Nieuwsbericht

Junioren

Teamindeling: geef voorkeur vriend(in) aan

Nieuws afbeelding 4-3-2019

Na het succes van vorig jaar waarbij meer dan 200 spelers hun sociale voorkeuren hebben opgegeven, gaan we dit ook voor komend seizoen voortzetten.

Sociale voorkeuren

Het duurt nog even, maar dan zullen de teams weer opnieuw ingedeeld worden voor het seizoen 2019/2020. Dat is ook het moment voor jou als speler binnen de breedte categorie├źn A t/m D om aan te geven met welke vriend of vriendin je graag (of juist niet) in een team zou willen spelen. Ook als je nu in de E8 speelt en volgend jaar naar de D gaat, kun je je sociale voorkeuren opgeven. Uiteraard geldt dat er geen garanties zijn en dat er meerdere factoren (zoals bv aantallen) zijn die de teamindeling bepalen. Alle verzoeken zullen met zorg in overweging worden genomen in overleg met de betrokken categoriemanagers. Wellicht overbodig om te vermelden, maar voorkeuren die vorig jaar zijn opgegeven, worden niet automatisch meegenomen voor het nieuwe seizoen. Je kunt je voorkeuren (maximaal 3 namen) voor 18 april 2019 doorgeven per mail aan [email protected]

Vriendenteams;

HC Naarden staat ook bekend om de mogelijkheid om een vriendenteam te vormen binnen A & B categorie. Weten jullie al dat jullie graag volgend jaar met elkaar in een team willen gaan spelen zoals dit seizoen bijvoorbeeld JA5 en MA8 (we horen veel enthousiaste verhalen!) dan ontvangen we graag jullie team met spelers per mail via [email protected] Voor een vriendenteam geldt dat het ook mogelijk is dat het team wordt aangevuld met bevriende spelers van buitenaf, mits het team zelf minimaal 13 huidige Naarden spelers heeft. De spelers van buitenaf dienen zich dan wel in te schrijven in april (voor 30 april) via de site. Ook hierin geldt dat we jullie mail met namen en of idee├źn graag ontvangen voor voor 18 april 2019.

Met sportieve groet namens de Technische commissie, Theo Korver Voorzitter TC Junioren

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]