Nieuws

1 dec 2020

Hartsticke Naarden Corona Cup

Ruim 900 spelers ingedeeld op alfabet! Trots op onze Hartsticke Naarden Corona Cup!

30 nov 2020

Hartsticke Naarden Corona Cup

Hartsticke Naarden Corona Cup niet mogelijk zonder de coaches, zowel jeugdtrainers als ook oudercoaches. Allemaal tijdelijke teams met nieuwe tijdelijk coaches zowel jeugdtrainers als oudercoaches… Mede dankzij jullie begeleiding is de Hartsticke Naarden Corona Cup een succes geworden! 
Spoedig volgt communicatie wie de winnaar is, is het Alpha, Beta, Charlie, Delta, Echo of Foxtrot… 
 #jonggeleerdoudgedaan #HCnaarden #samensterk #wijhebbendeechtecoronacup #indelingopalfabet
 

 
Nieuws afbeelding
30 nov 2020

Voordracht nieuwe bestuursleden Judith Kurvers en Anouk Buijs

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (woensdag 6 januari 2021) draagt het bestuur van HC Naarden Judith Kurvers en Anouk Buijs voor als nieuwe bestuursleden.
Judith zal Carolien Schaafsma opvolgen en verantwoordelijk worden voor de portefeuille Accommodatie. Anouk zal in de voetsporen van Joost Ruempol treden en wordt verantwoordelijk voor Algemene Zaken en Communicatie. 
Vooralsnog gaan we uit van een online ALV. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden via [email protected] Ruim een week van tevoren ontvangt een ieder nog een uitnodiging per mail en zal de agenda bekend gemaakt worden.
Het bestuur heeft besloten de rol van Leon Arendsen als bestuurslid Lijnhockey voorlopig niet in te vullen. Momenteel wordt onderzocht of de hockey portefeuilles (nu ‘lijn’ en ‘breedte’) meer optimaal kunnen worden verdeeld. Op een later moment zal hierover nader gecommuniceerd worden. Tot duidelijk is hoe deze portefeuilles ingevuld worden, neemt Suzanne Stuurman, bestuurslid TC Junioren en Jongste Jeugd de rol van bestuurslid Lijn over.
Even voorstellen: Judith Kurvers, kandidaat bestuurslid Accommodatie
Judith woont in Naarden samen met Dimitri en hun twee kinderen. Morris en Mae zijn allebei fanatieke hockeyers bij HC Naarden, Morris speelt in de D2 en Mae in de F-jes.  Sinds 2017, toen Morris lid werd, is zij actief binnen de club. Als barhoofd heeft zij menig bardienst gedraaid. Vanuit haar rol als barhoofd, bardienst indeler en de gezond eten commissie levert zij een bijdrage aan het aantrekkelijk maken van de bar en het clubhuis voor onze leden en bezoekers. Zij heeft met haar hogere hotelschool achtergrond uitgesproken ideeën over hospitality. 

Sinds een aantal jaar is zij eigenaar van First Class Ortho, een bedrijf in orthodontie materialen. Ook doet zij regelmatig interim opdrachten op het gebied van marketing. In haar werk streeft ze naar een combinatie van economisch verantwoord ondernemen en aandacht voor mens en milieu. Van daaruit ontwikkelde ze een plastic handschoenen recycle project voor orthodontisten. Haar strategische en hands on mentaliteit kunnen we goed gebruiken op de club.  Judith: "HC Naarden is een geweldige club waar wij in de weekenden, met het hele gezin, met veel plezier te vinden zijn. Ik vind het ongelooflijk leuk en eervol om de rol van Carolien over te nemen en aan haar goede werk een vervolg te geven. Er zijn genoeg plannen en ideeën om de komende jaren mee aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!"
Even voorstellen: Anouk Buijs, kandidaat bestuurslid Algemene Zaken 
Anouk behoort met drie jonge kinderen tot de ‘jonge lichting’ van de club. Haar oudste zoon Duco speelt in de F-jes en Tim in de E-tjes. Haar dochter Milou moet met haar 5 jaar nog even wachten. Sinds ruim twee jaar zit Anouk in de communicatie commissie en is zodoende goed op de hoogte van al het reilen en zeilen binnen de club. Anouk is getrouwd met Robbert en samen hebben zij Cool Classic Club opgezet net buiten de vesting van Naarden. Daar verkopen ze klassieke sportauto’s, kunst én goede koffie. Daarnaast werkt Anouk op interim basis bij T-Mobile voor de afdeling corporate communicatie op gebied van internal engagement en woordvoering.  Anouk: "Ik ben opgegroeid op en rond het hockeyveld. Helaas kan ik door een zware enkelblessure zelf niet meer spelen, maar ik vind het daarom des te leuker om op deze manier betrokken te zijn bij de club. Joost en de rest van het Bestuur hebben de afgelopen jaren hele mooie dingen bereikt, zoals het nieuwe veld en een duidelijke jeugdvisie. Maar er liggen nog meer mooie plannen en ik kijk er erg naar uit om hieraan bij te dragen.”

