Nieuws

 
Nieuws afbeelding
18 apr 2018

Vrijdag: Achtste Finales Silvercup | Naarden vs. Hattem

Naarden H1 heeft de 5e ronde van de Silver Cup bereikt. Na uitwedstrijden tegen Zutphen en GCHC mag er eindelijk thuis gespeeld worden op onze eigen vertrouwde mat. Daar verwelkomen wij Hattem H1, mede koploper in een andere 1e Klasse poule.
   
Een topper van jewelste om de strijd voor een plekje bij de laatste 8!
Begin je weekend goed en juich Naarden H1 naar de overwinning!
 
Aanvang 20.30

 
Nieuws afbeelding
17 apr 2018

Trainingen april en mei

De meivakantie en diverse feestdagen komen er aan. Dat heeft gevolgen voor de trainingen.

Trainingen Jongste Jeugd (F, E6 en E8)
GEEN training van 23 april t/m 4 mei (meivakantie).
Donderdag 10 mei (Hemelvaart) en vrijdag 11 mei en maandag 21 mei (2e Pinksterdag) vallen ook uit.

laatste keeperstraining JJ vóór de meivakantie is 20 april. In mei beginnen trainingen weer op woensdag 16 mei voor de zaterdagkeepers resp. vrijdag 25 mei voor de zondagkeepers.

Trainingen A t/m D (za en zo)
GEEN training van 23 april t/m 4 mei (meivakantie) voor de breedteteams. De lijnteams krijgen nog te horen of en zo ja wanneer er deze periode getraind wordt.
Donderdag 10 mei (Hemelvaart), vrijdag 11 mei en maandag 21 mei (2e Pinksterdag) is er GEEN training.

laatste keeperstraining A t/m D vóór de meivakantie is 18 resp. 20 april.
In mei beginnen trainingen voor de VASTE keepers op woensdag 9 mei. Voor de wisselkeepers start de training weer op 25 mei. Als een zondagkeeper op 19 mei een wedstrijd heeft, dan kan deze meetrainen op woensdag 16 mei.

 
Nieuws afbeelding
16 apr 2018

Super Zondag op HC Naarden

Wat was het een mooi feest gisteren! Super Sunday met super veel publiek! En zowel Heren als Dames 1 wonnen!
Na een wat stroeve start stond het met rust toch al 4-1 voor Heren 1. De wedstrijd was daarmee eigenlijk al beslist. Uiteindelijk kwam er 5-2 op de borden. Doelpuntenmakers: Wouter Leurink(2x),Luca van der Linden, Nimo van Hout en Niels de Jong. Met nog 4 wedstrijden te spelen komt de gewenste promotie naar de overgangsklasse voor Naarden wel heel dicht bij….Heren 1 staat bovenaan!
 
Ook Dames 1 staat er goed voor. Zondag werd het, na een zinderende wedstrijd, 2-2 tegen Zwolle. In het begin was Zwolle (nr. 1 in de competitie) de bovenliggende partij. Na de rust herpakte Naarden zich, knokte terug en werd het 2-2. Waarna we met shoot-outs wisten te winnen. Naarden verstevigt met deze overwinning haar derde plek in de competitie! Spannend!
 
Blijf ze steunen de komende weken!
 

 
Nieuws afbeelding
15 apr 2018

Het ONFIRE hockeykamp komt naar HCN in de meivakantie

In de meivakantie vindt er een driedaags top kamp plaats op HC Naarden. Onder leiding van de Onfire Hockey Support trainers zal het kamp plaats vinden van 2-4 mei van 09.30-15.30 uur. Het kamp is voor kinderen in de leeftijd van 7-16 jaar en voor alle niveaus! Wil je samen met ons 3 dagen ONFIRE zijn, trainen op je techniek en veel vooruitgang boeken en ook nog eens een speciaal Adidas kamp shirt ontvangen?


Ga dan snel naar de site voor meer informatie en inschrijvingen.


www.hockeysupport.nl


Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol!
 
Nieuws afbeelding
13 apr 2018

Roland Kuijpers

Gisteren bereikte ons het droeve bericht dat, geheel onverwacht, Roland Kuijpers is overleden. Roland is de partner van Annemarie (trimdames 2 woensdag) en vader van Maarten (JA2 en al vele jaren trainercoach van een van onze jeugdteams) en Daan.

Namens de leden en het bestuur van HC Naarden wensen wij Annemarie, Maarten en Daan, verdere familie en vrienden veel sterkte toe bij het dragen van dit verlies.
 
