Nieuws

 
Nieuws afbeelding
27 okt 2021

Extra genieten op club dit weekend!

Vanaf komende zaterdag hebben wij een nieuwe professionele koffiemachine. Met versgemalen bonen en echte verse melk smaakt je koffietje op de club nu nog lekkerder. Om dit te vieren krijg je zaterdag een smakelijke traktatie bij je kopje koffie!  
 
Maar ook op zondag is het smullen geblazen want Volvo Buitenweg verrast ons met een echte poffertjeskraam. Vanaf 13 uur kun je naast deze lekkere poffertjes ook genieten van de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1. En kun je gelijk ook de nieuwe geselecteerde wijnen proberen. De barhoofden hebben samen met buurtsommelier Desperate Housewines een paar toppers geselecteerd.

Gezellig als je langskomt komend weekend!

 
Nieuws afbeelding
27 okt 2021

Inschrijven voor hockey 7 Toernooi

Op vrijdag 5 november organiseert HC Naarden het eerste eigen hockey 7 toernooi. Op deze avond speel je 2 wedstrijdjes met je team van 7 spelers, gevolgd door een gezamenlijke borrel. Aanvang is om 19.30, de eerste wedstrijden starten om 20.00.
Het toernooi is bedoeld voor leden, ouders van jeugdleden, maar eigenlijk voor iedereen die zin heeft om (weer eens) een avondje te hockeyen en daarna gezellig een biertje te drinken. En het team met de meeste niet-leden wint een schaal bitterballen!

Stel dus snel je team samen met 7 - 10 spelers en schrijf je via deze link in.
(1 inschrijving/aanvoerder per team).

 
Nieuws afbeelding
16 okt 2021

Veteranen teams zijn op zoek naar jou!

Ooit terugverlangd naar een balletje slaan en de gezelligheid van een hockeyteam? Of nog nooit gehockeyd maar benieuwd naar het spelletje waar je kinderen lekker mee bezig zijn? De veteranenteams en trimgroepen van HC Naarden op zoek naar nieuwe spelers en speelsters.
Elk niveau
HC Naarden heeft verschillende teams die op zondag op verschillende niveaus competitie spelen. In meerdere teams (Heren en Dames) is nog ruimte om er dit seizoen weer tegen aan te kunnen. Trainingen zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gevolgd door een gezellige borrel met meerdere teams. Mocht je denken dat een hele competitie te veel van het goede is om meteen mee te beginnen, dan is er ook de mogelijkheid om mee te trainen en maximaal 10 wedstrijden per seizoen mee te spelen. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een keer met een team mee te trainen en zo kennis te maken met elkaar.
Mocht je interesse hebben, neem dan voor meer informatie contact op met de TC Senioren, [email protected]

 
Nieuws afbeelding
13 okt 2021

Arbitrage Workshop met Olympisch scheidsrechter Coen van Bunge

Vind jij fluiten ook zo leuk? En wil je tips & adviezen van 1 van de beste scheidsrechters ter wereld? Kom dan maandag 25 oktober naar de Arbitrage Workshop met Olympisch scheidsrechter Coen van Bunge. Tijdens deze avond zal Coen samen met een andere hoofdklasse scheidsrechter onze scheidsrechters nóg beter maken! We gaan met z'n allen ook echt het veld op, dus zorg voor makkelijke & sportieve kleding. Wil je erbij zijn, geef je dan nu op door een mailtje te sturen naar: [email protected] 
Let op: we hebben (helaas) maar 30 plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!

 
Nieuws afbeelding
11 okt 2021

Arbitrage opfriscursus druk bezocht!

Vorige week maandagavond was de 1e arbitrage opfrisavond van dit seizoen. Super om te zien dat er zoveel animo was! Deze avond was zowel voor de CS examenkandidaten die vorige week examen gingen doen als voor ouders/spelers die hun spelregel kennis even wilden opfrissen. Gezien het enthousiasme zullen we dit soort avonden vaker organiseren voor de verschillende niveaus, dus houd de Nieuwsbrief in de gaten!
Bedankt voor jullie aanwezigheid, 
groeten Rolf & Alwiene

 
Nieuws afbeelding
6 okt 2021

Doe mee aan de ledenenquête!