 
Nieuws afbeelding
30 nov 2020

Jumbo Hockey steunt HC Naarden in coronatijd

 
Retailpartner en sponsor Jumbo Hockey heeft HC Naarden een steunpakket aangeboden. In deze tijd van corona wilde Jumbo Hockey de club helpen met allerlei bruikbare hockeyattributen.
Voorzitter Marc van Wijk mocht deze zeer welkome verrassing in ontvangst nemen. "We zijn heel blij met de steun die we op deze manier hebben ontvangen van onze partner Jumbo Hockey. Samen komen we zo deze tijd door!,” aldus Marc.
De winkel van Jumbo Hockey is gevuld met mooie hockeyspullen. Mocht je nog een leuk kerstcadeautje zoeken, ga daar vooral even kijken.

 

26 nov 2020

Visie op jeugdhockey deel 3: Keuzes maken

Onze eigen Valerie Smelt legt uit hoe je lichaamstaal moet lezen. 

 
Nieuws afbeelding
26 nov 2020

Diefstal op de club

HC Naarden heeft samen met onze GJK-sponsoren het mogelijk gemaakt om alle juniorenteams in de A tot en met D-categorie een leuke verrassing te geven. Dit is via de teams verspreid door een tasje met inhoud in de keeperslockers te zetten.
Tot onze verbijstering hebben jeugdleden van HC Naarden deze tasjes uit de afgesloten lockers gehaald en de inhoud (een bon voor een gratis Dominos Pizza) gestolen. Hiermee zijn deze personen niet alleen een grens overgegaan maar hebben ze ook vele andere teams gedupeerd.
HC Naarden tolereert op geen enkele wijze dergelijk gedrag dat nergens thuishoort en zeker niet op onze hockeyclub. Het zou de daders sieren zich kenbaar te maken en de bonnen terug te geven.
Daders kunnen zich melden via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
26 nov 2020

Jeugd kan in de winter blijven hockeyen bij HC Naarden

HC Naarden wil het voor de junioren mogelijk maken om de komende winter toch op het veld te blijven hockeyen. HC Naarden organiseert hiervoor vanaf 1 december een alternatief programma.
 
Van dinsdag 1 december tot en met donderdag 17 december en vanaf 4 januari tot en met 18 februari trainen alle juniorenteams 1x per week volgens een aangepast trainingsschema (beschikbaar in de HC Naarden app).
 
We wachten op groen licht van de KNHB voor het hervatten van de reguliere veldcompetitie. Zodra hier duidelijkheid over is, zal het reguliere veld trainingsschema weer van toepassing zijn (2x in de week trainen voor de A, B, C en D-junioren).
De E8-categorie krijgt in de gehele winterperiode 1x per week training van de hoofdtrainers op woensdagmiddag, ongeacht of de competitie hervat wordt. De keeperstraining voor de E8 tot en met de A-categorie vindt ook plaats op de woensdagmiddag onder leiding van Ron Bollen.

 
Als blijkt dat in januari de competitie nog niet kan starten, blijft 1x per week training staan.
 
