Nieuwsbericht

Junioren

Sociale voorkeuren en vriendenteams

Nieuws afbeelding 11-2-2020
Voor het 3e jaar op rij kunnen spelers sociale voorkeuren opgeven voor het seizoen 2020/2021. 

Een van de waarden van HC Naarden is namelijk onderling plezier; met, door en voor eigen leden op een aanstekelijke manier genieten van de hockeysport, de club, de mensen binnen de club. Plezier geeft energie, vermaak en relativeert. Plezier als basis voor bereidwillige inzet van leden (vooral doen wat je leuk vindt), als drijfveer voor open en boeiende ontmoetingen. Voor jong en oud.
 
Sociale voorkeuren; 
Het duurt nog even, maar dan zullen de teams weer opnieuw ingedeeld worden voor het seizoen 2020/2021. Ook het moment voor jou als speler binnen de breedte categorie├źn A t/m D om aan te geven met welke vriend of vriendin je graag (of juist niet) in een team zou willen spelen. Dit kan ook als je nu in de E8 speelt en volgend jaar naar de D gaat. Uiteraard geldt dat er geen garanties zijn en dat er meerdere factoren (zoals bv aantallen) zijn die de teamindeling bepalen. Alle verzoeken zullen met zorg in overweging worden genomen in overleg met de betrokken categoriemanagers. Wellicht overbodig om te vermelden maar voorkeuren die vorig jaar zijn opgegeven, worden niet automatisch meegenomen voor het nieuwe seizoen. 

Je kunt je voorkeuren (maximaal 3 namen) voor 28 april 2020 doorgeven per mail aan [email protected]

Vriendenteams;
HC Naarden staat ook bekend om de mogelijkheid om een vriendenteam te vormen binnen A & B-categorie. Weten jullie nu al dat jullie graag volgend jaar met elkaar in een team willen gaan spelen zoals de succesvolle JB5 en MA9 bijvoorbeeld? Dan ontvangen we graag de namen van de spelers per mail via [email protected]. Voor een vriendenteam geldt dat het ook mogelijk is dat het team wordt aangevuld met bevriende spelers van buitenaf, mits het team zelf minimaal 12 a 13 huidige Naarden spelers heeft. De spelers van buitenaf dienen zich dan wel in te schrijven per 1 april (voor 30 april) via de site. Ook hierin geldt dat we jullie mail met namen en of idee├źn graag ontvangen voor voor 18 april 2020. 

Met sportieve groet namens de Technische commissie, 
Theo Korver
Voorzitter TC Junioren 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]