Nieuwsbericht

Van de Voorzitter

Voorcompetitie ongekend spannend

Nieuws afbeelding 5-10-2010
Zaterdag sluiten de jeugdteams hun voorcompetitie af. En hoe...een groot aantal teams staan op de 1ste plek of maken nog kans op promotie. Kom zaterdag naar HC Naarden en zie hoe meisjes C1 om 9.00 uur tegen Soest strijden voor plek in topklasse. Jongens B1 super gemotiveerd is om 12.30 u tegen Laren voor tophockey notering. Meisjes C4 die strijden tegen Montfoort voor nr. 1 plek. En MD3 tegen Almere mag thuis aantreden voor een super spannende pot.
 
Het beloofd een mooie zonnige zaterdag te worden. En niet alleen op onze velden! We rekenen op jullie steun. Door vooral met de fiets te komen want het wordt een dolle drukke zaterdag. Excuses voor de overlast door de verbouwing. Maar met een beetje goede wil weten we ook daar een mouw aan te passen.
En zoals aangekondigd is een start gemaakt met de campagne Sportiviteit en Respect op de hockeyvelden. Dat betekent dat wij ook op onze tribune en terras een voorbeeld hebben naar onze bezoekende teams. In het bijzonder naar onze scheidsen die de taak hebben een leuke pot hockey te leiden.  Toon je respect en steun je team op positieve wijze. Kortom het wordt weer HartstiCke Naarden!
Alle teams veel succes!
 
Met sportieve groet,
Peter van Steensel
 
 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]