FAQ

Informatie over Hockey Club Naarden
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie

Categorieën FAQ
HC Naarden app (iOS en Android) (9) 
Ik wil / Hoe doe ik (13) 
Mijn HC Naarden (LISA Team) (5) 
Spelervolgsysteem (1) 
Structuur lijn- en breedtehockey (12) 
Vrijwilligers en commissies (4) 
Website HCNaarden.nl (1) 

 

Mis je hier informatie? Mail ons op [email protected]

Overzicht Vragen van Mijn HC Naarden (LISA Team) 
DWF > Digitaal Wedstrijd Formulier 
Foto uploaden 
Inloggen op de website 'Mijn HC Naarden' of de App 
LISA team 
Wat is Mijn HC Naarden en LISA Team 
 
DWF > Digitaal Wedstrijd Formulier 

Junioren
De managers en/of coaches van elk jeugdteam krijgen enkele dagen voor de wedstrijd een mail van de KNHB/DWF met de verificatiecode van de wedstrijd.

Senioren
De teambegeleiders (aanvoerder en-of coach) van elk team krijgen enkele dagen voor de wedstrijd een mail van KNHB/DWF met de verificatiecode van de wedstrijd.
 
Teambegeleiders
De teambegeleiders moeten voorafgaand aan de wedstrijd de opstelling (spelers en eventuele invallers) invullen met behulp van het DWF.

NB Ieder senior lid van een Senioren/Veteranen team kan inloggen om het DWF in te vullen en af te ronden. Wanneer er nog een actie openstaat, wordt een herinnering gestuurd naar de teambegeleiders en naar de leden die hebben ingelogd op het DWF. Zodoende ontvangen meerdere leden uit een team een herinnering totdat de wedstrijd volledig is afgerond.

Scheidsrechters
Als scheidsrechter ontvang je voor de wedstrijden waarop je staat ingedeeld een e-mail per wedstrijd met de wedstrijdcode om als scheidsrechter het DWF te controleren en af te ronden.

Gebruik het veld 'Opmerkingen' alleen voor relevante zaken omtrent de wedstrijd (bv. toelichting omtrent onsportief gedrag of een compliment van/voor spelers, coaches, scheidsrechters of supporters ). Zet je 'n.v.t.' of 'geen' neer dan heeft de KNHB hier onnodig werk aan.
 
Naar boven
Foto uploaden 
Foto toevoegen via:
1. app: Meer > Profiel > klik op Foto  
2. website: log in op Mijn HC Naarden, selecteer naast/onder je naam > Profiel > kies Bewerk > Selecteer een foto > Opslaan.

Zorg er verder voor dat jouw contactgegevens goed in 'Mijn HC Naarden' staan (via app/website). Alleen adreswijzigingen geef je door aan [email protected]
 
Naar boven
Inloggen op de website 'Mijn HC Naarden' of de App 
  • Inloggen op het besloten gedeelte van de HC Naarden website en de HC Naarden app doe je met je eigen lidnummer en wachtwoord.

  • Ieder lid heeft een eigen lidnummer. Dat kun je vinden op de factuur. Ben je je lidnummer kwijt, dan kun je de [email protected] mailen.
    Het nummer op je Clubcard is niet hetzelfde als lidnummer!

  • Ben je je wachtwoord kwijt, dan kan je zelf een nieuw wachtwoord opvragen met behulp van je lidnummer en het mailadres waarop je mail van HC Naarden ontvangt. Even later krijg je een mail met je nieuwe wachtwoord.
    Ga daarvoor naar Mijn HC Naarden.

  • Coaches en managers hebben ook een lidnummer als teambegeleider (mits geregistreerd in ons ledensysteem LISA). Teambegeleiders hebben meer mogelijkheden dan spelers. Log als teambegeleider dus in met je eigen lidnummer (i.p.v. van dat van je kind) om die extra functies te kunnen gebruiken.

  • Moet je de aanwezigheid van je kind of meerdere kinderen invullen? Log dan telkens in met het lidnummer van het betreffende kind!
 
Naar boven
LISA team 
Ben je manager of coach van een team? Dan heb je speciale rechten in je 'coach-team' via Mijn HC Naarden of de HC Naarden app.

Zo kun je de aanwezigheid van je spelers bijhouden en teamtaken invoeren (denk aan de fruithap, rij-ouders of de teampot). Je kunt ook berichten maken in teamnieuws, mails sturen naar het hele team en events in de teamagenda zetten.
 
Naar boven
Wat is Mijn HC Naarden en LISA Team 
"Mijn HC Naarden" is sinds 2014 de inlogomgeving voor HC Naarden, gebaseerd op de zogenaamde LISA Team functionaliteit. "Mijn HC Naarden" is te gebruiken via de website (na inloggen), en via de HC Naarden app.

"Mijn HC Naarden" heeft allerlei persoonlijke en teamfuncties voor je! Probeer ze eens uit, je zult zien dat je elkaar veel minder hoeft te mailen of iets als Teamers nodig hebt.
Regelmatig voegen we er meer functionaliteiten aan toe, die lees je rechts onderin bij "Laatste updates".
 
Heb je tips of vragen, stuur die dan aan [email protected]
 
Naar boven
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]