We hebben twee seizoenen achter de rug waarin veel leden en ouders weinig op de club zijn geweest. Daarom vinden we het belangrijk om inzicht te krijgen in jullie mening en visie. Als bestuur willen we graag een goed beeld hebben waar HC Naarden volgens jou behoefte aan heeft.


Daarom zetten we deze week een enquête uit via de team-appgroepen. De enquête is voor iedereen die betrokken is bij HC Naarden: seniorenleden, voor ouders van jeugdleden én voor jeugdleden in de C-categorie en hoger. Met de resultaten krijgen we een zo goed mogelijk beeld van wat leeft op onze club. Tijdens en rondom de ALV in november zullen we de resultaten met jullie delen.  


Het invullen van de vragenlijst kan anoniem en duurt ongeveer 10 minuten. De gegevens worden door de KNHB opgeslagen en geanalyseerd en enkel met ons als bestuur gedeeld.
 

 
Nieuws afbeelding
5 okt 2021

Onze nieuwe Horeca Manager!

We zijn erg blij met onze nieuwe Horeca Manger: René Rodenburg!!
René stelt zich graag vast even voor en hoopt iedereen snel op de club te kunnen ontmoeten:
Vanaf oktober zal ik een vertrouwd gezicht gaan worden op HC Naarden. Vanaf dan kom ik de club versterken in de rol van Horeca Manager. De hockeywereld is mij niet vreemd. Zo heb ik de laatste 11 jaar diverse rollen gehad bij ’t Spandersbosch en was ik daar de laatste 6 jaar als bestuurslid verantwoordelijk voor Communicatie, Horeca & Events. Het horecateam werd hierbij direct door mij aangestuurd.
Hiervoor ben ik actief geweest in diverse Marketing & Communicatie management rollen.
Een aantal jaar geleden heb ik ervoor gekozen om te gaan doen wat ik echt leuk vind. Zo heb ik de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier mogen bijdragen aan het creëren van een clubgevoel op ’t Spandersbosch. Event en horeca waren hierbij belangrijke tools. Verder ben ik daar ook actief als (jongste) jeugd trainer. Ik zie het als een enorme uitdaging om op HC Naarden d.m.v. horeca en events een nog betere clubsfeer te creëren. 
Tot snel!

 
Nieuws afbeelding
4 okt 2021

Voorcompetitie bijna voorbij

Wat is het weer gezellig druk op de club, wat wordt er weer lekker gespeeld en wat heerlijk om zoveel enthousiasme elk weekend weer te zien! Het is bij diverse teams ook heel spannend, aanstaande zaterdag weten we hoe de teams uit de voorcompetitie komen!
Hieronder een korte recap:
 
Onze JB1 met Boudewijn & Derk wist wederom hockey.nl te behalen inclusief foto. 
Als JA1 o.l.v. Mark & Peter aanstaande zaterdag wint, behalen ze de 2e plek in de landelijke topklasse! 
Ons mooie vriendenteam JA4 o.l.v. Cato & Floris win ook alles en verdient meer dan een plek in een hogere klasse.
 
MA1 is hard bezig om Super A ‘’weer’’ te gaan behalen samen met Chris & Eliza, dit wordt spannend aanstaande zaterdag tegen Alphen. 
MA2 staat ook 1e in de 1e klasse, zou mooi zijn als ze weer subtop kunnen gaan spelen o.l.v. Quinten & Kiki. 
Maar ook MD4 met de trainercoachbroers Finn & Rens staan strak op nummer 1, succes zaterdag tegen Gooische!
 
Vele teams op de 2e plek en nog kans op 1eplek c.q. promotie, zoals bijvoorbeeld JB3, JB6, JD7, MA3, MA4 en MC10. MD1 moest het doen zonder keeper en wist toch 1 doelpunt meer te maken tegen Spandersbosch J.
 
We zien ook teams die het lastig hebben in de huidige poule. Medio oktober zal de herindeling bekend worden vanuit de KNHB voor het 2e deel van de competitie totdat we de zaal in  gaan.
 
Bij de jongste jeugd regent het ook doelpunten, soms voor en soms ook tegen. Bewust worden standen in de poule niet gedeeld en als er gekke afwijkingen zijn, wordt dat gecorrigeerd voor de 2e ronde met de poule indeling want plezier en ontwikkeling blijft voorop staan. Overal trouwens!
 
