Nieuwsbericht

Algemeen

We gaan weer beginnen in januari

Nieuws afbeelding 22-12-2020
Beste spelers van onze junioren en E8 teams,

Afgelopen week had de Technische Staf een creatief plan gemaakt voor de hervatting van de Corona Cup (Corona Cup 2.0) en toen kwam het bericht vanuit de KNHB dat 30 januari de competitie hervat zal worden.

Of dit zo zal zijn, weet nog niemand… Vooralsnog betekent dit dat wij vanaf maandag 4 januari het reguliere trainingsschema gaan hervatten. Dit betekent weer 2x in de week trainen met je team. Dit geldt voor alle A tot en met D teams. De E8 zal 1x per week de training blijven krijgen op woensdagmiddag. De keeperstraining op woensdag blijft ook gewoon gehandhaafd. 

Wellicht passen we het schema nog iets aan om het compact te kunnen houden  in verband met de begeleiding en toezicht. Op dit moment is het trainingsschema voor de periode vanaf januari nog niet zichtbaar in LISA. Dit zal volgende week volgen.

Voor de zaterdagen in de maand januari volgt nog een alternatief centraal geregeld programma. Verdere communicatie hierover volgt spoedig.

Indien blijkt dat de competitie alsnog niet hervat zal gaan worden per 30 januari zullen we alsnog Corona Cup 2.0 weer gaan invoeren om het wel weer leuk te houden…

Tot januari op het veld en voor nu fijne dagen toegewenst!

Met vriendelijke groeten namens het bestuur van HC Naarden en de technische staf,

Met vriendelijke groeten,

Bas Bruin & Suzanne Stuurman
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]