Nieuwsbericht

Algemeen

Naarden Hockey Academy Update

Nieuws afbeelding 2-12-2019 Naarden Hockey Academy Update

Op 9 november kondigden wij al met veel trots aan dat David ten Hove de Technische staf is komen versterken om op basis van de door Bas Bruin geïntroduceerde visie de Naarden Hockey Academy verder te gaan uitwerken en vooral om te gaan zetten in concrete begeleiding voor al onze trainers. En we maken goede stappen, er wordt veel gebrainstormd, gekeken op de velden en gesproken met trainers. Naast begeleiding op het veld zullen er ook avonden worden georganiseerd welke gaan starten in december. 

De Naarden Hockey Academie (NHA) bestaat uit 3 modules met daarbinnen verschillende workshops waarbij we de trainers helpen met bijvoorbeeld een training draaiende te krijgen, kijken, herkennen, houding en gedrag, mening vormen, feedback geven aan spelers, stijl van coachen, analyseren van wedstrijden etc. 

In december starten we de NHA met de E8 trainers en D trainers, module 1 met de 1e workshop waarbij deze wordt afgesloten met een praktijkexamen in april. Ook voor ouders die graag meer willen leren over hoe te coachen, waar op te letten zullen er vanaf januari 3 sessies gehouden gaan worden. Ondertussen gaat de NHA 2 module ook starten voor een groep lijnteamtrainers, welke ook wordt afgesloten met een praktijkexamen. Op een later moment volgen er nog workshops gaan starten voor de trainers binnen de F t/m B categorie. De opgeleide trainers zullen vervolgens ook op het veld begeleiding krijgen op basis van de cursusinhoud, waardoor de Naarden-opvatting meer en meer zichtbaar zal worden.

Kortom, alle aandacht voor opleiden nu en in de toekomst en gaan we ervan uit dat we aan het einde van het seizoen vele mooie diploma’s mogen gaan uitreiken! 

Met vriendelijke groet namens de Technische staf en het bestuur, 

Bas Bruin & Suzanne Stuurman

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]