Nieuws

 
Nieuws afbeelding
16 okt 2018

Fysio tijdens de herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie zijn de fysio's op dinsdag en donderdag NIET aanwezig voor het inloopspreekuur.
Mocht je toch een vraag of klachten hebben, dan kunnen jullie ons bereiken voor een check moment in de praktijk in Naarden of Bussum. 

Vanaf dinsdag 30 oktober zijn Max (dinsdag) en Egbert (donderdag) weer aanwezig.
Wil je met hen in contact komen buiten de reguliere tijden op de club:
[email protected] of [email protected] / tel.nr 035 6921943

 
Nieuws afbeelding
16 okt 2018

28 oktober: Super Sunday D1 & H1 derby tegen Gooische

Kom kijken! Zondag 29 oktober spelen Dames 1 en Heren 1 thuis tegen Gooische! 
Dames 1 speelt om 12.45 Heren 1 speelt om 14.45!
Tot dan!

 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

HC Naarden clubtenue en kleding: hoe zit het precies

HC Naarden streeft naar een eenduidige uitstraling in het clubtenue en wil zorgen voor eenheid in de clubkleding. Simpel gezegd, we willen er als club verzorgd en uniform bijlopen, van de jongste jeugd tot en met de oudste veteranen. Daarom hebben we een officieel clubtenue (shirt, broekje/rokje, sokken). De KNHB en HC Naarden verplichten spelers in het officiële clubtenue te spelen. Ook bij uitwedstrijden spelen wij altijd in onze officiële (witte) clubshirt en de sokken met de rode band. De uitshirts (reserve shirts is een betere benaming) en de uit sokken (met blauwe band) worden alleen gebruikt bij uitwedstrijden tegen een team dat met vergelijkbare kleuren als ons officiële tenue speelt. De uitshirts zijn niet in een verplichte uitvoering, al heeft HC Naarden wel een officieel uitshirt. De 1e lijn jeugdteams en D1/H1 spelen hier wel verplicht in.
Alle officiële HC Naarden kledingstukken (wedstrijdshirt, sokken en trainingspakken) zijn voorzien van het HC Naarden logo.
Het HC Naarden wedstrijd shirt
De HC Naarden wedstrijdshirts zijn voorzien van het logo van onze hoofdsponsor Rabobank en de Silver cup sponsor Meijberg Makelaars. Deze namen staan ook op de officiële HC Naarden uitshirts. Hockey Republic is de leverancier van de HC Naarden wedstrijdshirts, de HC Naarden wedstrijdsokken en de officiële HC Naarden uitshirts.
Rokje en broek van HC Naarden
De wedstrijdrokjes –en broeken zijn geheel donkerblauw (zonder witte strepen!) en zijn te koop bij Hockey Republic. Er zijn geen sponsoren toegestaan op de officiële HC Naarden wedstrijdkleding anders dan de officiële clubsponsors.
HC Naarden Indian Maharadja trainingspakken
Voor alle leden van HC Naarden zijn vanaf dit seizoen officiële HC Naarden trainingspakken te koop bij Hockey Republic. Deze pakken van het legendarische hockeymerk Indian Maharadja zijn voor alle lijnteams verplicht en worden voor deze teams door de club in bruikleen gegeven (met een bijdrage op de contributiefactuur). De trainingspakken worden binnen enkele weken geleverd.
Voor alle andere teams geldt een flinke korting van 30 % op de adviesprijs bij afname van minimaal 8 pakken. Pakken kunnen gepast en besteld worden bij Hockey Republic in Bussum.
HC Naarden hoodies
In het clubhuis hangt een pasrek voor HC Naarden hoodies en vesten. Deze kun je makkelijk bestellen via het invulformulier achter de bar.

 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

Onderzoek Chronische Traumatische Encefalopathie en balsporten

Heb je weleens gehoord van Chronische Traumatische Encefalopathie (CTE)? Dit is een ziekte die in de loop van de tijd de hersenen aantast wat tot onder andere agressieproblemen, de ziekte van Parkinson en dementie kan leiden. CTE wordt ontwikkeld na het oplopen van meerdere hersenschuddingen, bijvoorbeeld door een kopstoot of een bal tegen het hoofd. Het beoefenen van bepaalde sporten, o.a. hockey, kan leiden tot deze ziekte.
 