Voor nu veel succes en plezier aanstaande zaterdag, het blijft tenminste droog!

 
Nieuws afbeelding
28 sep 2021

Heren 1 door naar 2de ronde Gold Cup

Afgelopen donderdag (23 september) om 20.30 speelde Heren 1 de eerste wedstrijd in de Gold Cup. De heren zitten in poule Noord-West en in hun eerste wedstrijd hebben ze het opgenomen tegen HIC. In dit spannende bekertoernooi van de KNHB doen de teams mee uit de Hoofdklasse, Promotieklasse en de Overgangsklasse. De Heren 1 hebben deze wedstrijd gewonnen en dus;
2e ronde Gold Cup: HC Naarden Heren 1 loot tegen Pinoké Heren 1
Na de mooie overwinning afgelopen donderdag op promotieklasseclub HIC is vandaag Pinoké als tegenstander uit de loting gekomen. Pinoké speelt in de Hoofdklasse, dus een supermooie tegenstander om tegen te spelen en een enorme uitdaging voor onze mannen.
Kom dus allemaal HC Naarden Heren 1 aanmoedigen,  donderdag 7 oktober om 20.30 uur op HC Naarden.

 
Nieuws afbeelding
28 sep 2021

Woord van de Voorzitter

Het afgelopen weekend was bijzonder en verdrietig. Als club stonden we stil bij het overlijden van onze speelster Julie Emma, die sinds de Benjamins bij HC Naarden speelde. Ze is de dochter van Anne Floor & Thomas en zusje van Olivier en Lodewijk Schaap.    We mogen trots zijn hoe we als club samen stilstaan bij haar overlijden. Voorafgaand aan elke wedstrijd was één minuut stilte. Elke wedstrijd was dit - door de immense stilte op het veld - een heel indrukwekkend moment, waarbij door veel leden en ouders een traantje werd weggepinkt. Veel teams wilden dit weekend juist voor Julie Emma hun wedstrijd winnen. Het was erg mooi dat sommige teams (ook tegenstanders!) bloemen hadden meegenomen. In het clubhuis was een hoek ingericht ter nagedachtenis, met een mooie foto van Julie Emma, bloemen en een kaars. Veel leden, jong en oud, hebben een mooie boodschap achtergelaten in het gedenkboek, dat we aan de familie zullen overdragen. Veel teams hebben foto’s en films gemaakt van de minuut stilte, waarvan een mooie film wordt gemaakt voor de familie.    Julie Emma blijft altijd bij ons, ze is er alleen niet meer, schreef haar familie in het overlijdensbericht. Haar foto krijgt in het clubhuis een vast plekje, zodat we allemaal aan haar blijven denken.    Namens het bestuur,  Bea Berndsen

 
Nieuws afbeelding
28 sep 2021

Verkoop gevonden kleding

Op zaterdag 9 oktober houden we weer een verkoop van gevonden kleding. Deze hangt en staat overzichtelijk gesorteerd bij de wedstrijdtafel.Voor een klein prijsje kun je zo maar in het bezit komen van een mooi jack of een regenjas. Mocht je heel recent wat vergeten zijn: kijk even in de gang beneden of je daar jouw kledingstuk ziet!

 
Nieuws afbeelding
28 sep 2021

Parkeer je fiets in een rek

Wij zijn de afgelopen jaren als club flink gegroeid, wat geweldig. Het brengt echter ook logistieke uitdagingen met zich mee.  
Op drukke tijden staan er regelmatig fietsen op de rijweg. Wij zijn in gesprek met de gemeente om meer fietsenrekken en plekken te krijgen. Echter voor nu hebben we jullie hulp hard nodig om het parkeerterrein veilig te houden voor zowel de fietsers als de automobilisten.  Er zijn ook rekken aan de achterkant van veld 3 beschikbaar. Hier is doorgaans genoeg plek om je fiets te parkeren.  Parkeer je fiets altijd in een rek. Staan er fietsen in het pad, help dan en zet de fiets in een rek, zodat het pad beloopbaar blijft.  Kijk ook achterin of er nog plek is.  Zet nooit je fiets op de weg, zoek aan de zijkant een plekje.  ps. heb jij een goed idee om dit fietsprobleem op te lossen? Laat het ons weten via: [email protected] 

 
Nieuws afbeelding
28 sep 2021

MC9 en JB6 zoeken versterking!

