Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Aanname nieuwe jeugd 2018-2019

Nieuws afbeelding 16-5-2018 In de maand april hebben ruim 400 kinderen zich ingeschreven via onze website. Dit aantal is inclusief de meisjes F, E6 en E8 die in seizoen 2018-2019 nog aan de zondagcompetitie meedoen. Wij zijn bij de notaris geweest omdat loting in een heel aantal categorieën nodig was, in een aantal gevallen ook om de volgorde van de wachtlijst te bepalen.

 

Helaas hebben wij – net als voorgaande jaren – maar zeer weinig kinderen kunnen plaatsen. Dit ondanks het feit dat we juist een grote groep (200!) van de kinderen die op zondag hockeyt een plaats hebben kunnen geven. Dit komt door het verdwijnen van een deel van de ZoJeCo.

Wij hebben 90 kinderen blij kunnen maken met een zaterdag lidmaatschap: 42 meisjes en 42 jongens in de benjamin leeftijd en daarnaast nog 4 kinderen in alle andere leeftijdcategorieën. Er zijn 2 meisjes die kunnen doorstromen van de zondag naar de zaterdagcompetitie.

Graag willen wij speciaal vermelden dat er dit jaar bijna 100 aanmeldingen waren voor de meisjes benjamin categorie (6-jarigen), daar waar wij slechts plek hebben voor 42 meisjes. De notaris heeft moeten loten uit een groep meisjes die al familieleden als spelend lid hebben bij HC Naarden. Wij betreuren dit zeer!

De situatie is nu zo dat alle beschikbare ruimte op de velden van HC Naarden optimaal gebruikt wordt. In de afgelopen tien jaar heeft de club zich maximaal ingezet om het aantal hockeyende kinderen zo hoog mogelijk te laten zijn. Helaas is er op dit moment geen extra ruimte beschikbaar om meer jeugdleden aan te nemen.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]