Bijdrage
Dit alles is niet mogelijk zonder een kleine, verplichte bijdrage. Normaliter worden de kosten voor deze winterperiode gedekt via een aparte bijdrage voor zaalhockey. Die valt nu weg. Om gezamenlijk de financiële last te dragen, vraagt HC Naarden een bijdrage van 30 euro per spelend lid in de A, B, C en D-categorie. Een spelend lid in de E8-categorie betaalt 20 euro om deze verlenging van het veldseizoen mogelijk te maken.
Mocht blijken dat de competitie in januari nog niet hervat wordt, zullen wij als club uiteraard proberen om binnen de mogelijkheden die er zijn alternatieven te organiseren.
 
Voor de Jongste Jeugd geldt normaal gesproken altijd de winterstop. We bekijken op een later moment of we binnen de mogelijkheden die er zijn nog iets kunnen organiseren voor deze teams (F en E6). De Benjamins hebben nog een kerst toernooi in het vooruitzicht en starten daarna pas op 7 maart 2021 weer.
 
Voor senioren en veteranen volgt meer informatie zodra we die hebben.

 
Nieuws afbeelding
25 nov 2020

Nog geen Ledengids? zaterdag aanstaande LAATSTE kans

Heb je nog geen HartSTICKe Naarden Ledengids opgehaald?

Meld je dan zaterdag bij het toegangshek op de club. De mensen met gele hesjes kunnen je er een geven - één per gezin.
Let wel: op is op!

23 nov 2020

Visie op jeugdhockey deel 2: de oorsprong

Competenties, ramen breken, omgevingsbewustzijn, zelf nadenken, keuzes leren maken. Allemaal termen die je wellicht al eens langs hebt horen (en zien) komen. Ze maken deel uit van onze nieuwe en vernieuwde visie op jeugdhockey. Filmpje 2 behandelt de oorsprong; waarom kiezen we deze insteek eigenlijk? In de opeenvolgende filmpjes leggen we de inhoud stap voor stap verder uit. Succes met oefenen! 

23 nov 2020

Update Hartsticke Naarden Corona Cup

Wat was het weer een mooi weekend. Maar liefst bijna 900 jeugdleden deden mee aan de Hartsticke Naarden Corona Cup! Wederom is er een super mooi filmpje gemaakt door de Technische Staf. 

 
Het is spannend in de 4 Nations Cup, Alpha, Bravo en Charlie op gelijke hoogte. En in de 6 Nations Cup staat Delta aan kop, gevolgd door Alpha en Echo. 
 
Alle resultaten opgeteld bepalen (dus team Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo of Foxtrot) wie na 3 speelweekenden de Cup wint binnen de 4 Nations Cup of wegloopt met de 6 Nations Cup.
 
Als je als team Alpha in de C-categorie dus bijvoorbeeld alles gewonnen hebt, ben je dus nog wel afhankelijk van wat de andere Alpha teams doen bij de andere categorieën. 
 
Volgend weekend vinden de allesbeslissende wedstrijden plaats. Zaterdag staan de A & B teams weer op het programma en zondag de C & D teams, wie grijpt de titel… 

 
Nieuws afbeelding
23 nov 2020

Sint cadeaus A t/m D van PIOS en Domino's

Lieve kinderen,
 
Dit najaar geen GJK toernooi maar iets anders dan normaal
Ja, sint is heel benieuwd, wie gaat er met de Corona Cup aan de haal?
 
2020 was niet het jaar wat jullie misschien hadden verwacht
Ondanks dat hebben onze geweldige sponsoren Domino's en PIOS aan jullie gedacht
 
Iets om veilig thuis te komen, is goed voor je geweten
En daarnaast nog een presentje om je buik rond te eten
 
Dus houdt deze week jullie locker goed in het vizier
Deel ze uit op training, heb je daarna veel plezier!
 
