitvoeren. 
Voortgang blaashal De financiering van de nieuwe blaashal gaat nog niet zo hard. Eigenlijk heel begrijpelijk want de meeste mensen hebben de afgelopen periode wel iets anders aan hun hoofd gehad. We nemen deze ontwikkelingen mee bij het uitwerken van de scenario’s en zullen jullie binnenkort berichten hoe we hiermee verder gaan.  Graag wil ik met een positieve noot eindigen. Ons clubhuis is de afgelopen weken onder handen genomen door Clementine en onze groundsman Joost. Alle muren hebben een frisse laag verf gekregen en we zijn bezig om de bar een iets andere indeling te geven. De verf hebben we overigens geregeld via een mooie deal met Vestingh verf. Hopelijk kunnen we hier vanaf begin september met z’n allen van genieten! 
Ik wens je voor nu veel leesplezier en blijf gezond. 
Marc van Wijk Voorzitter  

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Alle HCN evenementen tot einde zomer afgelast

Corona treft ons allemaal, dus ook alle mooie evenementen die onze club rijk is. Zoals onze voorzitter Marc al schreef gaat het familie toernooi als afsluiter van het seizoen jammer genoeg niet door. Het alom bekende B-toernooi dat altijd plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend kan ook niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen. 
Dan de slotdag voor de Jongste Jeugd die op 20 juni gepland stond, kan geen doorgang vinden en als laatste hebben we ook geen "einde seizoen BBQ" waar we altijd alle veldkampioenen huldigen. 
De start van het nieuwe seizoen begint altijd met het GJK, of dat door kan gaan hangt af van de ontwikkelingen en we zullen daarover t.z.t. in gesprek gaan met de andere deelnemende hockeyclubs en de Gemeente. 
Met z'n allen hopen we op betere tijden !

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Jeugd traint jeugd

Een van de belangrijke pijlers van HC Naarden is het Jeugd traint Jeugd principe waardoor jij je als jeugdspeler ontwikkelt om zelf training te (leren) geven, kinderen te begeleiden en beter te maken met plezier en word je ondersteund vanuit de Naarden Hockey Academie en de Technische staf. En we zijn nog op zoek! 
Ben jij 2e jaars B of ouder spelend lid, dus ook voor (jong) senioren geldt dit, dan kom je aanmerking voor onze Junioren teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.
Ben jij 1e jaars B, dan kom je in aanmerking voor onze E8 teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.

Ben jij 2e jaars C, dan kom je in aanmerking voor onze E6 teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.
Wil jij komend seizoen bij HC Naarden hier graag een bijdrage aan leveren (en word je hier ook nog voor betaald 😊) dan zien we dus jouw aanmelding graag tegemoet! Voor de jeugdleden die zich al hebben opgegeven om training te (blijven) geven, komen we hier in juni op terug. 

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Spelers gezocht voor rolstoelhockey (H-hockey)

Hockeyclub Naarden ondersteunt samen met de Gooische Hockey Club en aantal andere clubs in de regio het H-hockey (rolstoelhockey in handbewogen rolstoelen). Aan H-hockey kan iedereen die ouder dan 12 jaar is deelnemen: zowel spelers met een handicap als spelers zonder handicap.  Een uitstekende basis voor sportieve integratie dus. De "Gooische Rollers” hebben afgelopen jaren meegespeeld in de landelijke H-Hockey competitie van de KNHB. Het team promoveerde vorig jaar naar de 2e klasse.    De Gooische Rollers zijn op zoek naar extra spelers om het H-hockey in de regio te versterken. Voor een sportrolstoel en kleding wordt gezorgd. De jaarlijkse contributie is slechts EUR 50. De Rollers trainen in het nieuwe seizoen op zaterdagen van 09h00-12h00.  
Ken je iemand die dit leuk zou vinden? Vraag hem of haar om een mail te sturen naar: [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet!