Wij zijn Eveline Bussemaker (HC Naarden) en Lara Skotnicki (HC Gooische) uit de zesde klas van het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum en houden ons profielwerkstuk over CTE. Hiermee hopen wij een voorlichtingscampagne op te kunnen zetten over deze ziekte, de risico’s van bepaalde sporten en gevolgen van CTE, om vooral onder sportende jongeren meer bewustzijn te creëren.
 
Om dit doel te verwezenlijken zouden wij je graag verzoeken de onderstaande enquête in te vullen, dit duurt slechts enkele minuten en uw anonieme antwoorden kunnen worden meegenomen in onze zoektocht naar de effectiefste manier om Nederlandse jongeren voor te lichten over CTE.
 
Klik hier voor de enquête.
 
Als onderdeel van ons profielwerkstuk zijn wij in contact getreden met overkoepelende sportorganisaties en de resultaten van deze enquête zullen wij gebruiken om hen een aanbeveling te doen.
 
Alvast bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
Eveline Bussemaker (MA3) en Lara Skotnicki klas 6 Gemeentelijk Gymnasium Hilversum

 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

Gloednieuwe Volvo’s voor Heren en Dames 1

De eerste dames- en herenteams rijden voortaan in zes gloednieuwe Volvo’s V40 van Volvo Buitenweg. De auto’s zijn uitgevoerd in het stijlvolle Denim Blue en voorzien van het herkenbare logo van de club.
 
Met onze beide eerste teams in de Overgangsklasse is de vraag naar ondersteuning van goed en flexibel vervoer van spelers verder toegenomen. In beide teams zitten veel spelers en speelsters die buiten het Gooi wonen, werken of studeren. Drie à vier keer per week naar Naarden rijden kost veel tijd en het helpt enorm in de aantrekkingskracht van de club als we daar een oplossing voor bieden.
 
Eind vorig seizoen zijn het Bestuur, de Sponsorcommissie en Buitenweg met elkaar in gesprek gegaan, met als resultaat dat we de vier tweedehands Volvo’s die we hadden, hebben kunnen vervangen door zes nieuwe Volvo’s V40. Een fantastisch gezicht om deze zes mooie auto’s op een rij te zien staan.
 
"Koop of lease een nieuwe Volvo en de club ontvangt €1000,-"
Naast het logo van Buitenweg staat de slogan ‘Koop of lease een nieuwe Volvo en de club ontvangt €1.000’ op de auto. Bij aanschaf of lease van elke nieuwe Volvo bij Buitenweg maakt Volvo Nederland een bedrag van €1.000 over aan onze hockeyclub. Deze clubbonus geldt ook als iemand binnen het gezin lid is.
 
De Volvo Clubbonus betekent een inkomstenbron van €15.000-20.000 per jaar, ontzettend belangrijk voor ons als club. Ben je op zoek naar een nieuwe Volvo, omdat bijvoorbeeld je leaseregeling afloopt, loop gewoon eens binnen bij Buitenweg. Zij helpen je graag verder! En jij misschien wel onze club!
 
Naast Volvo, staan onze hoofdsponsor de Rabobank en iClean met hun logo op de auto’s. iClean is de carwash aan de Amsterdamsestraatweg nr. 27. HC Naarden is heel blij iClean te mogen verwelkomen als nieuwe sponsor.
 
De officiële uitreiking van de auto’s zal plaatsvinden op zondag 28 oktober.

 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

Sponsoren van teamkleding: wat mag wel (en wat niet)?

Je herkent het misschien wel: een aardige vader of moeder vindt het leuk om iets extra’s te doen voor het team van de eigen zoon of dochter en zorgt voor sponsoring van shirts, pakken of tassen. Vooropgesteld: er is veel mogelijk. Maar er zijn wel spelregels waar iedereen bij HC Naarden aan gebonden is.
 
