Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Bestuur stelt Charles Marres voor als nieuw bestuurslid Senioren

Nieuws afbeelding 30-12-2019

Tijdens de komende ALV op donderdag 9 januari zal het bestuur Charles Marres voorstellen als nieuw bestuurslid Senioren. Charles zal na instemming van de vergadering samen met Leon Arendsen toetreden tot het bestuur.

Daan Goote zal na twee jaar aftreden als bestuurslid TC Lijn, Heren 1 en Dames 1. Joost Ruempol, die nu de portefeuille van bestuurslid Senioren en communicatie heeft, zal de rol van bestuurslid Algemene zaken (inclusief communicatie) op zich nemen. De portefeuille Heren 1 en Dames 1 zal onderdeel worden van de portefeuille van het bestuurslid Senioren. Ter ondersteuning zal een Advies Commissie Tophockey worden samengesteld.

Tijdens de komende ALV zal voorzitter Marc van Wijk een nadere toelichting geven op deze voorgenomen wijzigingen in het bestuur.

Even voorstellen Charles Marres

"Ik kom uit een echte hockeyfamilie. Mijn vader was hockey-international en hockeyde tot zijn 65e bij Laren. Ook ik heb van de mini’s tot en met de veteranen bij Laren gespeeld. Tijdens mijn studententijd in Amsterdam hockeyde ik twee jaar in Heren 1 bij VVV in de 1e klasse.

 

In 2014 ben ik lid geworden van HC Naarden, waar mijn beide kinderen toen al speelden. Inmiddels hockeyt mijn hele gezin op Naarden; mijn dochters Djoeke (A3) en Pien (B3) op zaterdag, mijn vrouw Ellen keept in dames E en zelf speel ik alweer vijf jaar met veel plezier in veteranen A.

 

In het dagelijks leven werk ik bij een digital agency als webanalyse consultant en adviseer ik bedrijven over het verzamelen en gebruiken van (online) data in hun organisatie. Eerder deed ik ervaring op in diverse marketingfuncties.

 

Op Naarden ben ik al een aantal jaar actief als vrijwilliger. Ik ben vier jaar lang manager/coach van het team van Djoeke geweest. Nu ben ik al bijna 2 seizoenen als categoriemanager meisjes A lid van de TC jeugd.

 

Begin december werd ik door Marc en Suzanne gevraagd voor deze rol in het bestuur, een eer en verrassing tegelijk. HC Naarden is een club die continu in ontwikkeling is en waar mooie ideeën werkelijkheid worden. Voorbeelden zijn Zojeco (zonder Zojeco hadden onze kinderen niet gehockeyed denk ik), de zaaltent, het nieuwe veld 5 en ook de Naarden Hockey Academy. Dit gaat allemaal niet vanzelf en wordt door veel vrijwilligers gedaan, mensen die zich naast hun werk ook nog inzetten voor deze mooie club. Ik heb ‘JA’ gezegd tegen deze rol, omdat ook ik graag mijn bijdrage hieraan wil leveren en samen met het huidige bestuur wil meedenken over de toekomst van deze vereniging.

 

In deze nieuwe uitdagende rol ga ik me zowel met dames 1 en heren 1 bezighouden, maar ook met alle overige senioren- en veteranenteams, een categorie die de laatste jaren steeds meer groeit. Een mooie ontwikkeling, waar ik me voor 100% wil inzetten de komende jaren.”

 

Nieuwe opzet HC Naarden bestuur

Samengevat gaan we naar de volgende situatie:

-              Voorzitter (Marc van Wijk)

-              Penningmeester (Oscar Rijcken-Voigt)

-              Secretaris (Renske Meij)

-              Bestuurslid Accommodatie (Carolien Schaafsma)

-              Bestuurslid Junioren en Jongste jeugd (Suzanne Stuurman)

-              Bestuurslid Lijnteams (Leon Arendsen)

-              Bestuurslid Senioren (Charles Marres)

-              Bestuurslid Algemene zaken (Joost Ruempol)

 

We danken Daan Goote enorm voor zijn inzet en verwelkomen Charles en Leon van harte.

Hopelijk tot donderdag 9 januari tijdens de ALV.

 

Het Bestuur

 

 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]