Nieuwsbericht

Junioren

Training in de week vóór en na de meivakantie

Nieuws afbeelding 9-4-2019

Vanaf volgende week starten we met de circuit trainingen binnen de E8 teams en de huidige junioren breedte teams als onderdeel van ons speler volgsysteem om te komen tot een goede indeling aan het einde van het seizoen voor het nieuwe seizoen.

 

De spelers die worden uitgenodigd voor de circuittraining ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging per mail met verdere instructies.

Als gevolg van deze circuit trainingen moeten we soms schuiven in het huidige trainingsschema, het kan helaas niet anders.

Het aangepaste trainingsschema voor de komende weken is terug te vinden in de app maar LET OP de circuit trainingen kunnen/zijn hierin niet meegenomen en daarvoor geldt nogmaals de persoonlijke uitnodiging per mail zodat je weet wanneer je deze training hebt.

Er is geen circuittraining voor de A en de huidige 2e jaars B spelers.

Voor de 2e jaars B spelers betekent het dat hun reguliere training komt te vervallen als hun 1e jaars teamgenoten een circuittraining hebben.

In de week van 15 - 18 april zijn er circuittrainingen voor de Jongens breedte teams D, C & 1e jaars B, JE8 en ME8 teams inclusief de Zojeco ME8 teams

De ME8-zaterdag heeft naast een circuittraining een reguliere training op maandag (normale tijd). De ZME8 en JE8 hebben deze week geenreguliere training.

Deze week vervallen alle reguliere trainingen voor breedteteams JONGENS D, C en B zodat hiermee ruimte wordt gecreëerd voor de circuit trainingen.

De trainingen voor alle Jongens A & de lijnteams gaan allemaal door.

 

Vrijdag 19 april t.m. vrijdag 3 mei zijn er geen trainingen zijn i.v.m. de mei vakantie

 

In de week van 6-18 mei (direct na de meivakantie) zijn de circuit trainingen voor de Meisjes breedte teams D, C & 1e jaars B, JE8 en ME8 inclusief Zojeco ME8 teams.

De ME8-zondag en JE8 teams hebben naast de circuittraining ook een reguliere training op vrijdag (normale tijd). De ME8-zaterdag teams hebben deze week geen reguliere training.

Deze week vervallen alle trainingen voor breedte teams MEISJES D, C en B zodat hiermee ruimte wordt gecreëerd voor de circuit trainingen.

De trainingen voor Meisjes A & de lijnteams gaan gewoon door.

 

Samenvattend: check de komende periode de app voor het trainingsschema en de mail i.v.m. circuit trainingen. Indien er alsnog vragen zijn, stuur dan een mail aan Clementine via [email protected]

 

Veel succes en plezier de komende weken!

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]