HC Naarden verwelkomt graag nieuwe kledingsponsors, bijvoorbeeld bedrijven die trainingspakken van een team willen leveren of een trui of jas willen sponsoren. Het is altijd leuk als een team buiten de wedstrijden om uniform en professioneel er bij loopt. En het is natuurlijk fijn dat er welwillende bedrijven (en ouders) zijn die daar financieel aan willen bijdragen!
Wat zijn de spelregels:
1.Ieder team kan zelf een trui of trainingspak of ander kledingstuk (behalve de wedstrijdkleding) laten sponsoren. De sponsor (of groep van sponsoren) betaalt dan een jaarlijkse sponsorbijdrage aan de club, voor lijnteams is die € 600 excl. BTW en voor alle andere teams € 300,- excl. BTW.
2.Als deze kleding wordt voorzien van het HC Naarden logo, dan moet dit eerst worden voorgelegd aan de [email protected] .
3.Let op: voor de officiële HC Naarden wedstrijdkleding (shirt-broekje/rokje-sokken) geldt de strikte regel dat er geen andere sponsoren toegestaan zijn anders dan de officiële clubsponsors.
4.Voor de lijnteams is ook geen eigen sponsoring op de trainingspakken mogelijk, dit wordt centraal door de club geregeld. Voor alle andere teams geldt deze beperking niet.
5.Het gebruik van het HC Naarden logo en/of de HC Naarden-naam en kleurstelling moet voldoen aan de clubregels. Bedrukking geschiedt door bedrijven die dit regelmatig voor HC Naarden doen en die deze regels kennen. Informatie hierover kun je bij de sponsorcommissie krijgen.
6.Exclusiviteit: te allen tijde moeten de afspraken met onze (hoofd)sponsors worden gerespecteerd! Onze sponsoren betalen onze club veel geld dat ten goede komt aan onder andere de accommodatie, materialen en bijvoorbeeld clinics en evenementen. Zij verwachten een zekere mate van exclusiviteit. Dus sponsoring en naam/logo’s van andere banken, automerken, makelaars, accountantskantoren of sportzaken dan respectievelijk. Rabobank, Volvo, MTH, Meijberg Makelaars en taxateurs of Hockey Republic zijn niet altijd zo maar toegestaan. Graag altijd vooraf even overleggen met de sponsorcommissie.
Goedkeuring
Het bestuur en de sponsorcommissie willen graag weten wie onze HC Naarden teams bereid zijn te sponsoren en wil voorkomen dat we potentiële sponsors en teams moeten teleurstellen. Vóórdat de toezegging aan de potentiële sponsor wordt gedaan, graag contact met de sponsorcommissie. Stuur een mail naar [email protected] of bel Manon van Baardwijk-van Der Linden 06 30 67 24 02. 

 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

HC Naarden kiest voor trainingspakken van The Indian Maharadja

HC Naarden krijgt nieuwe clubtrainingspakken! Samen met The Indian Maharadja en Hockey Republic introduceert HC Naarden een eigen, strak, modern en passend club trainingspak. Hiermee krijgen wij als club een eenduidigere uitstraling en zorgen we voor meer afgestemde clubkleding.
De sponsorovereenkomst houdt in dat Heren 1 en Dames 1, alsmede alle eerste en tweede lijnteams nieuwe pakken (in bruikleen) krijgen van de club (met daarop vermeld de clubsponsors).
Voor alle overige teams wordt de mogelijkheid geboden om deze pakken aan te schaffen met 30% korting op de normale winkelprijs. Deze teams kunnen hun pakken laten sponsoren door één of meerdere sponsors en hun sponsornamen op de rug van het pak laten drukken. Het is wel belangrijk hier vooraf contact over op te nemen met de sponsorcommissie via [email protected] .
Teams kunnen de clubpakken passen en bestellen bij Hockey Republic in Bussum. Ook komen er pasmaten op de club te liggen.
Naast deze club trainingspakken wordt er een HC Naarden trimshirt geïntroduceerd. Dit shirt is ook van The Indian Maharadja. Teams kunnen kiezen voor een eigen kleur en passen en bestellen via Hockey Republic.
We hopen op veel enthousiasme en zijn blij met deze mooie deal voor de club.

