Nieuwsbericht

Algemeen

aan- en afmelden voor zaalhockey

Nieuws afbeelding 10-7-2019

De KNHB is alweer begonnen met de voorbereidingen voor het zaalhockey seizoen2019-2020. Omdat het voor de bond altijd weer een hele puzzel is om de wedstrijd- en zaalschema's rond te krijgen, hebben ze de deadline om zaalhockeyteams aan te melden,weer als vanouds lekker vroeg in het seizoen. Dat betekent dat we half september moeten laten weten hoeveel teams er vanuit HC Naarden meedoen in de zaal. Vandaar dat we gaan starten met de inventarisaties. Aan- en afmelden voor zaalhockeymoet voor zondag 15 september enkan via: [email protected]


Want...Net zoals vorige jaren doet de E8 t/m B-jeugd automatisch mee met zaalhockey.Wil je niet meedoen, meld je dan nu AF voorzondag 15 september[email protected] een cc naar je manager.


En omdat er in de A-jeugd altijd heel veel spelers zitten met minder tijd (die eindexamen doen of stage lopen) bleek het niet altijd even makkelijk om teams samen te stellen. Daarom moeten ook dit jaar de spelers van deA-breedteteams zich AANMELDENvoor zaalhockey.Bespreek danookmet je team tijdens de GJK of jullie willen gaanzaalhockeyenof niet. Het is namelijk niet mogelijk om losse spelers te plaatsen in een gelegenheidsteam. Dus... wil je hockeyen in de A, meld je dan AAN voorzondag 15 september[email protected] een cc naar je manager. Lijnteams spelen automatisch mee, dus voor hen is aanmelden is dan ook niet nodig.


Met sportieve groeten,

Zaalhockey Commissie HC Naarden

Jurrytvan Arend, Lisette Bakker, MarjonHaijtink, MartineMittertreiner, Gabrielle vanWaes, Lonneke van Wijk

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]