Zie jij nu al op tegen een hele zomer lang niet hockeyen? Speel de zomer door met de SportWays Dagkampen bij ons op de club! Tijdens deze hockeykampen krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis van jouw leeftijd en niveau. Elke dag sluit je af met een spannend toernooi, waar je jouw nieuw geleerde hockeyskills direct kan toepassen. Van verdediger tot aanvaller, iedereen gaat als betere speler naar huis. Kom jij ook?
Wij gaan er vanuit dat we de zomervakantie in gaan zonder maatregelen. Wanneer SportWays echter genoodzaakt is om de kampen te cancelen, dan kunnen zij jouw aanmelding kosteloos verplaatsen naar één van de andere kampen die zij organiseren. Komen die data je niet goed uit? Dan kun je een waardebon krijgen, die geldig is voor álle hockeykampen, dagkampen en overnachtingskampen, in 2020 en 2021. Heb je toch liever je geld terug? Dat is natuurlijk ook geen probleem.
Hockeykampen in de zomervakantie (8 t/m 10 juli 2020) • Kids  |  5 t/m 7 jaar  |  2 / 3 dagen • YoungStars  |  7 t/m 9 jaar  |  2 / 3 dagen • Top  |  8 t/m 14 jaar  |  3 dagen • Goalies  |  8 t/m 14 jaar  |  3 dagen
Neem je team mee en krijg 15% korting! Kom je met zes of meer vriendjes, vriendinnetjes of teamgenootjes? Dan krijgen jullie 15% korting per persoon. Maar let op: Er zijn natuurlijk voorwaarden. Je mag bijvoorbeeld nog niet ingeschreven zijn om in aanmerking te komen voor deze korting. Lees hier alles over de groepskorting.
Wil je je direct inschrijven? Bekijk de volledige kalender van hockeykampen op onze club: https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q1_20

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2020

Trainingen aan het einde van het seizoen

Het seizoen loopt ook alweer bijna ten einde en complimenten aan eenieder die zich goed houdt aan het protocol.  Het protocol blijft gehandhaafd, dus helaas nog steeds bijvoorbeeld:  - geen ouders toegestaan om te kijken bij hun kinderen,  - alleen eigen gevulde bidon mee,  - pionnen die alleen door de trainer of in geval van de senioren door de aanvoerder aangeraakt en schoongemaakt mogen worden.  Zie hiervoor ook de artikelen op de site. 
Tevens gezien het mooie weer betekent het ook dat de Nivea Smeercase niet gebruikt mag worden ofwel zorg ervoor dat eenieder reeds thuis goed is ingesmeerd.   De trainingen voor de Jongste Jeugd & Junioren zouden t/m vrijdag 5 juni duren en dit hebben wij nu met een week verlengd, ofwel vrijdag 12 juni zal de laatste trainingsdag zijn. Voor de senioren geldt dat de trainingen eindigen op vrijdag 19 juni. Voor tips over de 1,5 meter trainingen kijk ook in de HC Naarden App onder meer en dan Hockeyfood. 
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, is er geen training. 
Zaterdag 13 juni en zaterdag 20 juni zullen we o.b.v. inschrijving & capaciteit ,wat via de TC Jongste Jeugd & TC Junioren verloopt, de velden een aantal uren openstellen t.b.v. onderlinge partijtjes voor de Benjamins, F, E6, E8 en de D teams. Uiteraard geldt dan ook steeds het Corona protocol. Bij interesse dient de manager of coach graag voor as woensdag 27 mei een mail te sturen aan [email protected]  
Als er andere vragen zijn, graag een mail sturen aan Clementine via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
10 mei 2020

Senioren mogen weer: lees hier het protocol

We zijn als hockeyclub zeer verheugd dat nu ook onze senioren weer mogen trainen. Natuurlijk doen we dit met in achtneming van alle richtlijnen van het RIVM, de KNHB en de gemeente Gooise Meren. Het succes van de komende trainingsperiode, van donderdag 14 mei tot en met vrijdag 19 juni, valt of staat hoe goed wij ons houden aan deze richtlijnen. Als we het met z’n allen doen, gaat dat lukken! We hebben gekozen voor een trainingsschema waarbij alles ruimer is opgezet. Elk team heeft een heel veld ter beschikking.

