Nieuwsbericht

Junioren

We pakken het (bijna) weer op!

Nieuws afbeelding 18-2-2021

De komende week is het krokusvakantie en is HC Naarden gesloten behalve voor de spelers die deelnemen aan het Sportways kamp (aanmelden kan nog steeds) via: https://www.hcnaarden.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=4169&menu=1 

 

Trainingen

Vanaf maandag 1 maart starten de trainingen voor alle teams inclusief alle jongste jeugd teams. E6 en E8 gaan vanaf die datum weer 2x per week trainen en de F-jes trainen dan weer op de woensdagmiddag. Het schema van maandag 1 en dinsdag 2 maart is nog conform het avondklok schema. Vanaf woensdag 3 maart geldt weer het reguliere trainingsschema zoals deze van toepassing was voor de winterstop met bijbehorende tijden en velden (ofwel het hoofdschema), zie hiervoor de app en de site. 

 

Inhaalwedstrijden Mix’t Cup

Zaterdag 6 maart is de inhaaldag voor de wedstrijdronde Mix’t Cup voor de C&D teams die eigenlijk gepland was op 13 februari. Ook de E8 zal deze dag de inhaalronde gaan spelen. 


Op zondag 7 maart starten de Benjamins weer om 9hr op veld 1 en veld 2. Ook is 7 maart de inhaaldag van 9 januari voor de A&B teams met onderlinge wedstrijden als ook voor de F en E6 teams. Bijgesloten vinden jullie het (aangepaste) wedstrijdschema voor 6 en 7 maart 2021. 

 

Nieuwe competitie variant

Na de Hartsticke Naarden Corona Cup en de Mixt Cup is het weer tijd voor een nieuwe competitie variant! Op maandag 1 maart zullen we ons mooie nieuwe programma communiceren voor de weekenden van 13/14 maart - 20/21 maart - 27/28 maart. Daarna volgt het paasweekend, dat is een vrij weekend. De invulling van de 3 weekenden in april tot de meivakantie is afhankelijk van wat er mogelijk is. Wellicht kunnen we dan binnen de regio wedstrijden organiseren naast dat we allemaal natuurlijk het liefste willen dat de competitie nog ergens een vervolg kan gaan krijgen

 

Alles is en blijft afhankelijk van de maatregelen die gelden vanuit de rijksoverheid zoals ook de regel quarantaine nadat je naar het buitenland bent geweest de komende krokusvakantie.  

 

Voor vragen graag mailen naar [email protected] en voor nu alvast een fijne vakantie toegewenst en op naar een mooie nieuwe periode met hockeyplezier!


Bijlage
 
 

HC Naarden - Sportpark 'Naarden'
Amersfoortsestraatweg 14
1411 HC Naarden
Tel: 035 - 695 1001
[email protected]