Nieuwsbericht

Zaalhockey

Wie wordt de Zaalkeeper van het Jaar 2018/2019?

10-12-2018

Na het grote succes van afgelopen seizoen, met als winnaars Joost Leussink en Cecile Rashid, willen wij dit jaar opnieuw de Zaalkeeper van het jaar in het zonnetje zetten. Dus wij willen graag weer overvolle mailboxen, avonden filmpjes kijken en uiteindelijk een moeilijke keuze maken.

Nog steeds is het keepersvak is zoveel meer dan alleen de 0 houden zoals; de gehele wedstrijd geconcentreerd blijven, veel adrenaline want een foutje kan punten kosten, het coachen van je team, het houden van een strafbal, rust bewaken en het slot op de deur zijn.

Hoe? Wees creatief… middels een verhaal, beschrijving van een beslissend moment, filmpje, lied (maximaal 2 minuten!!), waarom jullie keeper de beste is tijdens de zaal (geldt voor alle A t/m D teams). De inzending mag gemaild worden naar [email protected]. En uiterlijk vrijdag 15 februari 2019 zodat jullie keeper mogelijk in het zonnetje wordt gezet bij de prijsuitreiking van de zaalperiode. Uit alle inzendingen zal een deskundige jury, samengesteld uit leden van de technische staf, technische commissie & keeperscommissie een definitieve keuze maken. Bekijk het filmpje van winnaar Joost van vorig jaar.

Wil je nog iets meer leren, bijgaand een link met video’s van een paar mooie zaalhockey keeper technieken.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLfuLAqT2SmZJwMnCJcqVZODcCeEp-QMaE

We kijken uit naar jullie mooie inzendingen!

Met sportieve groet,

Namens de technische staf, technische commissie en keeperscommissie

Vincent van de Peppel 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]