Nieuwsbericht

Algemeen

Sportways kamp met Maartje Paumen en Charlotte Vega!

Nieuws afbeelding 26-6-2019 Train met oud-international Maartje Paumen en Hoofdklasse-speelster Charlotte Vega!

Het is alweer bijna zomervakantie. Tijdens het SportWays Top hockey dagkamp van 17 t/m 19 juli 2019 op Hockeyclub Naarden kun jij op het veld staan met (oud) Hoofdklasse-spelers Maartje Paumen en Charlotte Vega. Dat wordt te gek!

Maartje is één van de grootste Nederlandse hockeysters ooit. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won goud én was topscorer op de Olympische Spelen en werd daarbovenop twee keer benoemd als "FIH Best Player of the World". Haar wapen? De sleeppush.

Charlotte Vega komt wekelijks in actie voor Amsterdam Dames 1, waar ze 'het scoringskanon' van haar team is. Deze oud-international is tevens onderdeel van het SportWays Ambassadeursteam!

Je kunt dit dreamteam alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen! Wil je met Maartje én Charlotte tijdens het Top hockey dagkamp op het veld staan? Meld je dan snel aan!

Meer informatie en inschrijven:
https://nl.sportways.com/nl/locations/naarden?utm_source=club&utm_medium=Naarden&utm_campaign=Q2_19

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur SportWays – vóórdat jullie je hebben aangemeld – alle namen en de locatie van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.

Kom trainen met Maartje Paumen & Charlotte Vega
Bijlage
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]