Nieuwsbericht

Senioren

Veteranen teams zijn nog steeds op zoek naar jou!

Nieuws afbeelding 21-5-2020

We mogen weer voorzichtig het veld op, sinds een week mogen de senioren, trimmers en veteranen weer trainen. Weliswaar op 1,5 meter afstand, wat nog even wennen zal zijn.

Wil je weer beginnen met hockeyen of wil je kennis maken met hockey? Neem dan contact op met de TC senioren en train een keer mee met 1 van de teams of trimgroepen.

Elk niveau

HC Naarden heeft verschillende teams die op zondag op elk niveau een competitie spelen. Meerdere teams (Heren en Dames) zoeken nieuwe aanwas om komend seizoen er weer tegen aan te kunnen. Trainingen zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond gevolgd door een gezellige borrel met meerdere teams.

Uiteraard is er de mogelijkheid (mits we niet teveel spelers op het veld hebben) om een keer vrijblijvend met een team mee te trainen en zo kennis te maken met het team.

Voor beginnende hockeyers zijn er verschillende mogelijkheden bij de trimgroepen op de maandagavond (gemengd en heren), woensdagochtend (dames) en woensdagavond (gemengd en heren). Onder leiding van een trainer leer je dan de basistechnieken, oefeningen en speel je een onderling wedstrijdje en na afloop gezellig met elkaar in het clubhuis even borrelen. Kom gerust een keer meetrainen om te kijken hoe het is.

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met de TC Senioren, [email protected] .

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]