Veel groeten van de Sint en zijn sponsorpieten

17 nov 2020

Tussenstand HARTSTICKE NAARDEN CORONA CUP

Afgelopen weekend was onze 1e ronde van de HARTSTICKE NAARDEN CORONA CUP. Wat zijn we trots hoe alles verlopen is… van te voren was het wel even spannend, hoe wordt het ervaren (iedereen vindt er uiteraard wat van 😊 en verandering is altijd even schakelen)
En als we dan van start gaan en zoveel positieve reacties horen, mooie wedstrijden zien, tijdelijke teams die snel samen optrekken, coaches die snel schakelen met nieuwe teams, CS+ die samen met veteranen spelers ook helpen met fluiten bij de breedte, ouders die welwillend zijn om te helpen bij de teams, vele doelpunten die gemaakt worden (leve ook shoot outs) en per app vele complimenten ontvangen voor de organisatie…  
Vooral fijn dat we vooral weer iets nieuws hebben kunnen bedenken voor onze jeugd. Een concept dat werkt en ook weer nieuwe ideeën brengt voor varianten in de toekomst om binnen HC Naarden iets te organiseren.  Na 1 weekeinde is er een tussenstand maar dat zegt nog niets want we hebben nog 2 weekeinden te gaan!  - 4 nations cup wordt geleid door Charlie en op de 2e plek Bravo, gevolgd door Alpha en Delta  - 6 nations cup wordt geleid met een gedeelde 1e plek door Alpha & Delta, gevolgd door Echo en Foxtrot en afgesloten door Bravo & Charlie Maar dit is een tussenstand, iedereen zit dicht bij elkaar en alles nog mogelijk! We kijken uit naar het volgende weekeinde! 

17 nov 2020

Visie op jeugdhockey achtergrond

Via de link kom je uit op onze vernieuwde pagina; Visie op jeugdhockey. Competenties, ramen breken, omgevingsbewustzijn, zelf nadenken, keuzes leren maken. Allemaal termen die je wellicht al eens langs hebt horen (en zien) komen. Ze maken deel uit van onze nieuwe én vernieuwende visie op jeugdhockey. De introductie is uiteraard eerst van onze eigen Technische staf die verantwoordelijk is voor de jeugd en het 2e filmpje behandelt het doel van de opleiding. De komende periode leggen wij in de opvolgende filmpjes stap voor stap de inhoud uit verder uit. Succes met oefenen! En zie ook het artikel op de site om je aan te melden voor 30 november voor de online presentatie over de HC Naarden visie op jeugdhockey op maandagavond 30 november
Link filmpje Wie is de TS?
Competenties, ramen breken, omgevingsbewustzijn, zelf nadenken, keuzes leren maken. Allemaal termen die je wellicht al eens langs hebt horen (en zien) komen. Ze maken deel uit van onze nieuwe én vernieuwende visie op jeugdhockey. Filmpje 1 behandelt het doel van de opleiding, in de opvolgende filmpjes leggen we de inhoud stap voor stap uit verder uit. Succes met oefenen!
Link filmpje 1 Competentie ontwikkeling / doel van de opleiding
filmpje 2 Wat is de oorsprong?
filmpje 3 Keuzes maken
filmpje 4 Talent herkenning
filmpje 5 Wat is DIRK?
filmpje 6 Niveau 1 6-12 jaar
filmpje 7 Niveau 2 12-16 jaar
filmpje 8 Top en breedte
filmpje 9 Wat is de NHA?
filmpje 10 Tactisch: het ‘ramen-principe’

 
Nieuws afbeelding
16 nov 2020

(Online) presentatie over de HC Naarden visie op jeugdhockey op maandagavond 30 november

Met de komst van Bas Bruin hebben we de visie op jeugdhockey verder doorontwikkeld. We hebben de scope verbreed en willen hockey nog meer benutten om bredere competenties van onze jeugdleden te ontwikkelen. Een uitdagende en baanbrekende visie, die de afgelopen periode samen met de (jeugd)trainers, coaches, managers, spelers en TC’s verder is uitgewerkt.   Om ook andere geïnteresseerde leden en/of ouders uit te leggen waarom we hier zo enthousiast over zijn, organiseren we op maandagavond 30 november (20.30 – 21.45 uur) een (online) presentatie hierover.   Wil je dus ook weten wat wordt bedoeld met het begrip "ramen breken” of de competenties die vallen onder DIRK, meld je aan en stuur een mailtje naar  [email protected] Je krijgt vervolgens een uitnodiging voor een TEAMS meeting in je mailbox.   Hopelijk tot de 30e!

 
Nieuws afbeelding
15 nov 2020

ALV 6 januari 2021

Woensdag 6 januari 2021 staat de Algemene Leden Vergadering gepland. Natuurlijk hopen we dat we die fysiek kunnen houden (al dan niet met een beperkte groep), wat zal afhangen van de dan geldende coronamaatregelen. Graag proosten we dan ook op het nieuwe jaar, waarin we hopelijk allemaal weer volledig kunnen hockeyen!
 
