Nieuwsbericht

Algemeen

Aan- en afmelden voor zaalhockey voor 15 sept

Nieuws afbeelding 3-9-2019

De KNHB is alweer begonnen met de voorbereidingen voor het zaalhockey seizoen 2019-2020. Omdat het voor de bond altijd weer een hele puzzel is om de wedstrijd- en zaalschema's rond te krijgen, hebben ze de deadline om zaalhockeyteams aan te melden, weer als vanouds lekker vroeg in het seizoen. Dat betekent dat we half september moeten laten weten hoeveel teams er vanuit HC Naarden meedoen in de zaal. Vandaar dat we gaan starten met de inventarisaties. Aan- en afmelden voor zaalhockey moet voor zondag 15 september en kan via:  [email protected]

Want...Net zoals vorige jaren doet de E8 t/m B-jeugd automatisch mee met zaalhockey.Wil je niet meedoen, meld je dan nu AF voor zondag 15 september via [email protected] met een cc naar je manager.

En omdat er in de A-jeugd altijd heel veel spelers zitten met minder tijd (die eindexamen doen of stage lopen) bleek het niet altijd even makkelijk om teams samen te stellen. Daarom moeten ook dit jaar de spelers van de A-breedteteams zich AANMELDEN voor zaalhockey. Bespreek dan ook met je team tijdens de GJK of jullie willen gaan zaalhockeyen of niet. Het is namelijk niet mogelijk om losse spelers te plaatsen in een gelegenheidsteam. Dus... wil je hockeyen in de A, meld je dan AAN voor zondag 15 september via [email protected] met een cc naar je manager. Lijnteams spelen automatisch mee, dus voor hen is aanmelden is dan ook niet nodig.

Met sportieve groeten,

Zaalhockey Commissie HC Naarden

Jurryt van Arend, Lisette Bakker, Marjon Haijtink, Martine Mittertreiner, Gabrielle van Waes, Lonneke van Wijk

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]