Meisjes C9
Het vrolijke team met enthousiaste trainers zoekt een speelster met een aanvallende geest die geniet van een goede aanval! Op dinsdag en donderdag trainen ze tussen 18 en 19 uur. Dus ben je 12 of 13 jaar en wil je lekker komen hockeyen? Meld je dan aan.


Jongens B6
Ben je tussen de 14 en 16 jaar en het lijkt het je leuk om de stick (weer) op te pakken? Kom dan hockeyen bij JB6. Het team speelt goed hockey in de 4de klasse en traint op woensdag (18-19) en donderdag (19:30 - 20:30). Onder leiding van de enthousiaste managers is het zowel op het veld als tijdens de andere activiteiten super gezellig! Het team is opzoek naar meerdere spelers, dus met een groepje aanmelden kan ook.


Meer informatie over het lid worden, kun je hier vinden.
 
Nieuws afbeelding
28 sep 2021

KNHB Winactie: zet de scheidsrechter in het zonnetje

Wat doet jouw team om scheidsrechters deze week in het zonnetje te zetten? Laat het zien via social media en win begeleiding van een bondsscheidsrechter op je vereniging. Je doet mee door de KNHB te taggen tussen 25 september en 3 oktober. De winnaars worden na de Week van de Scheidsrechter bekend gemaakt.

 
Nieuws afbeelding
28 sep 2021

Nike trainingspakken staan online

We zijn blij dat we - met de trainingspakken - de rest van de collectie ook online hebben staan in de HC Naarden webshop op Hockeydirect! De trainingsbroek en het trainingsjack zijn zowel los als in combinatie te bestellen. 


Trainingsbroek
De comfortabel zittende trainingsbroek en  is perfect om voor of na de trainings en wedstrijden te dragen, en zit zelfs lekker genoeg voor naast het veld! De elastische taille kan aangetrokken worden door middel van een trekkoord, waardoor hij bij iedereen goed blijft zitten. De broek heeft steekzakken die af te sluiten is met een rits. Op de voorkant staan de logo's van Nike en HC Naarden. 


Trainingsjack
Het jack is comfortabel en zacht, perfect om voor of na de trainingen lekker warm te blijven. Het jack heeft een lage kraag, die dus niet in de weg zit tijdens het dragen. Hij heet twee steekzakken die door middel van ritsen af te sluiten zijn. 


De pakken voor de 1ste en 2de lijnteams worden momenteel gedrukt en asap geleverd. 


Q&A Nike tenue


Q. Hoe vallen de heren & dames maten? Vallen deze ook kleiner uit?
Nike’s maten vallen kleiner uit dan de gangbare maten. Zie hieronder de maattabellen:


Q. Wanneer moet ik een uittenue aan? En is dit verplicht?
Als je een uitwedstrijd speelt, draag je in principe altijd het thuisshirt van de club. Alleen als je speelt tegen een club met een shirt dat weinig afwijkt van ons thuisshirt, doe je een afwijkend uitshirt aan. Dit staat meestal aangegeven in de app. Het is dus NIET zo dat je altijd als je uitspeelt een uit-shirt aan moet! We hebben als club een officieel uitshirt. Heren 1, Dames 1 en de lijnteams dragen deze shirts tijdens hun uitwedstrijden.
 
Voor de andere teams geldt: we hopen dat zij het uitshirt ook aanschaffen, maar dit is niet verplicht. Als een jeugd breedte/jongste jeugd of senioren/veteranen team gebruik wil maken van een andere afwijkende kleur shirt, is dat ook prima, zolang de kleur maar goed onderling wordt afgestemd binnen het team. Ook een effen bordeaux rode of donkerblauwe kleur shirt volstaat dus ook voor deze teams als uitshirt (check wel of de kleur voldoende afwijkt van het shirt van de tegenpartij). 
 
