Nieuwsbericht

Algemeen

HC Naarden zoekt een Algemeen Technisch Manager

Nieuws afbeelding 4-3-2019

Door het aanstaande vertrek van Vincent van de Peppel, die zeer succesvol tien jaar Algemeen Technisch Manager (ATM) van HC Naarden is geweest, zijn wij voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe ATM. We zoeken een enthousiaste, ambitieuze hockeyprofessional die HC Naarden op alle niveaus (lijn en breedte; spelers, coaches en trainers) structureel naar een hoger niveau helpt te brengen. Met je idee├źn, plannen en drive stuw je ons op en zorg je voor plezier en prestatie binnen HC Naarden.

De Algemeen Technisch Manager geeft leiding aan de Technische Staf en is verantwoordelijk voor ontwikkeling en uitvoering van het hockeytechnisch beleid van HC Naarden in de breedste zin van het woord, waarbij de opleiding en ontwikkeling van de (jeugd)trainers en coaches centraal staat. Met betere trainer(-coaches) gaat ons trainingsniveau omhoog en zullen onze jeugdspelers met meer plezier op het veld staan en zich nog beter kunnen ontwikkelen. Meer informatie over de functie en het profiel vind je in de bijlage.

Vragen of reactie aan:

Stuur je CV en een sollicitatiebrief uiterlijk 24 maart naar Daan Goote en Suzanne Stuurman. Vanzelfsprekend kun je hen ook benaderen voor vragen:

Daan (0613341896) - [email protected] 

Suzanne (0652457221) - [email protected]


Bijlage
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]