Nieuwsbericht

Algemeen

Een aantal suggesties om met je team te ondernemen zonder dat daar een potje hockey voor nodig is

Nieuws afbeelding 21-12-2020
De komende twee weken is de club gesloten en organiseren we geen hockeyactiviteiten voor de jeugd. Iedereen die vrijwillig betrokken of in dienst van de club is krijgt even wat tijd om op adem te komen. Vanaf begin januari beginnen we dan weer volle bak met de trainingen en de voorbereidingen op de nieuwe aanvang van de competitie. 

Omdat er aan de andere kant natuurlijk onder de jeugd wel veel behoefte is om lekker te bewegen delen we hierbij een aantal leuke activiteiten om op te pakken samen met teamgenoten.

1.Loop mee met Serious Request
Met The Lifeline 2020 komt 3FM Serious Request dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twente om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Het doel is om met z’n allen een rondje om de wereld te lopen (40.075 km). Je kunt hier als individu of als groep aan meedoen. Het idee is om je te laten sponsoren en km-ers te wandelen voor het goede doel. Hier kun je je aanmelden: https://kominactie.npo3fm.nl/start-een-actie/loop-thuis-mee

2.Ga skiën op de kunstskibaan in Huizen (de Wolfskamer) 
Wil je toch nog een beetje in de wintersport sfeer komen, ga dan lekker een aantal keer skiën bij de Wolfskamer in Huizen. In de kerstvakantie kun je voor €25,- onbeperkt skiën. Huren van materiaal kan via een strippenkaart, voor €10,- per keer. Een erg leuke activiteit om met een aantal teamgenoten te doen.

3.Ga fietsen of mountainbiken
We wonen allemaal in de buurt van prachtige bossen en mooie heide. Je kunt daar geweldig fietsen met elkaar. Organiseer dat je samen een rondje gaat fietsen. Rondom Hilversum/Naarden/Bussum/Huizen/Lage Vuursche zijn enorm veel gravelpaden die je in ieder geval kan pakken. Het is toegestaan om met je fiets over bospaden van het Gooisch Natuurreservaat te rijden. Mocht je het professioneler aan willen pakken, dan kun je in tweetallen een professionele mountainbike huren en gaan fietsen in de bossen rondom Hilversum en Lage Vuursche. https://www.mtb-rental.com/mountainbike-huren-hilversum/

4.Ga Geocachen
Heb je wel eens gehoord van geocachen? Vind je het leuk om met je telefoon te zoeken naar geocaches (schatten)? Wist je dat er in het Gooi cica 500 geocaches verstopt zijn? Wereldwijd zijn dit er al meer dan 1 miljoen. Kijk maar eens op https://www.geocaching.nl en download de app. Start bij de geocache die is verstopt in de buurt van de club en ga daarna met de fiets op pad. Hoeveel kunnen jullie er vinden? 

5.Organiseer een kerstvakantie-challenge met je team
Alle leden van het team bedenken een challenge (die ze zelf voor moeten kunnen doen) en delen deze in de team-app. Dit kan zijn 1 minuut planken op een vreemde plek, 25 keer opdrukken of een stoere truc met bal en stick. Alle andere teamleden proberen deze challenge na te doen of het te evenaren (en het filmpje in de app zetten). Wie bedenkt de gaafste challenge?

6.Ga gewoon lekker voetballen op een veldje in de buurt
Altijd leuk is natuurlijk om gewoon even af te spreken voor een potje voetbal. Er zijn in Naarden voldoende veldjes beschikbaar om even te voetballen. Heerlijk en leuk om elkaar weer even te zien. 

We hopen jullie hiermee op wat ideeën te hebben gebracht. Mocht je nog andere leuke ideeën hebben, zet ze dan onder dit bericht of deel ze met [email protected] 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]