Nieuwsbericht

Van het Bestuur

Voordracht nieuwe bestuursleden Judith Kurvers en Anouk Buijs

Nieuws afbeelding 30-11-2020
Op de aanstaande Algemene Ledenvergadering (woensdag 6 januari 2021) draagt het bestuur van HC Naarden Judith Kurvers en Anouk Buijs voor als nieuwe bestuursleden.

Judith zal Carolien Schaafsma opvolgen en verantwoordelijk worden voor de portefeuille Accommodatie. Anouk zal in de voetsporen van Joost Ruempol treden en wordt verantwoordelijk voor Algemene Zaken en Communicatie. 

Vooralsnog gaan we uit van een online ALV. Je kunt je hiervoor alvast aanmelden via [email protected] Ruim een week van tevoren ontvangt een ieder nog een uitnodiging per mail en zal de agenda bekend gemaakt worden.

Het bestuur heeft besloten de rol van Leon Arendsen als bestuurslid Lijnhockey voorlopig niet in te vullen. Momenteel wordt onderzocht of de hockey portefeuilles (nu ‘lijn’ en ‘breedte’) meer optimaal kunnen worden verdeeld. Op een later moment zal hierover nader gecommuniceerd worden. Tot duidelijk is hoe deze portefeuilles ingevuld worden, neemt Suzanne Stuurman, bestuurslid TC Junioren en Jongste Jeugd de rol van bestuurslid Lijn over.

Even voorstellen: Judith Kurvers, kandidaat bestuurslid Accommodatie

Judith woont in Naarden samen met Dimitri en hun twee kinderen. Morris en Mae zijn allebei fanatieke hockeyers bij HC Naarden, Morris speelt in de D2 en Mae in de F-jes. 
Sinds 2017, toen Morris lid werd, is zij actief binnen de club. Als barhoofd heeft zij menig bardienst gedraaid. Vanuit haar rol als barhoofd, bardienst indeler en de gezond eten commissie levert zij een bijdrage aan het aantrekkelijk maken van de bar en het clubhuis voor onze leden en bezoekers. Zij heeft met haar hogere hotelschool achtergrond uitgesproken ideeën over hospitality. 


Sinds een aantal jaar is zij eigenaar van First Class Ortho, een bedrijf in orthodontie materialen. Ook doet zij regelmatig interim opdrachten op het gebied van marketing. In haar werk streeft ze naar een combinatie van economisch verantwoord ondernemen en aandacht voor mens en milieu. Van daaruit ontwikkelde ze een plastic handschoenen recycle project voor orthodontisten. Haar strategische en hands on mentaliteit kunnen we goed gebruiken op de club. 
Judith: "HC Naarden is een geweldige club waar wij in de weekenden, met het hele gezin, met veel plezier te vinden zijn. Ik vind het ongelooflijk leuk en eervol om de rol van Carolien over te nemen en aan haar goede werk een vervolg te geven. Er zijn genoeg plannen en ideeën om de komende jaren mee aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!"

Even voorstellen: Anouk Buijs, kandidaat bestuurslid Algemene Zaken 

Anouk behoort met drie jonge kinderen tot de ‘jonge lichting’ van de club. Haar oudste zoon Duco speelt in de F-jes en Tim in de E-tjes. Haar dochter Milou moet met haar 5 jaar nog even wachten. Sinds ruim twee jaar zit Anouk in de communicatie commissie en is zodoende goed op de hoogte van al het reilen en zeilen binnen de club.
Anouk is getrouwd met Robbert en samen hebben zij Cool Classic Club opgezet net buiten de vesting van Naarden. Daar verkopen ze klassieke sportauto’s, kunst én goede koffie. Daarnaast werkt Anouk op interim basis bij T-Mobile voor de afdeling corporate communicatie op gebied van internal engagement en woordvoering. 
Anouk: "Ik ben opgegroeid op en rond het hockeyveld. Helaas kan ik door een zware enkelblessure zelf niet meer spelen, maar ik vind het daarom des te leuker om op deze manier betrokken te zijn bij de club. Joost en de rest van het Bestuur hebben de afgelopen jaren hele mooie dingen bereikt, zoals het nieuwe veld en een duidelijke jeugdvisie. Maar er liggen nog meer mooie plannen en ik kijk er erg naar uit om hieraan bij te dragen.”

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]