Q. Is er een verschil tussen mannen en vrouwen shirts? 
Er is een klein verschil tussen dames en heren shirts. Dat zit vooral in de pasvorm. De shirts voor de jeugd zijn gender neutraal. 
Q. Zijn rugnummers en naam verplicht? (suggestie wordt gewekt door bestelprocedure)
Nee. Rugnummers zijn alleen verplicht voor Heren 1, Dames 1, en de lijn-teams uitkomende in wedstrijden in de standaardklassen, de interdistrictcompetities en de hoogste competitieklassen A/B-jeugd. Uiteraard mag dit wel naar eigen (team-)wens; zo ook de toevoeging van je voor- en/of achternaam. Let er wel op dat binnen een team niet tweemaal hetzelfde rugnummer mag worden gebruikt.
 
Q. Komen er ook trainingspakken? Zo ja, wanneer?
Ja, Deze staan beschikbaar in de webshop. Ook Nike’s mid-layer als aanvulling op de trainingspakken kun je bestellen via de clubwinkel. 

Q. Kan ik straks ook een Nike bidon met HC Naarden logo bestellen? 

We kijken nog naar verdere aanvullingen voor onze clubwinkel. Zodra andere accessoires - naast het tenue - beschikbaar komen, dan laten we dit weten via de site. 
 
Q. Waarom werkt HC Naarden met Hockey Direct?
De contracten met onze kledingleverancier Reece, onze retailpartner Jumbo Hockey en alle shirtsponsoren liepen tot en met seizoen ‘20-’21. Via een aanbesteding hebben we de aanbiedingen van bestaande en nieuwe partijen voor een nieuwe periode van drie jaar naast elkaar gezet. Na een uitgebreid selectieproces - waarin o.a. prijs-kwaliteit, distributie, design en verdere samenwerkingsmogelijkheden zijn afgewogen - kwam de combinatie van Nike en HockeyDirect unaniem als beste partij uit de bus. We zijn hartstikke trots met deze samenwerking en het feit dat we als eerste hockeyclub in Nike tenue spelen. 
 
JEUGD
Q. Is het tenue voor Benjamins verplicht?
Nee, voor de Benjamins is het niet verplicht om een tenue te bestellen.
  
Q. Komen er nog kleinere maten (128)? Zo ja, wanneer?
Nee. Nike’s maten vallen kleiner uit dan de gangbare kindermaten. We verwachten dus dat de kleinste maat passend is voor de jongste jeugd. Raadpleeg bij twijfel de maattabel van Nike. Zie ook dit artikel: ‘Maatvoering Nike Kinder tenues’ 
 
Q. Een aantal shirts staan op 'uitverkocht', wat betekent dit?
HC Naarden, Nike en Hockeydirect hebben op voorhand een inschatting gemaakt voor de voorraad door goed te kijken naar de verkoop van afgelopen jaren. Daarnaast is er natuurlijk rekening gehouden met de populariteit van Nike. Maar helaas zijn - in deze corona periode - logistieke uitdagingen ook voor Nike en HockeyDirect niet onbekend. Dit betekent dat er voor het merendeel van de maten nog voldoende shirts voorhanden zijn. Maar wel op enkele uitzonderingen na. Hierin zijn alle partijen overdonderd door het enthousiasme vanaf het eerste moment. Als je bij een maat ‘uitverkocht’ ziet staan, duurt het in principe 120 dagen voordat Hockeydirect kan leveren. Hockeydirect en Nike doen er achter de schermen alles aan om dit proces te versnellen en shirts in te laten vliegen.
 
Q. Wat moeten de 1e lijnteams rokjes / broekjes zelf bestellen?
De 1e lijnteams krijgen vanuit de club de shirts in bruikleen (uit en thuis). Broekjes, rokjes en sokken dien je zelf te bestellen. 
 
Q. Is het voor lijnteams verplicht om ook nummer op rokje/broekje te plaatsen?
Nee, dat geldt alleen voor Heren 1 en Dames 1. Voor alle jeugdleden/teams is dit een vrije keuze en mag het wel als je dit met je team afspreekt. 
 
OUDE TENUE
Q. Kan ik mijn oude shirt ergens inleveren voor een goed doel?
We zullen net als vorige keer zorgen voor een maatschappelijk doel waar we onze oude shirts aan doneren. Hoe en waar je je oude shirt kan inleveren, zullen we op korte termijn met je delen. 

