Nieuwsbericht

Junioren

Neem eens wat vaker de fiets!

Nieuws afbeelding 28-11-2018

Ben jij goed te zien?

Veel kinderen komen ook nu in de donkere dagen met de fiets naar de club, voor trainingen en voor wedstrijden. Dat vinden wij als club heel erg goed en dat moeten jullie zeker blijven doen. Er zijn echter wel wat aandachtspunten voor de sportievelingen! Ten eerste natuurlijk de verlichting op de fiets, die moet wel in orde zijn. Misschien heb jij wel zo'n mooie lichtslang in je spaken zitten, prachtig. Dan ben je zeker goed zichtbaar. En we gaan natuurlijk niet andermans lampjes 'lenen'. Zorg voor een goede (witte) koplamp en een duidelijke (rode) achterlamp. 
Ten tweede is het van belang dat je wel een goede trainingsbroek aantrekt na de training of wedstrijd. Met warmgespeelde benen ben je erg kwetsbaar met koud weer. Zorg dus dat je je goed aankleed voor je op de fiets stapt en de kou in fietst.


Altijd samen fietsen!

We zouden het graag zien dat alle kinderen samen van en naar de club fietsen. Met twee of meer ben je minder kwetsbaar en waarschijnlijk ook luidruchtiger en is het gezelliger. Vraag je club- en/of teamgenoten of je samen kunt fietsen.


Auto of fiets?

Er zijn af en toe momenten dat de parkeergelegenheid bij HC Naarden niet voldoende is voor alle fanatieke hockeymeiden en -jongens. Er zijn een paar dingen die we zelf kunnen doen om dat op te lossen. Probeer zo veel mogelijk met de fiets naar de club te komen. En als je een uitwedstrijd hebt, verzamel dan op een andere plek. We hebben bijvoorbeeld de grote parkeerplaats bij de Abri net voor de ingang van de Vesting. Of bij het pand van Sky Radio aan de Dirk Tersteeglaan, naast de Albert Heijn. Of gewoon bij iemand in de straat verzamelen, als daar ruimte voor is. Denk samen na over een goede oplossing en stel deze aan je team voor om problemen (en bekeuringen) bij HC Naarden te voorkomen. Alvast bedankt voor het mee denken. 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]