Nieuwsbericht

Sponsoring

Gloednieuwe Volvo’s voor Heren en Dames 1

Nieuws afbeelding 10-10-2018

De eerste dames- en herenteams rijden voortaan in zes gloednieuwe Volvo’s V40 van Volvo Buitenweg. De auto’s zijn uitgevoerd in het stijlvolle Denim Blue en voorzien van het herkenbare logo van de club.

 

Met onze beide eerste teams in de Overgangsklasse is de vraag naar ondersteuning van goed en flexibel vervoer van spelers verder toegenomen. In beide teams zitten veel spelers en speelsters die buiten het Gooi wonen, werken of studeren. Drie à vier keer per week naar Naarden rijden kost veel tijd en het helpt enorm in de aantrekkingskracht van de club als we daar een oplossing voor bieden.

 

Eind vorig seizoen zijn het Bestuur, de Sponsorcommissie en Buitenweg met elkaar in gesprek gegaan, met als resultaat dat we de vier tweedehands Volvo’s die we hadden, hebben kunnen vervangen door zes nieuwe Volvo’s V40. Een fantastisch gezicht om deze zes mooie auto’s op een rij te zien staan.

 

"Koop of lease een nieuwe Volvo en de club ontvangt €1000,-"

Naast het logo van Buitenweg staat de slogan ‘Koop of lease een nieuwe Volvo en de club ontvangt €1.000’ op de auto. Bij aanschaf of lease van elke nieuwe Volvo bij Buitenweg maakt Volvo Nederland een bedrag van €1.000 over aan onze hockeyclub. Deze clubbonus geldt ook als iemand binnen het gezin lid is.

 

De Volvo Clubbonus betekent een inkomstenbron van €15.000-20.000 per jaar, ontzettend belangrijk voor ons als club. Ben je op zoek naar een nieuwe Volvo, omdat bijvoorbeeld je leaseregeling afloopt, loop gewoon eens binnen bij Buitenweg. Zij helpen je graag verder! En jij misschien wel onze club!

Ervaar de nieuwe V60 zelf bij Volvo Buitenweg in Naarden, Baarn of Hilversum. Boek je eigen proefrit op https://www.buitenweg.nl/boekeenproefrit

Naast Volvo, staan onze hoofdsponsor de Rabobank en iClean met hun logo op de auto’s. iClean is de carwash aan de Amsterdamsestraatweg nr. 27. HC Naarden is heel blij iClean te mogen verwelkomen als nieuwe sponsor.

 

De officiële uitreiking van de auto’s zal plaatsvinden op zondag 28 oktober.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]