Q. Kan ik komend seizoen nog mijn oude shirt dragen of is het verplicht om direct een nieuw (thuis)shirt aan te schaffen?

Het eerste jaar is een overgangsjaar. We hopen dat iedereen de Nike tenues dusdanig mooi vindt dat deze snel en met korting worden aangeschaft, maar gedurende dit eerste jaar zullen we de oude tenues nog toestaan. Vanaf het seizoen ‘22-’23 zijn de nieuwe tenues verplicht.

Q. Mag ik mijn oude shirt nog wel tijdens de training dragen?
Ja het oude shirt mag nog wel tijdens trainingen worden gedragen. 
 
Q. Ik heb vorig jaar net een heel nieuwe outfit gekocht, betekent de samenwerking met Nike dat ik nu weer een heel nieuw tenue moet aanschaffen? 
Ja, dat klopt. Ergens gedurende het seizoen ‘21-’22 zul je een nieuw tenue moeten kopen. Deze eerste periode kan dit tegen een forse korting. 

Korting op het thuisshirt loopt tot eind februari 2022. De korting op het uitshirt tot 30 September 2021.

Q. Krijg ik een boete als ik toch in mijn oude shirt en sokken blijf hockeyen?
Nee, het eerste jaar zien we als een overgangsjaar. Vanaf het seizoen ‘22-’23 zullen de nieuwe tenues verplicht zijn.

 
Nieuws afbeelding
23 sep 2021

Update Coronaregels per 25 september

Zoals jullie hebben vernomen heeft de overheid besloten de corona regels te versoepelen waarbij de 1,5m afstand vervalt, maar wel een coronatoegangsbewijs nodig is voor horeca.  Als club volgen wij hierin het advies van de KNHB, wat betekent dat voor een afhaal- locatie geen coronatoegangsbewijs nodig is. Het overgrote deel van de consumpties wordt langs de lijn gebruikt. Ons clubhuis zal dan ook vanaf heden een ‘to go’ locatie zijn. We vragen iedereen om binnen iets te bestellen en buiten de consumpties te nuttigen. Ook voor een toiletbezoek geldt dat er geen coronatoegangsbewijs nodig is. 
Bedankt voor jullie medewerking

 
Nieuws afbeelding
22 sep 2021

In memoriam Julie Emma Schaap

De wereld moet het doen zonder een fanatiek, stoer, altijd met veel lef en gedreven meisje en altijd met een stralende glimlach!
 
HC Naarden heeft het intens verdrietige bericht ontvangen dat Julie Emma Schaap - speelster in ME8 - na een heftige ziekteperiode is overleden. Julie Emma speelde sinds de Benjamins bij onze club en is dochter en zusje van onze oud leden Thomas, Olivier & Lodewijk Schaap. Julie Emma is 9 jaar oud geworden.
 
Wij wensen Anne-Floor, Thomas, Olivier, Lodewijk, familie en vrienden heel veel sterkte toe bij dit veel te vroege verlies.

 
Nieuws afbeelding
21 sep 2021

20-22 oktober ONFIRE hockeykamp op Naarden

We zijn er weer! In de herfstvakantie organiseert ONFIRE Hockey Support, in samenwerking met hockeyclub Naarden, een driedaags hockeykamp voor 7-16 jarigen en voor 5-7 jarigen!

Zou jij zo graag een nog betere (basis)techniek willen leren? 3 dagen lang extra trainen op techniek onder leiding van toptrainers? Gewoon omdat je gek bent op hockey, maar ook omdat je graag nog technischer wilt worden of omdat je het niveau van je basistechnieken omhoog wil krijgen.

Dat kan op jouw eigen club in de herfstvakantievan 20-22 oktober! Alle trainingen worden gegeven volgens de filosofie van Raoul Ehren (huidig bondscoach België dames) en Sjoerd Marijne (oud-bondscoach Nederland dames, oud-bondscoach India dames).