Vooralsnog gaan we uit van een online ALV. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden via [email protected] Ruim een week van tevoren ontvangt een ieder nog een uitnodiging per mail en zal de agenda bekend gemaakt worden.
 
Wil jij ook weten wat er allemaal in jouw club speelt? Zorg dan dat je de ALV niet mist en noteer 6 januari alvast in je agenda. Je krijgt in elk geval een update over de financiën, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey en uiteraard meer nieuws over het komend seizoen. Er zal ook een wisseling van de wacht zijn voor twee portefeuilles binnen het bestuur. Joost Ruempol en Carolien Schaafsma treden af en er zullen twee nieuwe bestuursleden worden voordragen; daarover volgt binnenkort meer nieuws. 

 
Nieuws afbeelding
14 nov 2020

Thuissokken zijn weer op voorraad

Voor de feestdagen nog wat inspiratie nodig voor op jouw verlanglijstje? De thuissokken zijn aangevuld en weer op voorraad in de winkel van Jumbo Hockey.  

En ook de broekjes en rokjes van Indian Maharadja zijn in de winkel te koop met HCNaarden logo. De aanbieding is verlengd!


 
Nieuws afbeelding
10 nov 2020

Fysio per 10 nov weer aanwezig

Inloopspreekuur fysiotherapie
Vanaf vandaag - 10 nov. vindt het inloopspreekuur weer plaats op de club!
Dinsdag 18.00 - 19.00
Woensdag 16.45 - 17.45
 
Het inloopspreekuur is beschikbaar voor de gehele club! Dus mocht je als senioren speler nu helaas niet kunnen trainen maar wellicht wel een blessure of klacht hebben door een alternatieve activiteit of door het thuiswerken? Kom ook dan zeker even langs.
 
Eline & Geraldine

 
Nieuws afbeelding
9 nov 2020

HARTSTICKE CORONA CUP

Na de uitgifte dit weekend van onze mooie HARTSTICKE Naarden gids is het nu tijd voor onze HARTSTICKE CORONA CUP die we gaan spelen bij junioren!
Na vele mooie onderlinge wedstrijden ligt helaas de competitie nog steeds stil, maar mogen we gelukkig wel binnen de club met de jeugd blijven spelen. Dus tijd voor een nieuw programma dat zaterdag 14 november start en tot en met zondag 29 november duurt! 
De uitgangspunten voor deze HARTSTICKE CORONA CUP zijn: Verticale & horizontale verbinding – veel balcontact – & plezier.  
De 'spelregels' van de cup op een rij*:
De A t/m C-categorieën gaan 7x7 spelen en de categorie D blijft wel in een 11-tal hockey spelen. 
Alle teams zijn ingedeeld op alfabet en onderverdeeld in team Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo of Foxtrot binnen jouw categorie. 
We spelen om 2 Cups: de 4 Nations Cup en de 6 Nations Cup. Je speelt dus in een poule van 4 of in een poule van 6.
Team Alpha van de A1/B1 categorie is dus verbonden met de Alpha teams uit de andere categorieën zoals JD1/2/3/4-Alpha binnen de 4 nations cup. Of JB3/4/5-Alpha is gekoppeld aan MD5/6/7/8/9/10-Alpha binnen de 6 nations cup. 
Alle resultaten samen bepalen wie (dus team Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo of Foxtrot) na 3 speelweekenden de cup wint binnen de 4 nations cup of de 6 nations cup. Uiteraard gaan we tussentijds de standen doorgeven via de site/app en insta. 
Je speelt met je team 1 wedstrijd per speeldag. En de speeldagen zijn de komende 3 weekenden verdeeld over zaterdag of zondag (het is niet mogelijk om alle wedstrijden op zaterdag te spelen). 
Bij de D-teams is er een horizontale indeling gemaakt, bijvoorbeeld Jongens D team 1 t/m 4. Bij de AB-lijnteams is er een verticale indeling, bij de AB-breedte en de C-categorie is het horizontaal ingedeeld. Alle teams zijn op alfabet ingedeeld. 
Wedstrijdschema's
Hieronder de wedstrijdschema's voor de categorieën A & B en C & D. Het is niet mogelijk om dit wedstrijdschema in de app te plaatsen.  
Wedstrijdschema A en B categorie
Wedstrijdschema C en D categorie
* Je ontvangt ook een mail met de regels, verdere details en de teamindelingen die gemaakt zijn, inclusief coaches. Kijk goed bij wie je in het team zit en wanneer je mag spelen!
Voor nu vooral heel veel plezier met deze HARTSTICKE CORONA CUP! Mooie foto’s mogen ingestuurd worden aan [email protected] !!