HC Naarden Corona Protocol, ALGEMEEN;
De toegang tot de club en de hockeyvelden is alleen vanaf de Beethovenlaan, ofwel onze hoofdingang! Bij de ingang volgen er aanwijzingen hoe je naar de velden gaat. Ook verlaat je de club altijd via de hoofdingang Het clubhuis boven blijft gesloten voor alle spelers, alleen de Technische staf heeft een sleutel en mag beperkt naar binnen en dient ervoor te zorgen dat te allen tijde de deur op slot is De EHBO-kist staat beneden in de gang van de kleedkamers De club (de hockeyvelden) is alleen geopend voor leden van HC Naarden. Kom alleen naar de club wanneer er voor jou een training gepland staat. Indien je buiten je eigen trainingstijden aanwezig bent (geldt voor zowel spelers als trainers) kan het betekenen dat je de toegang wordt ontzegd gedurende de gehele trainingsperiode Kom zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de club Kom in je hockeykleding naar de training ( zonder stick geen toegang tot de club ). De kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen en zorg dat je thuis naar de wc bent geweest Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar de club en wacht op aanvang van je training bij het veld waar je team gaat trainen, zie de HC Naarden app op welk veld de training plaatsvindt Volg altijd de aanwijzingen op van de trainers en/of aangewezen begeleiding Gebruik alleen je eigen hockeystick. Als er gedeelde materialen gebruikt worden, rouleer deze niet. Pak hockeyballen niet met je handen op. Materialen die veel met de handen worden aangeraakt, worden na gebruik gereinigd door trainers/aanvoerders Neem je eigen bidon gevuld mee vanuit huis om uit te drinken. Gebruik nooit de bidon van een teamgenoot Verlaat direct na de training het terrein, blijf niet hangen in de fietsenstalling/parkeerplaats en respecteer ook daar de 1,5 meter afstand Het clubhuis is en blijf gesloten, dat betekent dat een zelf meegebracht kratje ook niet mag worden genuttigd op het terras en/of parkeerplaats Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes Blijf thuis als: -je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°)
-Blijf thuis als iemand in jouw gezin koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als alle leden van het gezin 24 uur geen klachten hebben, mag een (jeugd)speler weer sporten en naar buiten
-Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het Coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact
HC Naarden Corona Protocol, specifiek voor senioren/veteranen en trimmers:
Voor de senioren/veteranen/trimmers wordt in deze periode geen trainer beschikbaar gesteld. Training wordt gegeven door de aanvoerder/begeleider van het team Alle teams krijgen 1x per week de beschikking over een heel veld, zie de HC Naarden app wanneer jij training hebt en op welk veld Er mogen maximaal 10 personen op 1 veldhelft. Indien het team groter is, dan moet de groep worden verdeeld over 2 veldhelften De oefeningen die al dan niet uitgezet zijn door aanvoerder/begeleider, betreffen telkens specifieke oefeningen waar de 1,5 meter gewaarborgd blijft Oefenpotjes/partijtjes of iets van dien aard, zijn niet toegestaan volgens alle richtlijnen en voorwaarden zoals gesteld door RIVM/KNHB en GGM Sporters vanaf 13 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters Als je het terrein binnenkomt, volg de aangegeven route en loop direct naar het veld waar je training hebt Betreed en verlaat gefaseerd het veld. Wees er alert op dat men na de training direct naar huis gaat; spreek elkaar erop aan Was of desinfecteer je handen na iedere training Na afloop van de training wordt het terrein direct afgesloten door een bestuurslid

HC Naarden Corona Protocol aanvullend voor AANVOERDERS/ BEGELEIDERS & VRIJWILLIGERS
Kom voor zover dat kan, zoveel mogelijk met eigen vervoer naar de club. Gebruik tijdens deze periode te allen tijde je eigen stick, nooit die van een teamgenoot! Bereid je training goed voor, houd 1,5 meter afstand, ook onderling Zorg dat er zo min mogelijk materialen gedeeld moeten worden Aanvoerders/begeleiders pakken evt. trainingsmateriaal (zoals doeltjes, loopladders) uit het bamboe-hok. Deze worden ook weer door trainers/aanvoerders na training ontsmet en teruggezet. Ballen hoeven na de training niet ontsmet te worden maar pionnen wel Er mag geen gebruik worden gemaakt van hesjes en speel geen partijtjes Houd 1,5 meter afstand van al je teamgenoten en/of mede-trainers (geen lichamelijk contact) De senioren/trimmers moeten na afloop van de training direct het terrein verlaten Was of desinfecteer je handen na iedere training Voor het maken van de training kan je gebruik maken van de aangepaste oefeningen van Hockeyfood (in de HC Naarden app, onder MEER) De leden van de TS en aanwezige bestuursleden waken voor het goed naleven van de regelgeving en zijn er ter begeleiding van de trainers We proberen zoveel mogelijk toezicht te houden, zodat er alleen leden op het park zijn die komen trainen. Mocht je in de avonduren toch onverhoopt iemand zien lopen op of tussen onze velden, spreek hen dan hierop aan en stuur ze weg Voor vragen graag mailen naar [email protected]  


