Nieuwsbericht

Zaalhockey

Huldiging Zaalkampioenen 8 maart

Nieuws afbeelding 11-2-2020
Graag nodigen we iedereen uit op zondag 8 maart vanaf 16.30 voor de huldiging van onze junioren & senioren zaalkampioenen. Dan wordt ook bekend wie de zaalkeeper van het jaar wordt!?! Inzendingen vanuit teams om hun zaalkeeper te nomineren is nog mogelijk t.m. 22.2.2020, stuur het in per mail aan Theo Korver via [email protected] 

Hoeveel kampioenen we hebben, dat is nog even spannend. Aankomend weekend – als wij al vakantie hebben - wordt door veel van onze tegenstanders nog in de zaal gespeeld en daarom is een kampioenschap voor een aantal teams nog onzeker. Ook onzeker is het kampioenschap voor een aantal teams die afgelopen zondag hun laatste wedstrijden niet hebben kunnen spelen, zie ook het eerder bericht op de site. De TC en het bestuur zal op basis van de KNHB-regels (naar rato gewogen punten) de officieuze kampioenen bepalen. Maar dat we nu al een aantal kampioenen hebben, dat is zeker. JA3, JB5 en MB1 zijn voor het laatste weekend al kampioen en zullen er nog teams gaan volgen die vooraf uiteraard ook geïnformeerd gaan worden. 

Heren 1 en Dames 1 spelen op 8 maart ook thuis (kom allen) en ook zal Dames 1 gehuldigd worden voor hun behaalde winst in de zaal. 

Tot zondag 8 maart!  
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]