PS 1) Het trainingsschema is de t.m. vrijdag 27 november gewoon normaal zoals het in de app staat met je eigen veldteam. De keeperstrainingen gaan ook gewoon door op woensdag. 


PS 2) Helaas is publiek nog steeds niet toegestaan op de club…. 

Welk team….. 
  …... Alpha, Bravo, Charlie of Delta gaat de cup winnen de in de 4 Nations Cup?
   ….. Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo of Foxtrot winnen de in de 6 Nations Cup?

 
Nieuws afbeelding
9 nov 2020

Jongste Jeugd planning

Na vele mooie onderlinge wedstrijden ligt helaas de competitie nog steeds stil, maar mogen we gelukkig wel binnen de club binnen de jeugd blijven spelen. Dus tijd voor een nieuw programma dat zaterdag 14 november start en tot en met zondag 29 november duurt!
Wedstrijden
De categorie managers hebben samen met de Technische staf weer een mooi wedstrijdschema in elkaar gezet voor de F, E6 en de E8.
De speeldagen zijn de komende 3 weekenden verdeeld over zaterdag of zondag (het is niet mogelijk om alle wedstrijden op zaterdag te kunnen houden).
Het schema voor de F komt in de app te staan en speel je op zaterdag 14.11, zondag 22.11 en zaterdag 28.11 een wedstrijd Het schema voor de E6 wordt verspreid via de categorie managers aan de managers. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 14.11, zondag 22.11 en zaterdag 28.11 (staat dus niet in de app wanneer welke wedstrijd zal zijn). Het schema voor de E8 komt in de app te staan en speel je dus op zaterdag 14.11, zondag 22.11 en zaterdag 28.11. Er volgen verdere instructies vanuit de categorie manager. Trainingen
Het reguliere trainingsschema blijft van kracht t.m. vrijdag 27 november voor de jongste jeugd, inclusief de keeperstrainingen op woensdag.
De training voor de Benjamins duurt t/m zondag 29 november PLUS een slotochtend op zondag 13 december als laatste moment voor de winterstop.
Heel veel plezier!

3 nov 2020

Benjaminstijd op de zondagochtend!

Elke zondagochtend is het Benjaminstijd, 110 kinderen met begeleiding met plezier op het veld!
#dankaanonzesponsoren #jonggeleerdoudgedaan #gelukkigscheendezon #totvolgende week
 

3 nov 2020

Gidsstraat voor Hartsticke Naarden gids

Zaterdag 7 november wordt de Hartsticke Naarden gids gepresenteerd. Het eerste exemplaar wordt om 9:30 uur door de redactie van de gids overhandigd aan voorzitter Marc van Wijk.   Alle leden krijgen zoals gebruikelijk per gezin een exemplaar. In plaats van een teststraat maakt HC Naarden gebruik van een ‘gidsstraat’. Per gezin kan de gids opgehaald worden op het parkeerterrein van de club. Volg de rijroute en hou je aan de coronaregels. Dus moet je zaterdag 7 november een wedstrijd spelen, neem ‘m dan meteen mee!   Daarnaast zullen we meerdere momenten plannen wanneer de gids uitgereikt wordt. Zowel op zaterdagen als op zondagen dus houd de website/app in de gaten.   De afgelopen maanden heeft de redactie van de gids keihard gewerkt om ondanks corona een fantastisch boekwerk af te leveren. Boordevol met mooie interviews, gave foto’s en typische Hartsticke Naarden verhalen.   Veel leesplezier!