(Dit bericht plaatsen wij in overleg met de familie)


 
Nieuws afbeelding
12 apr 2018

Duo interview Dames 1 - Heren 1: de keepers

Deze keer is het de beurt aan de twee keepers van Dames 1 en Heren 1: Nicoline Hoogland en Tim Phielix. Wie zijn ze, waar kun je ze 's nachts voor wakker maken, waarom is keepen zo leuk en veel meer. Lees het allemaal in het duo interview. 


Nicoline (rugnummer 1) & Tim (rugnummer 1)


Wie ben je en hoe lang zit je al bij deze club? 
Nicoline: Ik ben Nicoline en ik speel nu 20 jaar op Naarden, best lang eigenlijk.
Tim: Mijn naam is Tim Phielix, ik ben 21 jaar en hockey vanaf de C-jeugd bij Naarden.
 
Waar kunnen we jullie ’s nachts voor wakker maken?
Nicoline: voor een heerlijke schaal met sushi. 
Tim: ribbelchips! Nee grapje, als ik heel eerlijk ben, heb ik liever niet dat mensen mij wakker maken in de nacht haha.


Wat is je positie in het veld en waarom is dat de leukste plek?
Nicoline: ik sta nu in de goal, maar heb ook op meerdere posities in het veld gestaan. Alle plekken zijn leuk om te staan, maar als keeper kan je een wedstrijd echt winnen voor je team! 
Tim: keeper dus! Keeper zijn is leuk omdat je vaak beslissend kan zijn, dat maakt het dat je elke wedstrijd gebrand bent om je best te doen, als je dat niet doet, kan je de wedstrijd heel negatief beïnvloeden. 


Wat is je gekke tik of ritueel?
Nicoline: ik luister zondagochtend muziek om goed wakker te worden voor de wedstrijd.
Tim: ik drink altijd voor het verzamelen 2 á 3 glazen water. Als ik op het veld sta tijdens het inspelen en ik besef me ineens dat ik te weinig heb gedronken, ben ik altijd bang dat ik niet scherp genoeg ben. 


En.. wat had je gedaan als je niet had gehockeyd?
Nicoline: als ik niet had gehockeyd dan had ik wel een andere teamsport gedaan. Het is super leuk om met een team aan een doel te werken en te kijken hoe je deze kan bereiken. Daarnaast vind ik de gezelligheid super belangrijk!
Tim: gevoetbald. Ik heb in de jeugd altijd op hoog niveau gevoetbald, maar door een blessure was eigenlijk het enige wat ik nog kon gaan doen, hockeykeeper worden. Hier staan we nu, haha.


Tim en Nicoline geven het stokje door aan de twee linksachters van Dames 1 en Heren 1: Niels de Jong en Annemay Knies. 

 
Nieuws afbeelding
11 apr 2018

HC Naarden rookvrij? Geef nu je mening

Zien roken, doet roken. Dat blijkt uit onderzoek. Daarom is het van het grootste belang dat de jeugd op hun sportclub niet in aanraking komt met roken. Ook op Hockeyclub Naarden willen we toe naar een rookvrije omgeving.


Op sportvelden en ook langs de hockeyvelden bij HC Naarden staan soms ouders en toeschouwers te roken. Een vreemde situatie omdat sporten een gezonde activiteit is en roken daar niet bij past. 
De KNHB, het Longfonds en de Hartstichting spannen zich samen in voor een rookvrij klimaat op sportclubs. 


Op sportclubs komen jeugd en volwassenen met elkaar in aanraking. Het is de ideale plek om een gezonde levensstijl te stimuleren.  HC Naarden zou dat ook moeten zijn en daarom vragen we jullie mening over een rookvrije hockeyclub. Via onderstaande link kom je terecht bij de enquete:  https://www.surveymonkey.co.  uk/r/PCPJCKH
Mocht de link niet werken maak dan gebruik van de onderstaande link:
https://nl.surveymonkey.com/r/7CH5HNP 

 
Nieuws afbeelding
11 apr 2018

Zinderende wedstrijd met heerlijke Ladies High Tea

Afgelopen zondag vond de eerste ladies HIGH TEA plaatst voor de dames (van de) sponsoren van HC Naarden samen met de ladies van de Vrienden van Gooische. Tijdens de spannende derby tussen Dames 1 en Gooische Dames 1 werd onder het genot van een heerlijk hapje en drankje samen naar de wedstrijd gekeken. Het mooie spel, het prachtige weer en de gezelligheid hebben dit zeer geslaagde evenement gemaakt.


