Nieuwsbericht

In de pers

Interview Hans Otten op Hockey.nl

Nieuws afbeelding 10-1-2018

Hans werd vorig jaar met een smoes naar het Nationaal Hockeycongres gelokt. Hij zou, zo was hem voorgespiegeld, met KNHB-directeur Erik Gerritsen praten over de pilot in Midden-Nederland om teams twee keer per seizoen op zondag te laten spelen. Een zaak waarvoor Hans zich inmiddels al tien jaar met volle overgave inzet. Op hockey.nl blikt hij terug op wat er sindsdien gebeurd is.


De meeting met Erik Gerritsen kwam er niet. Wel werd Hans in het zonnetje gezet, juist vanwege zijn inspanningen voor de wachtlijstkinderen en werd hij vrijwilliger van het jaar!. "De vrijwilligersprijs heeft enorm geholpen om ons project op de kaart te zetten”. Hans heeft ErikGerritsen nog wel gesproken en hij hield woord, want een paar maanden later maakte de KNHB bekend dat de pilot werd omgezet in een structurele aanpassing: jeugdteams uit Midden-Nederland mogen, in onderling overleg, uitwijken naar de zondag als speeldag


Hans schat dat door het structureel maken van de pilot in Midden-Nederland inmiddels bijna duizend kinderen extra op zaterdag competitie kunnen spelen. ‘Tachtig procent van de clubs doet nu mee. Het plezier dat die kinderen hebben in het hockey, daar kan geen prijs tegenop.’ En bovendien: Mede door de geldprijs hebben we bij Naarden een technisch coördinator kunnen aanstellen.

Lees het hele interview op https://hockey.nl/nieuws/clubs/vrijwilligersprijs-kregen-wachtlijstkinderen-aandacht/ .

 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]