Nieuwsbericht

Algemeen

Gezond(er) Clubhuis eerste stappen worden gezet

Nieuws afbeelding 7-5-2019
Vorige maand vroegen we aan onze leden om hun mening te geven met betrekking tot ons assortiment in het clubhuis. Ruim 100 mensen hebben de moeite genomen om de vragenlijst in te vullen! Dat vinden wij een prima resultaat. Daarmee kunnen wij met een gerust hart aan de slag gaan met het verbeteren van het assortiment.

Uit de antwoorden van onze leden hebben we hele interessante suggesties kunnen halen. Overweldigend veel mensen wilden graag dat de zichtbaarheid van de gezondere alternatieven verbeterd wordt. Allemaal zaken waar we nu mee aan de slag gaan. Een greep uit de suggesties: meer fruit, fruitsmoothies, porties rauwkost, bananenbrood, zuivelprodukten, snoep weg (!), soep, verse muntthee, popcorn en nog veel meer. 

We gaan de komende maanden kijken naar de mogelijkheden en het assortiment via een trial and error systeem, niet alleen qua populariteit, maar ook naar duurzaamheid, logistiek, voorbereiding en kosten. Het wordt een hele interessante reis, waar wij met veel passie en enthousiasme in stappen.

We starten binnenkort met verse muntthee, popcorn en eierkoeken!

Met gezonde groet van de Commissie gezonder clubhuis HC Naarden,
Carolien, Guido, Clementine, Judith, Henk en Miek
 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]