Nieuws

 
Nieuws afbeelding
17 jun 2019

Last call!!! 6 juli HC Naarden Familietoernooi: schrijf je nu nog in!

Durf jij je op 6 juli met jouw team te wagen in het hol van de leeuw? Slingerend aan de lianen speel je diverse wedstrijdjes en aan het eind van de dag ga jij in je beste tijgerpak met je team los bij de act en de bbq. Stel snel een team samen en schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wees er snel bij, want vol = vol.

Wanneer
Zaterdag 6 juli om 11:30 tot ca 20:00 uur.
Ga naar www.hcnaarden.nl/familietoernooi voor alle info en om je aan te melden.
 

 
Nieuws afbeelding
16 jun 2019

Slotdag 15 juni: Onverwacht zonnetje & veel sportief plezier

Zaterdag 15 juni hebben ongeveer 240 kinderen het seizoen feestelijk afgesloten op de club. De meisjes F, jongens E6 en meiden E6 speelden ieder 3 wedstrijden en 2 vaardigheden. Waaronder knotshockey en gaten schieten met Sportways en shoot-outs met een speler uit H1 en keeper. De dag begon met flinke tegen, maar precies bij de start van het toernooi werd het droog en brak er zelfs een zonnetje door. In totaal waren er 30 jongens en meisjes teams die met een feestelijk toernooi het seizoen afgesloten hebben.
De Evenementen commissie Jongste Jeugd

 
Nieuws afbeelding
15 jun 2019

Bestuur draagt nieuwe secretaris voor: Renske Meij

Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (donderdag 4 juli) draagt het bestuur van HC Naarden Renske Meij voor als opvolger van de huidige secretaris Karin Bom.
Even voorstellen: Renske Meij, kandidaat secretaris
"Ik ben Renske Meij, 46 jaar, getrouwd met Lucien. Hockeyen doe ik van kinds af aan en ik vind het erg leuk dat mijn hele gezin er enthousiast voor is geworden. Onze oudste Lucas gaat komend seizoen naar de B, Gijs naar de C en Annemijn naar de D. Lucien en ik spelen bij de veteranen.
Nadat we vanuit Amsterdam in Bussum kwamen wonen, ben ik in eerste instantie als trim-lid gestart bij HC Naarden, heel gezellig. Na een paar seizoenen ontstond daaruit een veterinnenteam en omdat de kinderen inmiddels iets groter waren, had ik wel zin om weer wedstrijden te spelen. Sindsdien heb ik niet alleen langs de lijn maar ook elke week weer in het veld veel lol en dankzij een toptrainer dit seizoen z é lfs nog veel nieuwe dingen geleerd!
Toen de kinderen om beurten gingen hockeyen, vonden en Lucien en ik het leuk om actief betrokken te zijn. Dat hebben we beide gedaan als coach/manager en Lucien verder als barhoofd en ik meerdere jaren in de organisatie van het Hartsticke Naarden Familietoernooi.
Ik werk als jurist, voornamelijk op arbeidsrechtelijk gebied. Jaren in vaste dienst als bedrijfsjurist en sinds 2015 op interim basis, wat me eveneens goed bevalt.
Behalve hard werken, vind ik hard genieten ook belangrijk. Sporten hoort daar zeker bij. Natuurlijk om fit te blijven maar ik vind het zo bijzonder om nu ook bij mijn eigen kinderen te ervaren wat een teamsport - en hockey in het bijzonder - verder in sociaal opzicht allemaal bijdraagt aan lol en aan hun ontwikkeling. Een hockeyclub is - net als school - toch voor veel kinderen een plek waar het zijn of haar hele jeugd komt. Hoe fijn om dan bij zo’n club als HC Naarden te spelen, waar de sfeer relaxt is en zo veel goed is geregeld.
Toen ik werd benaderd om het stokje van Secretaris van het bestuur van Karin over te nemen, was ik zeer verrast en vereerd. Ik realiseerde me meteen dat het een flinke uitdaging is om de fantastische en zorgvuldige manier waarop Karin dit de afgelopen jaren heeft gedaan te evenaren maar met inzet en enthousiasme kom ik vast een eind. Ik heb in elk geval veel zin om een bijdrage te leveren voor de club waar ik met mijn gezin zo vaak en graag kom." 
Nieuws afbeelding
13 jun 2019

