Nieuwsbericht

Junioren

Training in de week NA de meivakantie

Nieuws afbeelding 5-5-2019

Deze week zijn er weer circuit trainingen binnen de E8 teams en de huidige junioren breedte teams als onderdeel van ons speler volgsysteem. Reden: komen tot een goede indeling aan het einde van het seizoen voor het nieuwe seizoen.

 

De spelers die worden uitgenodigd voor de circuittraining ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging per mail met verdere instructies.

Als gevolg van deze circuit trainingen moeten we soms schuiven in het huidige trainingsschema, het kan helaas niet anders.

Het aangepaste trainingsschema voor de week van 6-10 mei is terug te vinden in de app maar LET OP de circuit trainingen kunnen/zijn hierin niet meegenomen en daarvoor geldt nogmaals de persoonlijke uitnodiging per mail zodat je weet wanneer je deze training hebt.

Er is geen circuittraining voor de A en de huidige 2e jaars B spelers.

Voor de 2e jaars B spelers betekent het dat hun reguliere training komt te vervallen als hun 1e jaars teamgenoten een circuittraining hebben.

In de week van 6-18 mei (direct na de meivakantie) zijn de circuit trainingen voor de Meisjes breedte teams D, C & 1e jaars B, JE8 en ME8 inclusief Zojeco ME8 teams.

De ME8-zondag en JE8 teams hebben naast de circuittraining ook een reguliere training op vrijdag (normale tijd). De ME8-zaterdag teams hebben deze week geen reguliere training.

Deze week vervallen alle trainingen voor breedte teams MEISJES D, C en B zodat hiermee ruimte wordt gecreƫerd voor de circuit trainingen.

De trainingen voor Meisjes A & de lijnteams gaan gewoon door.

 

Samenvattend: check de komende periode de app voor het trainingsschema en de mail i.v.m. circuit trainingen. Indien er alsnog vragen zijn, stuur dan een mail aan Clementine via [email protected]

 

Veel succes en plezier!

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]