 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

Vandaag play offs HC Naarden teams: JA1, JB1 en JB2

Op zaterdag 13 oktober zijn de de play-off wedstrijden voor de categorieën MB, JB, MA en JA. Voor HC Naarden betekent dit dat de JA1 en JB1 hun wedstrijd op Houten spelen. De JB2 speelt op Nieuwegein. De JA1 en JB1 kunnen de landelijke competitie bereiken en voor de JB2 staat de subtop categorie op het spel.
Speelschema
Houten
14:00 JB1 -Kampong JB1
16:00 JA1-Laren JA1
Nieuwegein
14:15 JB2-Maarssen JB1
Veel succes jongens en voor wie wil, kom naar Houten of Nieuwegein en moedig ze aan!


 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

De foto's van het Familietoernooi staan online

Wat was het familietoernooi weer een groot succes! Het is al even geleden, maar je kunt nu weer even nagenieten, want de foto's staan online. Log in via  Mijn HC Naarden  en beleef alle leuke momenten nog een keer. Vul je inloggegevens in of vraag deze (weer) op via het linkje wachtwoord vergeten. Log in en onder het kopje 'Club' vindt je het foto album. Veel kijkplezier!

 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

Maar liefst 10 teams hebben alles gewonnen

Met het vallen van de blaadjes van de bomen is de voorcompetitie tot een einde gekomen voor een aantal categorieën.
We zijn er trots op hoe we van start zijn gegaan met zijn allen. Er zijn vooral mooie wisselwerkingen tussen trainer coaches en teams en dat is tenslotte de basis! En ja, ondertussen kijken we ook naar resultaat; een heel aantal teams staat op de gedeelde 1e plaats zoals JD2, JD6, MA5, MB6 & MC4.
Er zijn ook teams die maar liefst alle wedstrijden in de voorcompetitie hebben gewonnen, namelijk:
- Pim Lely met het vriendenteam JA5 die al heel knap van de 4e naar de 2e klasse waren gepromoveerd bij start van het seizoen
- Binnen de meisjes C zijn er maar liefst 4 teams; Mila Lambeck & Luka Verbeek met MC5, Cato van der Werff & Vera van Logtestijn met MC8, Tessa van Elderen & Marilotte Vinke met MC9, Ruben van den Brekel & Storm Gijswijt met MC10.
- Floris Pera & Ariane Ruempol met MD3, Isabelle Thijssen & Britt van Deursen met MD7 en Myrthe Klop & Cecile Rashid met MD9
- Ems Pennink & Julius Weidema met JD3 en Pepijn Oomen & Matthijs Rijnvis met JD5
Ook JC1 met Boudewijn van de Bosch & Ernst-Jan van Grootel is op de eerste plaats geëindigd. 
Dit weekend wordt het nog spannend voor JA1 / JB1 en JB2. Floris Leufkens & Kenny Bain met JA1 en Vincent van de Peppel met JB1 kunnen de landelijke competitie bereiken. Voor de Derk van Niel & Ernst-Jan van Grootel met JB2 staat de subtop categorie op het spel.

Voor de C categorie geldt dat de voorcompetitie 10 wedstrijden duurt, inclusief zaterdag 27 oktober als wedstrijddag en zal 24 november de laatste wedstrijd zijn voor het veld voor de winterstop.
Rond 20 oktober zijn de indelingen op basis van de voorcompetitie voor de A- B- & D categorieën bekend en staan de wedstrijden in LISA. Dan start de competitie ook direct voor deze teams, namelijk op 27 oktober. De competitie eindigt op 24 november.
Heel veel succes de komende periode en geniet vooral ook van de zonnestralen!
Met sportieve groeten,
Daan Goote & Suzanne Stuurman
Bestuur HC Naarden Jeugd

 
Nieuws afbeelding
10 okt 2018

[email protected] was groot succes. Wie wil er helpen?

