Nieuwsbericht

Algemeen

We zoeken nieuwe barindelers!

Nieuws afbeelding 3-7-2018
Beste leden en ouders van leden...Een aantal jaren hebben we ons met plezier ingezet om de barindeling voor de barhoofden en barmedewerkers vorm te geven.
Voor komend seizoen 2018-2019 zijn we op zoek naar leden en/of ouders van leden die dit willen overnemen. Het is een commissie die je bij voorkeur met 2 personen (vrienden/buren) oppakt en vanuit huis kan regelen. Het clubhuis en de bar is na de wedstrijd de plek om nog even bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Als barhoofdindeler leg je de basis dat dit goed is geregeld. 

Wat moet je doen:
  • voorafgaand aan het seizoen schrijf je alle teammanagers met het verzoek barmedewerkers aan te leveren. 
  • Vervolgens verwerk je van barmedewerkers in het planningsysteem
  • tevens deel je periodiek de barhoofden in.

Uiteraard helpen we je wegwijs te maken in het systeem en helpen we je het komend seizoen met het voorbereiden van de indeling en het aanschrijven van de teammanagers. Wat krijg je ervoor terug? Indirect veel tevreden klanten, dankbare ouders, een gezellige tijd, en uiteraard een goed gevoel. Ook wordt ieder seizoen een barhoofdenavond georganiseerd. Tijdens deze avond leer je de barhoofden kennen, krijg je nog meer informatie over de club en eten we gezellig samen.

Wil je meer informatie of wil je aanmelden voor deze commissie mail dan naar [email protected] en/of [email protected]!

Sportieve groet,

Edith van de Weg en Judith Arkesteijn Barindelingscommissie HC Naarden 2015-2018
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]