Nieuwsbericht

Algemeen

HC Naarden op weg naar een gezonder clubhuis!

Nieuws afbeelding 5-3-2019

De commissie ‘gezonder clubhuis’ heeft niet stilgezeten in de afgelopen maanden en een van de aandachtspunten is het verbeteren van het aanbod van eten en drinken in ons gezellige clubhuis. Om mee te gaan in de huidige trend van gezonder, meer verantwoord en duurzamer gaat HC Naarden de komende maanden aan de slag en kritisch kijken naar ons aanbod in het clubhuis. Dit in samenwerking met o.a. Team Fit en ondersteund door het Voedingscentrum.

Natuurlijk willen we allemaal alleen maar het beste voor onze sportende kinderen! En ook onze senioren teams willen graag na de trainingen en wedstrijden gezellig even met het team een snackje en drankje doen. Heel belangrijk dus, dat we gaan voor een lekker, gezonder en meer verantwoord aanbod. Waarbij zowel genieten als verantwoord hand in hand zullen gaan. Een gebalanceerd aanbod voor iedereen. (niet gevreesd: de bitterballen zullen we echt niet schrappen).

We willen ook graag de mening van onze leden horen en daarom zullen we binnenkort jullie medewerking vragen door een enquête in te vullen. Dit alles doen we in nauwe samenwerking met Team Fit. Check de website maar eens: teamfit.nl

Jullie horen van ons.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]