[email protected] was weer een groot en smakelijk succes. Vrijdag 5 oktober zaten er om 18.45 uur maar liefst 6 teams; goed voor 98 jeugdleden met hun staff aan tafel in het clubhuis. Het was volle bak en wat hing er een fijne, gezellige sfeer onder de eters! Gesmuld hebben ze van heerlijke kip met pasta/pesto en voor degene die toch liever ‘gewone’ pasta wilde was er een absoluut smakelijke spaghetti Bolognese. Op het terras was het nog echt nazomer en daar genoten ouders van een paar teams van een gevulde borrelplank en koude biertjes en wijn.
Wat is [email protected] toch een leuke invulling van een smakelijk teamuitje. Het versterkt de teamgeest, is makkelijk te organiseren (want aanmelding per mail) en bovendien voor ouders een gezellig moment om een uurtje met elkaar te borrelen.
Deze gemist? Er volgen natuurlijk meer [email protected] avonden, dus houdt de site in de gaten!
Enthousiastelingen die onze commissie van [email protected] een paar keer per jaar willen assisteren, mogen zich graag melden! (NB het koken besteden we uit, het gaat vooral om tafels indekken, maken van borrelplanken voor de ouders, uitserveren van eten en opruimen) Stuur even een mailtje naar Clementine:  [email protected]  Gezellig als je komt helpen!Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}  

 
Nieuws afbeelding
9 okt 2018

Volvo Buitenweg levert nieuwe auto’s aan HC Naarden D1/H1

Volvo Buitenweg levert in september zes gloednieuwe Volvo V40’s aan Dames 1 en Heren 1 van HC Naarden. Premium vervoer voor twee topteams! De V40 Editions zijn uitgevoerd in de stijlvolle kleur Denim Blue. De spelers zullen de sleutels waarschijnlijk in ontvangst nemen op het hoofdveld.
Wil jij met je bedrijf adverteren op de nieuwe Volvo’s? Neem dan contact op met de sponsorcommissie.


Volvo XC40 voor de tweede keer bekroond  
Nadat de nieuwe Volvo XC40 eerder dit jaar is uitgeroepen tot Auto van het Jaar, is de urban SUV opnieuw bekroond. De XC40 onderscheidt zich met maar liefst 5 sterren in de nieuwe, zwaardere EURO NCAP veiligheidstest.
Zo scoorde de XC40 o.a. het maximale aantal punten voor de bescherming van inzittenden. Het standaard City Safety-systeem heeft in alle tests goed gepresteerd. Hiermee treedt de XC40 in de voetsporen van de Volvo XC60 en XC90 als één van de veiligste auto’s op de weg.
De nieuwe Volvo V60, estate voor generaties  
De nieuwe Volvo V60 staat in de showroom bij Volvo Buitenweg. De eersten hebben tijdens de Sneak Pre-Drive de nieuwe estate van Volvo kunnen ervaren. De dynamische rijervaring, veelzijdigheid en luxe van de nieuwe V60 werden erg gewaardeerd.
Ervaar de nieuwe V60 zelf en boek je eigen proefrit bij Volvo Buitenweg.
Denk aan de Volvo Clubbonus en steun onze club!  
De Volvo Clubbonus blijft een groot succes. Bij koop of lease van een nieuwe Volvo bij Buitenweg steun je onze club met een bonus van maar liefst €1.000. Dit geldt ook als iemand binnen je gezin lid is. Bovendien ontvang je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Dat is makkelijk scoren! 
Kijk voor meer informatie op www.buitenweg.nl/hockey of neem contact op met Hugo van Volvo (06 - 288 88 54 74, [email protected]).


 
Nieuws afbeelding
8 okt 2018

Business Club uitnodiging Super Sunday - OktoberfestDerby

HC Naarden Heren 1 - Gooische Heren 1
 
Op  28 oktober  aanstaande nodigt de  Businessclub van HC Naarden  haar leden  vanaf 14:15 uur  uit voor een hapje en een drankje op het exclusieve balkon van HC Naarden. Het thema is  Oktoberfest Derby . Met een herfstbokje en broodje worst in de hand gaan we samen genieten van deze mooie pot!
 