 
Nieuws afbeelding
3 mei 2020

Trainingen tijdens feestdagen in mei

In mei/juni zijn er allerlei feestdagen. Welke gevolgen heeft dat voor de trainingen voor de jeugd:
* maandag 4 mei Dodenherdenking - trainingen na 19.30 uur vervallen * dinsdag 5 mei Bevrijdingsdag - reguliere trainingsdag * donderdag 21 mei Hemelvaart - reguliere trainingsdag * vrijdag 22 mei - reguliere trainingsdag * maandag 1 juni 2e Pinksterdag - GEEN trainingen


 
Nieuws afbeelding
1 mei 2020

HC Naarden Corona protocol!

We zijn als hockeyclub zeer verheugd dat onze jeugdleden van 6 tot en met 18 jaar weer mogen trainen. Natuurlijk doen we dit met in acht neming van alle richtlijnen van het RIVM, de KNHB en de gemeente Gooise Meren.
Het succes van de komende trainingsperiode van maandag 4 mei tot en met vrijdag 5 juni valt of staat hoe goed wij ons houden aan deze richtlijnen. Als we het met z’n allen doen, gaat dat lukken! We hebben gekozen voor een   trainingsschema waarbij alles ruimer is opgezet. Elk juniorenteam heeft een heel veld ter beschikking en  ook de Jongste Jeugdteams zijn ruimer ingedeeld op de velden.
 
HC Naarden Corona Protocol, ALGEMEEN;
geldt voor ALLE jeugdleden, ouders, trainers en begeleiding!!!!
De toegang tot de club en de hockeyvelden is alleen vanaf de Beethovenlaan, ofwel onze hoofdingang! Bij de ingang volgen er aanwijzingen hoe je naar de velden gaat. Ook verlaat je de club altijd via de hoofdingang Het clubhuis boven blijft gesloten voor alle jeugdspelers, alleen de Technische staf heeft een sleutel en mag beperkt naar binnen en dient ervoor te zorgen dat te allen tijde de deur op slot is De EHBO-kist staat beneden in de gang van de kleedkamers De club (de hockeyvelden) is alleen geopend voor leden van HC Naarden dus niet voor vriendjes/vriendinnetjes die ook willen hockeyen of op de wachtlijst staan Kom alleen naar de club wanneer er voor jou een training gepland staat. Indien je buiten je eigen trainingstijden aanwezig bent (geldt voor zowel spelers als trainers) kan het betekenen dat je de toegang wordt ontzegd gedurende de gehele trainingsperiode Kom zoveel mogelijk op eigen gelegenheid naar de club Kom in je hockeykleding naar de training (zonder stick geen toegang tot de club). De kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen en zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar de club en wacht op aanvang van je training bij het veld waar je team gaat trainen, zie de HC Naarden app op welk veld de training plaatsvindt Volg altijd de aanwijzingen op van de trainers en/of aangewezen begeleiding zoals categorie managers en bestuursleden Gebruik alleen je eigen hockeystick. Als er gedeelde materialen gebruikt worden, rouleer deze niet. Pak hockeyballen niet met je handen op Materialen die veel met de handen worden aangeraakt worden na gebruik gereinigd door trainers Neem je eigen bidon gevuld mee vanuit huis om uit te drinken. De teamkratten worden niet gebruikt tijdens de training. Gebruik nooit de bidon van een teamgenoot Verlaat direct na de training het terrein, blijf niet hangen in de fietsenstalling/parkeerplaats en respecteer ook daar de 1,5 meter afstand; Hoest en nies in je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes Blijf thuis als: -       je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°)
-       Blijf thuis als iemand in jouw gezin koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als alle leden van het gezin 24 uur geen klachten hebben, mag een jeugdspeler weer sporten en naar buiten
-       Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuisblijven tot 14 dagen na het laatste contact
HC Naarden Corona Protocol, aanvullend specifiek voor de Benjamins!
De training voor de Benjamins is vanaf as vrijdag 8 mei tot en met vrijdag 5 juni (LET OP — gewijzigde starttijden): 
 
