Nieuwsbericht

Sportiviteit en Respect

Taarten winnen voor Sportiviteit & Respect?

Nieuws afbeelding 13-2-2020
Voordat we het 2e deel van de competitie in gaan zal de Commissie Sportiviteit & Respect taarten uitreiken. De taart zal uitgereikt worden op de eerste thuis speeldag van de winnende teams. 

Ook de 2e helft van het seizoen gaan we verder met de ‘Blauwe Kaart’ bij HC Naarden. Het begint bij jou! Want samen kunnen we het verschil maken. 
Maar we willen vooral laten zien dat iedereen zelf verantwoordelijk is om hockey leuk te houden. 

Hoe werkt de Blauwe kaart ook alweer? 
De thuisclub geeft een compliment aan hun tegenstander over sportief en/of respectvol gedrag, zodat de wedstrijd op een positieve manier wordt beëindigd. Na het overhandigen van de kaart is er ruimte voor een gezamenlijke afsluiting, waardoor iedereen met een blij gevoel naar huis gaat.

De grote blauwe kaart (ligt bij de wedstrijdtafel) is aanwezig op HC Naarden. De tegenstander en thuisclub kunnen er mee op de foto gaan.

Prijs
Wil jij ook kans maken op een taart met je team? Ga met je team en de tegenstander op de foto met de grote blauwe kaart en zorg ervoor dat de manager van je team de foto stuurt naar [email protected]
De Commissie Sportiviteit & Respect zal wederom 3 x een prijs uitreiken aan alle deelnemende teams. De foto zal gedeeld worden op social media van HC Naarden (met name Instagram en Facebook). 


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]