Gemeenteraad Gooise Meren akkoord met financiering veld 5

De gemeenteraad van Gooise Meren heeft gisterenavond ingestemd met de begroting voor de herinrichting van het sportpark waar ook HC Naarden onder valt. Hiermee is de weg definitief vrij voor een vijfde veld voor onze club. 
Over de vervolgstappen en tijdspad is de club al in overleg met de gemeente. Zodra hier meer duidelijk over is, zullen we dit delen.
Voor de kinderen die onder voorbehoud van veld 5 zijn aangenomen, betekent dit dat zij nu definitief een plek krijgen op HC Naarden. Zo snel mogelijk volgt via de mail meer informatie.

 
Nieuws afbeelding
7 jun 2019

Vanaf 17 uur trainingen AFGELAST

Helaas, de dreiging komt nu wel heel dichtbij: trainingen vanaf 17 uur worden afgelast. Is een kind al onderweg of al op de club, dan beginnen we met hen tot het echt niet meer kan.
Jammer, zo'n laatste keer ....

 
Nieuws afbeelding
6 jun 2019

Nieuw Heren 3 team zoekt versterking

Tussen de 27 en 35 jaar en enig hockeytalent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een team van 14 gasten tussen de 27 en 35 gaan komend seizoen van start op HC Naarden. We willen de groep iets vergroten zodat we allemaal een keer een weekendje weg kunnen zonder problemen...
We zullen 1 keer per week fanatiek trainen, spelen op zondag en natuurlijk een klein biertje na afloop drinken. Wat wil je nog meer? Neem contact op met Onno (06-28573877) voor alle info en train binnenkort met ons mee! 

 
Nieuws afbeelding
6 jun 2019

Thank You jeugdtrainers!


Thank You jongste jeugdtrainers seizoen 2018/2019: Robin, Tessa, Fenne, Eline, Floor, Mette, Renee, Daniël, Meike, Cato, Pieter, Floor, Maartje, Tijn, Anniek, Julie, Maarten, Wieger, Onno, Youp, Felix, Hidde, Caspar, Maarten, Anton, Job, Oscar, Tibbe, Claire, Ilse, Cato, Fleur, Joep, Sam, Colin, Bart, Nicoline, Jean-Paul, Ilse, Naut, Iris, Ties, Anna, Juriaan, Julia, Joosje, Thijmen, Olivier, Noah, Charlotte, Bas, Frederique, Quirine, Luuk, Jinte, Tessel, Marieke, Isabelle, Cleo, Roos, Lotte, Skye, Floortje, Isis, Julienne, Livia, Juultje, Frederique, Zoë, Elin, Bobby, Phillippine, Sophie, Lou, Bente, Tijmen, Guusje, Javier, Isa en Aniek. 
Dankzij jullie hebben de jongste jeugd spelers elke week kunnen trainen!

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

Gezocht: keeper (>35jaar) voor Veterinnen F

We bestaan pas 1 jaar maar we hadden de ambitie om kampioen te worden en dat is gelukt. In deze nieuwe klasse willen we graag gaan knallen met een keeper. Ben jij of ken jij iemand die gezelligheid en sportiviteit weet te combineren met een tikkeltje eigenwijze ambitie om geen bal door te laten gaan? Bel of app dan naar 0624587300. 


Je kunt ook keer meetrainen om ons te leren kennen want vanaf september willen we weer los. Zonder doel kun je niet winnen!

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

Save the date! ALV 4 juli 2019

Op donderdag 4 juli zal er weer een Algemene Leden Vergadering zijn. Wil jij ook weten wat er allemaal in jouw club speelt? Kom dan naar de ALV. Je krijgt een update over de financiën, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey en uiteraard meer nieuws over veld 5. 