Heb jij deze netwerkbijeenkomst gemist en wil je volgend seizoen met ons op het nieuwe balkon van HC Naarden staan? Wordt dan nu gauw lid van de Businessclub of wordt sponsor. Stuur snel een mailtje naar [email protected]
 
Nieuws afbeelding
11 apr 2018

SuperSunday op 15 april

Komend weekend spelen Dames1 en Heren1 thuis én het wordt heerlijk weer. Tijd voor SuperSunday. Kom langs en geniet van mooi hockey, lekker muziek en gezelligheid. 
Deze zondag wordt t extra spannend. Heren1 kan dit weekend al zeker zijn van promotie als ze winnen van Bennebroek en Myra H1 hun wedstrijd verliest. 
12.30u Dames 1 - Zwolle D1 14.45u Heren 1 - Bennebroek H1 
Tot zondag! 

 
Nieuws afbeelding
11 apr 2018

Voorkeur opgeven vriend(in) voor indeling teams 2018/2019

We staan aan de vooravond van het indelen van de teams voor het seizoen 2018/2019. Ook het moment voor jou als speler binnen de breedte categorieën A t/m D om aan te geven met welke vriend of vriendin je graag in een team zou willen spelen. Dit is ook van toepassing als je nu in de E8 speelt en naar de D gaat. Uiteraard geldt dat er geen garanties zijn en dat er meerdere wegingsfactoren zijn die de teamindeling bepalen. Alle verzoeken zullen met zorg in overweging worden genomen in overleg met de betrokken categorie managers. 

Je kunt je voorkeuren (maximaal 3 namen) voor 15 mei a.s.   doorgeven per mail aan  [email protected]  


Een van de waarden van HC Naarden is namelijk onderling plezier; m et, door en voor eigen leden op een aanstekelijke manier genieten van de hockeysport, de club, de mensen binnen de club. Plezier geeft energie, vermaak en relativeert. Plezier als basis voor bereidwillige inzet van leden (vooral doen wat je leuk vindt), als drijfveer voor open en boeiende ontmoetingen. Voor jong en oud.
 
Met sportieve groet namens de Technische commissie, 
Taco van Witsen & Suzanne Stuurman

 
Nieuws afbeelding
11 apr 2018

Gezocht: filmmaker voor sfeerfilm HC Naarden

Wat zou het mooi zijn als er op de achtergrond van de website een sfeerfilm van HC Naarden zou draaien... Met beelden van jeugdhockey, tophockey, vrijwilligers, clubhuis, koffie en keepers. Alles wat HC Naarden zo hartsticke HC Naarden maakt.    Wie wil ons helpen? We zoeken een filmmaker die deze droom kan realiseren. Die af en toe komt filmen en dat kan monteren tot een mooi geheel. Het eindproduct draait straks continu op de website!     Meld je aan bij [email protected] en dan spreken we het graag met je door!

 
Nieuws afbeelding
10 apr 2018

Nieuw trimhockeyteam heren gaat van start!

Witte rook gesignaleerd boven het clubhuis!! 


HC Naarden gaat namelijk van start met een nieuw trimhockeyteam heren op maandagavond!  Tom Traas (Jong Heren 1) zal de groep gaan trainen van 20.30 tot 22.00 uur.  Naast het oplossen van de wachtlijst voor de herentrim op de woensdag avond, heeft dit initiatief ook tot nieuwe leden voor de club geleid.


Wil je ook meehockeyen? 
Dat kan natuurlijk, extra mannen zijn nog steeds welkom. Aanmelden kan via teamcaptain Patrick Kelder (06 277 45 312) of   [email protected]


Lidmaatschap
Je kunt gebruik maken van het proeflidmaatschap van dit voorjaar. In de zomer geef je dan aan dat je door wilt gaan met trimhockey en je krijgt de contributie voor dit voorjaar als korting op je lidmaatschapsgeld voor komend seizoen. 


Activiteiten
Ergens in juni zal weer op een mooie lange zonnige woensdagavond de Midsummernight BBQ plaatsvinden: intern voor trimhockeyers, paar wedstrijden en daarna BBQ. Altijd een hoogtepunt van het jaar!

Op 30 juni zal dit jaar voor het eerst het Gooise Trimhockey Slottoernooi worden gehouden, gezamenlijk georganiseerd door Naarden, Spandersbosch en Gooise. Deze eerste keer wordt het gehouden op Spandersbosch en het belooft een grootse partij te worden!

