Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Aangescherpte coronamaatregelen en zaalhockey

Nieuws afbeelding 13-10-2020
Sinds dinsdagavond 13 oktober 19.00 uur hebben we allemaal de aangescherpte maatregelen van het kabinet vernomen via diverse media. Voor jou, maar ook voor onze club heeft dat grote impact; 

De competitie wordt tot nader order uitgesteld. Voor zowel jeugdleden als senioren. We gaan er nu vanuit dat de competitiewedstrijden die gepland stonden voor alle jeugd- en seniorenteams op een later moment ingehaald worden.

Onderlinge oefenwedstrijden binnen teamverband met jeugdteams van de eigen club zijn toegestaan. Dat betekent dat alle geplande oefenwedstrijden op 17 en 24 oktober tegen niet-HC Naarden teams komen te vervallen. De technische commissie zal onderzoeken hoe we onderlinge wedstrijden praktisch in kunnen vullen. 

Afgelopen weekend hebben we gecommuniceerd dat wij als bestuur de persconferentie wilden afwachten alvorens een beslissing te nemen over zaalhockey. Na het bericht van vanavond hebben wij besloten dat we als club niet zullen deelnemen aan zaalhockey. Hoe zeer wij dit ook betreuren, deze periode van corona is te onzeker en daarom is het onverantwoord de zaal in te gaan. Dit geldt voor alle leeftijden, dus zowel jeugd als senioren. 

Per direct vervallen ook alle trainingen voor de senioren, trimmers en veteranen. 

Vanaf maandag 19 oktober starten de trainingen voor alle jongste jeugd en junioren teams weer en geldt het reguliere trainingsschema. Uiteraard geldt: houd de veiligheidsregels te allen tijde in acht. Ook kan het betekenen dat trainers in overleg met de technische staf de training annuleren als er te weinig spelers kunnen komen en/of er geen trainers beschikbaar zijn. 

Publiek (ouders, managers, overige familieleden) is niet toegestaan bij de trainingen. 

Het clubhuis blijft gesloten. Beneden blijven de lockers voor keepersspullen en toiletten toegankelijk. Ook blijft de vriezer met koelelementen en de verbandtrommel bereikbaar. 

We zijn in afwachting van de KNHB voor verdere invulling van de winterperiode, maar zullen ook andere alternatieven onderzoeken. 

Ben je speler of ouder en heb je een vraag, stel deze aan de manager of trainer van het team. Hij of zij kan dit terugkoppelen aan de categoriemanager, die in nauw contact staat met de technische commissie. Ben je een trainer en heb je een vraag, stel deze dan aan de technische manager van jouw categorie. 
 
Corona treft ons allemaal, zo blijkt ook nu weer. Van harte hopen we dat de jeugd mag blijven hockeyen en we onze senioren ook weer spoedig op het veld mogen zien.
Zodra er meer informatie beschikbaar is over het hockey aanbod vanuit de KNHB, zullen wij er direct over communiceren.  Zie voor meer informatie ook op de sites van rivm.nl, overheid.nl, KNHB.nl en rijksoverheid.nl

Voor nu, blijf vooral gezond!

Het bestuur HC Naarden


 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]