Nieuwsbericht

Algemeen

ALV verplaatst naar 20 januari

Nieuws afbeelding 22-12-2020
Nu we met zijn allen weer in de lockdown zitten heeft het bestuur besloten de Algemene Leden Vergadering nog eenmaal uit te stellen, naar woensdag 20 januari. We hopen dat we dan wellicht wel met een aantal mensen bij elkaar mogen komen, maar vooralsnog gaan we uit van een online ALV.  

We praten je dan bij over de laatste zaken op het gebied van hockey en financiën van de club.  Ook willen we een aantal reglementen vernieuwen dan wel invoeren. De concepten daarvan zijn achter de inlog te vinden. 

Je kunt je voor het bijwonen van de ALV alvast aanmelden via [email protected] Ruim een week van tevoren ontvangt een ieder nog een uitnodiging per mail en zal de agenda bekend gemaakt worden.

Op de agenda staat onder andere het volgende:
Het bestuur van HC Naarden draagt Judith Kurvers en Anouk Buijs voor als nieuwe bestuursleden.

Judith zal Carolien Schaafsma opvolgen en verantwoordelijk worden voor de portefeuille Accommodatie. Anouk zal in de voetsporen van Joost Ruempol treden en wordt verantwoordelijk voor Algemene Zaken en Communicatie. 

Het bestuur heeft besloten de rol van Leon Arendsen als bestuurslid Lijnhockey voorlopig niet in te vullen. Momenteel wordt onderzocht of de hockey portefeuilles (nu ‘lijn’ en ‘breedte’) meer optimaal kunnen worden verdeeld. Op een later moment zal hierover nader gecommuniceerd worden. Tot duidelijk is hoe deze portefeuilles ingevuld worden, neemt Suzanne Stuurman, bestuurslid TC Junioren en Jongste Jeugd de rol van bestuurslid Lijn over.

 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]