 
Nieuws afbeelding
9 apr 2018

H1 wint en staat bovenaan. D1 komt net tekort in shootouts

  Het einde van de competitie komt in zicht en Heren 1 doet goede zaken in de 1e klasse en maakt kans op promotie naar de Overgangsklasse. Gisteren versloegen ze met 6-2 de Stawberries uit Driehuis. Ze namen daarmee de koppositie van de 1e klasse over van Hilversum.
  Naarden speelde een zeer sterke 1e helft en stond in de rust al met 4-0 voor tegen de Strawberries. Na een wat minder begin van de tweede helft konden de Strawberries er twee scoren. In gevaar kwam Naarden nooit en vlak voor tijd maakten ze het helemaal goed en prikten er nog twee in. Een mooie 6-2 overwinning. Volgende week spelen ze thuis tegen Bennebroek, de nummer 4 van de competitie. Een lastige tegenstander. De eerste drie teams uit de poule promoveren direct. De nummer 4 speelt nog een play-off. Dit geldt zowel voor de Heren 1 als Dames 1.   Dames 1 komt net tekort in de shootouts tegen Gooische
Dames 1 speelde zondag een super spannende derby tegen Gooische. Met veel jonge Naarden fans langs de lijn, eindige de wedstrijd in 1-1. De dames kwamen helaas net te kort bij de shoot-outs. Het werd 4-3 voor Gooische. Dames 1 staat nu derde in de 1e klasse en maakt ook nog kans op promotie naar de overgangsklasse. Ook de dames spelen volgende week thuis tegen Zwolle.
Het is as zondag weer SuperSunday. Kom dus D1 (12.30u) en H1 (14.45u) aanmoedigen! 

 
Nieuws afbeelding
7 apr 2018

Spannend hockeyweekend voor Heren 1 en Dames 1

De  komende weken staan er spannende en belangrijke wedstrijden op het programma voor Heren 1 en Dames 1. We naderen het einde van de competitie. Heren 1 staat op dit moment 2e met ruime voorsprong op de nummer 4 (9 punten). En dames 1 staat derde.   Beiden hebben promotiekansen!
 
Dames 1 speelt dit weekend de derby tegen Gooische Dames 1bij Gooische. De wedstrijd start om 12.30u.  Kom ze aanmoedigen!
 
En Heren 1 speelt uit tegen Strawberries in Driehuis. 


Alle steun is welkom!

 
Nieuws afbeelding
4 apr 2018

Trainingen op Vestingh Field afgelast

Door het noodweer is het Vestingh Field nog steeds onbespeelbaar.
Vanaf 20 uur gaan de trainingen op velden 1, 2, 3 en 4 gewoon door. 
Nieuws afbeelding
31 maa 2018

Goede scheidsrechtersscore onder ouders en B-jeugd voor winter 2018!

Wat een goede maand voor onze scheidsrechters! Zowel onder de ouders als de B-jeugd zijn weer ontzettend veel nieuwe scheidsrechters opgestaan. Op 19 maart 30 geslaagden en op 28 maart maar liefst 85 geslaagden! Allemaal van harte gefeliciteerd en we hopen jullie snel te zien op de velden. Veel succes met fluiten! Daarnaast willen we er ook nog even op wijzen dat de kaarten die behaald zijn eind 2017 en in januari 2018 nu opgehaald kunnen worden bij de wedstrijdtafel. 

 
Nieuws afbeelding
30 maa 2018

Inschrijven jeugd voor seizoen 2018-2019

Wil je kind lid worden van HC Naarden?  Junioren (met uitzondering van A-jeugd) kunnen alleen worden aangemeld van 1 april tot en met 30 april 2018. Junioren kunnen opgegeven worden voor het seizoen waarin zij op 1 oktober minimaal 6 jaar oud zijn. Dit betekent voor de Benjamins voor het seizoen 2018-2019 dat zij op 1 oktober 2018 zes jaar of ouder moeten zijn (de peildatum is strikt 1 oktober).

Zondag jeugd leden hoeven zich niet opnieuw aan te melden indien zij voor het zaterdag jeugd lidmaatschap in aanmerking willen komen.