Ruim een week van te voren zal de agenda bekend gemaakt worden. 

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

HC Naarden trainingspakken: ook voor Senioren-/Veteranenteams

In aanloop naar het nieuwe seizoen hebben we nu ook de officiele HC Naarden trainingspakken (The Indian Maharadja) beschikbaar voor alle senioren teams. In het clubhuis hangen pas-pakken zodat je makkelijk met je team een bestelling kan doen. Bij een bestelling van minimaal 10 pakken per team krijg je 30 % korting bij Hockey Republic. Voor aankomend seizoen verwachten we een grote toeloop dus overleg alvast met je team voor volgend jaar. Sponsoring van deze pakken door een ouder of anderzijds is goed mogelijk. Kijk naar het goede voorbeeld van Heren A! Wie volgt?


Ook HC Naarden streeft naast HC Naarden trainingspakken naar een eenduidige uitstraling in het
clubtenue en wil zorgen voor eenheid in de clubkleding. We onderzoeken op dit moment samen mer Hockey Republic en The Indian Maharadja de mogelijkheid om nieuwe wedstrijd broeken en rokjes te voorzien van het HC Naarden logo. Meer informatie volgt, maar hierbij alvast een voorproefje …
 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

Gezocht: trainers jongste jeugd

Ieder jongste jeugd team verdient een leuke jeugdtrainer! Dus ben je komend seizoen 2 e -jaars D, 1 e -jaars C, 2 e -jaars C of 1 e -jaars B en lijkt het je leuk om jongste jeugd te trainen (benjamins, Fjes, E6 en E8) mail dan voor 21 juni a.s. naar: [email protected]

 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

Goed nieuws, er is weer ruimte voor Trimhockeyers

Wat is Trimhockey? Recreatief hockey. Sportief maar geen fanatiek spel met de nadruk op gezond bewegen, sportief samen spelen en gezelligheid daarna.


Ben je een ouder van nieuwe kinderen op HC Naarden? Ben je een startende hockeyer? Heb je vroeger gespeeld? Wil je graag hockeyen maar liever niet in het weekend? Dan ben je van harte welkom om te komen Trimhockeyen bij HC Naarden! 


Daarnaast kun je je opgeven voor 7 tegen 7 op de vrijdagavond en zijn er zeer gezellige toernooien waar je aan mee kunt doen. Kom een keer proefdraaien om te kijken of het iets voor je is.


We kijken er naar uit veel nieuwe trimmers te verwelkomen!


Klik hier voor meer info of mail naar  [email protected]


Het Trimbestuur


 
Nieuws afbeelding
5 jun 2019

GRATIS 2 Pro League Kaarten voor Nederland - Argentinië

GRATIS 2 Pro League Kaarten voor Nederland - Argentinië (19 juni Kampong)  Je kunt gratis twee wedstrijdkaarten ontvangen als je lid wordt van de nieuwe Donateursclub (€ 100 per jaar) Hart voor HC Naarden.
Ben jij al lid? Dan kun je natuurlijk ook twee gratis kaarten krijgen indien je een teamlid, familie, buurtgenoot etc. lid maakt van Hart voor HC Naarden. Voor meer informatie, klik hier Donateursprogramma Hart voor HCN


De Business Club van Naarden en andere Gooische hockeyclubs zijn ook aanwezig bij de wedstrijd. Wil je met ze kennismaken of heb je vantevoren gewoon trek, schrijf je dan in voor de Argentijnse bbq voorafgaand aan de wedstrijd á € 37,50 p.p.


Het programma:
17.30 Argentijnse BBQ in het clubhuis van Kampong Cricket (Mytylweg 17, Utrecht)
19.00 Korte voorbeschouwing op de wedstrijd door een (oud) international/coach
19.15 Naar het hoofdveld van Kampong
19.30 Wedstrijd Nederland-Argentinië in een speciaal afgezet vak
21.00 Einde


Aanmelden kan via [email protected] Je krijgt dan het inschrijfformulier van de donateursclub gemaild. We hebben een beperkt aantal kaarten voor deze spannende wedstrijd, dus reageer snel!