De trainingen kennen een hoge intensiteit o.a. doordat we werken met kleine groepen. Je bent voortdurend in beweging en je krijgt veel individuele begeleiding zodat je daadwerkelijk beter wordt. Je leert alle nieuwe technieken, maar eerst moet de basis in orde zijn.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in op www.hockeysupport.nl. Bekijk ook onze promotiefilm om gelijk een beeld te krijgen van onze trainingen https://www.youtube.com/watch?v=efj-Epubz3I

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

AED Cursus voor senioren, veteranen en trimteams

Vanaf dit seizoen biedt HC Naarden een AED cursus aan aan onze senioren hockeyers, twee spelers per team. Hiermee zorgen we ervoor dat op de trainingsavonden, maar ook op de wedstrijddagen een steeds groter aantal mensen op de club aanwezig is die kunnen reanimeren en weten hoe ze de AED moeten bedienen. Meer informatie hierover is al gedeeld met de aanvoerders van de seniorenteams. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Clementine via [email protected]

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

Koken voor trainers

Hou je van koken maar heb je niet zoveel tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Een aantal trainers op onze club maakt lange dagen met training geven. Op woensdag tot wel 9 uur achter elkaar! Dan is het fijn dat je niet altijd aangewezen bent op een kant-en-klaar maaltijd.

Sinds jaar en dag koken een paar mensen voor een kleine groep vaste trainers. We maken een schema waarbij je op een vaste dag, 1x in de twee weken aan de beurt bent. Je kunt gewoon thuis koken en het eten bij de club brengen zodat de trainers het daar kunnen opwarmen. Ook krijg je de kosten natuurlijk vergoed. We kunnen inmiddels een paar nieuwe koks gebruiken. 
Interesse? Meld je aan bij Clementine Niermans ([email protected])

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

Update nieuwe Nike Tenue

Woensdag 1 september was de dag dat de HC Naarden shop zijn virtuele deuren opende op Hockeydirect. Er was direct veel animo en de bestellingen vlogen de deur uit. In eerste instantie was er enige onduidelijkheid over de juiste maatvoering van de shirts, maar dit wist Hockeydirect op te vangen door iedereen persoonlijk te benaderen. Alle partijen hebben de handen ineen geslagen om alle leden zo goed mogelijk te bedienen en het is dan ook onwijs gaaf om te zien dat veel HC Naarden leden trots in hun Nike tenue rondlopen op de club. En goed nieuws want 99% van alle bestellingen valt nog voor dit weekend op de mat.

Voorraad van de shirts
HC Naarden, Nike en Hockeydirect hebben op voorhand een inschatting gemaakt voor de voorraad door goed te kijken naar de verkoop van afgelopen jaren. Daarnaast is er natuurlijk rekening gehouden met de populariteit van Nike. Maar helaas zijn - in deze corona periode - logistieke uitdagingen ook voor Nike en HockeyDirect niet onbekend. Dit betekent dat er voor het merendeel van de maten nog voldoende shirts voorhanden zijn. Maar wel op enkele uitzonderingen na. Hierin zijn alle partijen overdonderd door het enthousiasme vanaf het eerste moment. Als je bij een maat ‘uitverkocht’ ziet staan, duurt het in principe 120 dagen voordat Hockeydirect kan leveren. Hockeydirect en Nike doen er achter de schermen alles aan om dit proces te versnellen en shirts in te laten vliegen.

Trainingspakken
Nieuwe items - zoals trainingspakken en trainingsshirts - zijn ook binnen gekomen in het magazijn van HockeyDirect. Momenteel worden deze voorzien van het HC Naarden logo. Daarna worden de items toegevoegd in de online clubshop van HC Naarden. We verwachten dat eind volgende week de trainingspakken online staan.

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

HC Naarden Open Golf toernooi succesvol!


Eerste HC Naarden Open Golftoernooi gewonnen door Patrick ten Berge, Rein van Deursen, Jorrit van Erp en Oscar Rijcken Voigt!
 Afgelopen vrijdag 24 september vond het eerste HC Naarden Open Golftoernooi plaats op golfbaan Spandersbosch. Met 11 flights speelden we om een grote wisselbeker en nog veel andere mooie prijzen, gesponsord door golfwinkel In2golf.
Na een spannende play-off tussen twee gelijk geëindigde flights, werden de Heren B spelers Patrick ten Berge, Rein van Deursen, Jorrit van Erp en Oscar Rijcken Voigt tot trotse winnaars uitgeroepen.
Hun namen zullen in de wisselbeker worden gegraveerd en deze beker zal in ons clubhuis worden gezet.
 
