Nieuwsbericht

Junioren

TC update

Nieuws afbeelding 6-11-2019
Poule indeling Herfstcompetitie

We zijn gestart met de laatste ronde van de veldcompetitie voordat we alweer bijna de zaal ingaan. De nieuwe poule-indeling is dan ook bekend voor de herfstcompetitie en wordt het wedstrijdschema elke dag meer gevuld met starttijden. Er zijn 11 juniorenteams een klasse gestegen vanaf de 2e teams. Echter binnen elke klasse, vanaf de 1e klasse, deelt de KNHB horizontaal geslangd in. Dus als het team in poule A speelt betekent dit niet dat het beter is dan F of dat C minder sterk is dan B etc. Pas ook na deze herfstcompetitie zullen teams mogelijk vanuit de 1e klasse naar de subtopklasse worden geplaatst voor de lentecompetitie. 

Wanneer wordt een training afgezegd;
- indien de trainer(s) zelf verhinderd zijn, dienen zij zelf vervanging te regelen en dit ook te overleggen met de managers
- indien er minder dan 5 spelers zijn, mag de trainer de training afzeggen (uiteraard wel na communicatie met de managers)
- indien het weer dermate slecht is c.q. onverantwoord is, wordt dit centraal afgelast vanuit de club
Voor vragen hierover graag een mail te sturen aan [email protected] 

Betrokkenheid

Een mooi woord… een woord wat centraal zou moeten staan in een teamsport. Helaas is de betrokkenheid van ouders en/of spelers zelf niet altijd even groot. Persoonlijk vind ik het dan ook jammer om zo nu en dan te moeten horen van managers dat er ouders zijn die nog nooit een wedstrijd van hun kind hebben gezien dit seizoen of dat 2e jaars pestgedrag vertonen t.o.v. 1e jaars… 2e jaars zijn toch 1e jaars geweest?? Andersom vragen we ook actieve deelname van de spelers zelf maar in deze tijd zeker bij de A & B is dat nog wel eens een discussie. De JBL box mee naar de training, liever foto’s op Insta zetten, blijven hangen bij het clubhuis terwijl de training al begonnen is, even het komende weekend doornemen etc. Als club hebben we de verantwoordelijkheid om de training te verzorgen en daar onze trainers in te begeleiden. Dat betekent ook dat de trainers die last hebben van afwijkend gedrag van bepaalde spelers wat ook ten koste gaat van de wel willende kinderen deze spelers naar huis zullen sturen en wordt hierover uiteraard contact opgenomen met de managers. We zijn tenslotte geen BSO 😊. 

HC Naarden Coach jassen

Dankzij een mooie sponsordeal bij de Benjamins voor onze jongste leden die binnenkort in een echt Indian Maharadja jasje krijgen, hebben we ook voor al onze trainers die een Junioren team begeleiden (zowel breedte als lijn) een mooie originele Indian Maharadja HC Naarden jas voorzien van het woord Coach kunnen regelen, een super mooi visitekaartje van en voor HC Naarden! De uitlevering zal spoedig volgen later deze maand. 
Heel veel succes & plezier met de laatste wedstrijden komende weken op het veld & laten we vooral betrokken blijven…  

Met sportieve groet, 
Suzanne Stuurman
Bestuurslid HC Naarden TC Junioren / Jongste Jeugd

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]