Sandra Pouw
06 42 23 34 93

5 jun 2019

Win een 5-daags hockeykamp van Sportways met balletje hooghouden!

Op zondag 16 juni organiseert HC Naarden een wedstrijd balletje-hooghouden op het Vestinghfield.
Alle kinderen uit de categorie D en C (leeftijd 10 tot 14 jaar) kunnen hieraan deelnemen. We starten allemaal tegelijk en gaan zo lang mogelijk hooghouden.


Als de balt valt, ben je af. Uiteindelijk blijft er één jongen en één meisje over.
Voor deze twee winnaars is er een fantastische prijs: een 5-daags hockeykamp van Sportways.
Je kunt zelf kiezen uit alle Sportways overnachtingskampen die in 2019 plaatsvinden in Amsterdam of Antwerpen. Dit zijn er aardig wat. Kijk maar eens op de site van Sportways:  https://nl.sportways.com/nl


Samengevat:
Wie: kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 jaar.
Wat: zo lang mogelijk balletje hooghouden
Waar: Vestingh Field
Wanneer: zondag 16 juni 16:00 uur, start wedstrijd 16:15
Prijs: 5-daags hockeykamp van Sportways in Amsterdam of Antwerpen.


Je hoeft je niet aan te melden, maar zorg dat je er om 16.00 uur bent.
Vergeet je stick niet en neem s.v.p. een eigen hockeybal mee!


Veel succes met oefenen en tot de 16e!


Als je het filmpje niet goed kunt openen, hierbij de link:
https://youtu.be/glF3GXu0ot4


 

 
Nieuws afbeelding
4 jun 2019

19 juni - HC Naarden Trim BBQ toernooi

Als afsluiting van het seizoen organiseert de trimcommissie op woensdagavond 19 juni a.s. weer het traditionele trim BBQ toernooi op HC Naarden. Lekker hockeyen (7 tegen 7) met daarna een heerlijke BBQ en veel gezelligheid! Aanmelden kan via  [email protected]

 
Nieuws afbeelding
3 jun 2019

Senioren Dames F kampioen

Na Dames E is ook Dames F kampioen geworden! De dames moesten nog een laatste lastige wedstrijd spelen tegen Laren.  De hitte trotserend bleek het gelijkspel (2-2) voldoende en is de promotie naar de 3e klasse een feit.
Inmiddels is de competitie voor Heren A en Dames A ook ten einde. Beide teams eindigden op de 2e plek.
Dames B en Heren D stevenen ook op de 2e plek af, waarbij voor Heren D nog de promotie naar de 4e klasse in het verschiet ligt. Heren B maakt nog goede kans om 3e te worden. Op 16 juni zijn de laatste competitiewedstrijden voor deze teams.

 
Nieuws afbeelding
31 mei 2019

JB1 en JA1 spelen 1 juni finale Super A en B

Op zaterdag 1 juni spelen JB1 en JA1 de finale dag Super A/B competitie!
Super B finale is op Kampong. JB1 speelt hun eerste wedstrijd om 10.50u. Bekijk hier het programma. Kom aanmoedigen!!
De mannen van JA1 speelt de Super A finale in Barendrecht. Ook zij hebben hun eerste wedstrijd om 10.50u. Bekijk hier het hele programma.
Succes!!