In de Benjamin categorie kunnen wij ieder seizoen een grote groep kinderen plaatsen. Plaatsing van nieuwe kinderen in de leeftijdsgroep 7 t/m 15 jaar (speelcategorie F t/m B-jeugd) bij de zaterdag jeugd is afhankelijk van opzeggingen van leden uit bestaande teams. Het gaat bij deze speelcategorieën daarom maar om een zéér beperkt aantal plaatsen waar nieuwe zaterdag jeugd leden voor aangenomen kunnen worden.
Aangezien per seizoen 2018-2019 alle meisjes met een zondag lidmaatschap in de C- en D leeftijdscategorie zullen doorstromen naar de zaterdag jeugd, zullen wij in deze leeftijdscategorieën (meisjes C en D) waarschijnlijk geen tot zeer weinig plekjes hebben.

Per seizoen 2018-2019 spelen wij met onze zondag jeugd alleen nog competitie voor  meisjes  in de  F, E6 en E8 categorie  (geboren van 30 september 2011 t/m 1 oktober 2008). In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen wij dus veel minder kinderen op de zondag kunnen plaatsen. Voor jongens zal er met ingang van het nieuwe seizoen géén zondag competitie meer gespeeld worden.

Meer informatie over de inschrijfronde kun je vinden op de pagina Lidmaatschap Jeugd .


 
Nieuws afbeelding
29 maa 2018

7 april Verkoop gevonden kleding

De rode kliko met gevonden kleding barst weer uit zijn voegen.
Zaterdag 7 april bestaat weer de mogelijkheid om mooie kledingstukken aan te schaffen voor een heel zacht prijsje: sla je slag!.
Mocht je nog spullen kwijt zijn: uiterlijk vrijdag 6 april krijg je de kans je eigen kledingstukken op te halen.

 
Nieuws afbeelding
29 maa 2018

Cuphockey op 2e Paasdag: mee met de helden van Heren-1 !

Cuphockey op 2e Paasdag: mee met de helden van Heren-1 !
Op maandag 2 april a.s. (2e Paasdag) speelt Heren-1 in de 4e ronde van de Silver Cup de lastige uitwedstrijd tegen GCHC in het verre Groningen (GCHC:  Blauwborgje 26A, 9747 AC Groningen ) . Voor deze gelegenheid hebben de heren een spelers & supportersbus gehuurd....en jij kan mee! Er zijn nog plekken over. Heb je zin om mee te reizen met onze helden, dan is dit je kans. Meld je aan bij Peter Sirks:  [email protected]  
Vertrek vanaf HC Naarden: 11.00u. Aanvang wedstrijd: 14.45u

 
Nieuws afbeelding
27 maa 2018

Training op Goede Vrijdag

Vrijdag 30 maart - Goede Vrijdag - is een normale trainingsdag.
Dat geldt voor zowel de E6 en de E8 als voor de A t/m D.

Enige uitzondering: keeperstraining ZE6 en ZE8 van 18.00-18.45 uur.
De keeperstraining voor de C en D breedte van 18.45-19.30 uur gaat gewoon door.

 
Nieuws afbeelding
27 maa 2018

Woensdag 28 maart GEEN keeperstraining E6 en E8

Paaszaterdag zijn er geen wedstrijden voor de jongste jeugd (E6 en E8).
Vandaar dat de keeperstraining op woensdag 28 maart van 17.00-17.45 uur niet doorgaat.

 
Nieuws afbeelding
23 maa 2018

Gezocht: 2 nieuwe leden voor de GJK commissie

Op zaterdag 1 september zal voor de 6e keer het grootste hockeytoernooi ter wereld weer georganiseerd gaan worden, namelijk het Goois Jeugdhockey Kampioenschap.

Het is inmiddels een bekend fenomeen voor de Gooise hockeyjeugd dat na de zomer de competitie sportief wordt afgetrapt met een toernooi waaraan alle jeugdspelers, in totaal ruim 4.000 kinderen, van alle Gooise clubs deelnemen. Een mooie sportieve burenstrijd tussen alle Gooise clubs!

Tijdens het toernooi speelt de jeugd van de 6 regionale hockeyclubs in het kader van Sportiviteit en Respect. Elke club ontvangt een specifieke leeftijdscategorie (A t/m D). Teams kunnen punten verdienen door te winnen, maar vooral ook door respectvol en sportief gedrag te laten zien. En er wordt niet alleen naar de spelers gekeken, maar zeker ook naar de begeleiding en de supporters.

Elke Gooise club levert een afvaardiging om gezamenlijk met elkaar dit jaarlijkse toernooi tot een succes te maken. Leuk om zo een beetje bij elkaar in de keuken te kijken hoe iedereen werkt.