Overweeg jij om lid te worden van de businessclub van HC Naarden, meld je dan nu aan en kom op 28 oktober naar ons evenement. Bel of app Dave Kroon (0652 600 285) of mail naar  [email protected]

 
Nieuws afbeelding
6 okt 2018

OBO - Good Sh*t that means absolutely nothing!

Keepers weten dat OBO de Nieuw Zeelandse leverancier is van top keepers materiaal. Afgelopen maand werd de vraag gesteld wat het nu eigenlijk betekent. Hier zijn een aantal reacties op gekomen waarvan een paar dus fout. Nee, het betekent niet 'One Ball Only' of 'Obviously Beaten Opponent'. Gelukkig hebben 3 leden' het juiste antwoord gegeven, namelijk het betekent helemaal niets! 
Oprichter en ‘head man’ Simon Barnett van OBO heeft juist een naam ooit gekozen wat in vele talen gemakkelijk uitgesproken kon worden, niets betekende en zo het merk op geheel eigen kracht kon laten groeien. En dat is gelukt! De goede antwoorden werden gegeven door Pien Verbossen (Keeper MD1), Caspar van Witsen en Gaby Voigt (Keeper DA). Echter, er kon maar een het T-shirt winnen en dat is Gaby geworden. Wat geholpen heeft is dat Elien de Haas teamgenoot van Gaby het gewoon aan Simon gevraagd heeft en het is gewoon Good Sh*t that means absolutely nothing! ;-)


Frits Bussemaker
Keeper HD
Op de foto: Frits Bussemaker - Gaby Voigt - Elien de Haas

 
Nieuws afbeelding
5 okt 2018

Kom ook naar Vrienden van NaardenLIVE op 16 november

In onze unieke zaalhockeytent vindt weer een geweldig hockeyfeest plaats op vrijdag 16 november. Vanaf 20:00 uur gaan de deur en de tap open en de ballen in het vet. 
Na het succes van het lustrumfeest vorig jaar was er geen twijfel wie de muziek moest verzorgen...de geweldige liveband VANGRAIL komt graag weer langs om onze tent plat te spelen. Samen met onze eigen DJ Brambo wordt dit een niet te vergeten party! 
Tussen de bedrijven door bestaat de mogelijkheid om een bod uit te brengen op geweldige veiling attributen die wil je echt niet mislopen. De opbrengst is voor een goed doel: verbeteringen van de voorzieningen voor vermaak op de club voor jong en oud. 
De entree bedraagt € 25. p.p., drank is verkrijgbaar tegen clubhuisprijzen. 
Kaarten bestel en betaal je direct via de HC Naarden app - Meer - Evenementen en de website via  Mijn HC Naarden - Club - Evenementen  (inloggen met je lidnummer en betalen met iDeal). Of bel: Jeroen: 06-10757025 Jacco: 06-40612527 Nicolien: 06-27252206 Jeroen: 06-52407404

 
Nieuws afbeelding
5 okt 2018

Afgelastingen: hoe zit het nu precies?

Het is nu nog mooi weer, maar de kou komt eraan. Bij de start van de tweede helft van de veldhockeycompetitie was het gelijk raak: alle wedstrijden Hoofdklasse Dames werden afgelast wegens vorst! Ook afgelopen week bleef het winterse weer zorgen voor slechte speelcondities, waardoor de kwartfinales Gold Cup (dames) zijn afgelast.


Klik hier om het hele artikel te lezen van de KNHB over hoe zo'n afgelasting nu eigenlijk in z'n werk gaat en hoe de besluitvorming tot stand komt.

