Nieuwsbericht

Van het Bestuur

We doen het met elkaar, voor elkaar

Nieuws afbeelding 17-3-2020

We doen het met elkaar, voor elkaar

 Het zijn rare tijden en ook voor een familieclub als de onze is het bijzonder om zo door het leven te moeten gaan. Het coronavirus raakt ons allemaal en heeft ook enkele leden geraakt. Tegelijkertijd moeten we juist nu er voor elkaar zijn. Dat betekent dat we niet kunnen trainen of een wedstrijd spelen en dat allemaal om de verspreiding van het virus te vertragen.

Het clubhuis blijft dicht, ook voor vergaderingen. Als je met je commissie toch wil vergaderen, zoek dan een online oplossing om dit te doen.

Een ander punt van aandacht is het gebruiken van het veld nu de club dicht is. Ook hier geldt dat we aan iedereen vragen hier verstandig mee om te gaan. En dat doen we voor elkaar. Dus heb je zin om een balletje te slaan met wat van je teamgenoten, wees je wel bewust dat dit juist niet is wat door de overheid wordt aangeraden. Laten we zolang als het duurt niet hockeyen op de velden.

Hou elkaar goed in de gaten en help elkaar door deze gekke tijd heen en hopelijk staan we snel weer op het veld en langs de lijn.

Warme groet,

Bestuur HC Naarden 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]