 
Nieuws afbeelding
28 mei 2019

Gezocht: trainer-coach (m/v) Dames-1

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer-coach voor Dames-1. Onze huidige coach Axel Wessels heeft aangekondigd te gaan stoppen vanwege drukke werkzaamheden. We bedanken hem voor zijn gedreven en enthousiaste inzet het afgelopen jaar! Er staat mede dankzij hem een fundament waarop we graag verder bouwen. Voor het nieuwe seizoen zoeken we een ervaren trainer-coach (m/v) die stevig in de schoenen staat, ambitie heeft en het team verder kan ontwikkelen. Dames-1 heeft afgelopen jaar in de Overgangsklasse gespeeld en komt volgend seizoen weer uit in de 1e Klasse. We hebben de ambitie om volgend jaar bovenin mee te spelen. De nieuwe coach zal gaan (voort)bouwen aan een team waarin zoveel mogelijk eigen jeugd een plek zal krijgen. Ben jij (of ken jij) de geschikte kandidaat die de uitdaging met deze enthousiaste groep wil aangaan? Reageer dan via: [email protected]
Bellen voor meer informatie kan met Daan Goote, 0613341896. 

 
Nieuws afbeelding
23 mei 2019

Kom zaterdag op de fiets; het wordt erg druk!

Zaterdag 25 mei verwachten we in de omgeving van HC Naarden grote drukte in verband met vaccinaties in De Lunet.
Kom dus lekker op de fiets! Je kunt je fiets ook parkeren aan de achterkant van veld 4 daar zijn 140 nieuwe fietsenrekken geplaatst. 
 
Nieuws afbeelding
23 mei 2019

ONFIRE zomerschool komt naar HC Naarden

Dat betekent extra technische toptraining voor ieder niveau!
Baal je ook altijd zo als het seizoen erop zit en je even niet meer kunt trainen? Dat hoeft niet meer! De ONFIRE zomerschool komt naar HC Naarden.

8 Technische toptrainingen van 1,5 uur op 19, 21, 26 en 28 juni en 3, 5, 10 en 12 juli onder leiding van toptrainers.

Wil je je seizoen verlengen met gevarieerde technische training, veel individuele aandacht en maximale uitdaging? Schrijf je dan nu in voor de ONFIRE zomerschool op www.hockeysupport.nl  (Hockeyschool/locaties zomer 2019).

 
Nieuws afbeelding
22 mei 2019

Wo 29 mei Clinic E6 - meld je aan!

E6 jeugd opgelet!! Hoofdklasse-speler Matis Papa (Pinoké Heren 1) komt met jullie trainen! Hij toert samen met SportWays en de Three Stripes Clinic door het land en komt woensdag 29 mei naar onze club voor een spectaculaire clinic.
Clinic vindt plaats op de normale trainingstijden van de E6: meisjes van 13-14 uur en jongens van 14-15 uur op de velden 3 en/of 4.


We starten de clinic met een te gekke demo, waarin Matis al zijn toffe hockey skills zal laten zien! Daarna gaan we samen aan de slag met verschillende, intensieve oefeningen waarbij je veel balcontact krijgt.

Mis het niet! Deze clinic is gratis voor alle E6 jeugd van HC Naarden , maar meld je wel aan, want vol is vol! Aanmelden kan via: https://portal.sportways.com/signups/signup/3108?language_code2=nl&country_code2=NL&home_fqdn=https%3A%2F%2Fnl.sportways.com%2Fnl

 
Nieuws afbeelding
22 mei 2019

16 juni: huldiging kampioenen en afscheid Vincent - kom je ook?

Zondag 16 juni a.s. sluiten we het seizoen af met een heerlijke BBQ en dan huldigen we alle kampioenen van het afgelopen veldseizoen. En natuurlijk nemen we uitgebreid afscheid van onze hoofdtrainer Vincent van de Peppell
Om 16.00 starten we met de huldiging van de kampioenen en aansluitend is er een borrel en/of BBQ. 
Hieronder de kampioenen dit jaar...
MA1, Kampioen MC8, Kampioen MC10, Kampioen MD3, Kampioen MD7. Kampioen JB1, Kampioen JC5, Kampioen  Dames Veteranen E, nr 1, Kampioen! Dames Veteranen F, nr 1, Kampioen Heren, JH1, Kampioen