Oproep
Vanuit HC Naarden zijn we nu op zoek naar minimaal 2 enthousiaste ouders die het leuk vinden om het stokje over te gaan nemen. Het draaiboek is klaar, de ervaring is er binnen de GJK commissie. ‘Vereisten’ zijn pragmatisch denken, het leuk vinden om iets te organiseren voor kinderen en vooral humor.

Of je nu een ouder bent van jongste jeugd of junioren of als je je als duo wil aanmelden, dit kan ook! Graag ontvangen we reacties bij interesse op onderstaande mailadres om verdere toelichting te geven, want ook hiervoor geldt zonder vrijwilligers geen toernooi!
Met sportieve groet namens de GJK commissie HC Naarden,

Suzanne Stuurman
 
[email protected]

 
Nieuws afbeelding
21 maa 2018

Inhalen afgelaste wedstrijden

Alle afgelaste wedstrijden - uit en thuis - van de zaterdagjeugd van het afgelopen weekend zijn door de KNHB verplaatst naar zaterdag 31 maart. Dit geldt voor de zaterdag A tot en met D jeugd. 31 maart is de zaterdag voor Pasen. 
Bij te weinig spelers, graag invallers regelen. Lukt dat niet, dit graag aan de categoriemanager doorgeven om samen een oplossing te vinden.
De wedstrijden van de zondagjeugd worden niet ingehaald doordat het programma al heel vol is. De wedstrijden van de jongste jeugd worden ook niet ingehaald.

 
Nieuws afbeelding
20 maa 2018

UITNODIGING 8 april Ladies High Tea

Spannende wedstrijd Naarden Dames 1 tegen Gooische Dames 1
Op 8 april is de zinderende 1e klasse wedstrijd van Naarden (4e) tegen Gooische (2e). Speciaal voor onze "Ladies” heeft de sponsor commissie samen met Vrienden van Gooische een High Tea georganiseerd op het exclusieve balkon van Gooische. Kom Naarden Dames 1 aanmoedigen want de eerste drie plaatsen geven aan het einde van het seizoen recht op directe promotie naar de overgangsklasse. 
Ladies High Tea Voor deze allereerste D1 Ladies High Tea nodigen wij graag de vrouwen, moeders en dochters van onze Business Club leden en sponsoren uit. Samen met je dochter en andere vriendinnen kijken naar D1 onder het genot van koffie, thee en een glaasje prosecco, home made scones, taarten, sandwiches en andere lekkernijen. Met speciale bediening door een team van 4 jongedames van Naarden en 4 jongedames van Gooische. 
Meet & Greet En dan niet te vergeten, is er een Meet and Greet met alle speelsters en is er tijd voor interviews, selfies en waterproof handtekeningen op je stick of t-shirts. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar [email protected]  
Programma 12.15             Balkon open 12.30             Start wedstrijd & high tea 13.50             Meet & Greet 14.15             Einde

 
Nieuws afbeelding
16 maa 2018

Zaterdag 17 en zondag 18 maart: alle Jongste Jeugd afgelast!

Alle jongste jeugd wedstrijden zijn centraal afgelast.
De wedstrijden van F, E6 en E8 teams zijn afgelast. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om onze jongste jeugdleden gaat en zij over het algemeen vroeg op de dag de wedstrijden spelen, is besloten deze wedstrijden niet door te laten gaan. Dit geldt voor alle districten. Ook de wedstrijden voor de zondag van de Benjamins, Mini's en trainings F zijn afgelast!
 
Nieuws afbeelding
15 maa 2018

Cupkoorts voor D-1 en H-1. Kom aanmoedigen!

Dames-1 en Heren-1 spelen morgen en volgende week lastige uitwedstrijden in de 3e ronde om de Silver Cup. De dames nemen het morgen in Amstelveen op tegen VVV D1. Ze kunnen alle steun gebruiken dus kom ze aanmoedigen en schreeuw ze een ronde verder. Naarden cupfighters!
En een week later zijn de Heren-1 aan de beurt als in Zutphen de H1 op ze wacht. Ook hier geldt dat aanmoedigingen langs de lijn meer dan welkom zijn! 
 
Programma:
Vrijdag 16 maart (20:30u), in Amstelveen: VVV D1-Naarden D1
Vrijdag 23 maart (20:30u), in Zutphen: Zutphen H1-Naarden H1

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]