Nieuwsbericht

Zaalhockey

Afgelastingen zaalhockey en nu?

Nieuws afbeelding 11-2-2020
Helaas, wat voor veel teams een mooi kampioensweekend had kunnen worden, is geëindigd in een storm. Veel blaashallen waren uit voorzorg al neergelaten (wie herinnert zich nog de hal van Fletiomare in 2018), maar na de code oranje heeft de KNHB uit veiligheidsoverwegingen alle wedstrijden afgelast. En terecht, geen enkel kampioenschap is welke mogelijke gewonde dan ook waard!

Echter, aankomend weekend start reeds voorjaarsvakantie voor regio Noord, gevolgd door de vakantie van regio Midden. Met 3500 afgelaste wedstrijden een onmogelijke taak om alles in te laten halen. Hallen werden voor bepaalde periode gehuurd en veel tijdelijke accommodaties (ook de HC Naarden tent) worden reeds opgeruimd.

Hoe vervelend ook, dit betekent dat de competities niet volledig kunnen worden afgemaakt. Indien er een vraag komen van een ander team om mee te spelen, probeer dan mee te werken echter we begrijpen volledig als dit niet lukt in verband met vakantie (en die kans is groot).

https://www.knhb.nl/nieuws/afgelasting-zaalhockey-zondag-9-februari-gevolgen-voor-de-eindstanden

Na aankomend weekend, officieel het laatste weekend van deze zaalcompetitie, zal de TC en het bestuur op basis van de KNHB-regels (naar rato gewogen punten) de officieuze kampioenen bepalen naast dat een aantal HC Naarden teams ook al klaar waren en voor hun het nog bepalend is wat nummer 2 gaat doen aankomend weekend.

De kampioenen zullen naast nu de reeds bekende kampioenen: Dames 1, JA3, JB5, MA7 en MB1 op zondag 8 maart gehuldigd worden en worden uiteraard vooraf geïnformeerd.

Voor vragen en of opmerkingen gelieve een mail te sturen aan [email protected] 


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]