Nieuwsbericht

Algemeen

Tussenstand HARTSTICKE NAARDEN CORONA CUP

17-11-2020
Afgelopen weekend was onze 1e ronde van de HARTSTICKE NAARDEN CORONA CUP. Wat zijn we trots hoe alles verlopen isā€¦ van te voren was het wel even spannend, hoe wordt het ervaren (iedereen vindt er uiteraard wat van šŸ˜Š en verandering is altijd even schakelen)

En als we dan van start gaan en zoveel positieve reacties horen, mooie wedstrijden zien, tijdelijke teams die snel samen optrekken, coaches die snel schakelen met nieuwe teams, CS+ die samen met veteranen spelers ook helpen met fluiten bij de breedte, ouders die welwillend zijn om te helpen bij de teams, vele doelpunten die gemaakt worden (leve ook shoot outs) en per app vele complimenten ontvangen voor de organisatieā€¦  

Vooral fijn dat we vooral weer iets nieuws hebben kunnen bedenken voor onze jeugd. Een concept dat werkt en ook weer nieuwe ideeĆ«n brengt voor varianten in de toekomst om binnen HC Naarden iets te organiseren. 

Na 1 weekeinde is er een tussenstand maar dat zegt nog niets want we hebben nog 2 weekeinden te gaan! 
- 4 nations cup wordt geleid door Charlie en op de 2e plek Bravo, gevolgd door Alpha en Delta 
- 6 nations cup wordt geleid met een gedeelde 1e plek door Alpha & Delta, gevolgd door Echo en Foxtrot en afgesloten door Bravo & Charlie

Maar dit is een tussenstand, iedereen zit dicht bij elkaar en alles nog mogelijk! We kijken uit naar het volgende weekeinde! 
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]