Nieuwsbericht

Algemeen

David ten Hove nieuwe coach Dames-1

Nieuws afbeelding 8-7-2019 We hebben goed nieuws: onze dames hebben een nieuwe trainer-coach! David ten Hove neemt het stokje over van Axel Wessels die het afgelopen seizoen stopte vanwege zijn werk. David speelde zelf in de jaren '90 op het hoogste niveau bij Hattem. Als trainer-coach is hij al meer dan twintig jaar actief met zowel heren als dames teams. Zo stond hij aan het roer bij Overgangsklassers als Alkmaar (heren) en Alecto (dames) en bij de 1e Klasse teams van Hattem en Amstelveen (heren) en Upward (dames). Ten Hove koppelt zijn jarenlange coaching en een sportmanagement achtergrond met de hoogst haalbare hockey vakdiploma's en heeft daarnaast ook ruime ervaring in de organisatie en het management van (jeugd-)hockeyopleidingen. Deze combinatie maakt hem uitermate geschikt om te gaan bouwen aan een vernieuwd Dames-1 dat na de terugval afgelopen jaar uit de Overgangsklasse met frisse moed en gezonde ambitie in de 1e Klasse zal gaan starten. Hij zal hierin worden geassisteerd door Chris van Nus die het afgelopen seizoen ook die rol bij het team vervulde. Met David is een termijn van twee jaar afgesproken.

Marc van Wijk (voorzitter): "David is een ervaren coach met een duidelijke visie op hockey. Hij is zeer gedreven en weet het beste uit speelsters naar boven te halen. Samen met Chris van Nus, die onder andere zeer sterk is in videoanalyses, vormt hij een ijzersterk team. We verwachten dat onze dames het komend jaar weer boven in de 1e Klasse mee kunnen gaan doen en wensen David en Chris veel succes."

David ten Hove: "Het is een mooie uitdaging voor mij en de staf om met deze jonge en talentvolle groep een nieuw proces te starten. We willen bovenin de 1e Klasse meespelen en investeren in deze groep die op langere termijn hopelijk een stabiele Overgangsklasser zal zijn."




 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]