 
Nieuws afbeelding
22 mei 2019

Op 7 juni laatste trainingen van dit seizoen

Het einde van het seizoen nadert, er zijn nog maar een paar trainingen te gaan:
- alle F, E6, E8, D en C hebben training t/m 7 juni (GEEN training E6 en E8 op 31 mei = dag na Hemelvaart)
- alle A en B trainen in principe t/m 7 juni, mocht een team eerder willen stoppen: na overleg trainercoach en de TS
- keeperstraining loopt door t/m 7 juni (31/5 GEEN keeperstraining voor E6 en E8)
Lijnteams volgend jaar starten - indien gewenst - met trainen zodra de selectie bekend is. Laatste training nieuwe lijnteams: uiterlijk vrijdag 28 juni. Trainingstijd nieuwe teams in juni: tijden aanhouden van dit seizoen
Wil je na 7 juni trainen: graag in overleg met Clementine ([email protected])
 
Nieuws afbeelding
22 mei 2019

Samen uit samen thuis in een Volvo van Buitenweg

JH2 en HVL2  hebben geluk! Ze maken aankomend weekend kennis met de (nieuwe) Volvo 60-serie. Volvo is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB en dat wordt onder andere gevierd met de Carpool Activatie.  Met deze activatie worden zo veel mogelijk hockeyteams door het hele land met Volvo’s naar hun uitwedstrijd vervoert. Aankomend weekend is de Carpool Activatie bij Volvo-dealer Buitenweg. Dankzij Volvo Buitenweg rijden JH2 en HVL2 zondag in vier nieuwe Volvo’s! 

 
Nieuws afbeelding
20 mei 2019

Vincent van de Peppel en staf door bij Heren-1

Wij zijn zeer verheugd dat de huidige staf van Heren-1 waarmee we de afgelopen jaren zo veel successen hebben behaald, ook volgend seizoen voor de groep zal staan. Onder leiding van Vincent van de Peppel, al jaren onze hoofdcoach, werd vorig jaar promotie naar de landelijke Overgangsklasse afgedwongen en daarin hebben de heren zich dit seizoen uitstekend weten te handhaven. Ook werd vorig jaar de prestigieuze KNHB Silver Cup gewonnen waardoor we dit jaar (voor het eerst in ons bestaan) mee mochten doen aan de KNHB Gold Cup.
De staf bestaat komend seizoen naast Vincent opnieuw uit Jaap Overgaauw (ass. trainer-coach), Wendy Visser (fitheidstrainer) en Peter Sirks (teammanager).
Wij wensen hen en de spelers ook volgend jaar weer heel veel succes!

 
Nieuws afbeelding
19 mei 2019

Aannames nieuwe jeugdspelers seizoen 2019-2020

In de maand april hebben zich weer ongeveer 300 kinderen ingeschreven voor een plekje op onze club. Dit aantal is exclusief de 85 meisjes die nu nog in de Zojeco spelen. Deze meisjes gaan komend seizoen over naar de zaterdag jeugdcompetitie omdat de zondag jeugdcompetitie vanaf volgend seizoen ophoudt te bestaan.
 
Door de komst van een 5 e  veld hebben we dit jaar extra veel nieuwe kinderen kunnen plaatsen, maar helaas nog steeds niet iedereen. Dit betekent dat Karin Bom (secretaris) en Suzanne Stuurman (TC Junioren & Jongste Jeugd) vanuit het bestuur van HC Naarden naar onze vaste notaris in Blaricum zijn geweest om voor een aantal categorieën te loten.
 
Omdat het definitieve besluit over het 5e veld in juni wordt genomen door de gemeenteraad, hebben we een aanzienlijke groep kinderen aangegeven dat ze "onder voorbehoud van een positief besluit van gemeenteraad” geplaatst zijn. Alle kinderen hebben een persoonlijke mail ontvangen waarin de situatie uitgebreider toegelicht staat.
 
We realiseren ons dat de situatie rondom het vijfde veld vragen op kan roepen. Schroom niet om deze te stellen aan [email protected]

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]