Nieuwsbericht

Junioren

Maar liefst 10 teams hebben alles gewonnen

Nieuws afbeelding 10-10-2018

Met het vallen van de blaadjes van de bomen is de voorcompetitie tot een einde gekomen voor een aantal categorieën.

We zijn er trots op hoe we van start zijn gegaan met zijn allen. Er zijn vooral mooie wisselwerkingen tussen trainer coaches en teams en dat is tenslotte de basis! En ja, ondertussen kijken we ook naar resultaat; een heel aantal teams staat op de gedeelde 1e plaats zoals JD2, JD6, MA5, MB6 & MC4.

Er zijn ook teams die maar liefst alle wedstrijden in de voorcompetitie hebben gewonnen, namelijk:

- Pim Lely met het vriendenteam JA5 die al heel knap van de 4e naar de 2e klasse waren gepromoveerd bij start van het seizoen

- Binnen de meisjes C zijn er maar liefst 4 teams; Mila Lambeck & Luka Verbeek met MC5, Cato van der Werff & Vera van Logtestijn met MC8, Tessa van Elderen & Marilotte Vinke met MC9, Ruben van den Brekel & Storm Gijswijt met MC10.

- Floris Pera & Ariane Ruempol met MD3, Isabelle Thijssen & Britt van Deursen met MD7 en Myrthe Klop & Cecile Rashid met MD9

- Ems Pennink & Julius Weidema met JD3 en Pepijn Oomen & Matthijs Rijnvis met JD5

Ook JC1 met Boudewijn van de Bosch & Ernst-Jan van Grootel is op de eerste plaats geëindigd. 

Dit weekend wordt het nog spannend voor JA1 / JB1 en JB2. Floris Leufkens & Kenny Bain met JA1 en Vincent van de Peppel met JB1 kunnen de landelijke competitie bereiken. Voor de Derk van Niel & Ernst-Jan van Grootel met JB2 staat de subtop categorie op het spel.

Voor de C categorie geldt dat de voorcompetitie 10 wedstrijden duurt, inclusief zaterdag 27 oktober als wedstrijddag en zal 24 november de laatste wedstrijd zijn voor het veld voor de winterstop.

Rond 20 oktober zijn de indelingen op basis van de voorcompetitie voor de A- B- & D categorieën bekend en staan de wedstrijden in LISA. Dan start de competitie ook direct voor deze teams, namelijk op 27 oktober. De competitie eindigt op 24 november.

Heel veel succes de komende periode en geniet vooral ook van de zonnestralen!

Met sportieve groeten,

Daan Goote & Suzanne Stuurman

Bestuur HC Naarden Jeugd

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]