Nieuwsbericht

Algemeen

ALV 6 januari 2021

Nieuws afbeelding 15-11-2020

Woensdag 6 januari 2021 staat de Algemene Leden Vergadering gepland. Natuurlijk hopen we dat we die fysiek kunnen houden (al dan niet met een beperkte groep), wat zal afhangen van de dan geldende coronamaatregelen. Graag proosten we dan ook op het nieuwe jaar, waarin we hopelijk allemaal weer volledig kunnen hockeyen!

 

Vooralsnog gaan we uit van een online ALV. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden via [email protected]. Ruim een week van tevoren ontvangt een ieder nog een uitnodiging per mail en zal de agenda bekend gemaakt worden.

 

Wil jij ook weten wat er allemaal in jouw club speelt? Zorg dan dat je de ALV niet mist en noteer 6 januari alvast in je agenda. Je krijgt in elk geval een update over de financiĆ«n, de laatste stand van zaken over lijn- en breedtehockey en uiteraard meer nieuws over het komend seizoen. Er zal ook een wisseling van de wacht zijn voor twee portefeuilles binnen het bestuur. Joost Ruempol en Carolien Schaafsma treden af en er zullen twee nieuwe bestuursleden worden voordragen; daarover volgt binnenkort meer nieuws. 

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]