Nieuwsbericht

Van de Voorzitter

Woord van de Voorzitter

Nieuws afbeelding 6-11-2019
Beste leden,
Welkom bij een nieuwe goedgevulde nieuwsbrief. Het seizoen is in volle gang en het gaat hartsticke goed met de club. Op het veld halen we mooie resultaten, leren we veel en hebben we plezier. Buiten het veld doen we diverse mooie nieuwe dingen. Ik pik er graag een paar zaken uit.  

Onze JB1 heeft afgelopen week het landelijke niveau gehaald! Onze MA1 en JA1 hebben de super A gehaald en we hopen ook dat de MB1 de super B haalt. Geweldige prestaties! Maar, ook bij de andere teams zijn veel successen gehaald. We hadden maar liefst 12 herfstkampioenen!

Trots zijn we op onze Heren 1 die op 31 oktober voor de Goldcup (de bekercompetitie) mochten aantreden tegen het hoofdklasseteam van Almere. Na een spannende wedstrijd, waarbij de beste kansen op een overwinning uiteindelijk bij HC Naarden lagen, eindigde dit duel in een gelijkspel (2-2). Helaas werden de shoot-outs  in het voordeel van Almere beslecht en gaan zijn door. Maar wat een mooie en spannende wedstrijd was het. Echt geweldig om te zien dat onze heren prima een nog hoger tempo aankunnen! Complimenten mannen!

Bas Bruin is samen met het bestuur, de technische staf, de technische commissie en
diverse betrokkenen vanuit de club bezig om onze visie op jeugdhockey aan te
scherpen. We hebben besloten dat we de lat nog hoger willen leggen en hebben als
gezamenlijke ambitie uitgesproken dat we via het hockeyspel willen bijdragen aan de ontwikkeling van bredere competenties van onze jeugdleden. Binnenkort meer hierover.

Is het jullie opgevallen dat we allemaal mooi nieuw meubilair hebben staan op het
terras en langs veld 5 (het Dutch Garden veld)? Fantastisch toch? We hebben een
mooie sponsordeal gemaakt met het bedrijf Dutch Garden.


Afgelopen weekend heb ik de eerste nieuwe ledenwijzer in ontvangst mogen nemen.
Wat is dat weer een mooi boek geworden vol met prachtige foto’s en achtergrond verhalen over de mensen van onze club! Als je hem nog niet gehaald hebt, zorg dat je dat snel doet! 

Hard gewerkt is ook door de organisatie van het Vrienden van Naarden LIVE feest van vrijdag 15 november. Dit is hét feest van het jaar en dat mag je echt niet missen! We hebben weer een geweldige liveband (The Sensations, met leden van de oude Hermes House Band) en natuurlijk is onze DJ Brambo ook weer van de partij. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Veel plezier met deze nieuwsbrief en graag tot op het feest of langs de lijn.

Marc van Wijk
Voorzitter HC Naarden

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]