Nieuwsbericht

Algemeen

HC Naarden kiest voor trainingspakken van The Indian Maharadja

Nieuws afbeelding 10-10-2018

HC Naarden krijgt nieuwe clubtrainingspakken! Samen met The Indian Maharadja en Hockey Republic introduceert HC Naarden een eigen, strak, modern en passend club trainingspak. Hiermee krijgen wij als club een eenduidigere uitstraling en zorgen we voor meer afgestemde clubkleding.

De sponsorovereenkomst houdt in dat Heren 1 en Dames 1, alsmede alle eerste en tweede lijnteams nieuwe pakken (in bruikleen) krijgen van de club (met daarop vermeld de clubsponsors).

Voor alle overige teams wordt de mogelijkheid geboden om deze pakken aan te schaffen met 30% korting op de normale winkelprijs. Deze teams kunnen hun pakken laten sponsoren door één of meerdere sponsors en hun sponsornamen op de rug van het pak laten drukken. Het is wel belangrijk hier vooraf contact over op te nemen met de sponsorcommissie via [email protected].

Teams kunnen de clubpakken passen en bestellen bij Hockey Republic in Bussum. Ook komen er pasmaten op de club te liggen.

Naast deze club trainingspakken wordt er een HC Naarden trimshirt geïntroduceerd. Dit shirt is ook van The Indian Maharadja. Teams kunnen kiezen voor een eigen kleur en passen en bestellen via Hockey Republic.

We hopen op veel enthousiasme en zijn blij met deze mooie deal voor de club.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]