Nieuwsbericht

Junioren

Paumen: "Ben jij de leukste Jeugdvlogger van HC Naarden?"

5-1-2018
Zoals te lezen was op onze HC Naarden website, was Maartje Paumen bij boekhandel Los in Bussum om haar boek ‘Altijd tot het uiterste’ te promoten en te signeren. Wij grepen die kans met twee handen aan en hebben twee exemplaren te pakken gekregen. En dat niet alleen! Ook hebben we haar gevraagd om jullie een uitdaging te geven! En zoals je kunt zien, heeft ze dat gedaan. 

Om ons op alle media goed te kunnen laten zien, hebben we een ware HC Naarden Jeugdvlogger nodig. Iemand die overal bovenop zit, leuk kan filmen en kletsen en iemand die met ons samen dit tot een groot succes wil maken. Stuur je motivatie en een voorbeeld naar [email protected] en maak kans op een van de gesigneerde boeken en wordt de nieuwe Jeugdvlogger van HC Naarden.

Jullie inzendingen zijn van harte welkom tot het einde van het zaalseizoen (18 februari) en wij maken de Jeugdvlogger(s) en winnaar(s) van de boeken bekend tijdens de huldiging van de zaalkampioenen (uiterlijk 25 februari). We zijn heel erg benieuwd naar jullie inzendingen! Heel veel succes aan alle Jeugdleden!

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]