Nieuwsbericht

Zaalhockey

Ingebruikname nieuw dWF

4-1-2019 Komend weekend wordt het nieuwe DWF in gebruik genomen. Er veranderen een aantal zaken:

  • Per wedstrijd zijn er drie DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning).
  • Het verspreiden van deze codes wordt verzorgd door de KNHB. De codes worden later ook opgenomen in de hcnaarden-app.
  • Herinneringen voor het afronden van het DWF worden per mail verstuurd door de KNHB.

Voor het nieuwe DWF hoeven scheidsrechters, coaches en managers geen account aan te maken op hockey.nl of KNHB.nl. Jullie kunnen gewoon gebruik maken van de inlogcodes van LISA (lidnummer + wachtwoord waarmee jullie ook inloggen in de app). Scheidsrechters kunnen inloggen met lid-, kaart- of KNHB-nummer en de betreffende DWF-code. Het inloggen kan via de DWF-knop in de mobile app of via de hcnaarden-site. Ook kun je het DWF vinden via deze url https://dwf.hockeyweerelt.nl

Verwacht wordt dat volgende week het inloggen automatisch kan gebeuren zoals dat nu het geval is vanuit de mobile app. Nu moet er dus op het nieuwe DWF nog worden ingelogd.

LET OP: 
De codes voor het weekend van 5 en 6 januari worden vrijdag 4 januari eenmalig alleen naar de teambegeleiders verzonden. De teambegeleiders zien in het formulier de code van de scheidsrechters staan en kunnen de scheidsrechters informeren. Deze code is zichtbaar bovenin het DWF, achter het icoon van het scheidsrechtersfluitje. Hieronder zie je een afbeelding met een fictieve code:
https://www.knhb.nl/app/uploads/2019/01/icon_code.pngDe code van de teambegeleider is dus niet gelijk aan die van de scheidsrechter!
De teambegeleidercodes zijn sinds vrijdagochtend overigens zichtbaar in de LISA-clubapp.
 

Vanaf het weekend van 12 januari worden de codes verzonden naar de scheidsrechters die op het moment van verzending bekend zijn (48 uur voor de wedstrijd). Om ervoor te zorgen dat een laat aangewezen scheidsrechter of een invaller ook gebruik kan maken van de scheidsrechterscode staat deze altijd vermeld op het wedstrijdformulier. De code is hierdoor ook altijd door de teambegeleider te zien en deze kan de scheidsrechter informeren. Daarnaast beschikken de wedstrijdsecretarissen ook over de codes.

Met sportieve groet,
Wedstrijdsecretariaat Zaal
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]