 
Nieuws afbeelding
2 nov 2020

Update alternatief programma Jeugd HC Naarden

Afgelopen weekend werden er weer mooie onderlinge wedstrijden met plezier gespeeld. Er stonden boxen met muziek in de dug out, jongens speelden tegen de meisjes en er waren drieluiken tegen teams uit een andere categorie. Zo kunnen wij de weekeinden toch nog vullen met mooie wedstrijden voor al onze jeugdleden en kan iedereen gelukkig actief blijven. Maar het blijft ook raar dat alleen de velden gevuld zijn en het publiek helaas nog steeds niet is toegestaan (ook niet van jeugdleden die bij een andere wedstrijd gaan kijken) of dat de senioren nog geen wedstrijd mogen spelen.  
Het wedstrijdschema voor komend weekeinde staat in de app. Daarnaast is de Technische Staf bezig met het uitwerken van een leuk alternatief programma voor daarna MOCHT de competitie nog geen vervolg kunnen krijgen en afhankelijk van de mogelijkheden die wel mogen voor ons als hockeyclub. 
A.s. dinsdag zullen we uiteraard eerst weer de persconferentie moeten afwachten en de communicatie vanuit de KNHB & Gemeente Gooise meren. Daarna zullen we verdere informatie geven over hoe en wat voor de resterende veldperiode. 

 
Nieuws afbeelding
21 okt 2020

Aangepast fysio spreekuur

Vanwege de aangescherpte maatregelen zal er geen inloopspreekuur fysiotherapie zijn tot 3 november. WEL zijn wij voor vragen of bij blessures makkelijk en snel te bereiken via: 06 57660575 of 06 31246513
Indien nodig kunnen wij vrijblijvend een screening doen bij ons in de praktijk op de Eslaan 7 in Bussum.
Met sportieve groet,
Geraldine en Eline

 
Nieuws afbeelding
21 okt 2020

Geen brons, geen zilver, maar GOUD!

Vorig jaar hebben wij als Gezond(er) Clubhuis commissie een enquête gehouden onder onze leden met als doel in hoeverre men het belangrijk vond dat ons bar- en keuken assortiment gezondere keuzes zou krijgen. Hiervoor hebben wij advies gevraagd aan een coach van Team:Fit. Zij heeft ons anderhalf jaar gevolgd en geadviseerd. 
Team:Fit is de werkwijze waarmee JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) zich inzet voor een gezondere sportomgeving.  Zij besteden bijvoorbeeld ook aandacht aan een rookvrij sportterrein en verantwoord alcoholgebruik binnen sportclubs.  De uitslag van de enquête was duidelijk; onze leden hadden behoefte aan gezondere alternatieven, maar met behoud van frietjes en bittergarnituur.
De ambitie die wij vervolgens gesteld hadden was dat we een sportieve omgeving wilden creëren voor onze leden en bezoekers in een clubhuis met een gezonde uitstraling die gezonder gedrag stimuleert. Daarbij het streven om structureel een ‘Gouden Sportkantine” te zijn.

Voorwaarde om dergelijk predicaat te krijgen: 
-Het uitgestalde aanbod bestaat voor minimaal 80%  uit betere keuzes; 
-We bieden minstens groente of fruit aan; 
-De aankleding van de bar verleidt tot een betere keuze.

Kortom; werk aan de winkel! Met plezier zijn we deze uitdaging aangegaan. We hebben het inmiddels oude assortiment onder de loep genomen en etiketten gecheckt op E-nrs, kilo calorieën, voedingswaarden enz. De meest slechte per categorie uit het assortiment gehaald en daarvoor in de plaats gezondere alternatieven ingekocht.  
Zoals jullie, sinds augustus tot de sluiting van het clubhuis vanwege corona maatregelen, konden bewonderen, hebben het clubhuis en de bar een frisse metamorfose ondergaan. In deze afgelopen maanden hebben jullie ook vast gezien (en geproefd) dat wij inmiddels legio gezondere, lekkere alternatieven aanbieden. Twee weken geleden kregen we opnieuw inspectie van onze Team:fit coach, dat was best spannend hoe zij onze nieuwe looks en gezonder assortiment zou beoordelen.  En wat blijkt: we voldoen aan alle gestelde voorwaarden en hebben meteen het gouden Team:fit certificaat behaald. 
Dat is een prestatie op zich, want daarmee zijn wij de eerste club in het Gooi e.o. met een gouden clubhuis status volgens richtlijnen van Team;fit in samenwerking met het Voedingscentrum. 
Van harte hopen we spoedig de deuren van het clubhuis mogen openen zodat iedereen weer kan genieten van alle gezonde, lekkere producten achter de bar!