Jongens 15.45 – 16.45 uur Meisjes van 16.00 - 17:00 uur Het weekend (dus ook zondagochtend) is en blijft de club gesloten. We verzamelen bij de hoofdingang op de parkeerplaats, maximaal 10 minuten van te voren verzamelen. De Benjamins worden daar opgewacht door één van de oudertrainers, ofwel verzamelen per team apart op de parkeerplaats, en als het team compleet is, lopen zij gezamenlijk naar veld 1 of 2. Na afloop van de training loopt een trainer mee terug naar de parkeerplaats.  De jeugdtrainers zorgen ervoor dat de eerste oefening wordt uitgezet. De categorie managers zijn bij de hoofdingang aanwezig om het verzamelen te begeleiden. Dit betekent dus ook indien je je kind met de auto brengt om zorg te dragen voor een snelle uitstap van je kind uit de auto en / of in geval van het komen met de fiets. En ook voor ouders geldt op de parkeerplaats, hou afstand. En er is dus geen gelegenheid om te mogen wachten op de club tijdens de training want ook het clubhuis is niet toegankelijk voor ouders. De Benjamins worden zoals gebruikelijk getraind door jeugdtrainers. Daarbij is dus maximaal één van de oudercoaches (bij voorkeur telkens dezelfde) aanwezig om te begeleiden. De oefeningen worden van tevoren gedeeld door de categoriemanagers.  Gebruik alleen je eigen hockeystick en neem je eigen gevulde bidon van tevoren mee (en vergeet niet thuis te plassen en of je bitje en scheenbeschermers aan te doen). De categoriemanagers/Voorzitter TC zorgen voor ballen en pionnen.  Pionnen worden alleen door trainers gepakt en neergezet. Na de training moeten deze worden gereinigd met water en zeep of reinigingsdoekjes. Reinigen van een hockeybal en dergelijke is niet nodig. Er wordt geen gebruik gemaakt van hesjes: zorg dat je onder je gesponsord trainingsjasje een WIT (of licht) shirt aan hebt zodat we op een makkelijke manier teams kunnen maken voor het partijtje. Voor vragen over Benjamins graag mailen naar onze Benjamins categorie managers Merle & Floris via;  [email protected]  
  HC Naarden Corona Protocol, aanvullend specifiek voor de F-E6-E8 spelers!!!!
De F-categorie heeft 1x per week training op woensdagmiddag, zie de HC Naarden app wanneer jouw team training heeft. Deze groep wordt getraind door de hoofdtrainers in samenwerking met de vaste jeugdtrainers voor de F. De training wordt van tevoren gedeeld in de F Jeugdtrainers app groep De E6 & E8 krijgen 1x per week training alleen van  de hoofdtrainers, zie de app wanneer jouw team training heeft Gebruik alleen je eigen hockeystick, geen stick bij je betekent ook geen training. De hoofdtrainers zorgen voor ballen en pionnen. Er zal geen gebruik worden gemaakt van hesjes. Pionnen worden alleen door hoofdtrainers gepakt en neergezet. Na de training moeten deze worden gereinigd met water en zeep of reinigingsdoekjes. Reinigen van een hockeybal en dergelijke is niet nodig Materialen die veel met de handen worden aangeraakt na gebruik reinigen Voor vragen graag mailen naar [email protected] HC Naarden Corona Protocol, specifiek voor A t/m D jeugdleden
Alle A t/m D teams krijgen 1x per week training op een heel veld die gegeven wordt door de eigen vaste trainers, zie de HC Naarden app wanneer jij training hebt of moet geven Sporters van 13 t/m 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters. Bij sporters t/m 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde Voor vragen graag mailen naar [email protected]
HC Naarden Corona Protocol, specifiek voor senioren/veteranen en trimmers:
Voor de senioren/veteranen/trimmers wordt in deze periode geen trainer beschikbaar gesteld. Training wordt gegeven door de aanvoerder/begeleider van het team Alle teams krijgen 1x per week de beschikking over een heel veld, zie de HC Naarden app wanneer jij training hebt en op welk veld Er mogen maximaal 10 personen op 1 veldhelft. Indien het team groter is, dan moet de groep worden verdeeld over 2 veldhelften De oefeningen die al dan niet uitgezet zijn door aanvoerder/begeleider, betreffen telkens specifieke oefeningen waar de 1,5 meter gewaarborgd blijft Oefenpotjes/partijtjes of iets van dien aard, zijn niet toegestaan volgens alle richtlijnen en voorwaarden zoals gesteld door RIVM/KNHB en GGM Sporters vanaf 13 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters Als je het terrein binnenkomt, volg de aangegeven route en loop direct naar het veld waar je training hebt Betreed en verlaat gefaseerd het veld. Wees er alert op dat men na de training direct naar huis gaat; spreek elkaar erop aan Was of desinfecteer je handen na iedere training Na afloop van de training wordt het terrein direct afgesloten door een bestuurslid