De ‘neary’ bij de vrouwen werd gewonnen door Marjolein Risseeuw en bij de mannen door Jeroen Meijer. De ‘longest’ bij de vrouwen werd gewonnen door Marry Berkhout en bij de mannen was de winnaar Carlo Korssen.
 
Na afloop werd er nog lang geborreld (aangeboden door onze nieuwe kledingsponsor Indicia) en genoten van de BBQ op het zonnige terras van de golfclub.
Al met al een zeer geslaagd evenement en de start van een nieuwe traditie. Op naar de volgende editie!
 

 
 

 
Nieuws afbeelding
16 sep 2021

Welkom nieuwe ouders

Met een nieuwe lichting Benjamins verwelkomen we ook een groep ouders die voor het eerst langs de lijn staan bij HC Naarden. Veel ouders waren op 31 augustus aanwezig op de informatieavond voor ouders. De opkomst was groter dan verwacht, waardoor we i.v.m. coronamaatregelen helaas niet alle ouders binnen konden ontvangen. Voor de ouders die niet aanwezig konden zijn: welkom op de club! Wil je iets weten of heb je vragen? Trek dan aan de bel bij de coach/manager van je team of anders de Categorie manager.

 
Nieuws afbeelding
14 sep 2021

Examentraining scheidsrechters en opfrisavond 4 oktober

Doe je op 6 of 7 oktober a.s het scheidsrechterexamen? Kom dan 4 oktober om 19.30u naar het clubhuis voor een examentraining en opfriscursus, georganiseerd door de scheidsrechterscommissie.  Niemand minder dan onze eigen hoofdklasse scheids Alwiene Sterk (whoopwhoop!) zal deze avond verzorgen: zij zal de basics nog eens goed uitleggen en vragen behandelen. En dat alles in 1 uurtje. Om 20.30u ronden we de avond weer af en kun je zelfverzekerd je examen in gaan!  Zo wordt dat examen een geheid intikkertje! Dus komt allen!
Deze avond is niet verplicht,  je kunt uiteraard ook examen doen als je deze avond niet hebt bijgewoond. 

 
Nieuws afbeelding
14 sep 2021

Dames A zoekt versterking!

Altijd al lekker en fanatiek willen hockeyen? Dit is je kans! Dames A speelt in de overgangsklasse en is op zoek naar versterking, jou dus!
Ben je tussen de 35 en 45 jaar, zin om met ons lekker en fanatiek te hockeyen in een gezellig team, ook buiten het veld? Kom dan vrijblijvend een keer meetrainen op woensdagavond om 20.30u. 
Wil je meetrainen of heb je vragen, neem dan contact op met Ellen (0643270713) of Sophie (0624470219)
We hopen je snel te zien!

 
Nieuws afbeelding
14 sep 2021

Vacature Horeca manager Hockey Club Naarden

Hockey Club Naarden bestaat sinds 1987 en is een echte familieclub. Ons motto is dat hockeyen pas écht leuk wordt, als je er sportief gezien uithaalt wat erin zit. Daarom bieden we op de club niet alleen veel gezelligheid, maar willen we ieder lid ook de kans geven om zijn/haar hockeytalenten zoveel mogelijk tot ontplooiing te laten komen.    In de afgelopen jaren zijn we flink in ledenaantal gegroeid. Daarom zijn onze bar en keuken toe aan een professionaliseringsslag.    Wat ga je doen De Horecamanager is de drijvende kracht achter de horeca van ons clubhuis en zorgt ervoor dat alles voor en achter de schermen op rolletjes loopt. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en een schakel tussen de diverse gebruikers van de accommodatie.    Naast de nodige horeca ervaring beschik je over initiatief en ondernemerschap. Je ontplooit nieuwe initiatieven en staat open voor ideeën van anderen. Als horecamanager heb je de leiding over de werkzaamheden rondom de bar en keuken, maar je zal ook zelf veelvuldig de handen uit de mouwen steken. Daarom combineer jij je planning, organisatie en verbindings skills met een hands-on mentaliteit en een grote mate van zelfstandigheid.   Uiteraard ben je servicegericht en toegankelijk met als doel de bezoekers een prettig verblijf te bezorgen!
Lees  de volledige vacaturetekst in de bijlage.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]