Hartelijke groet, de gezonde barcommissie;  Clementine, Miek, Judith, Guido en Carolien

 
Nieuws afbeelding
20 okt 2020

Woord van de Voorzitter

Helaas! Na 6 competitieweekenden liggen alle wedstrijden en trainingen voor senioren, veteranen en trimmers weer stil. Maar wat ben ik ontzettend blij dat alle jeugdleden nog wel mogen blijven trainen. Laten we hopen dat dit zo blijft. We zagen het al een beetje aankomen. Het aantal besmettingen onder jongeren nam hard toe en alle maatregelen ten spijt hadden veel mensen moeite om zich aan de 1,5m regels te houden, ook bij ons op de club. Zeker tijdens spannende momenten. 
Die hebben we weer veel gehad. Wat een mooie wedstrijden hebben we gezien van onze JA1 en MA1 teams. Ontzettend jammer dat de jongens in de laatste minuut hun zeer verdiende ticket naar het landelijke niveau verspeelden. Wel heel fijn dat bij de meiden het kwartje wel hun kant op viel. Beide teams gaan nu Super A spelen. Voor alle andere teams loopt de competitie nog door. Het is de bedoeling van de KNHB om de wedstrijden die nu niet doorgaan nog wel in te halen. Laten we hopen dat dit in de winterperiode lukt.   
Een moeilijke keuze voor ons als bestuur was wat we gingen doen met zaalhockey. Vonden we het verantwoord om ruim €100.000,- te investeren in het neerzetten van onze zaalhal? Of liepen we een te groot risico daarmee? De ledenraadpleging gaf aan dat de meeste leden in ieder geval wilden blijven hockeyen. Het liefst in de zaal, maar anders op het veld. Daar waar veel andere clubs besloten om de zaal in te gaan, kozen wij ervoor om de laatste persconferentie af te wachten. Toen bleek dat we weer in een gedeeltelijke lockdown gingen was het voor ons duidelijk. Het is niet verstandig om de komende winter met z’n allen de zaal in te gaan. 
Inmiddels zijn ook veel clubs om ons heen deze mening toegedaan (Hilversum, Huizen, Spandersbosch, Baarn en Gooische voor iedereen ouder dan 13). De KNHB is aan het nadenken over een leuk midwinterprogramma met bijvoorbeeld ook een hockey7 mogelijkheid voor senioren en veteranen. En natuurlijk zijn wij ook aan het nadenken hoe we de komende periode een zo leuk mogelijk alternatief hockeyaanbod voor jullie in elkaar kunnen draaien. De komende periode vertellen we jullie hier meer over. 
Ondertussen is er ook weer enorm hard gewerkt aan een nieuwe editie van de Hartsticke Naarden gids (voorheen de Ledenwijzer). Geweldig om te zien hoeveel mensen hieraan samenwerken. Ik heb het afgelopen weekend de eerste versie mogen bekijken en ik kan niet anders zeggen dat hij er weer fantastisch uitziet. De commissie heeft een zeer actueel thema gekozen en de gids gevuld met veel mooie achtergrondverhalen over onze club en haar leden.  Super dat dit gewoon weer gelukt is. Het streven is om op zaterdag 7 november de gids gereed te hebben en vanaf dan uit te delen. 
Daarnaast kregen we afgelopen week nog een ander mooi compliment. We zijn als eerste club binnen de Gooise Meren beloond met het gouden certificaat gezond clubhuis van Team:Fit! Er is het afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt aan het gezonder maken van het aanbod in ons clubhuis en dat is dus goed gelukt! Een geweldige prestatie van iedereen die hierbij betrokken is. 
Nu maar hopen dat we hier weer snel van mogen genieten!
Veel leesplezier en blijf gezond, Marc van Wijk 

 
Nieuws afbeelding
20 okt 2020

Technische staf en technische commissie stellen zich voor

De technische staf van HC Naarden: Bas, Chris, Boudewijn en David vertellen in 43 seconden wat ze doen!

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]