HC Naarden Corona Protocol aanvullend voor AANVOERDERS/ BEGELEIDERS & VRIJWILLIGERS
Kom voor zover dat kan, zoveel mogelijk met eigen vervoer naar de club. Gebruik tijdens deze periode te allen tijde je eigen stick, nooit die van een teamgenoot! Bereid je training goed voor, houd 1,5 meter afstand, ook onderling Zorg dat er zo min mogelijk materialen gedeeld moeten worden Aanvoerders/begeleiders pakken evt. trainingsmateriaal (zoals doeltjes, loopladders) uit het bamboe-hok. Deze worden ook weer door trainers/aanvoerders na training ontsmet en teruggezet. Ballen hoeven na de training niet ontsmet te worden maar pionnen wel Er mag geen gebruik worden gemaakt van hesjes en speel geen partijtjes Houd 1,5 meter afstand van al je teamgenoten en/of mede-trainers (geen lichamelijk contact) De senioren/trimmers moeten na afloop van de training direct het terrein verlaten Was of desinfecteer je handen na iedere training Voor het maken van de training kan je gebruik maken van de aangepaste oefeningen van Hockeyfood (in de HC Naarden app, onder MEER) De leden van de TS en aanwezige bestuursleden waken voor het goed naleven van de regelgeving en zijn er ter begeleiding van de trainers We proberen zoveel mogelijk toezicht te houden, zodat er alleen leden op het park zijn die komen trainen. Mocht je in de avonduren toch onverhoopt iemand zien lopen op of tussen onze velden, spreek hen dan hierop aan en stuur ze weg Voor vragen graag mailen naar [email protected]  
HC Naarden Corona Protocol voor ouders en verzorgers
Als ouder, verzorger of coach heb je geen toegang tot onze club, de velden en het terrein. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de training van jouw kind(eren) Laat zoveel mogelijk je kind(eren) zelf naar de club komen en alleen als ze training hebben Breng je kind(eren) alleen naar de club wanneer je kind nog niet de leeftijd heeft zelfstandig naar de club te kunnen fietsen Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training naar de club Kinderen moeten de aanwijzingen opvolgen van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, begeleiders, categorie managers en bestuursleden Informeer je kinderen over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen; (zie protocol jeugd) Blijf niet hangen op de parkeerplaats als je je kind hebt gebracht/opgehaald Direct na de training halen de ouder/verzorger hun kind op van de club als zij niet zelf per fiets gekomen zijn. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is Indien er wordt afgeweken door een kind(eren) van het protocol kan dit betekenen dat de toegang wordt ontzegd voor een jeugdspeler voor de gehele trainingsperiode  
HC Naarden Corona Protocol aanvullend voor TRAINERS, BEGELEIDERS & VRIJWILLIGERS
Kom voor zover dat kan, zoveel mogelijk met eigen vervoer naar de club. Gebruik tijdens deze periode te allen tijde je eigen stick, nooit die van een jeugdlid! Bereid je training goed voor. Voor 13 t/m 18 jaar geldt houdt 1,5 meter afstand ook onderling Zorg dat er in de leeftijdsgroep van 13 t/m 18 jaar zo min mogelijk materialen gedeeld moeten worden Vermenging van de leeftijdsgroepen kinderen t/m 12 jaar en jeugd van 13 t/m 18 jaar is op geen enkel moment toegestaan (behoudens jeugdtrainers) Zorg dat de training klaar staat als de kinderen het veld op komen zodat je gelijk kunt beginnen.  Trainers pakken evt. trainingsmateriaal (zoals doeltjes, loopladders) uit het bamboe-hok. Deze worden ook weer door trainers na training ontsmet en teruggezet. Dus niet pas aan het einde van de dag. De hoofdtrainers werken bij de Jongste Jeugd met eigen kliko’s met materialen. De A t/m D trainers hebben toegang tot hun eigen locker met materiaal. Ballen hoeven na de training niet ontsmet te worden maar pionnen wel Jeugdleden mogen deze trainingsperiode niet in het bamboehok komen; Er mag geen gebruik worden gemaakt van hesjes en speel nooit partijtjes met kinderen boven de 12 jaar Maak vooraf (gedrag) regels aan de kinderen duidelijk, met name voor de groep 13 t/m 18-jarigen waarbij tijdens het sporten 1,5 meter afstand moet worden gehouden; spreek hen erop aan als dit niet gebeurt Ga voorafgaand aan de training na bij de kinderen of zij of hun gezinsleden geen klachten hebben of een gezinslid recent positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19) Houd 1,5 meter afstand met al je kinderen en/of mede-trainers (geen lichamelijk contact) Indien er minder dan 5 spelers op de training komen, mag je een training annuleren echter pas na overleg met Bas Bruin (mobiel nummer?). Volg de gebruikelijke voorschriften voor het gebruik en de schoonmaak van materialen Laat kinderen niet eerder toe dan 10 minuten voor de starttijd van de training. De kinderen moeten na afloop direct vertrekken Was of desinfecteer je handen na iedere training Voor het maken van de training kan je gebruik maken van de aangepaste oefeningen binnen Hockeypraktijk op de app en aanvullend ontvang je van Bas nog aanvullende tips met betrekking tot. do’s & don’ts Elke dag is vanaf opening (15.15 uur) tot en met (max.20.30 uur) onze algemeen technisch manager Bas Bruin aanwezig samen met diverse leden van de Technische staf. Ook zullen zij waken voor het goed handhaven van de regelgeving en zijn er ter begeleiding van de trainers Indien je niet in staat bent om training te kunnen geven dien je contact op te nemen met Bas Bruin: 06-46407997 / [email protected]  