4 okt 2018

28 okt: uitnodiging (toekomstige) donateurs Hart voor HCN

Op 28 oktober a.s. om 12.30 uur kijkt  Hart voor HC Naarden naar de Derby HC Naarden Dames 1 - Gooische Dames 1.
Op 28 oktober aanstaande worden alle donateurs en toekomstige donateurs van HC Naarden uitgenodigd voor een hapje en een drankje op het exclusieve gedeelte van het balkon. Het thema is Oktoberfest Derby 2018. Laat u verrassen, zet hem alvast in de agenda en kom samen genieten met alle warme donateursharten van HC Naarden.
In de rust van de wedstrijd kunnen de donateurs mee stemmen voor de bijdrage van Hart voor Naarden. Kom naar de club en stem mee voor het speeltoestel voor de jongste jeugd of voor een FRIS-loungeset voor onze tieners (en senioren en veteranen): hoe meer verbinding op de club, voor en na de wedstrijd, hoe fijner!
Meld je aan voor de nieuwe donateursclub van HC Naarden en doneer €100 via deze link https://www.hcnaarden.nl/site/Default.asp?option=2502&stcname=sponsoring_Donateursprogramma. Of stuur een email naar [email protected] en bemachtig jouw persoonlijke HC Naarden Hart.
Ken je oudleden die ook graag samen met partner en/of familie op het nieuwe balkon van ons clubhuis komen kijken naar een Super Sunday wedstrijd met een bitterbal en een drankje? Wijs hen alsjeblieft op deze unieke mogelijkheid om samen met vrinden van vroeger weer bij ons te zijn.

 
Nieuws afbeelding
3 okt 2018

Trainingen en competitie rondom herfstvakantie

Vrijdag 19 oktober - dag vóór de herfstvakantie - wordt er gewoon getraind. LET OP: er is geen keeperstraining voor de F, E6 en E8.
In de herfstvakantie zijn er geen reguliere trainingen. Mochten teams toch zin hebben in een training, overleg tevoren met Clementine ([email protected]) vanwege andere activiteiten op de club.
Zaterdag 27 en zondag 28 oktober zijn gewone competitiedagen voor jeugd en senioren, OOK AL IS HET HERFSTVAKANTIE!!!

 
Nieuws afbeelding
1 okt 2018

Kom ook naar Vrienden van NaardenLIVE op vr 16 november

 
In onze unieke zaalhockeytent vindt weer een geweldig hockeyfeest plaats  op vrijdag 16 november . Vanaf  20:00 uur  gaan de deur en de tap open en de ballen in het vet.
Na het succes van het lustrumfeest vorig jaar was er geen twijfel wie de muziek moest verzorgen...de geweldige liveband VANGRAIL komt graag weer langs om onze tent plat te spelen. Samen met onze eigen DJ Brambo wordt dit een niet te vergeten party!
Tussen de bedrijven door bestaat de mogelijkheid om een bod uit te brengen op de geweldige veiling attributen die wil je echt niet mislopen. De opbrengst is voor een goed doel: verbeteringen van de voorzieningen voor vermaak op de club voor jong en oud.
De entree bedraagt € 25. p.p., drank is verkrijgbaar tegen clubhuisprijzen.
Bestel en betaal je kaarten via de HC Naarden app/Meer/Evenementen, via  Mijn HC Naarden  of bij:
Jeroen:  06-10757025
Jacco:  06-40612527
Nicolien:  06-27252206
Jeroen:  06-52407404


Liefst centraal aanmelden per team, gezin of vriendenclub! Doe het snel. Want vol = vol!

 
 
Nieuws afbeelding
28 sep 2018

Artikel gooise hockey beloftes in de Gooische TamTam

Superleuk artikel over gooise hockey beloftes in de Gooische TamTam. Zes clubs uit het Gooi hebben een talent uit de meisjes C geïnterviewd. Voor HC Naarden is dat Valerie Smelt uit onze eigen C1. 
Wil je het hele artikel lezen? Dan kan! De TamTam ligt in het clubhuis dit weekend!


 
Nieuws afbeelding
26 sep 2018

Sleutel kwijt?

Herken je een van deze voorwerpen? We hebben veel fietssleutels gevonden maar ook huissleutels en zelfs een autosleutel! Meld je bij de bar!

