Nieuwsbericht

Senioren

Nieuwe spelers van Heren 1 en Dames 1 stellen zich voor

Nieuws afbeelding 9-9-2018

Ook dit seizoen heeft Naarden weer nieuwe toppers in Heren 1 en Dames 1. Ze stellen zichzelf graag even aan je voor!  

Heren 1 newbies


Sander Steinmetz

Mijn naam is Sander Steinmetz en ik ben 19 jaar. De achternaam komt je misschien bekend voor, want ik ben het broertje van Lara Steinmetz (Dames 1). Ik kom uit Amsterdam en studeer daar ook. Ik heb de hele jeugdopleiding van Amsterdam doorlopen en afgelopen jaar heb ik in Amsterdam h2 gespeeld. Een vast ritueel heb ik niet echt, maar ik luister wel vaak  luister ik vaak naar muziek om me zo te concentreren. 


Sam Villanueva 

Hi, mijn naam is Sam Villanueva, 18 jaar en woon in Weesp. Ik ben begonnen bij MHCWeesp en ben daarna naar Laren gegaan, waar ik 5 jaar heb gespeeld. Ik heb daar altijd achterin gestaan. En nu bij Naarden Heren 1 moet ik het voorin gaan proberen! Mijn hobby is skiën, ook ben ik skileraar. In de winter ben ik dus zeker een aantal weken in de Oostenrijkse bergen te vinden.


Junior Schilte: 

Mijn naam is Junior Schilte, 24 jaar en woon in Amsterdam. Ik kom van Hurley waar ik het afgelopen jaar in Heren 1 heb gespeeld. Ook heb ik bij Gooische en Huizen gespeeld. Mijn positie is linksvoor. Ik heb te veel hobby’s om op te noemen maar hockey en golf staan op nummer 1. Mijn ritueel is dat ik voor de wedstrijd mijn handen voor mijn gezicht houd om zo even een moment voor mijzelf te pakken. Daarbij luister ik ook vaak naar muziek. 


Naut Koopal: 

Mijn naam is Naut Koopal. Ik heb vanaf de D gehockeyd bij Naarden. Daarvoor woonde ik nog in Abcoude. In het veld sta ik op het middenveld. Mijn grote hobby's zijn voetbal en hockey. Ook formule 1 vind ik heel leuk. Ik heb zin in mijn eerste seizoen bij de Heren.


Alec van Osch: 

Mijn naam is Alec van Osch, ik ben 17 jaar en ik kom uit onze eigen A1! Waar ik centraal achterin stond. De overstap van de jeugd naar Heren 1 is iets waar ik al lang op heb gewacht. Naast hockey ga ik nog 2 jaar VWO doen. Mijn ritueel voor elke wedstrijd of training is dat ik de hele tijd kauwgom in heb, en die pas uitdoe als de wedstrijd begint, of de training is afgelopen!Dames 1 newbies


Laura de Lange: 

Ik ben Laura, 20 jaar en studeer Rechten aan de Universiteit in Leiden. Ik ben als mini begonnen bij de berries (KHC Strawberries) en heb daar al die tijd met veel plezier gehockeyd. Deze zomer heb ik de overstap gemaakt naar Naarden. Ik heb altijd op het middenveld gespeeld en daar zullen jullie me komend seizoen dan ook vooral vinden. Buiten het veld werk ik part time in de horeca en support graag Ajax. Ik heb zin om er met de meiden een mooi seizoen van te maken! We gaan knallen! Tot langs de lijn!


Maura Kooistra: 

Hoi, ik ben Maura! 22 jaar en ik zit het laatste van de Pabo. Afgelopen jaar speelde ik bij Hilversum Dames1 en dit seizoen ben ik nieuw bij de selectie van Naarden Dames1. Ik speel voorin en kan niet wachten tot de eerste competitiewedstrijd begint!


Noortje Visser: 

Ik ben Noortje Visser, bijna 25 jaar. Ik kom uit Velsen waar ik nu ook woon. In het dagelijks leven werk ik voor YoungCapital als vestigingsmanager van Amsterdam Centrum. Zoek je een nieuwe uitdaging? Let me know! Samen met Shelley en Laura maak ik ook dit jaar de overstap naar Naarden vanaf "de Berries” (Strawberries). Ik heb daar eigenlijk altijd gehockeyd, op twee seizoenen na. Toen heb ik gehockeyd bij HBS. Goede wijn en lekker eten sla ik niet graag af. Ook een feestje op z’n tijd zeg ik geen nee tegen. Mij zal je waarschijnlijk vaak zien rondrennen achterin. Ik heb super veel zin in aankomend seizoen en we zullen de overgangsklasse eens laten zien wat we in huis hebben! 


Roos Wensing: 

Mijn naam is Roos Wensing, ik ben 18 jaar oud en kom uit Baarn. Ik hou heel erg veel van mode, uitgaan, en natuurlijk hockey. Mijn guilty pleasure is dan ook kleding kopen en gezelligheid met vrienden. Op het hockeyveld vind je mij vooral achterin. Ik heb er zin in dit seizoen!


Anne Marijn Bruijn: 

Mijn naam is Anne Marijn, 18 jaar en ik kom uit Naarden. Mijn hele jeugd heb ik bij Naarden gehockeyd. Vorig jaar ben ik er even tussenuit geweest naar de VS. Daar heb ik gehockeyd en gestudeerd voor een jaartje. Nu weer helemaal terug! Ik hou van hockeyen uiteraard, film kijken en monteren, dansen, fotograferen en reizen. En je kunt mij altijd blij maken met peanutbutterpretzels en pepernoten. Die liggen alweer in de winkel!:) We gaan ervoor dit seizoen!


Shelley Rietdijk: 

Mijn naam is Shelley Rietdijk en ik ben 25 jaar. Ik woon samen met mijn vriend Bas in het mooie Santpoort. Momenteel ben ik druk bezig met het afronden van mijn studie Sport Management en Ondernemen. Daarnaast ben ik werkzaam als skilerares en in de horeca. Verder houd ik van leuke dingen doen en gezelligheid onder het genot van een wijntje. Andere guilty pleasures zijn Nederlandstalige muziek, wintersport en zo hier en daar een tijgerprintje. Ik ben in de ‘B’ begonnen met hockeyen bij Strawberries. Ik heb altijd met veel plezier bij ‘de Berries’ gehockeyd tot de nieuwe uitdaging bij Naarden op mijn pad kwam. Tijdens de wedstrijden zullen jullie me graag zien rondrennen op het middenveld. Ik heb veel zin in het nieuwe seizoen en we gaan er met z’n allen een topjaar van maken! 


Romy Burger: 

Hi there, een nieuw gezicht voor jullie! Ik ben Romy en ik ben 24 jaar. Ik kom uit Lelystad en ben net afgestudeerd aan de ALO. Ik ben vroeger begonnen als voetbalster en hockey pas sinds mijn 14e. Na bij Lelystad en Hilversum te hebben gespeeld kwam ik deze zomer bij dit onwijs leuke team in Naarden terecht. Mij zul je in de aanval vinden waar ik te herkennen ben aan mijn blonde staart! Maar wees er snel bij, want in oktober ga ik emigreren naar Kaapstad... 🇿🇦 Het lijkt me leuk om alle Naarden Dames 1 fans snel te ontmoeten.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]