 
Nieuws afbeelding
29 apr 2020

Trainingen jongste jeugd en junioren vanaf 4 mei

We moesten even wachten op de besluitvorming van de gemeente. Maar vanaf komende maandag 4 mei kan er weer getraind worden op HC Naarden.
Jongste jeugd en junioren (A t/m D) kunnen dan weer een training volgen op de velden. Uiteraard onder voorwaarden, die door de overheid, RIVM, KNHB en gemeente GM zijn gesteld.
Zo snel als mogelijk maken we het schema en de protocollen voor de trainingen bekend zodat de jeugd weer lekker kan hockeyen.
 
Hou de mail en de app/site in de gaten
Bestuur HC Naarden

25 apr 2020

Volgend seizoen hockeyen in een veteranenteam of bij de trimmers??

Kom naar HC Naarden en speel mee met een van de veteranenteams (m/v) of maak deel uit van een van de trimgroepen (m/v/gemengd). Hockeyen op elk niveau van beginner tot ervaren rot, HC Naarden biedt alle niveaus aan!
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de TC Senioren via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
25 apr 2020

Volgend seizoen hockeyen in een vriendenteam??

Volgend seizoen hockeyen in een vriendenteam??
Kom naar HC Naarden en schrijf je in samen met je vrienden/vriendinnen voor een gezellig hockeyjaar!
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de TC Junioren via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
25 apr 2020

ONFIRE hockeykamp 1-3 mei!

YESSSS! We mogen het veld weer op!!! Ook zo’n zin om weer lekker te hockeyen? Schrijf je dan nu nog snel in voor drie dagen hockeytraining bij HC Naarden van 1-3 mei aanstaande. We starten elke dag om 9.30 uur en zijn om 15.30 uur klaar. Natuurlijk gaan we trainen volgens de richtlijnen en protocollen die zijn opgesteld door de KNHB en het RIVM. De trainingen zijn voor kinderen tot en met 12 jaar. Schrijf je nu in op www.hockeysupport.nl

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]