FAQ

Informatie over Hockey Club Naarden
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie

Categorieën FAQ
HC Naarden app (iOS en Android) (9) 
Ik wil / Hoe doe ik (13) 
Mijn HC Naarden (LISA Team) (5) 
Spelervolgsysteem (1) 
Structuur lijn- en breedtehockey (12) 
Vrijwilligers en commissies (4) 
Website HCNaarden.nl (1) 

 

Mis je hier informatie? Mail ons op [email protected]

Overzicht Vragen van Spelervolgsysteem 
Hoe werkt het Spelersvolgsysteem? 
 
Hoe werkt het Spelersvolgsysteem? 

HC Naarden heeft in de laatste maanden van het vorige seizoen met succes het nieuw Spelersvolgsysteem getest. In het Spelersvolgsysteem wordt een speler door meerdere personen beoordeeld en gevolgd tijdens het seizoen. Zo wordt de totale beoordeling en het selecteren van spelers makkelijker en objectiever.


Hoe werkt dit systeem?

Alle trainers/coaches van HC Naarden krijgen een inlogcode voor hun team. Zij houden in dit systeem de aanwezigheidsregistratie bij, zowel voor trainingen als wedstrijden. Dit kan dan eenvoudig worden vergeleken met de afzeggingen die jij voor jouw kind doet.


Daarnaast beoordelen de trainers/coaches een aantal vaardigheden van ieder kind. Deze vragen zijn aangepast per leeftijdscategorie en verschillen voor training of wedstrijd. De vragen hebben bijvoorbeeld te maken met snelheid, tactiek, inzicht, conditie en karakter.


Ook de lijncoördinatoren en categoriemanagers kunnen hun bevindingen in dit systeem toevoegen. Hierdoor ontstaat per speler/team een gebalanceerd beeld gedurende het jaar.


De trainers gebruiken een app op hun mobiele telefoon voor dit systeem. Aan het begin van de training vullen de trainers de aanwezigheidsregistratie in via de mobiele telefoon. Daarna verdwijnt de telefoon weer in hun zak.


Heb je vragen over het Spelersvolgsysteem, neem dan contact  op met onze Algemeen Technisch Manager, Vincent van de Peppel  via [email protected]

 
Naar boven
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]