 
Nieuws afbeelding
26 sep 2018

6 oktober verkoop gevonden kleding

De rode kliko met gevonden kleding barst weer uit zijn voegen.
Zaterdag 6 oktober bestaat weer de mogelijkheid om mooie kledingstukken aan te schaffen voor een heel zacht prijsje: sla je slag!
Mocht je nog spullen kwijt zijn: uiterlijk vrijdag 5 oktober krijg je de kans je eigen kledingstukken op te halen.

 
Nieuws afbeelding
26 sep 2018

Bitjes zijn klaar!

De bitjes zijn klaar! Ze zijn af te halen bij de wedstrijdtafel op zaterdag 29 en zondagOCHTEND 30 september. Daarna bij EndoGooi (elke dag behalve woensdag)

 
Nieuws afbeelding
21 sep 2018

Zoete aftrap voor de Benjamins en Mini's

Afgelopen zondag 16 september is er een nieuwe lichting Benjamins en Mini's gestart met hun eerste training.  


In de herfstzon gaven de categoriemanagers de aftrap voor het seizoen. Meer dan 80 jongens en meisjes zijn gestart en hebben bij aanvang een ‘we are family’ armbandje gekregen.
Onder het toeziend oog van een veelvoud aan ouders, broertjes en zusjes namen de coaches de kinderen mee het veld op door een haag van trainers en een ‘rookpluim’.  


Om een zoete boost te geven aan het teamgevoel, had na afloop van de training de Evenementen Commissie van de Jongste Jeugd de traditionele roze koeken klaar staan voor deze nieuwe generatie.
De sfeer was gezellig en alle tafels waren buiten gevuld met alle nieuwe jonge teams en hun trainers na deze zoete aftrap.

 
Nieuws afbeelding
20 sep 2018

OBO - Good Sh*t that really works!

Door Frits Bussemaker
Afgelopen week was ik in Nieuw Zeeland voor werk en had wat tijd over en de gelegenheid genomen om de  OBO  fabriek te bezoeken in Palmerston-North. OBO is de leverancier van de keepersuitrusting. Ik werd met open armen ontvangen: "I will arrange a brass band to welcome you ... and perhaps balloons !” Nu was er geen brass band maar, Simon Barnett, de oprichter had wel speciaal de Nederlandse vlag uitgehangen en nam alle tijd voor een rondleiding.  OBO richt zich uitsluitend op het leveren van keepers uitrustingen. Volgens Simon een niche in een niche want, er zijn naar schatting slechts 80.000 keepers wereldwijd. Dus, wat je dan levert moet echt goed zijn: Good Sh*t that really works!. Zo blijkt dat de klompen en de legguards niet zo maar een stuk foam is. Er zit heel wat eigen research in verstopt. In de nieuwste klompen zit een laag 'ultra stop' wat de klap van een harde bal ook goed weet te verwerken. Dit spectaculaire   filmpje  laat zien wat dit oplevert. Twee shirts van HC Naarden zijn achter gebleven als dank. En, een OBO shirt mee terug gekregen. Dit shirt wordt verloot onder de keeper die kan raden wat OBO betekent! Frits Bussemaker Keeper VET D

 
Nieuws afbeelding
20 sep 2018

Alle plekken zijn inmiddels gereserveerd!

5 oktober kunnen jullie weer gezellig met je team aanschuiven in ons clubgebouw.
Een paar keer per jaar organiseren we [email protected] en kun je je inschrijven met je team, commissie of familie(s) om samen op de club te eten voor €5,- p.p.   Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, het weekend gezellig te beginnen en/of de strategie voor de volgende wedstrijd te bespreken!
Er zijn ook overheerlijke borrelplanken te bestellen voor wachtende ouders of gewoon voor de gezelligheid. De prijs voor een borrelplank is €15 en is geschikt voor ongeveer 7 personen.
Inschrijven voor   [email protected]   graag via dit   digitale formulier .


Tot snel bij   [email protected] !

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]