Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Update parkeren, fietsenstalling en verzamelen bij HC Naarden

Nieuws afbeelding 10-4-2019
Update parkeerterrein en fietsen stalling:

Op een paar borden en pijlen op de weg na, is ons parkeerterrein af. Daar zijn we heel blij mee. Wat is het mooi geworden, hoewel er hier en daar wel e.e.a. aangepast zal moeten worden in onze gewoontes:

AUTO’S:
De rij richting van auto’s wordt zoals gezegd nog duidelijker aangegeven. Zodat iedereen weet dat je met je auto de meest rechter-ingang moet nemen en dan vervolgens de keuze hebt om 2x linksom te rijden om te parkeren. De oude inrit is dus nu de uitrit. 

FIETSEN:
Het parkeren van je fiets, vraagt ook enige aanpassing naar de nieuwe situatie. Niet iedereen heeft door dat er per ‘nietje’ 2 fietsen kunnen staan en dat er tussendoor een pad loopt vanaf het clubhuis naar het achterste gedeelte waar de bakfietsen en scooters geparkeerd kunnen worden. Ook dit pad zal nog duidelijker aangegeven worden.

 VERZAMELEN BIJ SPORTPARK NAARDEN EN NIET MEER aan de BEETHOVENLAAN:
Helaas zijn er recentelijk menig rij-ouders op de bon geslingerd door BOA’s die onverbiddelijk zijn in het uitschrijven van bonnen. Daar zijn we niet blij mee en daarom vragen we jullie om de gewoonte te veranderen en niet meer te verzamelen aan de Beethovenlaan voor de club, maar juist aan de Amersfoortse straatweg bij de ingang van sportpark Naarden. Naast het feit dat je daar als wachtende rij-ouder veiliger je auto parkeert zijn daar maar liefst 140 fiets parkeerplekken gecreëerd en dus hebben daar een win win situatie! 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]