Nieuwsbericht

Junioren

Jeugd traint jeugd

Nieuws afbeelding 20-5-2020
Een van de belangrijke pijlers van HC Naarden is het Jeugd traint Jeugd principe waardoor jij je als jeugdspeler ontwikkelt om zelf training te (leren) geven, kinderen te begeleiden en beter te maken met plezier en word je ondersteund vanuit de Naarden Hockey Academie en de Technische staf. En we zijn nog op zoek! 

Ben jij 2e jaars B of ouder spelend lid, dus ook voor (jong) senioren geldt dit, dan kom je aanmerking voor onze Junioren teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.

Ben jij 1e jaars B, dan kom je in aanmerking voor onze E8 teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.


Ben jij 2e jaars C, dan kom je in aanmerking voor onze E6 teams, mail dan naar [email protected] en eventueel ook met wie je dit samen zou willen doen.

Wil jij komend seizoen bij HC Naarden hier graag een bijdrage aan leveren (en word je hier ook nog voor betaald 😊) dan zien we dus jouw aanmelding graag tegemoet! Voor de jeugdleden die zich al hebben opgegeven om training te (blijven) geven, komen we hier in juni op terug. 


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]