Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Leon Arendsen kandidaat HC Naarden bestuurslid

Nieuws afbeelding 30-11-2019

Leon Arendsen zal na instemming van de ALV per 9 januari 2020 de opvolger zijn van Daan Goote, bestuurslid van HC Naarden.

De huidige rol van Daan, bestuurslid Lijn/D1-H1, zal worden opgesplitst. Dat betekent dat Leon zich alleen zal richten op de Junioren Lijnteams ofwel de 1e en 2e teams van HC Naarden binnen de A tot en met D-categorieën. Over de verdere invulling met betrekking tot D1 en H1 zal later meer informatie volgen.

Samen met Bas Bruin, Algemeen Technische Manager, en Suzanne Stuurman, bestuurslid TC Junioren/Jongste Jeugd, zal hij samen gaan werken aan de verdere ontwikkeling en begeleiding van al onze jeugdspelers, de Naarden Hockey Academy en de aansturing van al onze trainers.

Over Leon

Leon is 46 jaar en samen met Pauline (Dames D) heeft hij drie zonen; Olivier (D5), Julius is keeper in de D2 en Pepijn schiet nog vogels uit de lucht in de E6. "Hockey is mijn hele leven mijn grote passie geweest. Nadat ik op mijn 5de ben begonnen in Doetinchem heb ik mijn jeugd bij Bully (Oldenzaal) gehockeyd. Tijden mijn studie waren de velden en thee dansant van Rood Wit in de weekenden mijn domein. Afgelopen jaren heb ik met veel plezier gespeeld in VL1, maar door meerdere voetbreuken en blessures heb ik mijn hockeystick na 40 jaar aan de wilgen gehangen. We zijn altijd met veel plezier als gezin in de weekenden op de velden te vinden.

In het leven naast hockey ben ik in verschillende rollen commercieel verantwoordelijke geweest, maar nu ben ik Algemeen Directeur bij een onderneming die toeleverancier is voor de visuele communicatie branche.

De afgelopen 6 jaar heb ik verschillende rollen vervuld in de TC Jongste Jeugd en TC Junioren. Ik zie en beleef HC Naarden altijd als een echte familie club waar eenieder vooral met plezier naar toekomt om te hockeyen. Fun in het hockeyen heeft bij mijn huidige rol ook altijd centraal gestaan.

Op een maandagavond in oktober vroeg Suzanne mij out of-the-blue, namens het bestuur, of ik interesse had om de rol van Daan in het bestuur over te nemen. Ik heb ‘ja’ gezegd omdat ik zie dat mede door de visie die Bas de Bruin aan het ontwikkelen is, deze fantastische club weer in een nieuwe groeifase terechtgekomen is, waar ik graag mijn commitment aan wil afgeven en mijn steentje aan bij wil dragen.”

Nynke Quant zal de opvolger worden van Leon en zal zij samen met Theo Korver de voorzittersrol op zich nemen van de TC Junioren waarbij de verdeling blijft A tot en met C categorieën door Theo en de E8/D door Nynke. Nynke is een zeer ervaren categorie manager binnen de TC Jongste Jeugd, moeder van Otto (JD1) & Eva (M6E3) en speelster van de Trim Ma groep. Binnen de TC zullen meer rollen gaan schuiven. Hierover zal later meer bekend worden gemaakt.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]